17 - 23 Ekim 2016 Haftalık burç astroloji: Jüpiter süper ama 20 Ekimden itibaren Marsa Dikkat!


Herkesin bolluk ve bereket olarak adlandırdığı Jüpiter sevdiği burç olan Terazi burcuna geçeli yani 10 Eylülden bu yana katsayısı düşük olduğundan pek kendini gösterememişti. Bu hafta yani 17 Ekimden itibaren Jüpiter başta Teraziler olmak üzere Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burçlarına son derece olumlu etkiler verebilir. Jüpiter bilindiği üzere bize göre yabancı ülke ve kültürleri, hukuk ve yasaları, din, inanç ve felsefi konuları, yüksek öğrenimi, uzun yolculukları da sembolize eder. Jüpiterin Terazi burcunda yüksek katsayıda olması bilhassa sosyal ve siyasi konularda, her türlü ikili ilişkilerde(evlilik, ortaklık, adli davalar, vs) genişleme ve başarı göstergesidir. Ama bu genişleme ve başarıyı Natal Marsı (Doğumsal) Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burçları yakalayabilir. (Ekim 2016 burç)

Ülkemiz Türkiye'nin Natal Marsı da Terazi burcunda olduğundan 17 Ekimden itibaren ülkemizi ilgilendiren sosyal ve siyasi konularda, diplomatik ilişkilerde başarı beklemekteyim. Ayrıca Natal Mars ülke haritasında askeri gücü de sembolize ettiğinden Türkiye'nin askeri gücünde genişleme, yayılma ve başarı olabilir. (haftalık burç)

Ülkemizdeki siyasetçilerden Kemal Kılıçdaroğlu (Natal Mars Oğlak), Selahattin Demirtaş (Natal Mars Kova) gibi isimler Jüpiterden ve sembolize ettiği şeylerden 12 Mart 2017 tarihine kadar olumlu etkiler alabilirler. Kemal Kılıçdaroğlundan bir atak bekliyorum, belki de önü açılacaktır. (haftalık astroloji)

Ancak Natal Marsı Kova olan Fetullah Gülen ile Natal Marsı Terazi burcunda olan Reza Zarrab da 12 Mart 2017 tarihine kadar Jüpiter ve sembolize ettiklerinden son derece olumlu etkiler alabilirler. (Ekim astroloji)
 
Suriye 17 Ekim 2016 - 12 Mart 2017 tarihlerinde Jüpiterden son derece olumlu etkiler alacaktır!
İnanması güç ama Suriye de Türkiye gibi Jüpiterden son derece olumlu etkiler alabilir. Suriye'nin hem Güneşi hem de Marsı Terazi burcunda olduğundan Suriye'nin hem halkı hem de askeri gücü Jüpiterden son derece olumlu etkiler alacaktır. Ancak bu olumlu etki 12 Mart 2017 tarihine kadar sürecektir. Belki de Suriye ile ilgili politik ve siyasi bir gelişme, bir anlaşma kısa süre de olsa Suriye halkına nefes aldırabilir. Bakalım izleyip göreceğiz ! :) (2016 Ekim burç)

Amerikan seçimleri öncesi Natal Marsı Aslan olan Donald Trump ve Hillary Clinton da Jüpiterden son derece olumlu etkiler alacaktır. Ama hangisi derseniz Donald Trump derim. Çünkü Hillary Clinton'ın Natal Marsı -2. Donald Trump'ın Natal Marsı ise -1 yani Hillary'den bir puan daha yüksek olduğundan Jüpiterin olumlu etkisinden Hillary'e göre daha fazla faydalanabilir. (2016 haftalık burç)
 
17 Ekimden itibaren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin gibi isimler Suriye konusunda olumlu adımlar atabilir!
Bu arada Jüpiter Yay burcunun yönetici gezegenidir. Jüpiterin katsayısını arttırması ile Natal gezegenleri Yay olan kişilerin de kendilerini daha iyi ifade etmeleri söz konusu olabilir. Örneğin Natal (Doğumsal) Güneşi Yay olan bir kişi kendini daha iyimser, samimi, cömert ve toleranslı olarak ifade edebilir. Natal Güneşi Yay olan kişilere örnek Kemal Kılıçdaroğlu ile Başbakan Binali Yıldırım'dır. Natal Marsı Yay olan kişiler ise hareket ve davranışlarında daha samimi ve cömert olabilirler. Natal Marsı Yay olan kişilere örnek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi isimleri söyleyebiliriz. Bu isimler bir yandan da Jüpiteri de sembolize ettiklerinden Suriye (Terazi) konusunda son derece olumlu adımlar atabilirler. (Suriye ile ilgili bir anlaşma bekliyorum.) (Ekim 2016)

17 Ekimden itibaren PKK da terör faaliyetlerine ara verebilir yada azaltabilir. Çünkü PKK'nin Natal Güneşi ve Marsı Yay burcunda olup Jüpiter yönetimindedir. (Ekim 2016 burç)
 
PKK devreden çıksa da Işid, İran, DHKP-C ve Irak'a dikkat etmek gerekebilir!
Mars transiti her ne kadar 20 Ekime kadar yüksek katsayıda olsa da 17, 18, 19 Ekimde Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi burçlarını olumsuz etkilerken Boğa, Başak, Akrep ve Balık burçlarını olumlu yönde etkileyecektir. Ama 20 Ekimden itibaren Mars Transiti -1 katsayısına düşeceğinden hem Oğlak, Yengeç, Koç, Terazi burçları hem de Boğa, Başak, Akrep, Balık burçları olumsuz etkiler alacaktır. 20 Ekimden itibaren Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burçları bir yandan Jüpiterden olumlu etki alırken bir yandan da Marsdan olumsuz etki alacaktır. Ülkemiz Türkiye açısından ele alırsak Jüpiter bir yandan ülkemizin askeri gücüne genişleme, yayılma ve başarı verse de Mars yüzünden ciddi saldırılara maruz kalabilir. Mars Koç burcu olan Işid, İran ve DHKP-C'yi sembolize ettiğinden bilhassa bunlardan kaynaklı saldırılara dikkat etmek gerekebilir. Bu arada Irak'ın (14 Temmuz 1958) da Natal Marsı Koç olduğundan Irak Devletinden de öfke, şiddet ve saldırı beklenebilir. (haftalık burç)

PYD Başkanı Salih Müslim (Natal Mars Koç) ve Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan (Natal Güneş Koç) gibi isimlerin 20 Ekimden itibaren katsayıları düşeceğinden her zamankinden daha öfkeli olabilirler. Kişisel olarak Güneşi yada Marsı Koç burcundan arkadaşlarınız varsa bu arkadaşlarınızla tartışmaktan onları sinirlendirmekten çekinin derim. Ama arkadaşınızın katsayısı +3, +4 gibi yüksek katsayılardaysa Koç burcunda da olsa fazla sinirlenmeyecektir. :) (haftalık astroloji)

Natal Güneş ve Marsı Koç burcunda olan NATO da 20 Ekimden itibaren Oğlak, Yengeç, Koç, Terazi, Boğa, Başak, Akrep, Balık burçlarını sembolize eden ülke, grup ve kişilere yıkıcı ve saldırgan davranabilir. Örneğin Natal Güneşi Akrep Marsı Terazi olan Türkiye 20 Ekimden itibaren NATO'dan olumsuz etki alabilir. Bu olumsuz etki Mars Oğlak burcunda olduğundan Oğlak burcunu sembolize eden ülkeyi yöneten Başkan ve Cumhurbaşkanı ile ilgili olabilir. Ayrıca Suriye de ülkeyi yönetenlerle ilgili olarak (Suriye Başkanı Esad, vs) NATO dan olumsuz etki alabilir. NATO'dan olumsuz etki alabilecek diğer ülke, gruplar ve kişiler: Işid, İran, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Filistin, KKTC, AB (Avrupa Birliği), BM (Birleşmiş Milletler), Suriye Başkanı Esad, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, PYD Başkanı Salih Müslim. (Ekim astroloji)

NATO ile ilgili bir diğer olasılık ise NATO'nun kendi içinde çatışma yaşamasıdır. Çünkü NATO'nun (04 Nisan 1949) hem Güneşi hem de Marsı Koç burcunda olup kendi içinde içsel çatışmalar yaşama olasılığını göstermektedir. (2016 haftalık burç)
 
*** Özet Transitler ***
19, 21, 22, 23 Ekim Suriye, Türkiye, Irak, Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, İsrail, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, NATO, BM gibi ülkeler, CHP, AKP, HDP gibi partiler, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Rıza Zarrab, Fetullah Gülen, Kuzey Kore Lideri Kim Jong gibi kişiler Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular, diplomatik ilişkiler bazında Jüpiterden son derece olumlu etkiler alabilirler. (Bakınız Jüpiter Transiti)

17, 18, 19 Ekim Irak ve Suriye'nin Işid ve İran'a Oğlak burcunu sembolize eden ülkelerini yöneten kişiler bazında dikkat etmesi gerekebilir. Ama Irak'ı yöneten Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ile Suriye'yi yöneten Suriye Başkanı Esad'ın 17, 18, 19 Ekim günleri Marsdan olumlu etkiler alması böyle bir tehlikeyi nötürlemektedir. Ancak Irak ve Suriye'de Marsdan olumsuz etki alan başka yönetici konumunda kişiler tehlikede olabilir. 17, 18, 19 Ekim Işid'in kendi içindeki Başkan ve otorite konumundaki kişilerin Marsdan olumsuz etki alması da olasıdır. 20, 21, 22, 23 Ekim Suriye, Türkiye gibi ülkelerin Başkan ve otorite konumundaki kişileri (bilhassa Suriye Başkanı Esad) Işid, İran, Irak gibi ülkelere, PYD Başkanı Salih Müslim'e çok dikkat etmesi gerekebilir. 20, 21, 22, 23 Ekim Kuzey Kore'nin de NATO'ya Mars bazında dikkat etmesi gerekebilir. MHP Başkanı Devlet Bahçelinin ise Selahattin Demirtaş'a Mars bazında dikkat etmesi gerkebilir. Bu arada Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin de Işid saldırılarına, PYD Başkanı Salih Müslim'e veya NATO'ya Mars bazında çok dikkat etmesi gerekebilir. (Bakınız Mars Transiti)

Bütün bir hafta Uranüs Koç burcunda olduğundan Koç burcunu sembolize eden askeri konular bazında Işid Kurdistan Bölgesel Yönetiminden, Birleşik Rusya Partisinden, kendine göre asi ve aykırı gruplardan olumsuz etkiler alabilir. Kuzey Kore de askeri konular bazında Japonya'dan olumsuz etkiler alabilir. Suriye, Türkiye, İran, Irak gibi ülkeler de askeri konular bazında asi ve aykırı kişilerden, Birleşik Rusya Partisinden, Yunanistandan, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etkiler alabilir. Bilhassa Türkiye'nin askeri konular bazında Fetullah Gülen'den olumsuz etki alması devam edecektir. (Bakınız Uranüs Transiti)
 
20, 22 Ekimde Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin durumu çok sıkıntılı gözüküyor.
17, 18, 19, 21 Ekim Güneş Terazi burcunda olduğundan sosyal ve siyasi konular bazında İran, Irak, Suriye, Türkiye, Filistin gibi ülkeler Suudi Arabistan ve İsrail gibi ülkelerden olumsuz etki alabilirler. 23 Ekimde ise Güneş Akrep burcunda olacağından İran, Irak, Suriye, Türkiye, Filistin gibi ülkeler gizli saklı işler, yer altı kaynakları (petrol, doğalgaz, vs) bazında İsrail'den yada Suudi Arabistan'dan olumsuz etkiler alabilir. 23 Ekimde Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ile Suriye Başkanı Esad gizli saklı işler bazında Obama'dan veya Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'den olumsuz etkiler alabilir. 20, 22 Ekimde Irak Başbakanı Haydar el-Abadi sosyal ve siyasi konular bazında Türkiye'den veya İran Başkanı Hasan Ruhani'den, Suudi Arabistan'dan, Obama'dan, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'den, Rusyadan olumsuz etkiler alabilir. 20, 22 Ekimde Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin durumu çok sıkıntılı gözüküyor. 20, 22 Ekim AB (Avrupa Birliği) de sosyal ve siyasi konular bazında Türkiye'den veya İngiltere'den olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Güneş Transiti)

17 Ekim Ay Boğa burcunda olduğundan mal-mülk, toprak paylaşımı ve para konuları bazında IMF ve FED gibi para kuruluşlarının olumlu etkiler alması olasıdır. 17 Ekimde Işid'in de toprak paylaşımları yada para konuları bazında Amerika'dan veya Irak'dan olumlu etkiler alması olasıdır. 20 Ekim Ay İkizler burcunda olduğundan her türlü iletişim, bilgi ve belge bazında Irak, Suriye, Türkiye, İran ve Işid Amerika'dan veya Irak'dan olumlu etkiler alabilir. 22 Ekim Ay Yengeç burcunda olduğundan vatani konular ve ülke güvenliği bazında Afganistan, Pakistan, Hindistan gibi ülkeler olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Ay Transiti)

19 Ekim Irak, Suriye gibi ülkeler Merkür Terazi burcunda olduğundan sosyal ve siyasi konular bazında Amerika'dan, Suriye Başkanı Esad'dan yanıltıcı etkiler alabilirler. 20, 21, 23 Ekim Suriye, Filistin, Türkiye gibi ülkeler sosyal ve siyasi konular bazında Amerika'dan yanıltıcı etkiler alabilirler. Aynı zamanda Türkiye sosyal ve siyasi konular bazında Ermenistan'dan, Mısır'dan, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti'nden, Almanya ve Fransa'dan, Suriye Başkanı Esad'dan yanıltıcı bilgiler alabilir. 20, 21, 23 Ekim Irak Başbakanı Haydar el-Abadi de Amerika'dan, Suriye Başkanı Esad'dan yanıltıcı bilgiler alabilir. (Bakınız Merkür Transiti)
 
19, 20, 21, 22 Ekim hukuk ve yasalar bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan Rıza Zarrab'dan, Amerikalı Savcı Preet Bharara'dan, Fetullah Gülen'den olumsuz etkiler alabilir!
17 Ekim Venüs Akrep burcunda olduğundan gizli saklı işler ve yer altı kaynakları (petrol, doğal gaz, vs) bazında İngiltere, Amerika, Rusya gibi ülkeler Türkiye'den, Suriye'den yada Suudi Arabistan'dan olumsuz etkiler alabilir. 18, 23 Ekim Venüs Yay burcunda olduğundan yabancı ülke ve kültürler yada hukuk ve yasalar bazında Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Türkiye'den olumsuz etkiler alabilir. 18, 23 Ekim AB (Avrupa Birliği) İngiltere'den yada Türkiyeden olumsuz etkiler alabilir. 19, 20, 21, 22 Ekim Amerika, Rusya gibi ülkeler yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar bazında Suriye, Suudi Arabistan, Türkiye gibi ülkelerden olumsuz etkiler alabilir. 19, 20, 21, 22 Ekim hukuk ve yasalar bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan Rıza Zarrab'dan, Amerikalı Savcı Preet Bharara'dan, Fetullah Gülen'den, Rusya Başkanı Putin'den, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'den olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Venüs Transiti)

20, 21, 22 Ekim Satürn Yay burcunda olduğundan hukuk ve yasalar bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Devlet Bahçeli'den olumsuz etkiler alabilir. PYD yada PKK ise yabancı ülke ve kültürler bazında Rusya'dan olumsuz etkiler alabilir. (Bakınız Satürn Transiti)
 
Suriye Başkanı Esad tüm olumsuzluklara rağmen Plütondan güç ve metanet alıyor!
17, 18, 19 Ekim Plüton Oğlak burcunda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler bazında Suriye, Türkiye, Işid, İran gibi ülkeler olumlu etkiler alabilir. Özellikle Suriye Başkanı Esad'ın tüm olumsuzluklara rağmen Plütondan güç ve metanet aldığı görülmektedir. Bu arada Başkanlık açısından Başbakan Binali Yıldırım'ın da Plütondan olumlu etkiler aldığı görülmektedir. CHP başkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun, MHP başkanı olarak da Devlet Bahçeli'nin Plütondan olumlu etki alması olasıdır. Çok şaşırtıcı bir şey olarak Plütondan olumlu etki alan bu grubun içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı göremiyoruz. (Bakınız Plüto Transiti)

19 Ekim Neptün Balık burcunda olduğundan Büyük devlet kurumları, başka devletler bazında Işid, İran gibi ülkeler olumlu etkiler alabilir. (Bakınız Neptün Transiti)
 
Yükselen burçların yorumu için katsayı sistemi kullanılmaktadır.
Natal gezegenlerinin katsaysını bilenler Transitlerin yanındaki katsayıyı toplayıp/çıkartıp kendi gezegenlerinin güncel katsayılarını bulabilirler.
Natal gezegenlerinin katsayısını bilmeyenler iletişim için: http://mediacat.wixsite.com/mediacat


Yükselen Koç
(1.ev Uranüs, 10.ev Mars Dikkat!, 7.ev Jüpiter Süper!)
http://mediacat2.blogspot.com.tr/2016/10/17-23-ekim-2016-haftalk-burc-astroloji.html
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Boğa
(12.ev Uranüs, 9.ev Mars Dikkat!, 6.ev Jüpiter Süper!)
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen İkizler
(11.ev Uranüs, 8.ev Mars Dikkat!, 5.ev Jüpiter Süper!)
Natal gezegenleri Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Yengeç
(10.ev Uranüs, 7.ev Mars Dikkat!, 4.ev Jüpiter Süper!)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Yengeç, Yay olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Aslan
(9.ev Uranüs, 6.ev Mars Dikkat!, 3.ev Jüpiter Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Başak
(8.ev Uranüs, 5.ev Mars Dikkat!, 2.ev Jüpiter Süper!)
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Terazi
(7.ev Uranüs, 4.ev Mars Dikkat!, 1.ev Jüpiter Süper!)
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Akrep
(6.ev Uranüs, 3.ev Mars Dikkat!, 12.ev Jüpiter Süper!)
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Balık olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat

Yükselen Yay
(5.ev Uranüs, 2.ev Mars Dikkat!, 11.ev Jüpiter Süper!)
Natal gezegenleri Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Oğlak
(4.ev Uranüs, 1.ev Mars Dikkat!, 10.ev Jüpiter Süper!)
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Yengeç, Yay olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Boğa/Terazi, Oğlak olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Kova
(3.ev Uranüs, 12.ev Mars Dikkat!, 9.ev Jüpiter Süper!)
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Koç, Balık, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Boğa/Terazi, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !

Yükselen Balık
(2.ev Uranüs, 11.ev Mars Dikkat!, 8.ev Jüpiter Süper!)
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Koç, Oğlak, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat !
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir !
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Koç, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat !
Natal gezegenleri Yengeç olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat !
 
Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !
 
*** Jüpiter Transiti ***

19, 21, 22, 23 Ekim
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / NATO, BM, IMF, FED / CHP, AKP, HDP / PKK / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar
)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler

Bütün bir hafta ama bilhassa 19, 21, 22, 23 Ekim Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişilerden son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 19, 21, 22, 23 Ekim Suriye, Türkiye, Irak, Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, İsrail, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, NATO, BM gibi ülkeler, CHP, AKP, HDP gibi partiler, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Kemal Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Rıza Zarrab, Fetullah Gülen, Kuzey Kore Lideri Kim Jong gibi kişiler Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular, diplomatik ilişkiler bazında Jüpiterden son derece olumlu etkiler alabilirler. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Mars Transiti ***

17, 18, 19 Ekim
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / AB / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

17, 18, 19 Ekim
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)

Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

17, 18, 19 Ekim
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
Işid, İran, Kanada, Belçika, Azerbaycan, İtalya, Tayvan / DHKP-C / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif
 
20, 21, 22, 23 Ekim
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Venezuella, Filipinler, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus / NATO, AB, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Irak, Filistin, Lübnan, Venezuella, Filipinler / NATO / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim
 
Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

17, 18, 19 Ekim Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere yada Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişilere son derece dikkat etmeleri gerekebilir. 20, 21, 22, 23 Ekim Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişilere karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 17, 18, 19 Ekim Irak ve Suriye'nin Işid ve İran'a Oğlak burcunu sembolize eden ülkelerini yöneten kişiler bazında dikkat etmesi gerekebilir. Ama Irak'ı yöneten Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ile Suriye'yi yöneten Suriye Başkanı Esad'ın 17, 18, 19 Ekim günleri Marsdan olumlu etkiler alması böyle bir tehlikeyi nötürlemektedir. Ancak Irak ve Suriye'de Marsdan olumsuz etki alan başka yönetici konumunda kişiler tehlikede olabilir. 17, 18, 19 Ekim Işid'in kendi içindeki Başkan ve otorite konumundaki kişilerin Marsdan olumsuz etki alması da olasıdır. 20, 21, 22, 23 Ekim Suriye, Türkiye gibi ülkelerin Başkan ve otorite konumundaki kişileri (bilhassa Suriye Başkanı Esad) Işid, İran, Irak gibi ülkelere, PYD Başkanı Salih Müslim'e çok dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin de Işid saldırılarına, PYD Başkanı Salih Müslim'e veya NATO'ya Mars bazında çok dikkat etmesi gerekebilir. 20, 21, 22, 23 Ekim Kuzey Kore'nin de NATO'ya Mars bazında dikkat etmesi gerekebilir. MHP Başkanı Devlet Bahçelinin ise Selahattin Demirtaş'a Mars bazında dikkat etmesi gerkebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Uranüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus, Kırgızistan, Venezuella / NATO, AB, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı Theresa May

Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kern
 

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

Bütün bir hafta Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişilere karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Bütün bir hafta Uranüs Koç burcunda olduğundan Koç burcunu sembolize eden askeri konular bazında Işid Kurdistan Bölgesel Yönetiminden, Birleşik Rusya Partisinden, kendine göre asi ve aykırı gruplardan olumsuz etkiler alabilir. Kuzey Kore de askeri konular bazında Japonya'dan olumsuz etkiler alabilir. Suriye, Türkiye, İran, Irak gibi ülkeler de askeri konular bazında asi ve aykırı kişilerden, Birleşik Rusya Partisinden, Yunanistandan, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden olumsuz etkiler alabilir. Bilhassa Türkiye'nin askeri konular bazında Fetullah Gülen'den olumsuz etki alması devam edecektir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Güneş Transiti ***

17, 18, 19, 21, 23 Ekim
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Venezuella, Filipinler, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus / NATO, AB, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim
 
20, 22 Ekim
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, BM, IMF, FED / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

20, 22 Ekim
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Akrep olanlar)

Türkmenistan, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi

20, 22 Ekim
Güneş ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Güneşden olumlu etki alıp Natal Güneşi Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
)
İngiltere, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC / BM / Abdullah Gül, İran Başkanı Hasan Ruhani

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton
 
Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar, egoist ve baskın kişiler

17, 18, 19, 21, 23 Ekim Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişilere karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. 20, 22 Ekim Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşi sembolize eden yada Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 17, 18, 19, 21 Ekim Güneş Terazi burcunda olduğundan sosyal ve siyasi konular bazında İran, Irak, Suriye, Türkiye, Filistin gibi ülkeler Suudi Arabistan ve İsrail gibi ülkelerden olumsuz etki alabilirler. 23 Ekimde ise Güneş Akrep burcunda olacağından İran, Irak, Suriye, Türkiye, Filistin gibi ülkeler gizli saklı işler, yer altı kaynakları (petrol, doğalgaz, vs) bazında İsrail'den yada Suudi Arabistan'dan olumsuz etkiler alabilir. 23 Ekimde Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ile Suriye Başkanı Esad gizli saklı işler bazında Obama'dan veya Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'den olumsuz etkiler alabilir.
20, 22 Ekimde Irak Başbakanı Haydar el-Abadi sosyal ve siyasi konular bazında Türkiye'den veya İran Başkanı Hasan Ruhani'den, Suudi Arabistan'dan, Obama'dan, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'den, Rusyadan olumsuz etkiler alabilir. 20, 22 Ekimde Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'nin durumu çok sıkıntılı gözüküyor. 20, 22 Ekim AB (Avrupa Birliği) de sosyal ve siyasi konular bazında Türkiye'den veya İngiltere'den olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Ay Transiti ***
En düşük/yüksek katsayıya sahip Ay transitleri baz alınmaktadır.

17 Ekim
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / CHP, MHP / BM, IMF, FED, AB / DHKP-C, PYD / Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
20 Ekim
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Bütün burçlar bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık olanlar)
Irak, Filistin, Lübnan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO / DHKP-C, PYD / PYD Başkanı Salih Müslim, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

22 Ekim
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova olanlar)
Afganistan, Pakistan, Hindistan, Libya / IMF, FED / Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov
 
Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

17, 20 Ekim Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişilerden sob derece olumlu etkiler alabilirler. 22 Ekim Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişilere karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 17 Ekim Ay Boğa burcunda olduğundan mal-mülk, toprak paylaşımı ve para konuları bazında IMF ve FED gibi para kuruluşlarının olumlu etkiler alması olasıdır. 17 Ekimde Işid'in de toprak paylaşımları yada para konuları bazında Amerika'dan veya Irak'dan olumlu etkiler alması olasıdır. 20 Ekim Ay İkizler burcunda olduğundan her türlü iletişim, bilgi ve belge bazında Irak, Suriye, Türkiye, İran ve Işid Amerika'dan veya Irak'dan olumlu etkiler alabilir. 22 Ekim Ay Yengeç burcunda olduğundan vatani konular ve ülke güvenliği bazında Afganistan, Pakistan, Hindistan gibi ülkeler olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Merkür Transiti ***

19 Ekim
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)
Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

20, 21, 23 Ekim
Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Akrep olanlar)
Azerbaycan, Suriye, Filistin, Türkiye, Brezilya, Türkmenistan / NATO, AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis
 
Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Mısır, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Panama, İtalya / CHP / PYD / Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif
 
Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler

19, 20, 21, 23 Ekim Merkürden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişilere karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 19 Ekim Irak, Suriye gibi ülkeler Merkür Terazi burcunda olduğundan sosyal ve siyasi konular bazında Amerika'dan, Suriye Başkanı Esad'dan yanıltıcı etkiler alabilirler. 20, 21, 23 Ekim Suriye, Filistin, Türkiye gibi ülkeler sosyal ve siyasi konular bazında Amerika'dan yanıltıcı etkiler alabilirler. Aynı zamanda Türkiye sosyal ve siyasi konular bazında Ermenistan'dan, Mısır'dan, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti'nden, Almanya ve Fransa'dan, Suriye Başkanı Esad'dan yanıltıcı bilgiler alabilir. 20, 21, 23 Ekim Irak Başbakanı Haydar el-Abadi de Amerika'dan, Suriye Başkanı Esad'dan yanıltıcı bilgiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Venüs Transiti ***

17 Ekim
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Ermenistan, Yemen, Mısır, Amerika, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus / AB, BM, IMF, FED / PYD, PKK / Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
18, 23 Ekim
Venüsden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO, BM, IMF, FED / AKP, HDP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab,
Papa Franciscus, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
18, 23 Ekim
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Boğa, Akrep olanlar)
Türkmenistan / AB / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi

18, 23 Ekim
Venüs ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Venüsden olumlu etki alıp Natal Güneşi Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
İngiltere, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC / BM

19, 20, 21, 22 Ekim
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Ermenistan, Yemen, Mısır, Amerika, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus / AB, BM, IMF, FED / PYD, PKK / Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
 
Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya / HDP / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Fetullah Gülen
 
Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler

17, 19, 20, 21, 22 Ekim Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. 18, 23 Ekim Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsü sembolize eden yada Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 17 Ekim Venüs Akrep burcunda olduğundan gizli saklı işler ve yer altı kaynakları (petrol, doğal gaz, vs) bazında İngiltere, Amerika, Rusya gibi ülkeler Türkiye'den, Suriye'den yada Suudi Arabistan'dan olumsuz etkiler alabilir. 18, 23 Ekim Venüs Yay burcunda olduğundan yabancı ülke ve kültürler yada hukuk ve yasalar bazında Irak Başbakanı Haydar el-Abadi Türkiye'den olumsuz etkiler alabilir. 18, 23 Ekim AB (Avrupa Birliği) İngiltere'den yada Türkiyeden olumsuz etkiler alabilir. 19, 20, 21, 22 Ekim Amerika, Rusya gibi ülkeler yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar bazında Suriye, Suudi Arabistan, Türkiye gibi ülkelerden olumsuz
etkiler alabilir. 19, 20, 21, 22 Ekim hukuk ve yasalar bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan Rıza Zarrab'dan, Amerikalı Savcı Preet Bharara'dan, Fetullah Gülen'den, Rusya Başkanı Putin'den, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'den olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Satürn Transiti ***

20, 21, 22 Ekim
Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yay, İkizler, Başak, Balık olanlar)
Ermenistan, Yemen, Ukrayna, Kırgızistan, Panama / PYD, PKK / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel
 
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus, Venezuella / IMF, FED / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Christian Kernu
 
Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler

20, 21, 22 Ekim Satürnden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişilerden olumsuz etki alması olasıdır. Örneğin 20, 21, 22 Ekim Satürn Yay burcunda olduğundan hukuk ve yasalar bazında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Devlet Bahçeli'den olumsuz etkiler alabilir. PYD yada PKK ise yabancı ülke ve kültürler bazında Rusya'dan olumsuz etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Plüto Transiti ***

17, 18, 19 Ekim
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / NATO, BM, IMF, FED, AB / DHKP-C, PYD / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
 
Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, BM / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde
 
Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler

17, 18, 19 Ekim Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişilerden son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 17, 18, 19 Ekim Plüton Oğlak burcunda olduğundan Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler bazında Suriye, Türkiye, Işid, İran gibi ülkeler olumlu etkiler alabilir. Özellikle Suriye Başkanı Esad'ın tüm olumsuzluklara rağmen Plütondan güç ve metanet aldığı görülmektedir. Bu arada Başkanlık açısından Başbakan Binali Yıldırım'ın da Plütondan olumlu etkiler aldığı görülmektedir. CHP başkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun, MHP başkanı olarak da Devlet Bahçeli'nin Plütondan olumlu etki alması olasıdır. Çok şaşırtıcı bir şey olarak Plütondan olumlu etki alan bu grubun içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı göremiyoruz. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
 
*** Neptün Transiti ***

19 Ekim
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella / MHP, AKP, HDP / DHKP-C, PYD, PKK / BM, IMF, FED, AB / Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah
 
Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Balık olanlar)
Işid, İran, Yemen, Belçika, Tunus / DHKP-C, PYD / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Ümit Özdağ, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı Theresa May
 
Neptünü sembolize eden konular
Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler

19 Ekim Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Neptünü sembolize eden ülke, grup ve kişilerden son derece olumlu etkiler alabilirler. Örneğin 19 Ekim Neptün Balık burcunda olduğundan Büyük devlet kurumları, başka devletler bazında Işid, İran gibi ülkeler olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

17 - 23 Ekim 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 22 Ekim Ay
22 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Yengeç, Aslan, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 17, 18, 19, 21 Ekim Güneş
17, 18, 19, 21 Ekim Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 20, 22 Ekim Güneş
20, 22 Ekim Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 19 Ekim Merkür
19 Ekim Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 20, 21, 23 Ekim Merkür
20, 21, 23 Ekim Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, iletişimsiz, kurnaz ve hilekar kişiler Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 23 Ekim Güneş
23 Ekim Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 17 Ekim Venüs
17 Ekim Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 18, 23 Ekim Venüs
18, 23 Ekim Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Boğa, Akrep burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 19, 20, 21, 22 Ekim Venüs
19, 20, 21, 22 Ekim Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 20, 21, 22 Ekim Satürn
20, 21, 22 Ekim Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, kısıtlayan, geciktiren, kötü niyetli ve güvenilmez kişiler Yay, İkizler, Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 17, 18, 19 Ekim Mars
17, 18, 19 Ekim Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 20, 21, 22, 23 Ekim Mars
20, 21, 22, 23 Ekim Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 17 Ekim Ay
17 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Bütün burçlar bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 20 Ekim Ay
20 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Bütün burçlar bilhassa Koç, Başak, Terazi, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 20, 22 Ekim Güneş
20, 22 Ekim Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 19, 21, 22, 23 Ekim Jüpiter
19, 21, 22, 23 Ekim Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 18, 23 Ekim Venüs
18, 23 Ekim Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler Yay, Koç, İkizler, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 17, 18, 19 Ekim Mars
17, 18, 19 Ekim Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 17, 18, 19 Ekim Plüto
17, 18, 19 Ekim Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 19 Ekim Neptün
19 Ekim Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
03 EKim ABD'de bir siyahi, polis tarafından vurularak öldürüldü. (Amerikanın Mars bazında içsel çatışma yaşamasına örnek olay.) (http://www.haberturk.com/dunya/haber/1304892-abdde-bir-siyahi-polis-tarafindan-vurularak-olduruldu)

03 Ekim Rusya'nın Şam Büyükelçiliğine saldırı. (Rusyanın Mars ve Uranüsle ilgili yaşadığı içsel çatışmaya örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/rusya-nin-sam-buyukelciligine-dunya-2321376/)

04 Ekim İngiltere’de işler karıştı! Sterlin dibe iniyor. (Güneşi Boğa olan İngilterenin parayı sembolize eden Venüs transitinden aldığı olumsuz etkiye örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/ekonomi/ingilterede-isler-karisti-sterlin-dibe-iniyor-1427549/)

04 Ekim Demokratik Ulusal Komite'ye (DNC) yönelik siber saldırılar gerçekleştiren Guccifer 2.0 rumuzlu bilgisayar korsanı, Clinton Vakfı server’larından elde edildiği belirtilen bir dizi belge yayınladı. (http://odatv.com/ve-sizinti-basladi-0510161200.html)

04 Ekim Clinton’ın gayrimeşru çocuğu ortaya çıktı. (03 ve 04 Ekim günleri Hillary Clinton.ın Venüsden yani sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabileceğini söylemiştik.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/clintonin-gayrimesru-cocugu-ortaya-cikti-1428610/)

05 Ekim Ankara-Bağdat ilişkileri kopma noktasında! (09 Ekimde Ay bazında Türkiyenin Irak'dan olumsuz etki alması beklenirken olaylar 4 gün öncesi başlamıştır.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/son-dakika-ankara-bagdat-iliskileri-kopma-noktasinda-1429013/)

06 Ekim Yenibosna'da 75. Yıl Polis Merkezi yakınında patlama meydana geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin'in verdiği bilgiye göre, patlama bombalı yüklü bir motosikletle gerçekleştirildi. (Bütün bir hafta Türkiyenin asi ve aykırı grupları sembolize eden Uranüsden aldığı olumsuz etkiye örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/son-dakika-haberi-istanbul-yenibos-gundem-2322648/)

08 EKim Ankara'da iki terörist kendini patlattı. (Türkiye'nin Uranüsden aldığı olumsuz etkiye örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/-ankara-da-iki-terorist-kendini-pat-gundem-2323499/)

08 Ekim Amerika'da kasırga kıyameti. Saatte 245 kilometre hızla esen Matthew Kasırgası birçok yerleşimini haritadan sildi. (Amerika'nın Marsdan aldığı olumsuz enerjiye örnek olay.)
(http://www.haberturk.com/dunya/haber/1307338-amerikada-kasirga-kiyameti)

08 Ekim ABD’den ‘Başika’ açıklaması. "Irak'taki tüm askeri eylemler Irak hükümetinin tam rızası ve koordinasyonuyla olmalı. Biz de koalisyon olarak Irak hükümetinin rızası olmadan hiçbir şey yapmıyoruz" diye konuştu. (Türkiye'nin Yengeç burcu olan Irak ve Amerika'dan Ay ve Mars bazında aldığı olumsuz etkiye örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/abdden-basika-aciklamasi-iraktaki-butun-askeri-eylemler-irak-hukumetinin-rizasiyla-olmali-1434703/)


08 Ekim Yemen'de kanlı saldırı: En az 140 ölü. (Marsdan alınan olumsuz etkiye örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/yemen-de-kanli-saldiri-en-az-140-dunya-2323835/)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!