28 - 04 Aralık 2016 Haftalık burç astroloji: 03 Aralık Venüse Dikkat !

03 Aralık Venüs transiti -3 katsayısında olup 2016 yılının en düşük katsayısına ulaşacaktır. Bu durum Venüsün yönetiminde olan Boğa ve Terazi burçlarının katsayısını düşürebilir. Natal gezegenleri Boğa/Terazi burcunda olan kişilerin katsayısı -3 birim düşeceğinden bu kişiler kendilerini ifade ederken kararsız, ağırkanlı yada talepkar olabilirler. Venüs Transiti bütün burçları bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını daha çok etkileyeceğinden Boğa ve Terazi burçları hem kendi kendilerini hem de diğer Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarını olumsuz anlamda etkileyebilirler. Bu durum Venüs transiti hangi evimizdeyse kendini o alanda daha çok gösterecektir. Örneğin Venüs transiti 6.evinizde ise (Yükselen Aslan) hayatınızın hizmet, günlük rutin işler ve varsa iş arkadaşları alanında kendini gösterecektir. İş arkadaşlarınız bilhassa Natal Güneşi veya Marsı Boğa/Terazi burcunda olanlar size karşı her zamankinden daha yavaş, talepkar yada kararsız gelebilir. Sizin Natal  Güneşiniz Boğa/Terazi ise siz de Venüs transiti hangi evinizdeyse o konularda kararsız, yavaş veya talepkar olabilirsiniz. (Kasım 2016 burç) (Kasım 2016)
 
Venüs kritik evlerde (1, 6, 8, 12) Dikkat !
Venüs ikili ilişkileri (evlilik, ortaklık, partnerlik), sosyal konuları ve para konularınızı da sembolize eder. Bu yüzden Venüs transiti hangi evinizdeyse bu konulara daha çok para gidebilir. Örneğin Venüs transiti 6.evinizde ise günlük rutin işlere (sağlık, ulaşım, eğitim, vs) çok para gidebilir. Yada bu işleriniz yavaşlayabilir. Venüs 6.evinizde varsa iş arkadaşlarınızla ikili ilişkileriniz olumsuz yönde etkilenebilir. Venüs sağlık açısından boğaz yollarını, böbrekleri, damarları da sembolize ettiğinden 6.evdeki Venüs bu tür hastalıklar yüzünden mevcut düzeninizi bozabilir. Hele bir de Natal Merkürünüz (6.evin doğal yöneticisi) Boğa/Terazi burcundaysa ve Natal Venüsünüz de düşük katsayıda ise Venüsden kaynaklı hastalıklara dikkat etmelisiniz. 8.evdeki Venüs ise bu tür hastalıkların hayatınızda olumsuz değişimler yaratmasına neden olabilir. Hele Venüs transiti 8.evinde olup Natal Plütonu (8.evin doğal yöneticisi) Terazi burcunda olanlar, Natal (Doğumsal) Venüsün katsayısı da düşükse Venüsü sembolize eden böbrek, damar, boğaz yolları hastalıklarına son derece dikkat etmeleri gerekebilir. (Natal Plütonu Terazi olanlar: 05 Ekim 1971 - 27 Ağustos 1984) Venüs transiti 12.evinizdeyse hele Natal Neptün (12.evin doğal yöneticisi) Boğa/Terazi burcundaysa, Natal Venüsünüz de düşük katsayıda ise Venüsden kaynaklı sıkıntı ve sorunlara dikkat etmelisiniz. Örneğin 12.evi sembolize eden Boğa yada Terazi burcundan gizli düşmanlarınız varsa sizden para talep edebilirler. Yada para veya ikili ilişkiler (evlilik, ortaklık, partnerlik) yüzünden bir takım gizli düşmanlar edinebilirsiniz. Venüsü sembolize eden olaylar yüzünden hastanelik yada hapishanelik olabilirsiniz. Kısaca;

Yükselen İkizler, Natal gezegenleri Boğa/Terazi olup düşük katsayıda olanlar 8.evdeki Venüs ciddi boğaz yolları, böbrek, damar hastalıklarına dikkat etmenize yada ikili ilişkilerde talepkar kişilere dikkat etmenize işaret edebilir;
Yükselen Aslan, Natal gezegenleri Boğa/Terazi olup düşük katsayıda olanlar 6.evdeki Venüs günlük işlerinizi, sağlığınızı, düzeninizi bozabilir;
Yükselen Oğlak, Natal gezegenleri Boğa/Terazi olup düşük katsayıda olanlar 1.evdeki Venüs fiziksel sağlığınıza, estetik ameliyatlara dikkat etmenize işaret edebilir;
Yükselen Kova, Natal gezegenleri Boğa/Terazi olup düşük katsayıda olanlar 12.evdeki Venüs gizli düşmnlarınızı, sıkıntı ve sorunlarınızı azdırabilir; (haftalık burç) (Aralık 2016 burç)

Venüs deyince akla Boğa ve Teraziler gelmektedir. Natal gezegenlerinin %60'ı Boğa olan Fetullah Gülen ise 03 Aralık Cumartesi günü Venüs transitinden son derece olumsuz yönde etkilenebilir. Venüs transiti hangi evindeyse hayatının o alanında bu olumsuz etki kendini gösterebilir. (haftalık astroloji) (Aralık astroloji)

Boğa ve Terazi burçları hem kendi kendilerini hem de diğer burçlardan kişileri bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarından kişileri Venüs bazında (sosyal, siyasi, ikili ilişkiler, mal-mülk, toprak paylaşımı, para) olumsuz etkileyebilirler. Boğa/Terazi burçları bu hafta iradelerini kullanıp katsayılarını yükseltmeli kararsız, yavaş yada karşı taraftan çok şey bekleyen, talepkar hareketlerden uzak durmaya çalışmaları gerekebilir. Söylemesi kolay ama uygulaması biraz zor gelebilir ! :) (Kasım astroloji) (2016 Aralık burç)

Venüs dünya genelinde bilhassa 01 Aralıktan itibaren Koç, Boğa, Terazi, Akrep burçlarında yavaşlıklara neden olabilir. Örneğin askeri konularda, mal-mülk, toprak paylaşımı, para konularında, sosyal ve siyasi konularda, diplomatik ilişkilerde, gizli saklı işlerde, ülkelerin yeraltı kaynaklarında (petrol, doğal gaz, vs) yavaşlıklar, kararsızlıklar, talepkarlıklar söz konusu olabilir. Bu arada Başak ve Balık burçları da Venüsden olumsuz etki alacağından işçi ve çalışanlarda, Büyük kamu kurum ve kuruluşlarında, şirketlerde yavaşlık hatta grevler, yavaşlatma eylemleri de olabilir. (2016 Kasım burç)

Dünya genelinde Venüsün olumsuz etkisini yansıtacak ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa/Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Türkiye gibi ülkeler
Parti bazında HDP
Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, AB Başkanı Donald Tusk, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Rıza Zarrab, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis gibi kişiler

Örneğin İngiltere ve İsrail hem ülke hem de Başbakanları bazında Venüsün olumsuz etkisini hem kendi kendilerine hem de diğer burçlara karşı kararsızlık, yavaşlık, talepkarlık olarak gösterebilirler. Türkiyenin Natal Marsı Terazi Natal Güneşi Akrep olduğundan sosyal ve siyasi konular bazında kendi kendini olumsuz etkilemesi mümkün olabilir. Suriye ve Suudi Arabistan da sosyal ve siyasi konular bazında olumsuz etkiler verebilir. (2016 haftalık burç) (Aralık 2016)
 
*** Özet Transitler ***
En yüksek ve en düşük katsayılı transitler baz alınmıştır
30 Kasım Rusya, Irak, Amerika, Almanya, Fransa, Suriye, Türkiye, Işid, İran, NATO, AKP, HDP, CHP, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, Donald Trump, Devlet Bahçeli, Rıza Zarrab, Selahattin Demirtaş, Julian Assange gibi isimler Yay burcundaki Ay bazında (hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili güvence) son derece olumlu etki alabilirler. (Bakınız Ay Transiti Bölümü)

01, 02, 03, 04 Aralık Oğlak ve Yengeç burçlarının Oğlak burcundaki Ay transiti (Başkan, patron ve otoriteyle ilgili güvenlik, iş ve meslekle ilgili verim) bazında olumsuz etki alması olasıdır. Örneğin 01, 02, 03, 04 Aralıkda IMF ve FED'in İngiltere, Amerika, Irak gibi ülkelerden olumsuz etki alması olasıdır. (Bakınız Ay Transiti Bölümü)

01 Aralık MHP Yay burcundaki Merkür bazında (hukuk ve yasalarla ilgili kurnazlıklar) içsel çatışma yaşayabilir. 28, 29, 30 Kasım, 01, 02, 03, 04 Aralık Selahattin Demirtaş Yay burcundaki Merkür bazında (hukuk ve yasalarla ilgili kurnazlıklar) olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Merkür Transiti Bölümü)

Bütün bir hafta Suriye ve Türkiye Oğlak burcundaki Venüs bazında (başkan, patron ve otorite kişilerle ilgili sosyal ve siyasi konular) son derece olumsuz etkiler alabilir. NATO ve AB (Avrupa Birliği) Oğlak burcundaki Venüs bazında Türkiye'den olumsuz etkiler alabilir. Bütün bir hafta boyunca İngiltere, Almanya, Fransa, Türkiye gibi ülkelerde yavaşlıklar (grev) olabilir. MHP'li Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ gibi kişiler Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabilirler. (Bakınız Venüs Transiti Bölümü)

28, 29 Kasım Selahattin Demirtaş'ın Kova burcundaki Mars bazında (grup ve organizasyonlardan kaynaklı öfke ve kavga) olumsuz etki alabilir. 28, 29 Kasım Suriye ve Türkiye Işid'den Kova burcundaki Mars bazında olumsuz etki alabilir. 30 Kasım, 01, 02, 03, 04 Aralık Türkiye Marsı sembolize eden NATO, Irak, İran yada Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim konularında içsel çatışma yaşayabilir. Fetullah Gülen Türkiye'den ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kova burcundaki Mars bazında olumsuz etki almaya devam edebilir. (Bakınız Mars Transiti Bölümü)

28, 29, 30 Kasım, 02, 03 Aralık Suriye, Türkiye gibi ülkeler Yay burcundaki Satürn bazında (hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili disiplinli çalışmalar) olumlu etkiler alabilirler. (Bakınız Satürn Transiti Bölümü)

03 Aralık Irak, Suriye, NATO, IMF ve FED'in Koç burcundaki Uranüs bazında (askeri konularla, yeni başlangıçlarla ilgili asilikler, aykırılıklar) Kürdistan Bölgesel Yönetiminden, Kuzey Kore Lideri Kim Jongdan olumsuz etki alması olasıdır. (Bakınız Uranüs Transiti Bölümü)

Bütün bir hafta Irak, Suriye gibi ülkeler, NATO, IMF, FED gibi gruplar Oğlak burcundaki Plüton bazında (Başkanlıkla, patronlukla ilgili olumsuz değişimler) Kuzey Koreden, Türkiyeden, AB ve BM'den, Irak Başbakanı Haydar el-Abadiden, Suriye Başkanı Esaddan, IMF Başkanı Christine Lagarde'dan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Plüton Transiti Bölümü)

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(03 Aralık 10.ev Venüs ve Ay Dikkat, 11.ev Mars Dikkat, 9.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Boğa
(03 Aralık 9.ev Venüs ve Ay Dikkat, 10.ev Mars Dikkat, 8.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen İkizler
(03 Aralık 8.ev Venüs ve Ay Dikkat, 9.ev Mars Dikkat, 7.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yengeç
(03 Aralık 7.ev Venüs ve Ay Dikkat, 8.ev Mars Dikkat, 6.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Aslan
(03 Aralık 6.ev Venüs ve Ay Dikkat, 7.ev Mars Dikkat, 5.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Başak
(03 Aralık 5.ev Venüs ve Ay Dikkat, 6.ev Mars Dikkat, 4.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Terazi
(03 Aralık 4.ev Venüs ve Ay Dikkat, 5.ev Mars Dikkat, 3.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Akrep
(03 Aralık 3.ev Venüs ve Ay Dikkat, 4.ev Mars Dikkat, 2.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yay
(03 Aralık 2.ev Venüs ve Ay Dikkat, 3.ev Mars Dikkat, 1.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Oğlak
(03 Aralık 1.ev Venüs ve Ay Dikkat, 2.ev Mars Dikkat, 12.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Kova
(03 Aralık 12.ev Venüs ve Ay Dikkat, 1.ev Mars Dikkat, 11.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Balık
(03 Aralık 11.ev Venüs ve Ay Dikkat, 12.ev Mars Dikkat, 10.ev Güneş ve Satürn Süper)
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Koç, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova, Akrep olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !
 
*** Güneş Transiti ***

28, 29 Kasım
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, BM, IMF, FED / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab,
Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk
 
28, 29 Kasım
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Akrep olanlar)

Türkmenistan / AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi

28, 29 Kasım
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Boğa, Akrep olanlar)
İngiltere, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC / BM / İlker Başbuğ, Abdullah Gül, İran Başkanı Hasan Ruhani, AB Başkanı Donald Tusk

01, 02, 03, 04 Aralık
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO / AKP, HDP, CHP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk
 
Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, FED Başkanı Janet Yellen
 
Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar, lider, canlı ve yapıcı kişiler

Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***
En düşük/yüksek katsayıya sahip Ay transitleri baz alınmaktadır.

30 Kasım
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO / AKP, HDP, CHP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk
 
01 Aralık
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar)
İngiltere, Ermenistan, Yemen, Mısır, Amerika, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus / AB, BM, IMF, FED / PYD, PKK / İlker Başbuğ, Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AB Başkanı Donald Tusk
 
01 Aralık
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
01 Aralık
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Aslan, Kova olup Natal Güneşi Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Birleşik Rusya Partisi / CHP / Fetullah Gülen, Can Dündar, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Hillary Clinton, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
02 Aralık
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

02 Aralık
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / DHKP-C, PYD / MHP / AB / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ
 
02 Aralık
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olup Natal Güneşi Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Kanada, Belçika, Azerbaycan, İtalya / DHKP-C / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif
 
03 Aralık
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Kuzey Kore, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Japonya, Libya, Tunus / CHP, MHP / AB, BM, IMF, FED / PYD / Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
03 Aralık
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AB Başkanı Donald Tusk
 
03 Aralık
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Oğlak, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Vatikan / AKP / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İran Başkanı Hasan Ruhani, AB Başkanı Donald Tusk
 
04 Aralık
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)
IMF, FED

04 Aralık
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Işid, İran, Yemen, Belçika / CHP, MHP, AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / AB / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, AB Başkanı Donald Tusk
 
04 Aralık
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olup Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar)
Amerika, Kanada, Rusya, İtalya, Tayvan / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov

Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. 30 Kasım Rusya, Irak, Amerika, Almanya, Fransa, Suriye, Türkiye, Işid, İran, NATO, AKP, HDP, CHP, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, Donald Trump, Devlet Bahçeli, Rıza Zarrab, Selahattin Demirtaş, Julian Assange gibi isimler Yay burcundaki Ay bazında (hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili güvence) son derece olumlu etki alabilirler. 01, 02, 03, 04 Aralık Oğlak ve Yengeç burçlarının Oğlak burcundaki Ay transiti (Başkan, patron ve otoriteyle ilgili güvenlik, iş ve meslekle ilgili verim) bazında olumsuz etki alması olasıdır. Örneğin 01, 02, 03, 04 Aralıkda IMF ve FED'in İngiltere, Amerika, Irak gibi ülkelerden olumsuz etki alması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Merkür Transiti ***

28, 29, 30 Kasım, 01, 02, 03, 04 Aralık
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Ürdün, Kuveyt, Mısır, Amerika, Irak, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Birleşik Rusya Partisi, Lübnan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, HDP / NATO, IMF, FED / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
01 Aralık
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Tayvan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB / Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
01 Aralık
Merkür ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Merkürden olumlu etki alıp Natal Güneşi Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Boğa, Akrep olup Natal Güneşi Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova olanlar)
Azerbaycan, Arnavutluk, Tayvan, Japonya / MHP / Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Mısır, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Panama, İtalya / CHP / PYD / Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, AB Başkanı Donald Tusk
 
Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

Merküden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürden olumlu etki alan yada Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. Örneğin 01 Aralık MHP Yay burcundaki Merkür bazında (hukuk ve yasalarla ilgili kurnazlıklar) içsel çatışma yaşayabilir. 28, 29, 30 Kasım, 01, 02, 03, 04 Aralık Selahattin Demirtaş Yay burcundaki Merkür bazında (hukuk ve yasalarla ilgili kurnazlıklar) olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

28, 29, 30 Kasım
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Venezuella, Filipinler, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus / NATO, AB, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD / İlker Başbuğ, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim
 
01, 02, 03, 04 Aralık
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Azerbaycan, Suriye, Türkiye, Filistin, Brezilya, Türkmenistan / NATO, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya / HDP / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Fetullah Gülen, İlker Başbuğ, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler

Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Bütün bir hafta Suriye ve Türkiye Oğlak burcundaki Venüs bazında (başkan, patron ve otorite kişilerle ilgili sosyal ve siyasi konular) son derece olumsuz etkiler alabilir. NATO ve AB (Avrupa Birliği) Oğlak burcundaki Venüs bazında Türkiye'den olumsuz etkiler alabilir. Bütün bir hafta boyunca İngiltere, Almanya, Fransa, Türkiye gibi ülkelerde yavaşlıklar (grev) olabilir. MHP'li Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ gibi kişiler Venüsü sembolize eden sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

28, 29 Kasım Mars
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)
İsrail, Ekvador, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan, Birleşik Rusya Partisi, Arnavutluk, Lübnan, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / AKP, HDP / NATO, AB / PKK / Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, Fetullah Gülen, Can Dündar, Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Donald Trump, Edward Snowden, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, AB Başkanı Donald Tusk
 
30 Kasım, 01, 02, 03, 04 Aralık
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya / MHP / AB / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
30 Kasım, 01, 02, 03, 04 Aralık
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / NATO / PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, FED Başkanı Janet Yellen, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, AB Başkanı Donald Tusk
 
30 Kasım, 01, 02, 03, 04 Aralık
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Koç, İkizler, Terazi, Yay olup Natal Güneşi Kova, Boğa, Aslan, Akrep olanlar)
Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Filistin, Türkiye, Brezilya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Vatikan / AKP / Abdullah Gül, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, FED Başkanı Janet Yellen, İran Başkanı Hasan Ruhani, AB Başkanı Donald Tusk
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Irak, Filistin, Lübnan, Venezuella, Filipinler / NATO / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler, enerjik, öncü ve cesur kişiler

Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 28, 29 Kasım Selahattin Demirtaş'ın Kova burcundaki Mars bazında (grup ve organizasyonlardan kaynaklı öfke ve kavga) olumsuz etki alabilir. 28, 29 Kasım Suriye ve Türkiye Işid'den Kova burcundaki Mars bazında olumsuz etki alabilir. 30 Kasım, 01, 02, 03, 04 Aralık Türkiye Marsı sembolize eden NATO, Irak, İran yada Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim konularında içsel çatışma yaşayabilir. Fetullah Gülen Türkiye'den ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kova burcundaki Mars bazında olumsuz etki almaya devam edebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

28, 29, 30 Kasım, 02, 03 Aralık
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO / AKP, HDP, CHP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İlker Başbuğ, FED Başkanı Janet Yellen, AB Başkanı Donald Tusk
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus, Venezuella / IMF, FED / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Christian Kernu
 
Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 28, 29, 30 Kasım, 02, 03 Aralık Suriye, Türkiye gibi ülkeler Yay burcundaki Satürn bazında (hukuk ve yasalarla, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili disiplinli çalışmalar) olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

03 Aralık
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin n03 Aralık Irak, Suriye, NATO, IMF ve FED'in Koç burcundaki Uranüs bazında (askeri konularla, yeni başlangıçlarla ilgili asilikler, aykırılıklar) Kürdistan Bölgesel Yönetiminden, Kuzey Kore Lideri Kim Jongdan olumsuz etki alması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

Bütün bir hafta
Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, BM / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler

Plütondan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Bütün bir hafta Irak, Suriye gibi ülkeler, NATO, IMF, FED gibi gruplar Oğlak burcundaki Plüton bazında (Başkanlıkla, patronlukla ilgili olumsuz değişimler) Kuzey Koreden, Türkiyeden, AB ve BM'den, Irak Başbakanı Haydar el-Abadiden, Suriye Başkanı Esaddan, IMF Başkanı Christine Lagarde'dan olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

28 - 04 Aralık 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 

Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 03 Aralık Uranüs
03 Aralık Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 28, 29 Kasım Güneş
28, 29 Kasım Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 28, 29, 30 Kasım, 01, 02 Aralık Merkür
28, 29, 30 Kasım, 01, 02 Aralık Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 01 Aralık Ay
01 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 02 Aralık Ay
02 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 03 Aralık Ay
03 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 03, 04 Aralık Merkür
03, 04 Aralık Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Oğlak, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 28, 29, 30 Kasım Venüs
28, 29, 30 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 01, 02, 03, 04 Aralık Venüs
01, 02, 03, 04 Aralık Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Plüto
Bütün bir hafta Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 04 Aralık Ay
04 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 28, 29 Kasım Mars
28, 29 Kasım Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 30 Kasım, 01, 02, 03, 04 Aralık Mars
30 Kasım, 01, 02, 03, 04 Aralık Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Kova, Boğa, Aslan, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 28, 29 Kasım Güneş
28, 29 Kasım Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 01, 02, 03, 04 Aralık Güneş
01, 02, 03, 04 Aralık Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 30 Kasım Ay
30 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu iyi etkileyen transit: 01 Aralık Merkür
01 Aralık Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 28, 29, 30 Kasım, 02, 03 Aralık Satürn
28, 29, 30 Kasım, 02, 03 Aralık Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Aslan, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 01 Aralık Ay
01 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 02 Aralık Ay
02 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 03 Aralık Ay
03 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 04 Aralık Ay
04 Aralık Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 30 Kasım, 01, 02, 03, 04 Aralık Mars
30 Kasım, 01, 02, 03, 04 Aralık Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Koç, İkizler, Terazi, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
13 Kasım Yeni Zelenda'da 7,4 büyüklüğünde deprem. (Marsın Akrep burcuna olumsuz etkisi) (http://gayeer.brinkster.net/astroTransitListesiBurc.asp?Tarih=2019-01-01)

Neptün transitinin hafta boyunca katsayısının düşük olacağını ve bulanık olayların, patlama, yangın, vs gibi olayların olabileceğini yazmıştık.

14 Kasım İstanbul Maltepe'de dehşet! Kuryeyle gelen paket patladı. (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-haber-kuryeyle-gelen-gundem-2344769/)

14 Kasım Sultanbeyli sanayi sitesinde patlama. (http://www.milliyet.com.tr/sultanbeyli-de-sanayi-sitesinde-gundem-2344853/)

15 Kasım PKK’da çözülme başladı. (15 Kasım günü için hem Güneşi hem de Marsı Yay burcunda olan PKK'nın son derece olumsuz etkiler alabileceğini yazmıştık.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/pkkda-cozulme-basladi-1509100/)

15 Kasım Diyarbakır E tipi Cezaevi'nden firar. (Neptün Transitinin düşük katsayıda olması hapishane gibi devlet kurumlarında bulanık olaylara işaret etmektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/diyarbakir-e-tipi-cezaevi-nden-gundem-2345466/)

15 Kasım Başkent’te doğal gaz hattının delinmesi panik yarattı. (Neptünün düşük katsayıda olmasına örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/baskentte-dogal-gaz-hattinin-delinmesi-panik-yaratti-1510447/)

15 Kasım Alman Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier’in Türkiye ziyaretini değerlendiren Bild gazetesi, ziyaretin dostluk havasından uzak geçtiği yorumunda bulundu. (Almanyanın Venüs transitinden aldığı olumsuz etkiye örnek olay. Türkiye'nin Natal Marsı Venüs yönetimindeki Terazi burcunda olduğundan Almnayayı olumsuz etkilemiş olabilir.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/bild-geleneksel-turk-misafirperverligi-hissedilmedi-1510109/)

16 Kasım Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdurduğu bildirildi.
(http://www.milliyet.com.tr/almanya-da-h5n8-hizla-yayiliyor-dunya-2346151/)

17 Kasım Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı maden köyünde bulunan bakır madeni sahasında meydana gelen heyelanda göçük altında kalan 3 işçi hayatını kaybetti. (Neptünün düşük katsayıda olmasına örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/sirvan-da-bakir-madeninde-gocuk--gundem-2346755/)

18 Kasım Mozambik'te yakıt tankeri patladı: 73 ölü (Neptünün düşük katsayıda olmasına örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/mozambik-te-yakit-tankeri-patladi--dunya-2346963/)

18 Kasım Fed Başkanı Yellen`ın `Faiz artırımı yakın` açıklamasının ardından dolar fırlarken, altın ise adeta çöktü. (FED'in Venüsden olumsuz etki almasına örnek olay. 13 Ağustos 1946 doğumlu FED Başkanının Natal Marsı Terazi burcundadır.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/bir-cumlesi-1000-dolara-bedel/60000/60870/)


19 Kasım Avrupa ile yeni kriz kapıda. Konuya ilişkin oturum 22 Kasım'da yapılacak. (22 Kasımda yapılacak bir anlaşmanın Natal Güneşi Balık Marsı Yay olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı olumsuz etkileyebilir demiştik.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-avrupa-ile-yeni-kriz-kapida-1518075/)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!