29 - 04 Şubat 2018 Haftalık Burç Astroloji: Güneş ve Venüse Dikkat ama 29, 30 Merkür, Ay Süper !

Hafta boyu Güneş ve Venüs düşük katsayıda olup Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burçlarını ve sembolize ettiklerini son derece olumsuz yönde etkileyebilir. Bilhassa Güneş transiti 29, 30 ve 01 Şubat günleri -2 katsayısında olup Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan burcundan olanlar her zamankinden daha baskıcı ve egoist olabilirler. Örneğin Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump her zamankinden daha baskıcı ve egoist olabilir ve bu durum hem kendine hem de çevresindekilere zarar verebilir. Türkiye'nin Natal Güneşi Akrep Natal Marsı Terazi olduğundan Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'dan olumsuz etkiler alabilir. (Ocak 2018 burç) (haftalık burç)

Hafta boyu Güneş ve Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB / PKK / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus (haftalık astroloji)
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton (Ocak astroloji)
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi

Yukardaki tablodan bakarsak ülkemiz Türkiye'Nin Natal Güneşi Aslan olan Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'den yada Natal Marsı Aslan olan İsrail Başbakanı Netanyahu'dan olumsuz etkiler alması olasıdır. 20 Ocakda Afrin operasyonuna başlayan TSK'nın (Türk Silahlı Kuvvet) da Suriye, Suudi Arabistan, İsrail, Almanya, Fransa gibi ülkelere, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin gibi isimlere dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada iyi bir haber olarak terör örgütü PKK'nın da Venüsü sembolize eden TSK'dan (Türk Silahlı Kuvvet) olumsuz etkiler alacağı görülmektedir. Allah evimizi, vatanımızı koruyan Türk askerlerine güç kuvvet versin inşallah ! Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (2018 Ocak burç)

Kişisel olarak hafta boyu Tr Güneş ve Tr Venüs hangi evlerimizdeyse o konularda dikkat etmemiz gerekebilir. Natal Güneş ve Marsımız Güneş ve Venüsden olumsuz etki alan grubun içindeyse Tr Güneş ve Tr Venüs hangi evlerdeyse o konularda hayatımızdaki erkek figürlerine, babamızla, çocuklarımızla ilgili konulara, hobilerimizle ilgili konulara, mal-mülk ve para konularına, ikilili ilişkilere (evlilik, ortaklık, partnerlik, vs), sosyal ve siyasi konulara dikkat etmemiz gerekebilir. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa Marsınız İkizler ise ve Tr Güneş ile Tr Venüs 7.evinizdeyse 7.evi sembolize eden her türlü ikili ilişkilerde (evlilik, ortaklık, vs) baskın ve talepkar kişilere, yavaşlık ve kararsızlıklara, Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi, Aslan burcundan kişilere dikkat etmeniz gerekebilir. 7.ev Kova ve Kovanın yöneticisi Tr Uranüs 10.evinizde olacağından bu durum 10.evle ilgili yani iş, meslek, kariyer ve sosyal statünüzle ilgili ikili ilişkilerinizi daha çok olumsuz yönde etkileyebilir. Bu konulara çok para da gidebilir. (2018 haftalık burç)
 
31 Ocak Çarşamba Haftanın En Yoğun Günü !
31 Ocak -6 katsayısı ile haftanın en yoğun günü olabilir. Bu günde Güneş, Venüs, Ay, Satürn, Jüpiter ve Neptün transitleri -1 seviyesinde olacaktır. 31 Ocak Çarşamba günü Güneşden ötürü baskın ve egoist kişilere, Venüsden ötürü talepkar kişilere ve yavaşlıklara, Ay.dan ötürü güvenlik açıklarına, Satürnden ötürü engel ve yasaklara, Jüpiterden ötürü fanatik ve terörist kişilere, Neptünden ötürü bulanık olaylara çok dikkat etmek gerekebilir. 31 Ocak günü Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan, Boğa, Terazi, Yengeç, Oğlak, Yay, Balık burçlarının katsayıları düşeceğinden bu kişilerin istemeden de olsa yol açabileceği olaylara dikkat etmek gerekebilir. Bu kişilerin katsayıları doğuştan da düşükse o zaman bu kişilere karşı daha çok dikkat etmek gerekebilir. 31 Ocak Çarşamba günü Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katsayısı bir miktar düşebilir ama Natal Marsı doğuştan +3 olduğundan sadece +2 seviyesine inecektir.
 
Hafta boyu Bilhassa 29 Ocak Merküryen Konularda Olumlu Etkiler !
Merkür Transiti hafta boyu yüksek katsayıda olup bütün burçlar ama bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Bu arada Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burçlarının katsayısı Tr Merkür yüzünden artacağından bu kişiler her zamankinden daha becerikli ve iletişimci olabilirler. Bilhassa 29 Ocak Pazartesi günü Tr Merkür +5 katsayısında olacağından Merküryen ülke, grup ve kişiler çevrelerini son derece olumlu yönde etkileyebilirler. (Ocak 2018)
 
Hafta boyu Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Marsı bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar
Irak, Filistin, Lübnan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, PYD Başkanı Salih Müslim, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange
 
Türkiye 29 Ocakda Amerika ile Olumlu Bir Anlaşmaya İmza Atabilir !
Yukardaki Tablodan Türkiye ve TSK'Nın (Türk Silahlı Kuvvet) ve NATO'nun Merküryen konularda (anlaşma, sözleşme, bilgi, belge, vs) Amerika'dan, ABD Başkanı Trump'dan, Suriye Başkanı Esad'dan olumlu etkiler alması olasıdır. Güneş ve Venüse rağmen Merkürden alınacak olumlu etkilerle Türkiye belki Amerika ile özellikle 29 Ocak günü olumlu bir anlaşmaya varabilir. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (Şubat 2018 burç)

**** Esas Tehlike 24 Mayısdan itibaren ! ****
29, 30 Ocak günleri Afrin operasyonu tatlıya bağlanabilir ama 24, 25 Mayısdan itibaren hem Amerika'nın hem de Türkiye'nin katsayısı düşecek olup, ülkemiz Türkiye İran ve Işid'i sembolize eden Tr Mars'dan çift yönde olumsuz etkiler alabilir. 24 ve 25 Mayısda Tr Venüs Yengeç burcunda -2 ve -3 seviyesine inecek Tr Ay ise Terazi burcunda -4 seviyesine ineceğinden Ay ve Venüs arasında ve sembolize ettiklerinde bir çatışma söz konusu olabilir. Irak ve/veya Filistin'in içi karışabilir. Ayrıca Rusyayı sembolize eden Tr Satürn de Oğlak burcunda -3 seviyesine inecektir. Hele İran ve Işidi sembolize eden Tr Mars bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını çift yönde olumsuz etkileyebilir. Kürdistan Bölgesel Yönetimizi ve Yunanistanı sembolize eden Uranüs de -3 seviyesine inecektir. Özetle 24 Mayısdan itibaren sıcak çatışmalar tehlikeli boyutlara varabilir. (Şubat astroloji)

Kişisel olarak Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Tr Merkür hangi evlerindeyse o konularda Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burçlarından olumlu etkiler alabilirler. Örneğin Tr Merkür 6.evinizdeyse Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burcundan iş arkadaşlarınızdan yada çalışanlarınızdan günlük rutin işler, sağlık, her türlü hizmet konularında olumlu etkiler alabilirsiniz. Yada Natal Güneşiniz ve/veya Marsınız İkizler, Başak ise ve yüksek katsayıda ise çevrenizdeki kişilere Merküryen konularda olumlu etkiler verebilirsiniz.
 
30 Ocak Salı Türkiye Ay.dan Olumlu Etkiler Alabilir !
30 Ocak Salı günü Ay +5 katsayısında olup bütün burçları ama bilhassa Natal Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. 29 Ocak günü Amerikadan Merküryen konularda olumlu etki alacak olan Türkiye ertesi günü yani 30 Ocak Salı günü yine Amerikadan yada BM'den (Birleşmiş Milletler) bu sefer Ay.ı sembolize eden ülke güvenliği açısından olumlu etkiler alabilir. Bu arada 30 Ocak Salı günü Suriye Başkanı Esad'ın, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin, PYD Başkanı Salih Müslim'in, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin de Amerika'dan, BM'den (Birleşmiş Milletler) yada CIA'den (Amerikan Haber Alma) hem Merkür hem de Ay transitinden olumlu etkiler alıp sözleşmelerle kendi güvenliklerini pekiştirmeleri olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı olasılıklar çoğaltılabilir. (2018 Şubat burç)

Uranüs hafta boyu yüksek katsayıda olacak olup Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarını olumlu etkilerken Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını ise olumsuz yönde etkileyebilir. Hafta boyu Natal Güneş ve/Veya Marsı Kova olanların katsayısı yüksek olacağından Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burçlarını olumlu Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanları ise olumsuz yönde etkileyebilirler. Hafta boyu Kova burçları hümanist ve objektif olmaya devam edecekler ancak onların bu kadar hümanist ve objektif oluşu Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçlarını huzursuz edebilir. Kova burçlarının bu kadar objektif oluşu kendilerini de zaman zaman huzursuz edebilir. (Şubat 2018)
 
Hafta boyu Boğa, Aslan, Akrep, Kovalar Tr Uranüse Dikkat !
Uranüs bilhassa 30 Ocak ve 01 Şubat günleri +4 katsayısında olup yer altını sembolize eden Akrep burcunu huzursuz edeceğinden bu tarihlerde zayıf fay hatlarında şiddetli depremler olabilir. Kova burcunu sembolize eden fırtına, şimşek ve yıldırım gibi olumsuz hava olaylarında riskli bölgelerde artışlar olabilir. Boğa burcunu sembolize eden toprakla ilgili heyelan, toprak kayması ve çiftçilerle ilgili konularda riskli bölgelerde olumsuz olaylar beklenebilir. Akrep burcu ülkemiz Türkiye açısından da Kova burcunu sembolize eden konular, ülke, grup ve kişiler huzursuzluk verebilir. Örneğin Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi gibi Kova burcunu sembolize eden ülke, grup ve kişiler ülkemiz Türkiye'yi hafta boyu huzursuz edebilir ama Türkiye'Nin Natal Marsı Terazi olduğundan bu huzursuzlukların üstesinden gelebilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Marsı Yay burcunda olduğundan Tr Uranüs 1.evinde olup Koç burcunun yöneticisi Tr Mars 8.evinde olduğundan hafta boyu Cumhurbaşkanı Erdoğan fiziksel sağlığıyla ilgili olumlu fırsatlardan yararlanabilir yada başkalarıyla ortaklaşa sahip olduğu değerlerle (ortak paralar, vs) ilgili yeni başlangıçlar yapabilir.
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Kişisel olarak Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova burçları Tr Uranüs hangi evlerindeyse o konularda huzursuz olabilirler. Örneğin Tr Uranüs 10.evinizdeyse ve Koç burcunun yöneticisi Tr Mars 5.evinizdeyse 5.evi sembolize eden baba, çocuk, romantik ilişki ve hobilerle ilgili sosyal statü, kariyer ve işlerde huzursuzluk oluşabilir. Mesela babanızın yada çocuklarınızın işleri, kariyerleriyle ilgili huzursuzluklar oluşabilir ama Natal Marsınız İkizler burcu ise ve katsayısı yüksekse bütün bu huzursuzlukların üstesinden gelebilecek fırsatlar da elinize geçebilir.

Güneş kadar Mars gezegeni de belirleyici ve önemli bir gezegendir. Natal Güneş içsel enerjimizi, Natal Mars ise bu enerjiyi dışarı yansıtma şeklimizi sembolize eder. Bu yüzden Güneş ve Mars Transitleri olayları belirleyici özelliktedir. Hafta boyu Güneş Kova burcunda ve düşük katsayıda olsa da Mars Transiti Yay burcunda ve yüksek katsayıda olacaktır. Bu yüzden 29 Ocak haftası yapılan anlaşmalar, sözleşmeler, yeni başlangıçlar, doğacak bebeklerin Natal Marsları yüksek katsayıda olacağından çevrelerine olumlu etkiler yayabilirler. Bu hafta yapılacak sözleşmeler, anlaşmalar Uranüs (Güneş Kova) ve Jüpiter (Mars Yay) etkisi taşıyacağından yayılmacı ve genişlemeye yönelik anlaşma ve sözleşmeler olabilir.

Transitlerin katsayıları ve burçlar
Tr Güneş
29**, 30**, 31 Ocak, 01**, 02, 03, 04 Şubatta katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Aslan olanların katsayısı düşebilir.

Tr Ay
29, 30 Ocak, 01, 02, 03, 04 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Yengeç olanların katsayısı artabilir.
31 Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Yengeç olanların katsayısı düşebilir.

Tr Merkür
29 - 04 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri İkizler/Başak olanların katsayısı yükselebilir.

Tr Venüs
29 - 04 Şubatta katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Boğa/Terazi olanların katsayısı düşebilir.

Tr Mars
29 - 04 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Koç olanların katsayısı yükselebilir.

Tr Jüpiter
29, 30 Ocak, 01 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Yay olanların katsayısı yükselebilir.
31 Ocak, 02, 03, 04 Şubatta katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Yay olanların katsayısı düşebilir.

Tr Satürn
29 Ocak, 02 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Oğlak olanların katsayısı yükselebilir.
30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubatta katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Oğlak olanların katsayısı düşebilir.

Tr Uranüs
29 - 04  Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Kova olanların katsayısı yükselebilir.

Tr Neptün
29 Ocak, 02 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Balık olanların katsayısı yükselebilir.
30, 31 Ocak, 01, 03, 04 Şubatta katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Balık olanların katsayısı düşebilir.

Tr Plüto
29 - 04 Şubatta katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Akrep olanların katsayısı yükselebilir.

Not: (**) -2 ve daha düşük seviyede

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(11.ev Güneş, Venüs Dikkat, 10.ev Merkür Süper, 30 Ocak 4.ev Ay Süper)

Yükselen Boğa
(10.ev Güneş, Venüs Dikkat, 9.ev Merkür Süper, 30 Ocak 3.ev Ay Süper)

Yükselen İkizler
(9.ev Güneş, Venüs Dikkat, 8.ev Merkür Süper, 30 Ocak 2.ev Ay Süper)

Yükselen Yengeç
(8.ev Güneş, Venüs Dikkat, 7.ev Merkür Süper, 30 Ocak 1.ev Ay Süper)

Yükselen Aslan
(7.ev Güneş, Venüs Dikkat, 6.ev Merkür Süper, 30 Ocak 12.ev Ay Süper)

Yükselen Başak
(6.ev Güneş, Venüs Dikkat, 5.ev Merkür Süper, 30 Ocak 11.ev Ay Süper)

Yükselen Terazi
(5.ev Güneş, Venüs Dikkat, 4.ev Merkür Süper, 30 Ocak 10.ev Ay Süper)

Yükselen Akrep
(4.ev Güneş, Venüs Dikkat, 3.ev Merkür Süper, 30 Ocak 9.ev Ay Süper)

Yükselen Yay
(3.ev Güneş, Venüs Dikkat, 2.ev Merkür Süper, 30 Ocak 8.ev Ay Süper)

Yükselen Oğlak
(2.ev Güneş, Venüs Dikkat, 1.ev Merkür Süper, 30 Ocak 7.ev Ay Süper)

Yükselen Kova
(1.ev Güneş, Venüs Dikkat, 12.ev Merkür Süper, 30 Ocak 6.ev Ay Süper)

Yükselen Balık
(12.ev Güneş, Venüs Dikkat, 11.ev Merkür Süper, 30 Ocak 5.ev Ay Süper)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Katsayısı en yüksek ve en düşük Transitler baz alınmıştır.
 
*** Güneş Transiti ***

Bütün bir hafta
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB / PKK / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi,Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***

30 Ocak
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, PYD Başkanı Salih Müslim, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
31 Ocak
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Aslan, Boğa, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
31 Ocak
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti, AKP, HDP / PKK / İstanbul Fay Hattı /ABD Doları, Türk Lirası / Beşiktaş, Galatasaray / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
31 Ocak
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olup Natal Güneşi Aslan, Boğa, Akrep, Kova olanlar)
Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Filistin, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / AKP, İYİ Parti / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, İran Başkanı Hasan Ruhani
 
02 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası /MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara,KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
03 Şubat
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı
 
03 Şubat
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
03 Şubat
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
** Merkür Transiti ***

29, 31, 04 Şubat
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, PYD Başkanı Salih Müslim, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz

Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler

Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, AB / PKK / Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi,Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

31, 04 Şubat
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma) / DHKP-C, PYD / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler

Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

31, 02, 03, 04 Şubat
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
31, 02, 03, 04 Şubat
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella,Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / DHKP-C, PYD / BitCoin / Fenerbahçe / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
31, 02, 03, 04 Şubat
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan, KKTC / BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Figen Yüksekdağ, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler

Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

30, 31, 01, 03, 04 Şubat
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, İtalya, Rusya, Tunus, BAE / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ,Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May,Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau,PYD Başkanı Salih Müslim
 
30, 31, 01, 03, 04 Şubat
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
30, 31, 01, 03, 04 Şubat
Satürn ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Satürnden olumlu etki alıp Natal Güneşi Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)
Tayvan, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Katar, Birleşik Rusya Partisi / TC Merkez Bankası / CHP / Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler

Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Satürnden olumlu etki alan yada Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
Bütün bir hafta
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / AKP, HDP, İYİ Parti / PKK, DHKP-C, PYD / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Bütün bir hafta
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhani,Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Neptün Transiti ***

30, 31, 01, 03, 04 Şubat
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
30, 31, 01, 03, 04 Şubat
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP / BitCoin / Fenerbahçe / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Ümit Özdağ, Pakistan Başbakanı Abbasi, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
30, 31, 01, 03, 04 Şubat
Neptün ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Neptünden olumlu etki alıp Natal Güneşi Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Tunus, Mısır, Kuzey Kore, Arnavutluk / CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus, BAE / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim

Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler

Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Neptünden olumlu etki alan yada Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

31, 03, 04 Şubat
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / DHKP-C, PYD / BitCoin, ABD Doları / Fenerbahçe, Beşiktaş / İstanbul Fay Hattı / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, PYD Başkanı Salih Müslim, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti / TC Merkez Bankası, BM, AB / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler

Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

29 - 04 Şubat 2018 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Aslan, Boğa, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 31 Ocak Ay
31 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Aslan, Boğa, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 03 Şubat Ay
03 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 31, 02, 03, 04 Şubat Jüpiter
31, 02, 03, 04 Şubat Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 30, 31, 01, 03, 04 Şubat Satürn
30, 31, 01, 03, 04 Şubat Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Güneş
Bütün bir hafta Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Venüs
Bütün bir hafta Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 30, 31, 01, 03, 04 Şubat Neptün
30, 31, 01, 03, 04 Şubat Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 30 Ocak Ay
30 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 31 Ocak Ay
31 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 02 Şubat Ay
02 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 03 Şubat Ay
03 Şubat Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 31, 02, 03, 04 Şubat Jüpiter
31, 02, 03, 04 Şubat Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 31, 04 Şubat Mars
31, 04 Şubat Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 29, 31, 04 Şubat Merkür
29, 31, 04 Şubat Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 30, 31, 01, 03, 04 Şubat Satürn
30, 31, 01, 03, 04 Şubat Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 31, 03, 04 Şubat Plüto
31, 03, 04 Şubat Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 30, 31, 01, 03, 04 Şubat Neptün
30, 31, 01, 03, 04 Şubat Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıkla
19 Ocak Meksika'da 6.5 büyüklüğünde deprem (Tr Uranüsün Akrep burcuna yaptığı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/meksika-da-6-5-buyuklugunde-deprem-dunya-2594144/)

19 Ocak Hatay'dan Afrin'e 40 top atışı yapıldı (19, 20, 21 Ocak için Tr Venüsün katsayısı düşebilir Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burçlarına dikkat demiştik. Gerçekten de Natal Marsı Terazi olan Türkiye Afrine operasyon başlattı.) (http://www.milliyet.com.tr/hatay-dan-afrin-e-40-top-atisi-gundem-2594137/)

20 Ocak Eskişehir'de yolcu otobüsü ağaçlara çarptı! Onlarca ölü ve yaralı var. (Şoförün Natal Merkür ve Marsı Boğa/Terazi burcunda olabilir ve Tr Venüs düşük katsayıda olduğundan bu tür kazalara yol açabilir.) (http://www.milliyet.com.tr/yolcu-otobusu-kaza-yapti-olu-ve-gundem-2594331/)

20 Ocak ABD'de hükümet, cumhuriyetçiler ve demokratlar bütçe konusunda anlaşamadığı için resmi olarak kapandı. (Tr Venüsün düşük katsayıda olmasına örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/abdde-son-dakika-gelismesi-trumpa-buyuk-sok-2181990/)

20 Ocak Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin operasyonu sahada filen başlamıştır. (Türkiye'nin Natal Marsı Terazi burcu olup Tr Venüs yönetimindedir ve Tr Venüsün düşük katsayıda olmasıyla Türkiye'nin toprak paylaşımlarında daha talepkar olmasına örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/cumhurbaskani-erdogan-kutahya-da-siyaset-2594498/)

20 Ocak Suudi Arabistan sınırında çok şiddetli çatışma… Yüzlerce yaralı var (Terazi burcu olan Suudi Arabistanın Tr Venüsden aldığı olumsuz etki) (http://www.yeniakit.com.tr/haber/suudi-arabistan-sinirinda-cok-siddetli-catisma-yuzlerce-yarali-var-415425.html)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!