31 - 06 Kasım 2016 Haftalık burç astroloji: 06 Kasım Ay ve Mars kavuşumuna Dikkat !


06 Kasım Pazar günü -9 katsayısı ile Kasım ayının en yoğun günüdür. 06 Kasımda Ay ve Mars Oğlak burcunda -3 katsayısında olacağından bu kavuşum Kasım ayına damgasını vurabilir. Ay ve Mars 06 Kasım günü 2016 yılının da en düşük katsayısına ulaşacaklar. Bu gün Amerikan Başkanlık seçimleri için de son derece önemli olabilir. Çünkü Ay ve Marsın kavuştuğu burç Oğlak ve Oğlak burcu ülkelerin Başkanlarını, patronlarını ve emir veren kişilerini sembolize eder. Kısaca diyebiliriz ki ülkelerin emir veren Başkan konumundaki kişileri Ay (aşırı vatansever kişiler, aşırı duygusal kişiler) ve Marsdan (savaşçı, kavgacı, saldırgan kişiler) olumsuz etkiler alabilir. Ay ve Mars ikilisinden Oğlak burcunun yanı sıra Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Kova ve Balık burçlarını sembolize eden şeyler de olumsuz etkiler alabilir. (Kasım 2016 burç)
 
06 Kasımda Hillary Clinton ile ilgili önemli bilgiler sızabilir !
06 Kasım Amerikan seçimlerine çok yakın olduğundan Ay ve Mars, Natal Güneşi Aslan Marsı Başak Obama ile Natal Güneşi Akrep Marsı Aslan olan Hillary Clintona son derece olumsuz etki verebilir. Ay Yengeç burcunun yöneticisi olup Natal Güneşi ve/veya Marsı Yengeç burcundan kişileri sembolize eder. Yengeç burcu deyince aklıma ilk olarak benim idolüm olan Wikileaks'in kurucusu Julian Assange gelmektedir. Belki de 06 Kasım günü Julian Assange Hillary Clinton ile ilgili çok önemli şeyleri dünyaya açıklayabilir; açıklamakla iyi de eder diye düşünüyorum.  Ama bu arada Julian Assange da Amerikan hükümetinden olumsuz etki alıp kendi kendine de zarar verebilir. Bence Julian Assange da Ay ve Marsa dikkat etmeli! (haftalık burç)

Fetullah Gülen'in de 06 Kasımda Ay.ı sembolize eden vatani konulardan, Amerika'dan, gayrimenkulleriyle ilgili konulardan, güvenlikle ilgili konulardan olumsuz etki alması olasıdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise 06 Kasım günü Ay.ı sembolize eden konularda (Amerika, Irak, vs) ikileme düşebilir. Amerika, Rusya gibi ülkeler Ay.ı sembolize eden (Julian Assange, Irak, vatani konular, ülke güvenliği) konularda içsel çatışma yaşayabilirler. Kuzey Kore ve Lideri Kim Jong da 06 Kasım günü Amerikadan vatani konular bazında olumsuz etki alabilir. (haftalık astroloji)

Aynı şekilde Mars da Koç burcunun yöneticisidir. Koç burcu deyince aklıma ilk Işid ve İran gelmektedir. Işid ve/veya İran da Obamaya olumsuz bir etki verebilir. Bir diğer olasılık ise Obama vatani konularla ilgili savaşlardan, kavgalardan olumsuz etki alabilir. (Kasım astroloji)

06 Kasım günü Natal Güneşi Başak Marsı Akrep olan Suriye Başkanı Esad da Ay ve Marsdan olumsuz etki alabilir. 06 Kasım günü Suriye Başkanı Esad'ın vatani konuları ilgilendiren savaş ve kavgalardan canı yanabilir, kendini koruyup kollaması gerekebilir. Aynı şekilde Irak Başkanı El-Abadinin de hayati gezegenleri Ay ve Marsdan olumsuz etki alacaktır. Çünkü El-Abadi'nin Natal Güneşi Boğa Natal Marsı Akrep burcundadır. Irak Başkanı El-Abadi'nin de hayati tehlikesi olabilir. Ayrıca El-Abadi kendi ülkesi Irak'dan da olumsuz etkiler alabilir. Çünkü Irak'ın Natal Güneşi Yengeç Natal Marsı Koç burcundadır. (2016 Kasım burç)

Ülkemize bakacak olursak ülkemiz Türkiye'nin Natal Güneşi Akrep Natal Marsı Terazi burcu olduğundan ülkenin sadece tanınmış, nüfuzlu kişileri Ay ve Marsdan olumsuz etkiler alabilir. Ülkemiz Türkiye'de tanınmış, nüfuzlu kişilere Mars yüzünden saldırılar olabilir. Kişisel olarak Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcundan kişiler Ay ve Marsı sembolize eden ev, aile ve gayrimenkulle ilgili kavga ve tartışmalardan olumsuz etki alabilir. Ay ve Mars hangi evinizdeyse bu durum hayatınızın o alanını olumsuz olarak etkileyecektir. (2016 haftalık burç)

06 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığına, arkadaş ve tanıdıklarına çok dikkat etmesi gerekebilir!
06 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığına bilhassa Natal Uranüsü sembolize eden tansiyon ve kan dolaşımıyla ilgili hastalıklara dikkat etmesi gerekebilir. Çünkü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal (Doğumsal) Uranüsü Yengeç burcunda ve Ay.ın yönetimindedir. Zaten Doğumsal olarak -2 olan Natal Uranüs Ay transitinin de etkisiyle -5 katsayısına düşebilir. Ay transiti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 11.evinde ve Oğlak burcunda olduğundan geleceğe dair plan ve projelerinde dalgalanmalar olabilir. Ayrıca 11.evde Ay ve Mars kavuşumu olduğundan ve 11.ev arkadaş ve tanıdıkları da sembolize ettiğinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkadaş ve tanıdıklarına çok dikkat etmesi gerekebilir. Arkadaş ve tanıdıkları 06 Kasım günü her zamankinden daha saldırgan ve kavgacı olabilirler. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç ve/veya Koç burcundan kişilere bilhassa dikkat etmesi gerekebilir. Ayrıca Ay yeme-içme ve ahçılarla da ilişkili olduğundan 06 Kasım günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeme-içmesine çok dikkat etmesi gerekebilir. Mars ise asker, polis ve güvenlik güçlerini ayrıca saldırgan yada kavgacı kişileri sembolize ettiğinden varsa tanıdığı asker, polis veya güvenlik güçlerinden kişilere yada saldırgan ve kavgacı kişilere de dikkat etmesi gerekebilir. Kısaca diyebiliriz ki 06 Kasım günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkadaş ve tanıdıkları, geleceğe dair plan ve projeleri (büyük bir ihtimalle Başkanlık sistemi), bir takım teknolojik aletler yada cihazlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlığına dokunabilir yada hareket ve davranışlarını kısıtlayabilir. (Kasım 2016)
 
*** Özet Transitler ***
03 Kasım Rusya, Rusya Başkanı Putin Amerikadan, BM.den yada Julian Assange.dan vatani konular bazında olumlu etkiler alabilir. 06 Kasım Hillary Clinton, Obama gibi isimler Julian Assange.dan vatani konular bazında olumsuz etki alabilirler. (Bakınız Ay Transiti)

Bütün bir hafta Suriye, Türkiye gibi ülkelerin Işid, İran, Irak gibi ülke ve grupların saldırılarına karşı dikkat etmeleri gerekebilir. NATO'nun da kendi içinde kavga ve tartışmalar olabilir. AB (Avrupa Birliği) ülkelerinde de kavga ve tartışmalar olabilir. Irak Başbakanı Haydar el-Abadi hem Işid, İran gibi ülkelerden hem de kendi ülkesi olan Irakdan saldırgan etkiler alabilir. (Bakınız Mars Transiti)

Bütün bir hafta Irak, Suriye gibi ülkeler asi ve aykırı kişilerden, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etkiler alabilir. NATO da asi ve aykırı gruplardan, Birleşik Rusya Partisinden, Japonyadan, Kuzey Kore Lideri Kim Jong.dan olumsuz etkiler alabilirler. Para kuruluşu IMF ve FED ise Yunanistandan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Uranüs Transiti)

Bütün bir hafta Hillary Clinton Akrep burcundaki Güneş bazında (gizli saklı işlerle ilgili nüfuzlu kişiler) Obama'dan, Donald Trump.dan olumsuz etkiler alabilir. Hatta çok enteresan olarak Hillary Clinton'ın istemeden de olsa kendi kedisine zararı dokunabilir. Bütün bir hafta Fetullah Gülen'in de gizli saklı işlerle ilgili nüfuzlu kişiler bazında Obamadan olumsuz etki alması olasıdır. Bütün bir hafta Işid ve İranın gizli saklı işlerle ilgili nüfuzlu kişilerden olumlu etki aldığı görülmektedir. (Bakınız Güneş Transiti)

04, 06 Kasım Hillary Clinton Akrep burcundaki Merkür bazında (gizli saklı işlerle ilgili hizmetler) Donald Trump.dan, Amerikan hükümetinden, Obamadan olumsuz etkiler alabilir. 04, 06 Kasım Fetullah Gülen gizli saklı işlerle ilgili hizmetler bazında Amerikadan, Obamadan olumsuz etkiler alabilir. 04, 06 Kasım MHP de gizli saklı işlerle ilgili hizmetler bazında CHP.den, Sinan Ogan.dan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Merkür Transiti)

01, 02, 06 Kasım Suriye, Türkiye, Rusya gibi ülkeler Terazi burcundaki Jüpiter bazında (sosyal ve siyasi konularla ilgili hukuk ve yasalar) Rusyadan, Cumhurbaşkanı Erdoğandan, Rusya Başkanı Putinden, Almanya Başbakanı Angela Merkelden olumlu etkiler alabilir. 01, 02, 06 Kasım Julian Assange, Fetullah Gülen, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rıza Zarrab, Donald Trump, Hillary Clinton gibi isimler sosyal ve siyasi konularla ilgili hukuk ve yasalardan yada sosyal ve siyasi konularla ilgili yabancı ülke ve kültürlerden son derece olumlu etkiler alabilirler. (Bakınız Jüpiter Transiti)

01, 03, 05 Kasım Rusya, İran, Suriye, Türkiye gibi ülkeler Yay burcundaki Venüs bazında (yabancı ülke ve kültürlerle ilgili sosyal ve siyasi konularda) Suriye, Türkiye, Rusya Başkanı Putinden, Irak Başbakanı Haydar el-Abadiden olumlu etkiler alabilirler. 06 Kasım IMF, FED gibi para kuruluşları yabancı ülke ve kültürlerle ilgili sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabilirler. 06 Kasım Amerika, Rusya gibi ülkeler Suriye ve/veya Türkiye konusunda içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. 06 Kasım Devlet Bahçeli, Meral Akşener gibi kişiler hukuk ve yasalarla ilgili sosyal ve siyasi konular bazında ikilem yaşayabilirler. (Bakınız Venüs Transiti)

05 Kasım Rusya, Suriye, Türkiye gibi ülkeler Yay burcundaki Satürn bazında (yabancı ülke ve kültürlerle ilgili otoriter kişiler) Rusyadan son derece olumlu etkiler alabilir. 05 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan hukuk ve yasalarla ilgili Başkanlık bazında Devlet Bahçeliden olumlu etkiler alabilir. (Bakınız Satürn Transiti)

31, 01, 02, 03, 04 Kasım Suriye, Türkiye, Irak gibi ülkeler Oğlak burcundaki Plüton bazında (Başkan, patron ve otoriter kişilerle ilgili değişim ve dönüşümler, gizli saklı işler) Başbakan Binali Yıldırımdan, Irak Başbakanı Haydar el-Abadiden, Suriye Başkanı Esaddan son derece olumlu etkiler alabilirler. 31, 01, 02, 03, 04 Kasım Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Meral Akşener gibi kişiler Başkanlıkla (yönetimle) ilgili değişim ve dönüşümler, gizli saklı işler bazında son derece olumlu etkiler alabilirler. (Bakınız Plüto Transiti)

31, 02 Kasım Işid Balık burcundundaki Neptün bazında (Başka devletler, Büyük kurum ve kuruluşlar, şirket ve vakıflar) son derece olumlu etkiler alabilir. 06 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük kurum ve kuruluşlar, başka devletler bazında Işid, İran, PYD, PYD Başkanı Salih Müslim gibi ülke, grup ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Neptün Transiti)

Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır. Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler. Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat

Yükselen Koç
(31 Ekim 10.ev Plüto, 12.ev Neptün Süper, 06 Kasım 10.ev Ay ve Mars Dikkat)
Natal gezegenleri Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Boğa
(31 Ekim 9.ev Plüto, 11.ev Neptün Süper, 06 Kasım 9.ev Ay ve Mars Dikkat)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Oğlak, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen İkizler
(31 Ekim 8.ev Plüto, 10.ev Neptün Süper, 06 Kasım 8.ev Ay ve Mars Dikkat)
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yay, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yengeç
(31 Ekim 7.ev Plüto, 9.ev Neptün Süper, 06 Kasım 7.ev Ay ve Mars Dikkat)
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Aslan
(31 Ekim 6.ev Plüto, 8.ev Neptün Süper, 06 Kasım 6.ev Ay ve Mars Dikkat)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Oğlak, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Başak
(31 Ekim 5.ev Plüto, 7.ev Neptün Süper, 06 Kasım 5.ev Ay ve Mars Dikkat)
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Oğlak, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Terazi
(31 Ekim 4.ev Plüto, 6.ev Neptün Süper, 06 Kasım 4.ev Ay ve Mars Dikkat)
Natal gezegenleri Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Akrep
(31 Ekim 3.ev Plüto, 5.ev Neptün Süper, 06 Kasım 3.ev Ay ve Mars Dikkat)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Oğlak, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Yay
(31 Ekim 2.ev Plüto, 4.ev Neptün Süper, 06 Kasım 2.ev Ay ve Mars Dikkat)
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yay, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Oğlak
(31 Ekim 1.ev Plüto, 3.ev Neptün Süper, 06 Kasım 1.ev Ay ve Mars Dikkat)
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Kova
(31 Ekim 12.ev Plüto, 2.ev Neptün Süper, 06 Kasım 12.ev Ay ve Mars Dikkat)
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Oğlak, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yükselen Balık
(31 Ekim 11.ev Plüto, 1.ev Neptün Süper, 06 Kasım 11.ev Ay ve Mars Dikkat)
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Oğlak, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir.
Natal gezegenleri Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar olumsuz değişimlere (ölüm, yıkım, vs) dikkat.
Natal gezegenleri Yengeç, İkizler/Başak, Koç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

*** Ay Transiti ***
En düşük/yüksek katsayıya sahip Ay transitleri baz alınmaktadır.


03 Kasım
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO / AKP, HDP, CHP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

06 Kasım
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Kuzey Kore, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Japonya, Libya, Tunus / CHP, MHP / AB (Avrupa Birliği), BM (Bireleşmiş Milletler, IMF, FED / PYD / Fetullah Gülen, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah

06 Kasım
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı İkizler, Yay olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
06 Kasım
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı İkizler, Yay olup Natal Güneşi Oğlak, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar)
Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Vatikan / AKP / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov
 
Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

03 Kasım Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. 06 Kasım Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan yada Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 03 Kasım Rusya, Rusya Başkanı Putin Amerikadan, BM.den yada Julian Assange.dan vatani konular bazında olumlu etkiler alabilir. 06 Kasım Hillary Clinton, Obama gibi isimler Julian Assange.dan vatani konular bazında olumsuz etki alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

Bütün bir hafta
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep olanlar)
Azerbaycan, Suriye, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / NATO, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis

Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Irak, Filistin, Lübnan, Venezuella, Filipinler / NATO / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Bütün bir hafta Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Bütün bir hafta Suriye, Türkiye gibi ülkelerin Işid, İran, Irak gibi ülke ve grupların saldırılarına karşı dikkat etmeleri gerekebilir. NATO'nun da kendi içinde kavga ve tartışmalar olabilir. AB (Avrupa Birliği) ülkelerinde de kavga ve tartışmalar olabilir. Irak Başbakanı Haydar el-Abadi hem Işid, İran gibi ülkelerden hem de kendi ülkesi olan Irakdan saldırgan etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Uranüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

Bütün bir hafta Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Bütün bir hafta Irak, Suriye gibi ülkeler asi ve aykırı kişilerden, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etkiler alabilir. NATO da asi ve aykırı gruplardan, Birleşik Rusya Partisinden, Japonyadan, Kuzey Kore Lideri Kim Jong.dan olumsuz etkiler alabilirler. Para kuruluşu IMF ve FED ise Yunanistandan olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Güneş Transiti ***

Bütün bir hafta
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya / MHP / AB (Avrupa Birliği) / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
Bütün bir hafta
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Bütün bir hafta
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Gündeşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yengeç, Başak, Oğlak, Balık olup Natal Güneşi Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
İngiltere, Afganistan, Pakistan, Hindistan, KKTC / BM (Bireleşmiş Milletler) / Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Ürdün Kralı 2.Abdullah

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar, egoist ve baskın kişiler

Bütün bir hafta Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşden olumlu etki alan yada Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin Bütün bir hafta Hillary Clinton Akrep burcundaki Güneş bazında (gizli saklı işlerle ilgili nüfuzlu kişiler) Obama'dan, Donald Trump.dan olumsuz etkiler alabilir. Hatta çok enteresan olarak Hillary Clinton'ın istemeden de olsa kendi kedisine zararı dokunabilir. Bütün bir hafta Fetullah Gülen'in de gizli saklı işlerle ilgili nüfuzlu kişiler bazında Obamadan olumsuz etki alması olasıdır. Bütün bir hafta Işid ve İranın gizli saklı işlerle ilgili nüfuzlu kişilerden olumlu etki aldığı görülmektedir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Merkür Transiti ***

04, 06 Kasım
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Aslan, Kova olanlar)
İsrail, Ekvador, Türkmenistan, Japonya, Libya / MHP / AB (Avrupa Birliği) / Fetullah Gülen, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Hillary Clinton
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Mısır, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Panama, İtalya / CHP / PYD / Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif
 
Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

04, 06 Kasım Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 04, 06 Kasım Hillary Clinton Akrep burcundaki Merkür bazında (gizli saklı işlerle ilgili hizmetler) Donald Trump.dan, Amerikan hükümetinden, Obamadan olumsuz etkiler alabilir. 04, 06 Kasım Fetullah Gülen gizli saklı işlerle ilgili hizmetler bazında Amerikadan, Obamadan olumsuz etkiler alabilir. 04, 06 Kasım MHP de gizli saklı işlerle ilgili hizmetler bazında CHP.den, Sinan Ogan.dan olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Jüpiter Transiti ***

01, 02, 06 Kasım
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP, AKP, HDP / PKK / NATO, BM, IMF, FED / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler

01, 02, 06 Kasım Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Örneğin 01, 02, 06 Kasım Suriye, Türkiye, Rusya gibi ülkeler Terazi burcundaki Jüpiter bazında (sosyal ve siyasi konularla ilgili hukuk ve yasalar) Rusyadan, Cumhurbaşkanı Erdoğandan, Rusya Başkanı Putinden, Almanya Başbakanı Angela Merkelden olumlu etkiler alabilir. 01, 02, 06 Kasım Julian Assange, Fetullah Gülen, Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rıza Zarrab, Donald Trump, Hillary Clinton gibi isimler sosyal ve siyasi konularla ilgili hukuk ve yasalardan yada sosyal ve siyasi konularla ilgili yabancı ülke ve kültürlerden son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

01, 03, 05 Kasım
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO / AKP, HDP, CHP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

06 Kasım
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / AKP, HDP, CHP, MHP / AB / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
06 Kasım
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar
)
IMF, FED

06 Kasım
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
(Natal Marsı Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık olup Natal Güneşi Yengeç, Oğlak olanlar)
Amerika, Kanada, Rusya, İtalya, Tayvan / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya / HDP / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Fetullah Gülen
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler

01, 03, 05 Kasım Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. 06 Kasım Venüden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsü sembolize eden yada Venüsden olumlu etki alan ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 01, 03, 05 Kasım Rusya, İran, Suriye, Türkiye gibi ülkeler Yay burcundaki Venüs bazında (yabancı ülke ve kültürlerle ilgili sosyal ve siyasi konularda) Suriye, Türkiye, Rusya Başkanı Putinden, Irak Başbakanı Haydar el-Abadiden olumlu etkiler alabilirler. 06 Kasım IMF, FED gibi para kuruluşları yabancı ülke ve kültürlerle ilgili sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabilirler. 06 Kasım Amerika, Rusya gibi ülkeler Suriye ve/veya Türkiye konusunda içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. 06 Kasım Devlet Bahçeli, Meral Akşener gibi kişiler hukuk ve yasalarla ilgili sosyal ve siyasi konular bazında ikilem yaşayabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

05 Kasım
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO / AKP, HDP, CHP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus, Venezuella / IMF, FED / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Christian Kernu
 
Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

05 Kasım Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 05 Kasım Rusya, Suriye, Türkiye gibi ülkeler Yay burcundaki Satürn bazında (yabancı ülke ve kültürlerle ilgili otoriter kişiler) Rusyadan son derece olumlu etkiler alabilir. 05 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan hukuk ve yasalarla ilgili Başkanlık bazında Devlet Bahçeliden olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Plüto Transiti ***

31, 01, 02, 03, 04 Kasım
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / NATO, BM, IMF, FED, AB / DHKP-C, PYD / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, BM / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler

31, 01, 02, 03, 04 Kasım Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 31, 01, 02, 03, 04 Kasım Suriye, Türkiye, Irak gibi ülkeler Oğlak burcundaki Plüton bazında (Başkan, patron ve otoriter kişilerle ilgili değişim ve dönüşümlerde) Başbakan Binali Yıldırımdan, Irak Başbakanı Haydar el-Abadiden, Suriye Başkanı Esaddan son derece olumlu etkiler alabilirler. 31, 01, 02, 03, 04 Kasım Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Meral Akşener gibi kişiler Başkanlıkla (yönetimle) ilgili değişim ve dönüşümler, gizli saklı işler bazında son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Neptün Transiti ***

31, 02 Kasım
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP, AKP, HDP / DHKP-C, PYD, PKK / BM, IMF, FED, AB / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
06 Kasım
Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Balık, İkizler, Başak, Yay olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus / DHKP-C, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı Theresa May
 
Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler

31, 02 Kasım Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. 06 Kasım Neptünden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Neptünü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkatli olmaları gerekebilir. Örneğin 31, 02 Kasım Işid Balık burcundundaki Neptün bazında (Başka devletler, Büyük kurum ve kuruluşlar, şirket ve vakıflar) son derece olumlu etkiler alabilir. 06 Kasım Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük kurum ve kuruluşlar, başka devletler bazında Işid, İran, PYD, PYD Başkanı Salih Müslim gibi ülke, grup ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

31 - 06 Kasım 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Güneş
Bütün bir hafta Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 04, 06 Kasım Merkür
04, 06 Kasım Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 06 Kasım Venüs
06 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 04 Kasım Ay
04 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 05 Kasım Ay
05 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 06 Kasım Ay
06 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Oğlak, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Mars
Bütün bir hafta Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Bütün burçlar bilhassa Koç, Boğa, Terazi, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 06 Kasım Neptün
06 Kasım Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, bulanık olaylar, dalgın, dikkatsiz, fanatik ve düşüncesiz kişiler Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 01, 02, 06 Kasım Jüpiter
01, 02, 06 Kasım Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Güneş
Bütün bir hafta Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 03 Kasım Ay
03 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 01, 03, 05 Kasım Venüs
01, 03, 05 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 06 Kasım Venüs
06 Kasım Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Yay, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 05 Kasım Satürn
05 Kasım Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 05 Kasım Ay
05 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 06 Kasım Ay
06 Kasım Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 31, 01, 02, 03, 04 Kasım Plüto
31, 01, 02, 03, 04 Kasım Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 31, 02 Kasım Neptün
31, 02 Kasım Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
16 Ekim Suriye toplantısında Türkiye’nin Halep’e insani yardım ulaştırılması için vakit kaybetmeden uluslararası bir konvoyun oluşturulması teklif edildi. (Jüpiterin olumlu etkisi)
(http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-kritik-suriye-toplantisi-sona-erdi-bakan-cavusoglu-turkiyenin-teklifini-acikladi-1450503/)

19 Ekim Putin ile Halep 'mutabakatı' (Jüpiterin Terazi burcuna olan olumlu etkisi) (http://www.aljazeera.com.tr/haber/putin-ile-halep-mutabakati)

20 Ekim Fransa’daki Musul toplantısına Türkiye’de davet edildi. Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Marc Ayrault, IŞİD'in elinden alındıktan sonra Musul ve çevresinde istikrarın nasıl sağlanacağını görüşmek üzere 20 Ekim'de Paris'te bakanlar düzeyinde bir toplantıya ev sahipliği yapacaklarını söyledi. (Jüpiterin olumlu etkisi) (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/fransa-musulun-gelecegi-icin-toplanti-duzenleyecek-1454975/)

21 Ekim Ashton Carter'dan Musul konusunda açıklama yaparak Türkiye ile Irak prensipte anlaştığını aktardı. (Jüpiterin olumlu etkisi) (http://www.milliyet.com.tr/carter-turkiye-ve-irak-prensipte-siyaset-2331445/)

21 EKim IŞİD'liler, Rûdaw muhabirinin röportaj yaptığı gruba kanasla saldırdı. (20 Ekimden sonra Marsa dikkat, Işid saldırıları artabilir demiştik.) (http://odatv.com/isidli-sniperlar-boyle-saldirdi-2110161200.html)

21 Ekim Dev siber saldırı! Twitter da etkilendi. (Merkür transitinin olumsuz etkisi) (http://www.milliyet.com.tr/dev-siber-saldiri-twitter-da-dunya-2331549/)

21 Ekim Londra'da 'kimyasal' alarm. (Mars ve Uranüsün verdiği olumsuz etki.) (http://www.milliyet.com.tr/londra-da-kimyasal-alarm-dunya-2331510/)


22 Ekim DEAŞ Kerkük'te saldırıya başladı. (Marsın olumsuz etkisine örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/deas-kerkuk-te-saldiriya-basladi-dunya-2331723/)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!