13 - 19 Kasım 2017 Haftalık Burç Astroloji: 15 Kasım Ayın ve Haftanın En Yoğun Günü

15 Kasım ayın ve haftanın en yoğun günü olup bu günde Satürn hariç bütün transitlerin katsayısı düşük olacaktır. Yani Oğlak burçları hariç diğer burçların katsayısı düşebilir. 15 Kasımda kavgalar, kazalar, talepkarlıklar, kurnazlıklar, hilekarlıklar, dikkatsizlikler, belirsizlikler oluşabilir. Genel olarak 15 Kasıma dikkat etmek gerekebilir. 15 Kasım Çarşamba hem haftanın hem de ayın ortası olup son derece ilginç bir gün olabilir. (Kasım 2017 burç)

13 Kasım Pazartesi günü Ay Başak burcunda +4 katsayısında olup Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık burçlarını son derece olumlu yönde etkileyebilir. Bu günde bilhassa Natal Marsı İkizler ve Yay burçlarını çift yönde olumlu etkileyeceğinden Natal Marsı İkizler, Yay olanlar Tr Ay hangi evlerindeyse o konularda son derece üretken, verimli fırsatlara ulaşabilirler, güvenliklerini arttırabilirler. Örneğin 13 Kasımda Tr Ay 12.evinizdeyse gizli düşmanlarla, sıkıntı ve sorunlarla ilgili konularda kendinizi güvence altına alabilirsiniz. (haftalık burç)

Ancak 13 Kasım günü Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar Tr Ay.dan olumsuz etkiler alabilirler. Bu günde Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar Tr Ay.ı sembolize eden Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlara, Natal Marsı (Tr Ay.dan olumlu etki alan) Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir. (haftalık astroloji)
 
13 Kasım Tr Ay.dan olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı

13 Kasım Venüs Akrep burcunda olup Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar olumsuz etki alırken Natal Marsı İkizler, Yay olanlar olumlu etkiler alabilirler. 13 Kasımda bilhassa Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar Tr Venüsden çift yönde olumsuz etki alacağından Tr Venüs hangi evlerindeyse o konularda Venüsü sembolize eden mal-mülk, para, ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık, partnerlik konularına, Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi burçlarına, Natal Marsı İkizler, Yay burçlarına dikkat etmeleri gerekebilir. (Kasım astroloji)
 
13 Kasım Tr Venüsden çift yönde olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar
Irak, Amerika, Kanada, Tayvan, İtalya, Rusya / MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları, Türk Lirası / Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

13 Kasımda yukarda adı geçen ülke, grup ve kişiler sosyal ve siyasi konularda olumsuz etkiler alabilirler. 13 Kasım günü bilhassa Yengeç ve Oğlak burcunu sembolize eden vatani konularda, ülke güvenliğinde, disiplinli çalışmalarda, otorite sahibi kişilerde bir yavaşlık, kararsızlık ve talepkarlık oluşabilir. (2017 Kasım burç)

14, 15, 16 Kasımda Tr Venüs sadece Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. 17, 18, 19 Kasımda Tr Venüs Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanları son derece olumlu yönde etkileyebilir. Ancak Natal Güneşi Tr Venüsden olumsuz etki alıp Natal Marsı Tr Venüsden olumlu etki alan kişiler Tr Venüsden bir yandan olumsuz etki alırken bir yandan da olumlu etki alabilirler. Örneğin Natal Güneşi Boğa olup Natal Marsı Balık olan bir kişi Tr Venüs hangi evindeyse o konularda keyfi kaçabilir ama bir yandan da Natal Marsı Balık olduğu için bir takım fırsatlar yakalayabilir. (2017 haftalık burç)
 
17, 18, 19 Kasım Tr Venüsden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton

Bilhassa 17 Kasımda Tr Venüs Akrep burcunda +3 katsayısında olup yukarda adı geçen ülke, grup ve kişiler Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konulardan, Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi burçlarından, Natal Marsı (Tr Venüsden olumlu etki alan) Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlardan son derece olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Natal Güneşi Boğa Marsı Kova olan Fetullah Gülen'in sosyal ve siyasi konulardan, Natal Marsı Terazi olan Türkiye'den, Natal Marsı Yengeç olan CIA'den (Amerikan Haber Alma) olumsuz etki alması olasıdır.

Hafta boyu gizli saklı işler yapanları sembolize eden Akrep burcu Tr Venüsden olumsuz etki alacağından yer altı dünyası olan Mafya hesaplaşmaları, gizli saklı işler yapan casuslarda para konularında kanlı hesaplaşmalar olabilir. Kanlı diyorum çünkü hafta boyu Tr Güneş de Akrep burcunda düşük katsayıda olacağından Akrep burcunu olumsuz yönde etkileyebilir. Akrep burcu yer altındaki fay hatlarını da sembolize ettiğinden hafta boyu Güneş ve Uranüsün yıkıcı etkisi ile zayıf fay hatlarında depremler oluşabilir. (Kasım 2017)

Hafta boyu Güneş Transiti Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Yay, Oğlak, Kova, Balık** burçlarını olumsuz yönde etkilerken Natal Marsı Koç, Terazi olanları ise olumlu yönde etkileyeblir. Bilhassa Natal Güneşi Başak, Balık olanlar Tr Güneşden çift yönde olumsuz etki alabilirler. Yani Güneş bu hafta bilhassa Natal Güneşi Başak ve Balıkları yakabilir. Güneş Transiti altını sembolize ettiğinden ve Aslan burcunu olumsuz yönde etkilediğinden altın fiyatlarında bir düşme beklenebilir.

Genel olarak Başak burcu her türlü hizmeti, işçi ve çalışanları, günlük rutin işleri sembolize etmektedir. Balık burcu ise büyük devlet kurumlarını, diğer devletleri, şirket ve vakıfları, yardım kuruluşlarını, yardımsever kişileri, hastahane ve hapishane gibi devlet kurumlarını sembolize etmektedir. Kısaca Başak ve Balık burcunu sembolize eden yerler ve kişiler Tr Güneşden yakıcı etkiler alabilirler. Güneş ise genel olarak nüfuzlu ve tanınmış kişileri, olumsuz anlamda egolu, egoist ve baskın kişileri sembolize etmektedir.
 
Hafta boyu Tr Güneşden çift yönde olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
Natal Güneşi Başak, Balık olanlar
Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Tunus / Beşiktaş / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi,
Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim

Yukarda adı geçen ülke, grup ve kişilerin Tr Güneşi sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişilere, Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan burcundan kişilere, Natal Marsı (Tr Güneşden olumlu etki alan) Koç, Terazi burcundan kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Güneşi Balık Natal Marsı Yay olduğundan hem Natal Güneşi hem de Natal Marsı Tr Güneşden olumsuz etki alabilir. Bu yüzden hafta boyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Marsı Aslan olan ABD Başkanı Trump'a, Suriye, Türkiye ve Irak gibi ülkelerdeki nüfuzlu ve tanınmış kişilere, AKP içindeki nüfuzlu kişilere, Natal Marsı Terazi olan İYİ Partiye, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Yunanistan Başbakanı Çipras, İsrail Başbakanı Netanyahu gibi kişilere dikkat etmesi gerekebilir.

Hafta boyu Tr Merkür Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burçlarını olumsuz yönde etkileyebilir. Yurt içi ve dışı yolları sembolize eden İkizler ve Yay burçları Tr Merkürden olumsuz etki alacağından hafta boyu hava, kara, deniz ulaşımında kazalarda artışlar devam edebilir.

Hafta boyu Tr Merkürden olumsuz etki alacak ülke, grup ve kişiler
Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar
Işid, İran, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma) / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim

Yukardaki tablodan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Donald Trump, Mesut Barzani, Putin, Rıza Zarrab gibi kişilerin Tr Merkürden yani her türlü haber, bilgi, belgelerden, Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak burçlarından olumsuz etkiler alabilirler. ABD Başkanı Trump hem İkizler burcu hem de Tr Merkürden olumsuz etki almaktadır. Yani Trump hem kendi kendine hem de başkalarına Tr Merkür bazında olumsuz etki verebilir. ABD Başkanı Trump iletişim kazalarına sebep olabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katsayısı düşük İkizler ve Başak burcundan kişilere, kurnaz ve hilekar kişilere, bazı bilgi, belge ve asılsız haberlere dikkat etmesi gerekebilir.

Hafta boyu Tr Uranüsün de katsayısı düşük olup Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanları olumsuz etkilerken Natal Marsı İkizler, Yay burçları ise Tr Uranüsden son derece olumlu etkiler alabilirler. Hafta boyu bilhassa Natal Güneşi Yengeç ve Oğlak burçları Tr Uranüsden çift yönde olumsuz etki alabilirler. Örneğin Yengeç burcu Amerika ile Oğlak burcu Rusya ülke bazında Tr Uranüsü sembolize eden asi ve aykırı kişilere hafta boyu dikkat etmek durumunda kalabilir. Meral Akşener, Devlet Bahçeli, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau gibi isimler de hafta boyu Tr Uranüsü sembolize eden asi ve aykırı kişilere, gruplara dikkat etmek zorunda kalabilirler. Kısaca Tr Uranüs hafta boyu Yengeç ve Oğlakları huzursuz edebilir.

Ülkemiz Türkiye'nin Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olduğundan ve Tr Uranüsden olumsuz etki aldığından ülke bazında asi ve aykırı kişilerin yol açacağı huzursuz edici olaylara dikkat etmesi gerekebilir.

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Boğa
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

Yükselen İkizler
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Yengeç
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Aslan
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Başak
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Terazi
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Akrep
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Yay
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Oğlak
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Kova
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

Yükselen Balık
(Hafta boyu 1.ev Uranüs, 8.ev Güneş, Venüs, 9.ev Merkür Dikkat)

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Katsayısı en yüksek ve en düşük Transitler baz alınmıştır.
 
*** Güneş Transiti ***

13 Kasım
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, MHP / FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, AB, IMF, FED / PYD / Fenerbahçe / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ,Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi,KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
14, 15, 16, 17, 18, 19 Kasım
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Yay, Oğlak, Kova, Balık** olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Tayvan, İtalya, Rusya, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, MHP / FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, AB, IMF, FED / PYD, PKK / Fenerbahçe / Türk Lirası / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu,Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov,Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi,Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Pakistan Başbakanı Abbasi,KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau,Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
14, 15, 16, 17, 18, 19 Kasım
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Terazi olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş / İYİ Parti / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, PYD Başkanı Salih Müslim
 
14, 15, 16, 17, 18, 19 Kasım
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Terazi olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Yay, Oğlak, Kova, Balık** olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Güney Kore, Makedonya, Türkiye, Brezilya / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / Beşiktaş / İYİ Parti / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rıza Zarrab, Papa Franciscus
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Güney Kore / AKP, CHP / FBI (Federal Soruşturma) / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***

13 Kasım
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
13 Kasım
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika / FBI (Federal Soruşturma), AB, TC Merkez Bankası / CHP, MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD /Galatasaray / Türk Lirası / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis,
IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
13 Kasım
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / Türk Lirası / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / DHKP-C / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
14 Kasım
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Irak, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, İtalya, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Tunus / AKP, CHP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), IMF, FED / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / ABD Doları, Türk Lirası / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener,Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras,Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara,Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim
 
14 Kasım
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan / MHP / AB, TC Merkez Bankası / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi
 
14 Kasım
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Akrep olup Natal Güneşi Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Arnavutluk, Japonya / MHP / TC Merkez Bankası / Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın,Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
15 Kasım
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore,Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi,Libya, Hollanda / AKP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), IMF, FED / PKK / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Edward Snowden,Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Rusya Başkanı Putin, Belçika Başbakanı Charles Michel,Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
16 Kasım
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
16 Kasım
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Hollanda, Katar, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP, CHP, AKP, HDP / AB, TC Merkez Bankası, FBI (Federal Soruşturma) / PKK, DHKP-C, PYD /Galatasaray / Türk Lirası / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Pakistan Başbakanı Abbasi, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev,Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
16 Kasım
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık olup Natal Güneşi Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Amerika, Kanada, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, İspanya, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Tayvan, İtalya, Rusya / HDP / TC Merkez Bankası / Galatasaray / DHKP-C / Türk Lirası / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Meral Akşener, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel,Julian Assange, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
18, 19 Kasım
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / PYD, PKK / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Can Dündar, Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ogan, Koray Aydın, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron
 
18, 19 Kasım
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Bangladeş, Tunus, Venezuella / NATO, Şangay Beşlisi, BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İYİ Parti / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş, Fenerbahçe / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Ümit Özdağ, PYD Başkanı Salih Müslim, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
18, 19 Kasım
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık olanlar)
Filistin, Lübnan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Makedonya, Türkiye, Brezilya, Tunus / İYİ Parti / Şangay Beşlisi, CIA (Amerikan Haber Alma), BM, TSK (Türk Silahlı Kuvvet) / Beşiktaş, Fenerbahçe / PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
Filipinler, İngiltere, Mısır, Irak, Amerika, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya / MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Merkür Transiti ***

Bütün bir hafta
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Işid, İran, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Almanya, Fransa, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Belçika, Lübnan, Panama, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, CHP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma) / DHKP-C, PYD, PKK / Galatasaray, Beşiktaş / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar,Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Belçika Başbakanı Charles Michel,Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Mısır, Ürdün, Kuveyt, Ermenistan, Yemen, Amerika, Kanada, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Ukrayna, Kırgızistan, Makedonya, Kuzey Kore, Almanya, Fransa, KKTC, Panama, İtalya, Vatikan, Katar / CHP / CIA (Amerikan Haber Alma) / PYD / Can Dündar, Devlet Bahçeli, Ahmet Davutoğlu, Sinan Ogan, AB Başkanı Donald Tusk, Edward Snowden, Donald Trump, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Belçika Başbakanı Charles Michel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz

Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

13 Kasım
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, MHP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
13 Kasım
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
13 Kasım
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
14, 15, 16 Kasım
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Kuzey Kore, KKTC, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, MHP / FBI (Federal Soruşturma), CIA (Amerikan Haber Alma), BM, AB, IMF, FED / PYD / Fenerbahçe / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ,Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi,KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
17, 18, 19 Kasım
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
17, 18, 19 Kasım
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella,Işid, İran, Yemen, Belçika / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / Fenerbahçe / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
17, 18, 19 Kasım
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
KKTC, İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan / Fenerbahçe / BM / Figen Yüksekdağ, İlker Başbuğ, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Makedonya, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, Meksika, Azerbaycan, Belçika, Türkiye, Brezilya, Tayvan, İspanya, Güney Kore / HDP, İYİ Parti / Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), TC Merkez Bankası / Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Pakistan Başbakanı Abbasi

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsden olumlu etki alan yada Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

Bütün bir hafta
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Mısır, Ürdün, Kuveyt, Irak, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Almanya, Fransa, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Meksika, Lübnan, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Vatikan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda / AKP, HDP / NATO, MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), IMF, FED / PKK / Galatasaray / ABD Doları, Türk Lirası / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange,Edward Snowden, Donald Trump, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Rusya Başkanı Putin, Belçika Başbakanı Charles Michel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, Irak, Filistin, Lübnan / NATO, Şangay Beşlisi / DHKP-C / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

13, 14, 15 Kasım
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), FBI (Federal Soruşturma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / Fenerbahçe / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
13, 14, 15 Kasım
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika, Işid, İran, Yemen, Belçika / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
13, 14, 15 Kasım
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Başak, Yay, Balık olup Natal Güneşi Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, KKTC, İtalya, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Belçika, Işid, İran / DHKP-C / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / AB Başkanı Donald Tusk, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
18, 19 Kasım
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya, Hollanda / MHP / FBI (Federal Soruşturma), AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
18, 19 Kasım
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella,Işid, İran, Yemen, Belçika / Fenerbahçe / DHKP-C, PYD / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
18, 19 Kasım
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
KKTC, İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan / Fenerbahçe / BM / Figen Yüksekdağ, İlker Başbuğ, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Meksika, Lübnan, Panama, Arnavutluk, Birleşik Rusya Partisi, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Koray Aydın, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler

Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

16 Kasım
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar Bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Güney Kore, Işid, İran, Yemen, Belçika / İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat) / İstanbul Fay Hattı / ABD Doları / Beşiktaş / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Tayvan, İtalya, Rusya, Tunus / IMF, FED / Fenerbahçe / Türk Lirası / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz

Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Işid, İran, İngiltere, İsrail, Ekvador, Irak, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Güney Kore, Ukrayna, Kırgızistan, Katar, Makedonya, Kuzey Kore, Nijerya, Çin, Suudi Arabistan, Suriye, İspanya, Azerbaycan, Belçika, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Tayvan, İtalya, Japonya, Libya, Hollanda, Tunus / CHP, MHP, İYİ Parti / NATO, Şangay Beşlisi, TSK (Türk Silahlı Kuvvet), MİT (Milli İstihbarat), MİT (Milli İstihbarat), CIA (Amerikan Haber Alma), TC Merkez Bankası, BM, AB, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Fenerbahçe, Beşiktaş / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı / Abdullah Öcalan, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Julian Assange, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May, Hillary Clinton, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Bütün bir hafta
Uranüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Meksika / AKP, HDP / PKK / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
Bütün bir hafta
Uranüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Uranüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Meksika, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / Galatasaray / Türk Lirası / Ahmet Davutoğlu, AB Başkanı Donald Tusk, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Vatikan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Hollanda, Katar / MHP / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsden olumlu etki alan yada Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Neptün Transiti ***

13, 14, 15, 16, 18 Kasım
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
13, 14, 15, 16, 18 Kasım
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella / BM, IMF, FED, CIA (Amerikan Haber Alma), AB, TC Merkez Bankası / MHP / Fenerbahçe / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Ümit Özdağ, Pakistan Başbakanı Abbasi, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
13, 14, 15, 16, 18 Kasım
Neptün ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Neptünden olumlu etki alıp Natal Güneşi Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak olup Natal Güneşi Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Tunus, Mısır, Kuzey Kore, Arnavutluk / CIA (Amerikan Haber Alma) / Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Başbakan Binali Yıldırım, Kemal Kılıçdaroğlu, Koray Aydın, Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus / DHKP-C, PYD / Beşiktaş / İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ, Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Ümit Özdağ, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim

Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler

Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Neptünden olumlu etki alan yada Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

15, 19 Kasım
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Filipinler, Bangladeş, Venezuella, Irak, Nijerya, Suriye / NATO, MİT (Milli İstihbarat), IMF, FED / ABD Doları / İstanbul Fay Hattı
 
15, 19 Kasım
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika /MHP / AB, TC Merkez Bankası / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Abbasi, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, Figen Yüksekdağ
 
15, 19 Kasım
Plüton ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Plütondan olumlu etki alıp Natal Güneşi Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Tayvan, İtalya, Işid, İran, Kanada, Azerbaycan, Belçika / TC Merkez Bankası / DHKP-C / Devlet Bahçeli, Pakistan Başbakanı Abbasi, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Meral Akşener, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, İngiltere Başbakanı Theresa May
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, KKTC, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP, İYİ Parti / TC Merkez Bankası, BM, AB / Abdullah Gül, Figen Yüksekdağ, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde

Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütondan olumlu etki alan yada Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

13 - 19 Kasım 2017 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 13 Kasım Ay
13 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 14 Kasım Ay
14 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler**, Yengeç, Aslan, Başak, Yay**, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 15 Kasım Ay
15 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Mars
Bütün bir hafta Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 13 Kasım Güneş
13 Kasım Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Yay, Oğlak, Kova, Balık** burcunu kötü etkileyen transit: 14, 15, 16, 17, 18, 19 Kasım Güneş
14, 15, 16, 17, 18, 19 Kasım Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak**, Yay, Oğlak, Kova, Balık** burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 16 Kasım Ay
16 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 18, 19 Kasım Ay
18, 19 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Akrep, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 13 Kasım Venüs
13 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Koç, Boğa, Yengeç**, Aslan, Başak, Terazi, Oğlak**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 14, 15, 16 Kasım Venüs
14, 15, 16 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 17, 18, 19 Kasım Venüs
17, 18, 19 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 13, 14, 15 Kasım Jüpiter
13, 14, 15 Kasım Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler
Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 18, 19 Kasım Jüpiter
18, 19 Kasım Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Merkür
Bütün bir hafta Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 15, 19 Kasım Plüto
15, 19 Kasım Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 13, 14, 15, 16, 18 Kasım Neptün
13, 14, 15, 16, 18 Kasım Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgün, özgür ve bağımsız kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 13 Kasım Ay
13 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Başak, Boğa, İkizler**, Aslan, Akrep, Yay**, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 14 Kasım Ay
14 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Terazi burcunu iyi etkileyen transit: 14, 15, 16, 17, 18, 19 Kasım Güneş
14, 15, 16, 17, 18, 19 Kasım Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Koç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 16 Kasım Ay
16 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Akrep, Boğa, İkizler, Aslan**, Başak, Yay, Kova**, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 18, 19 Kasım Ay
18, 19 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 13 Kasım Venüs
13 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 17, 18, 19 Kasım Venüs
17, 18, 19 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 13, 14, 15 Kasım Jüpiter
13, 14, 15 Kasım Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler İkizler, Başak, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 18, 19 Kasım Jüpiter
18, 19 Kasım Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 16 Kasım Satürn
16 Kasım Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Bütün burçlar bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 15, 19 Kasım Plüto
15, 19 Kasım Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 13, 14, 15, 16, 18 Kasım Neptün
13, 14, 15, 16, 18 Kasım Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıkla
30 Ekim ABD'de Rusya'nın seçimlere müdahale ettiği iddiası kapsamında yürütülen soruşturmada, ABD Başkanı Donald Trump'ın eski seçim sorumlusu Paul Manafort'a yetkililere teslim olması bildirildi. Manafort, bugün evinden çıkarak teslim oldu. Manafort ve iş ortağı Gates, bugün yargı karşısına çıkacak. (Trump'ın Tr Mars ve Tr AY.dan aldığı olumsuz etki) (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/son-dakika-dunya-abddeki-bu-gelismeyi-bekliyordu-2069637/)

31 Ekim Okyanusya’da 7 büyüklüğünde deprem. (Uranüsün Akrep burcuna yaptığı olumsuz etki) (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/okyanusyada-7-buyuklugunde-deprem-2070489/)

31 Ekim Türk uçağı Ukrayna’ya acil iniş yaptı. (Merkürün İkizler ve Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkilemesi.) (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/turk-ucagi-ukraynaya-acil-inis-yapti-2071751/)

31 EKim İstanbul’da feci kaza! Yine bir araç metrobüs yoluna daldı. (Merkür ve Marsın İkizler ve Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkilemesi.) (http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-istanbulda-feci-kaza-yine-bir-arac-metrobus-yoluna-daldi-2071834/)

31 EKim ABD’de Dünya Ticaret Merkezi yakınında silah sesleri. (Marsdan alınan olumsuz etki) (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/son-dakika-abdde-dunya-ticaret-merkezi-yakininda-silah-sesleri-2071891/)

01 Kasım Ankara'da buzlanan yolda 23 araç birbirine girdi. (İkizler ve Yay burcuna Tr Merkür ve Marsın olumsuz etkisi) (http://www.milliyet.com.tr/ankara-da-buzlanan-yolda-23-arac-gundem-2547523/)

02 Kasım Öğrencilerin okula getirdiği civa döküldü! 1 öğretmen ve 23 öğrenci hastaneye kaldırıldı. (Merkürün Kova burcunu olumsuz etkilemesi) (http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-ogrencilerin-okula-getirdigi-civa-dokuldu-1-ogretmen-ve-23-ogrenci-hastaneye-kaldirildi-2074576/)

03 Kasım Whatsapp çöktü mü? Whatsapp neden açılmıyor? (Merkürden kaynaklı olumsuz etki) (http://www.milliyet.com.tr/whatsapp-coktu-mu-whatsapp-neden-teknoloji-haber-2548733/)

04 Kasım Suudi Arabistan’a balistik füze saldırısı! (Tr Merkür bazında İkizler burcu Yemenden alınan olumsuz etki) (http://www.sozcu.com.tr/2017/dunya/suudi-arabistana-balistik-fuze-saldirisi-2077331/)

05 Kasım Bostancı’da midibüs devrildi! 2 ölü ve 9 yaralı.. (Tr Merkürün İkizler burcuna yaptığı olumsuz etki) (http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-bostancida-otobus-devrildi-cok-sayida-yarali-var-2077601/)


05 Kasım Marmaris’te 4.2 büyüklüğünde deprem (Tr Uranüsün Akrep burcuna yaptığı olumsuz etki) (http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/son-dakika-marmariste-4-2-buyuklugunde-deprem-2077492/)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!