15 - 21 Ocak 2018 Haftalık Burç Astroloji: 19, 20, 21 Ocak Koç, Boğa, Terazi, Akrep Venüse Dikkat !

Venüs mal-mülk, para, toprak paylaşımları, ikili ilişkileri (evlilik, ortaklık, partnerlik, diplomasi), sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri sembolize etmektedir. 2018'in başı için olumlu şeyler söylemiştik. Ancak 19 Ocakdan itibaren Venüs hiç rahat edemediği Kova burcuna geçecek ve en kötüsü 20, 21 Ocak tarihlerinde katsayısını -2 seviyesine indirecek çünkü Güneş de hiç rahat edemediği Kova burcunda olup Venüs ile kavuşum yapacak. Kova burcunun yöneticisi Uranüse baktığımızda Uranüsün de 20, 21 Ocak günleri -1 seviyesinde olacağını görmekteyiz. Yani Venüsyen konular mal-mülk, para, sosyal ve siyasi konular, Uranüsyen konuları asi ve aykırı kişileri, grupları son derece olumsuz yönde etkileyebilir. 19, 20, 21 Ocak günleri Venüsden kaynaklı yavaşlıklar, kararsızlıklar hatta grevler bile olabilir. (Ocak 2018 burç) (haftalık burç)

19, 20, 21 Ocak günleri Venüsü sembolize eden Boğa ve Terazi burcundan kişilerin istekleri, talepleri kendi katsayıları ile bağlantılı olarak artabilir. Boğa ve Terazi burcundan kişilerin istekleri özgürlüğüne aşırı düşkün olan Uranüsü sembolize eden Kova burcundan kişileri rahatsız edebilir. Buna Venüs - Uranüs çatışması da denebilir. Bu duruma Güneş ve Güneşi sembolize eden Aslan burçları da eşlik edebilir. Yani Aslan burcunu sembolize eden ülkelerin tanınmış, nüfuzlu kişileri Uranüsü sembolize eden asi ve aykırı kişilere karşı son derece olumsuz davranabilirler. (haftalık astroloji)
 
20, 21 Ocak
Güneşden son derece olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / PKK / Fenerbahçe, Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah

20, 21 Ocakda Natal Güneşi Kova, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Oğlak olup Natal Marsı Başak, Balık olanlar Güneş Transitinden kısmen olumsuz etki alabilirler. Ancak Natal Güneşi Koç ve Terazi burçları Güneş transitinden çift yönde olumsuz etki alacaklarından kısmen de olsa Tr Güneş hangi evlerindeyse o konularda Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan burçlarına, Güneşi sembolize eden varsa romantik ilişkilerine, çocuklarına, hayatlarındaki erkek figürlerine, hobilerine veya babalarıyla ilgili konulara, hayatlarındaki nüfuzlu kişilere çok dikkat etmeleri gerekebilir. (Ocak astroloji)
 
20, 21 Ocak
Güneşden kısmen olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Koç, Terazi olanlar)
Işid, İran, Belçika / DHKP-C / Amerikalı Savcı Preet Bharara, İngiltere Başbakanı Theresa May

Yukardaki tablodan İran, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye gibi ülkelerin Güneşi sembolize eden ülkedeki gençlerden olumsuz etkiler alması olasıdır. Örneğin İran'daki iç karışıklık artabilir. Yada Suudi Arabistan'da 20, 21 Ocak günleri bir karışıklık çıkabilir. Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan ülkemiz Türkiye'Nin de 20, 21 Ocak günleri Tr Güneşden olumsuz etkiler alması olasıdır. Yukardaki tablodan olasılıklar çoğaltılabilir. (2018 Ocak burç)
 
19, 20, 21 Ocak
Venüsden son derece olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
19, 20, 21 Ocak
Venüsden kısmen olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneşi Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Belçika, KKTC / HDP / BM / DHKP-C / Fenerbahçe, Galatasaray / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, AB Başkanı Donald Tusk, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani
 
Türkiye ve Filistin'in Boğa burcunu sembolize eden İsrail'e Dikkat etmesi gerekebilir !
19, 20, 21 Ocak günleri bütün burçlar ama bilhassa Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar Tr Venüsden son derece olumsuz etkiler alabilirler. Tr Venüs hangi evimizdeyse o konularda talepkarlıklar olabilir, çok para gidebilir yada yavaşlıklar ve kararsızlıklar oluşabilir. Örneğin Tr Venüs 7.evinizdeyse her türlü ikili ilişkilerde (evlilik, ortaklık, partnerlik, vs) istekler ve talepler artabilir yada bu konulara çok para gidebilir. Eğer Kovanın yöneticisi Tr Uranüs 10.evinizdeyse bu ikili ilişkiler büyük bir ihtimalle iş ortaklıklarıyla ilgili olabilir. Yani 7.evinizdeki Tr Venüs varsa iş ortaklıklarınızı bozabilir. (2018 haftalık burç)

Yukardaki tablodan bakınca ülkemiz Türkiye'nin 19, 20, 21 Ocak günleri Tr Venüse ve sembolize ettiklerine çok dikkat etmesi gerekebilir. Türkiye'nin Natal Güneşi ve/veya Marsı Boğa/Terazi burçlarına dikkat etmesi gerekebilir. Örneğin 19, 20, 21 Ocak günleri Türkiye'nin Boğa burcu İsrail'e ve Başbakanı Terazi burcu Netanyahu'ya sosyal ve siyasi konular bazında çok dikkat etmesi gerekebilir. Terazi burcu Suudi Arabistan da Türkiye'yi sosyal ve siyasi konular açısından zorlayabilir. Almanya, Fransa gibi diğer Terazi burcu ülkeler de Türkiye'yi sosyal ve siyasi konular açısından olumsuz yönde etkileyebilir. Natal Marsı Terazi olan Rıza Zarrab yada Terazi burcu olduğunu tahmin ettiğim Hakan Atilla ile ilgili konular Türkiye'yi 19, 20, 21 Ocak günleri zorlayabilir. (Ocak 2018)
 
19, 20, 21 Ocak günleri
Türkiye'nin dikkat etmesi gereken ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi burçları
İngiltere, İsrail, Ekvador, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, Güney Kore, Makedonya, Türkiye, Brezilya / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, MİT (Milli İstihbarat), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Pakistan Başbakanı Abbasi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rıza Zarrab, Hakan Atilla, Papa Franciscus

19, 20, 21 Ocak İran yada İsrail'in içinde 2.dalga karışıklık olabilir !
Aynı şekilde Türkiye ile haritası benzerlik gösteren İYİ Parti de Tr Venüs ile bir sınav verebilir. İYİ Parti ile HDP'nin içinde Tr Venüsle ilgili sosyal ve siyasi konulardan kaynaklı talepkarlıklar oluşabilir. Bu durumdan Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ olumsuz etkiler alabilir. Dünya genelinde İran ve Başkanı Ruhani, İsrail ve Başkanı Netanyahu Venüsyen konulardan son derece olumsuz etkiler alabilirler. Belki İran yada İsrail'de para konuları yada sosyal ve siyasi konularla ilgili bir yolsuzluk ortaya çıkabilir, mal-mülk, toprak ve para konuları bu iki ülkeyi karıştırabilir.

Tr Venüsü sembolize eden Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar Tr Venüs hangi evlerindeyse kendi haritalarını zorlayabilirler. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa ve Tr Venüs 7.evinizdeyse Tr Uranüs 10.evinizdeyse iş ortaklıklarıyla ilgili talepleriniz artabilir. Bu durum özellikle özgürlüğüne düşkün Natal Güneşi Kova burcundan kişileri zorlayabilir.

Sağlık açısından Tr Venüs 1, 6 yada 12.evinizdeyse Venüs boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organları sembolize ettiğinden bu konularda sıkıntılarınız artabilir. Tabiki Boğa ve Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa ve 1, 6, 12.evde Tr Venüs varsa Venüsyen sağlık sorunlarına çok dikkat etmek gerekiyor. Örneğin 19, 20, 21 Ocakda Natal Güneşiniz Boğa ve Natal Merkürünüz de Boğa ise ve Tr Venüs 6.evinizde ise Natal Merkürü sembolize eden solunum yolları ve Venüsü sembolize eden boğaz yolları enfeksiyonları oluşabilir. Tr Venüs 1.evinizdeyse ve kişisel gezegenler dediğimiz Natal Güneş, Ay, Merkür, Venüs, Mars Boğa yada Terazi burcunda ve düşük katsayıda ise yemek yeme isteği artabilir ve kilo problemi oluşabilir.

15, 16, 17, 18 Ocak Venüs yüksek katsayıda olup Boğa ve Terazi burçlarının katsayısını arttıracak ve bu burçlar Tr Venüs hangi evlerindeyse o konularda keyifleri yerine gelebilir. 15, 16, 17, 18 Ocak günleri katsayısı yüksek olacak Boğa ve Terazi burçları Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkilerken Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova burçlarını ise olumsuz yönde etkileyebilirler. Ancak 19, 20, 21 Ocak Venüs katsayı düşüreceğinden bütün burçları ama bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını olumsuz etkilemeye başlayacaktır.
 
17, 18 Ocak 2018 yılının en olumlu günlerinden !
17, 18 Ocak 2018 yılının en iyi günlerinden olup bilhassa 17 Ocak Perşembe günü Akrep burcundaki Mars +6 katsayısında olacağından Tr Mars Natal Marsı bütün burçları ama bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burçlarını son derece olumlu etkileyecektir. Mars olumlu anlamda atılımları, yeni başlangıçları sembolize etmektedir. Mars henüz agresif konumda değildir. Marsın katsayısı 15, 16, 17, 18, 19 Ocak günleri son derece yüksek olacağından bu günlerde Natal Marsı bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar yeni girişim ve atılımlar yapabilirler.
 
15, 16, 17, 18, 19 Ocak
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / DHKP-C, PYD / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ

Yukardaki tabloda her ne kadar Tr Venüsden olumsuz etki alan İsrail ve Başbakanı Netanyahu'nun Tr Mars ile hafta boyu son derece yayılmacı ve atılımcı ama henüz saldırgan seviyede olmayan bir tutum izlemesi mümkündür. ABD Başkanı Trump da Tr Marsdan alacağı olumlu etki ile yeni atılımlar yapabilir. Parti bazında CHP'den bir atılım beklenebilir. Devlet Bahçeli, Meral Akşener gibi isimlerde yeni atılımlar içinde olabilirler.

Kişisel olarak Tr Mars hangi evinizdeyse o konularda yeni atılımlar, yeni başlangıçlar beklenebilir. Örneğin Tr Mars 4.evinizdeyse ev, aile, gayrimenkul, annelikle ilgili konularda yeni atılımlar beklenebilir. Mesela bu kişi kadınsa anne olma fırsatını yakalayabilir yada eviyle ilgili bir yenilik yapabilir. Tr Mars 5.evinize de yakınsa yeni bir romantik ilişki, yeni bir hobi yada varsa hobilerinizle ilgili yeni bir atılım fırsatı yakalayabilirsiniz.

17, 18 Ocak günlerini iyi değerlendirmek için evinize yeni bir şey alabilir, bu günü yaşatmak için yeni bir çiçek yada fidan dikebilirsiniz.

16 Ocak Salı günü Tr Ay +5 katsayısında olup Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık burçlarını ise son derece olumlu yönde etkileyebilir. Tr Ay olumlu anlamda üretkenlik ve güvenliği semboliz etmektedir. 16 Ocak günü Tr Ay hangi evinizdeyse o konularda üretkenliğiniz artabilir. Örneğin Tr Ay 6.evinizdeyse sağlık açısından önlemler alabilirsiniz yada verdiğiniz hizmetler varsa bu konularda son derece üretken olabilirsiniz. Ama Natal Güneşiniz Tr Ay.dan olumsuz etki alan bir burçtaysa örneğin Koç burcundaysa Tr Ay da 6.evinizdeyse o zaman sağlık problemleri, günlük rutin işlerle ilgili güvenlik problemleri oluşabilir.
 
16 Ocak
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / MHP / AB, TC Merkez Bankası / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
15, 16, 17 Ocak
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı

15, 16, 17 Ocak günleri Irak ve Suriye gibi ülkelerde yine güvenlik sorunları olabilir. ABD Doları ve BitCoin'de dalgalanmalar yaşanabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

Transitlerin katsayıları ve burçlar
Tr Güneş
15 - 19 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Aslan olanların katsayısı artabilir.
20 - 21 Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Aslan olanların katsayısı düşebilir.

Tr Ay
15 - 21 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Yengeç olanların katsayısı artabilir.

Tr Merkür
15 Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri İkizler/Başak olanların katsayısı düşebilir.
16 - 21 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri İkizler/Başak olanların katsayısı artabilir.

Tr Venüs
15 - 18 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Boğa/Terazi olanların katsayısı artabilir.
19 - 21 Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Boğa/Terazi olanların katsayısı düşebilir.

Tr Mars
15 - 21 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Koç olanların katsayısı artabilir.

Tr Jüpiter
15 - 21 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Yay olanların katsayısı artabilir.

Tr Satürn
15, 19, 21 Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Oğlak olanların katsayısı düşebilir.
16 - 18, 20 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Oğlak olanların katsayısı yükselebilir.

Tr Uranüs
15, 17 - 19 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Kova olanların katsayısı yükselebilir.
16, 20, 21 Ocakda katsayısı düşük olacağından Natal gezegenleri Kova olanların katsayısı düşebilir.

Tr Neptün
15 - 21 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Balık olanların katsayısı yükselebilir.

Tr Plüto
15 - 21 Ocakda katsayısı yüksek olacağından Natal gezegenleri Akrep olanların katsayısı yükselebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(19, 20, 21 Ocak 11.ev Venüs Dikkat, 17 Ocak 8.ev Mars Süper)

Yükselen Boğa
(19, 20, 21 Ocak 10.ev Venüs Dikkat, 17 Ocak 7.ev Mars Süper)

Yükselen İkizler
(19, 20, 21 Ocak 9.ev Venüs Dikkat, 17 Ocak 6.ev Mars Süper)

Yükselen Yengeç
(19, 20, 21 Ocak 8.ev Venüs Dikkat, 17 Ocak 5.ev Mars Süper)

Yükselen Aslan
(19, 20, 21 Ocak 7.ev Venüs Dikkat, 17 Ocak 4.ev Mars Süper)

Yükselen Başak
(19, 20, 21 Ocak 6.ev Venüs Dikkat, 17 Ocak 3.ev Mars Süper)

Yükselen Terazi
(19, 20, 21 Ocak 5.ev Venüs Dikkat, 17 Ocak 2.ev Mars Süper)

Yükselen Akrep
(19, 20, 21 Ocak 4.ev Venüs Dikkat, 17 Ocak 1.ev Mars Süper)

Yükselen Yay
(19, 20, 21 Ocak 3.ev Venüs Dikkat, 17 Ocak 12.ev Mars Süper)

Yükselen Oğlak
(19, 20, 21 Ocak 2.ev Venüs Dikkat, 17 Ocak 11.ev Mars Süper)

Yükselen Kova
(19, 20, 21 Ocak 1.ev Venüs Dikkat, 17 Ocak 10.ev Mars Süper)

Yükselen Balık
(19, 20, 21 Ocak 12.ev Venüs Dikkat, 17 Ocak 9.ev Mars Süper)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Katsayısı en yüksek ve en düşük Transitler baz alınmıştır.
 
*** Güneş Transiti ***

15, 16, 17, 18, 19 Ocak
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
15, 16, 17, 18, 19 Ocak
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / AKP, HDP, İYİ Parti / PKK, DHKP-C, PYD / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
15, 16, 17, 18, 19 Ocak
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhani,Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
20, 21 Ocak
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP, İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi,TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / PKK / Fenerbahçe, Galatasaray / ABD Doları,Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel,Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
20, 21 Ocak
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
20, 21 Ocak
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Balık olup Natal Güneşi Kova, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Ermenistan, Kanada, KKTC, Panama, İtalya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / DHKP-C / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar, egoist ve baskın kişiler

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***

15, 16, 17 Ocak
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı
 
15, 17 Ocak
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan, Başak**, Akrep, Yay, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
16 Ocak
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / MHP / AB, TC Merkez Bankası / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
15, 17 Ocak
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Akrep, Yay, Kova**, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
16 Ocak
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Tayvan, İtalya, Işid, İran, Kanada, Azerbaycan, Belçika / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Meral Akşener, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May
 
19, 20 Ocak
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / MHP, AKP, HDP / AB, TC Merkez Bankası / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani,
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
21 Ocak
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP, AKP, HDP / AB, TC Merkez Bankası, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray, Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Merkür Transiti ***

15 Ocak
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Yay, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, BAE, İtalya, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin /İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener,Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras,Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara,Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Kanada Başbakanı Justin Trudeau,Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim
 
15 Ocak
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi
 
15 Ocak
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Akrep olup Natal Güneşi Yay, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Japonya / MHP / TC Merkez Bankası / Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın,Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
16 Ocak
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
16 Ocak
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Kova olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya,Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları, BitCoin / CHP, İYİ Parti, MHP / Beşiktaş, Fenerbahçe / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, PYD Başkanı Salih Müslim, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
16 Ocak
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Kova olup Natal Güneşi İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Lübnan, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Tunus / Beşiktaş / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Can Dündar, Donald Trump, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim
 
20, 21 Ocak
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç**, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Kova olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / CHP, İYİ Parti, MHP / BitCoin, ABD Doları / Fenerbahçe, Beşiktaş / İstanbul Fay Hattı / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, PYD Başkanı Salih Müslim, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz

Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürden olumlu etki alan yada Merkür sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

15, 16, 17, 18 Ocak
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / Fenerbahçe / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan,Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani,FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
15, 16, 17, 18 Ocak
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
15, 16, 17, 18 Ocak
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, KKTC, İtalya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Belçika / DHKP-C / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
19, 20, 21 Ocak
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Suriye, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), TC Merkez Bankası, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

15, 16, 17, 18, 19 Ocak
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / FBI (Federal Soruşturma) / CHP / DHKP-C, PYD / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler

Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

15, 19, 21 Ocak
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / MHP, CHP / DHKP-C, PYD / AB, TC Merkez Bankası, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), FBI (Federal Soruşturma) / Fenerbahçe / BitCoin / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Ümit Özdağ, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron,Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, BAE / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler

Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

15, 19, 21 Ocak
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Suriye, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, İtalya, Rusya, Tunus, BAE / HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ,Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May,Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kanada Başbakanı Justin Trudeau,PYD Başkanı Salih Müslim
 
15, 19, 21 Ocak
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
Tayvan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
15, 19, 21 Ocak
Satürn ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Satürnden olumlu etki alıp Natal Güneşi Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık olanlar)
Tayvan, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Katar, Birleşik Rusya Partisi / TC Merkez Bankası / CHP / Pakistan Başbakanı Abbasi, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası, BitCoin / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler

Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Satürnden olumlu etki alan yada Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

15, 17, 18, 19 Ocak
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
15, 17, 18, 19 Ocak
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE / TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / AKP, HDP, İYİ Parti / PKK, DHKP-C, PYD / Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe / ABD Doları, Türk Lirası, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
15, 17, 18, 19 Ocak
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Aslan, Akrep, Kova olanlar)
İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), BM / Fenerbahçe / İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, İran Başkanı Hasan Ruhani,Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
16, 20, 21 Ocak
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, MHP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları, BitCoin / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Suudi Arabistan Kralı Selman
 
16, 20, 21 Ocak
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
16, 20, 21 Ocak
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Suudi Arabistan Kralı Selman

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

15, 20, 21 Ocak
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika, BAE (Birleşik Arap Emirlikleri) / İYİ Parti, MHP / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), AB, TC Merkez Bankası / DHKP-C, PYD / BitCoin, ABD Doları / Fenerbahçe, Beşiktaş / İstanbul Fay Hattı / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, PYD Başkanı Salih Müslim, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti / TC Merkez Bankası, BM, AB / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler

Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

15 - 21 Ocak 2018 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 15, 17, 18, 19 Ocak Uranüs
15, 17, 18, 19 Ocak Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 16, 20, 21 Ocak Uranüs
16, 20, 21 Ocak Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 15, 16, 17, 18, 19 Ocak Güneş
15, 16, 17, 18, 19 Ocak Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 15, 16 Ocak Ay
15, 16 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 15 Ocak Merkür
15 Ocak Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi**, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 16 Ocak Merkür
16 Ocak Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 15, 16, 17, 18 Ocak Venüs
15, 16, 17, 18 Ocak Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 15, 19, 21 Ocak Satürn
15, 19, 21 Ocak Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 20, 21 Ocak Güneş
20, 21 Ocak Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Kova, Koç**, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 17 Ocak Ay
17 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20, 21 Ocak Venüs
19, 20, 21 Ocak Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Bütün burçlar Bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Olumsuz Transitler
Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 15, 17, 18, 19 Ocak Uranüs
15, 17, 18, 19 Ocak Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler Koç, İkizler, Yengeç**, Başak, Terazi, Yay, Oğlak**, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 16, 20, 21 Ocak Uranüs
16, 20, 21 Ocak Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 15, 16, 17, 18, 19 Ocak Mars
15, 16, 17, 18, 19 Ocak Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Bütün burçlar Bilhassa Aslan, Başak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 15, 19, 21 Ocak Jüpiter
15, 19, 21 Ocak Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 15, 16, 17, 18, 19 Ocak Güneş
15, 16, 17, 18, 19 Ocak Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Oğlak, Koç**, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi**, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, İkizler, Aslan, Başak**, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 15 Ocak Ay
15 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, İkizler, Aslan, Başak**, Akrep, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 16 Ocak Ay
16 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 15 Ocak Merkür
15 Ocak Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç**, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 16 Ocak Merkür
16 Ocak Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Oğlak, Koç**, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi**, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 20, 21 Ocak Merkür
20, 21 Ocak Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 15, 16, 17, 18 Ocak Venüs
15, 16, 17, 18 Ocak Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 15, 19, 21 Ocak Satürn
15, 19, 21 Ocak Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Boğa, Aslan, Akrep, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 15, 20, 21 Ocak Plüto
15, 20, 21 Ocak Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 20, 21 Ocak Güneş
20, 21 Ocak Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Kova, Boğa**, İkizler, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 17 Ocak Ay
17 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Kova, Boğa**, İkizler, Aslan, Başak, Akrep**, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 19 Ocak Ay
19 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 20 Ocak Ay
20 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar Bilhassa Boğa, İkizler, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 21 Ocak Ay
21 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.
 
02 Ocak Bitcoin 3 yıldan beri ilk kez yeni yıla düşüşle başladı. (3, 04, 06 Ocak için Tr Satürn -1 seviyesine düşeceğinden BitCoinde bir dalgalanma bekliyorduk. Gerçekten de 1 gün öncesi yani 02 Ocakda BitCoinde bir düşüş yaşandı.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/bitcoin-3-yildan-beri-ilk-kez-yeni-yila-dususle-basladi/77000/77576/)

03 Ocak Bitcoin'in artışının arkasından o isim çıktı (BitCoin bir düştü bir çıktı. Yani dalgalanma yaşandı.) (https://www.ntv.com.tr/galeri/teknoloji/bitcoininartisinin-arkasindan-o-isim-cikti,xD3R8FBwqkyFrH-Efajcbw/NHjOQDoclkGxhMFPoyR6Vw)

03 Ocak Batı Avrupa felaketi yaşıyor! #Uçaklar havalanamadı ! (Merkürün #İkizler ve #Yay burcunu sembolize eden şeylere olumsuz etkisine örnek olay.)(http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-bati-avrupa-felaketi-dunya-2584453/)

03 Ocak Siyaset kulislerini hareketlendiren sürpriz görüşme (Natal Marsı Oğlak olan Kılıçdaroğlu ve Natal Marsı Aslan olan CHP'nin Mars ve Jüpiter transitlerinin etkisi ile atak yapabileceklerini yazmıştık.) (http://www.hurriyet.com.tr/son-dakika-siyaset-kulislerini-hareketlendiren-surpriz-gorusme-40698476)

03 Ocak Hakan Atilla 6'da 5 suçlu bulundu ! Burcunu Terazi olarak tahmin ettiğim Hakan Atilla'nın 03, 04, 06 Ocak günleri Satürnden aldığı olumsuz etkiye örnek olay. (http://www.sozcu.com.tr/2018/dunya/kritik-davada-juri-karar-verdi-2159104/)

06 Ocak Terör örgütü IŞİD, Sina Yarımadası'ndaki militanlarından Filistin Gazze'de saldırılar düzenlemelerini isteyen bir video kaydı yayınladı. (Işid'in Mars ve Jüpiterden aldığı olumlu etkiye örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-katil-surusu-hamas-a-dunya-2586167/)

06 Ocak Bakan’ın uçağında korku dolu anlar (Tr Merkürden alınan olumsuz etkiye örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/bakanin-ucaginda-korku-dolu-anlar-2162775/)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!