10 - 16 Ekim 2016 Haftalık burç astroloji: 11 Ekim Ay, Satürn Süper, 13 Ekim Marsa Dikkat !


11 Ekim Ay ve Satürn +4 katsayısı ile öncelikli olarak Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri son derece olumlu etkileyebilir. Natal Marsı Terazi olan Türkiye de Satürnü (Oğlak) sembolize eden Rusyadan Satürn bazında (otorite sahibi kişiler), Ay.ı (Yengeç) sembolize eden Amerika'dan Ay bazında (ülke güvenliği) son derece olumlu etkiler alabilir. Bilindiği üzere 11 Ekimde Rusya başkanı Putin de Türkiye'ye gelecektir. Türkiye kişi bazında değil ama devlet bazında Rusya ve Amerikadan olumlu etkiler alabilir. 11 Ekimde kişisel olarak Natal gezegenleri Yengeç veya Oğlak olanların Ay veya Satürn transiti hangi evlerine denk geliyorsa o evin konularında enerjileri artabilir. Natal Marsı Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova olanlar da 11 Ekimde Ay ve Satürn transitleri hangi evlerinde ise o evin konularından son derece olumlu etkiler alabilir. (Ekim 2016 burç)

13 Ekim Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burçlarını sembolize eden şeyler Marsdan olumsuz etkiler alırken Boğa, Başak, Akrep, Balık burçlarını sembolize eden şeyler Marsdan son derece olumlu etkiler alabilir. Dünya genelinde Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya gibi ülkeler NATO, IMF, FED gibi gruplar Marsdan yani öfkeli ve savaşçı kişilerden, asker, polis ve güvenlik birimlerinden, yeni başlangıçlardan Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık burçlarından, Natal Güneşi ve/veya Marsı Koç burçlarından, ABD Başkanı Obama'dan, Kuzey Kore'den, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'den, Suriye Başkanı Esad'dan, IMF Başkanı Christine Lagarde'dan, Işid'den, İran'dan, PYD'den son derece olumsuz etkiler alabilir. (haftalık burç)

Özellikle 13 Ekim günü Işid Mars bazında Irak ve Suriyeye yada NATO'ya son derece olumsuz etkiler verebilir. Ancak her ne kadar Işid'in Natal Marsı, Oğlak burcundaki Mars transitinden olumlu etki alsa da Natal Güneşi Koç olduğundan Mars (asker, polis ve savaşçı insanlar) transitiyle ilgili konularda içsel çatışma yaşayabilir. Yani hem kendi kendine hem de Irak ve Suriyeye olumsuz etki verebilir. Türkiye açısından incelersek, Türkiye'nin Natal Marsı Terazi yani askeri gücü Terazi burcunda olduğundan Mars transitinden olumsuz etki alırken Jüpiter transitinden ise olumlu etki almaktadır. Yani Türkiye'nin askeri gücü bir yandan ilerlerken bir yandan da Marsdan ve Marsı sembolize eden Işid'den son derece olumsuz etkiler alabilir. (Ekim astroloji)

Bütün bir hafta Natal Güneşi Yengeç olan Amerika ve Natal Güneşi Oğlak olan Rusya'nın da Mars transitine Işid ve/veya İran'a, öfkeli ve saldırgan kişilere son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Işid saldırıları Amerika ve Rusya'nın da keyfini kaçırabilir. (haftalık astroloji)

Bütün bir hafta kişisel olarak Mars transiti hangi evinizdeyse o konularda kavga ve tartışmalardan uzak durmanız gerekebilir. Bilhassa Natal Güneş ve Marsı Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak olanların Mars transitine daha çok dikkat etmesi gerekebilir. Mars transiti Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcundaki evlerinizi olumsuz etkilerken Boğa, Başak, Akrep, Balık burcundaki evlerinizi ise son derece olumlu etkileyebilir. Dünya genelinde bütün bir hafta Mars transiti gizli saklı işleri, yer altı kaynaklarını olumlu etkilerken askeri konuları, vatani konuları, ülke güvenliklerini, sosyal ve siyasi ilişkileri, ülkeleri yöneten kişileri olumsuz olarak etkileyecektir. (2016 Ekim burç)

Jüpiter hafta içi yüksek katsayıda olup Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkilerken ne yazık ki Başak ve Balık burçlarını olumsuz etkilemeye devam edecektir. Örneğin Natal Güneşi ve Marsı Başak, Balık olan Ukrayna, Kırgızistan gibi ülkeler, PYD gibi gruplar Jüpiteri sembolize eden yada Jüpiterden olumlu etki alan Natal Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Kova olan ülke, grup ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Örneğin PYD, Natal Marsı Terazi olan Türkiye'den, Ukrayna ise Natal Marsı Kova olan Birleşik Rusya Partisinden yada Natal Marsı Koç olan NATO'dan olumsuz etki alabilir. (2016 haftalık burç)

Venüs transiti bütün hafta boyunca düşük katsayıda olacağından 10, 11 Ekim günleri Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri ise Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burçlarını sembolize eden şeyler olumsuz etki alabilir. Bütün bir hafta boyunca Akrep, Boğa, Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burçları Venüs transiti hangi evlerindeyse o konulara dikkat etmek zorunda kalabilirler. Dünya genelinde İngiltere, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus gibi ülkeler, AB, BM, IMF, FED gibi kuruluşlar, PYD gibi gruplar, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif gibi kişiler Venüs transitini sembolize eden sosyal ve siyasi konulardan, mal-mülk, para ve toprak paylaşımlarından olumsuz etkiler alabilirler. (Ekim 2016)

10, 11 Ekim günleri Hillary Clinton Venüsü sembolize sosyal ve siyasi konulardan, parasal konulardan, Natal Marsı Terazi olan Türkiye'den yada Natal Güneşi Terazi olan Rusya Başkanı Putin'den olumsuz etkiler alabilir. (Ekim 2016 burç)

12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Venüs transitinden Amerika, Rusya gibi ülkeler, Başbakan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani gibi kişiler de olumsuz etkiler alabilirler. Örneğin Cumhurbaşkanı Erdoğan Venüsü sembolize eden Natal Marsı Boğa burcunda olan Fetullah Gülen'den, Natal Güneşi Terazi olan Amerikalı Savcı Preet Bharara'dan, Natal Marsı Terazi olan Rıza Zarrab'dan sosyal ve siyasi konular bazında olumsuz etkiler alabilir. 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Amerika ve Rusya'nın da sosyal ve siyasi konular bazında Venüsü sembolize eden İngiltere, İsrail, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Suriye, Suudi Arabistan, Türkiye, Brezilya gibi ülkelerden Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'den, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'den, Rusya Başkanı Putin'den, İngiltere Başbakanı Theresa May'den, İsrail Başbakanı Netanyahu'dan olumsuz etki alması olasıdır. (Ekim astroloji)

*** Özet Transitler ***
Bütün bir hafta Irak ve Suriye gibi Marsdan olumsuz etki alan ülkelerin Işid, İran gibi ülke ve gruplara, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ve/veya Suriye Başkanı Esad gibi kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. NATO'nun da Işid, İran, Kuzey Kore'ye Mars bazında dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada Işid, İran gibi ülkelerin Mars bazında (askeri konularda) içsel çatışma yaşaması olasıdır. (Bakınız Mars Transiti Bölümü)

10, 11, 12, 13, 14 Ekim PYD'nin Jüpiter bazında (hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler, vs) Türkiye'den olumsuz etki almaya devam etmesi beklenebilir. CHP'nin Jüpiter bazında içsel çatışma yaşaması olasıdır. Suriye Başkanı Esad'ın da Jüpiter bazında (hukuk ve yasalar, vs) içsel çatışma/ikilem yaşaması olasıdır. 15, 16 Ekim Işid, İran, Irak, Türkiye, NATO, AB, BM gibi ülke ve grupların Jüpiter bazında Rusya'ya, Rusya Başkanı Putin'e, PKK'ya, İran Başkanı Hasan Ruhani'ye dikkat etmeleri gerekebilir. 15, 16 Ekim Türkiye'nin PKK saldırılarına, Kürdistan Bölgesel Yönetimine, Rusya ve Rusya Başkanı Putine dikkat etmesi gerekebilir. Işid'in de Rusya ve Rusya Başkanı Putine, Cumhurbaşkanı Erdoğana ve Almanya Başbakanı Angela Merkele dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada NATO'nun Rusya ve Rusya Başkanı Putinden Jüpiter bazında olumsuz etkiler alması olasıdır. (Bakınız Jüpiter Transiti Bölümü)

10, 11 Ekim Hillary Clinton, Fetullah Gülen, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Obama, Suriye Başkanı Esad, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kuzey Kore Lideri Kim Jong gibi kişiler Venüs bazında (sosyal, siyasi ve mal-mülk, para, toprak paylaşımları) olumsuz etkiler alabilirler. 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Cumhurbaşkanı Erdoğan Venüs bazında Rıza Zarrab'dan, Fetullah Gülen'den, Amerikalı Savcı Preet Bharara'dan, Rusya Başkanı Putin'den olumsuz etkiler alabilir. Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan gibi kişiler de Venüs bazında HDP'den olumsuz etkiler alabilir. Amerika, Rusya, İngiltere, AB, BM, IMF, FED gibi ülke ve kuruluşlar Venüs bazında (sosyal ve siyasi konular) Türkiye'den olumsuz etki alabilir. Amerika'nın Venüs (sosyal ve siyasi konular) bazında Suudi Arabistan ve/veya Suriyeden, Rusya Başkanı Putin'den olumsuz etki alması da olasıdır. (Bakınız Venüs Transiti Bölümü)

10 Ekim para kuruluşları olan IMF ve/veya FED'in Ay (üretim, vs) bazında Amerika, Rusya gibi dünyanın bir çok ülkelerinden, IMF Başkanı Christine Lagarde'dan olumsuz etki alması olasıdır. 10 Ekim Amerika, Rusya gibi ülkelerde Ay bazında (vatani konular, ülke güvenliği) içsel çatışma olabilir. 10 Ekim Devlet Bahçeli, Meral Akşener gibi isimler Ay bazında (güvenlik, vs) içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. 11 Ekim Amerika, Rusya, Türkiye, Suriye, Irak, Kuzey Kore gibi ülkelerin Ay bazında (güvenlik, üretim, vs) olumlu etkiler alması olasıdır. (Bakınız Ay Transiti Bölümü)

Bütün bir hafta Işid'in Birleşik Rusya Partisinden; Türkiye'nin Fetullah Gülen'den, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden; NATO'nun Kuzey Kore Lideri Kim Jong'dan; Devlet Bahçeli'nin, Meral Akşener'in, Sinan Ogan'ın MHP'den, Selahattin Demirtaş'dan; Kuzey Kore'nin Japonya'dan; KKTC'nin, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Yunanistan'dan Uranüs bazında (geleceğe dair plan ve projeler, asi ve aykırı kişiler, vs) olumsuz etki alması olasıdır. (Bakınız Uranüs Transiti Bölümü)

12 Ekim Suriye, Türkiye, Irak gibi ülkeler İsrail'den, Obama'dan olumlu etkiler alabilirler. 13, 14, 15, 16 Ekim Irak, Suriye gibi ülkelerin Güneş bazında (egoist ve baskın kişiler, vs) Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'ye, Obama'ya dikkat etmesi gerekebilir. 15, 16 Ekim Türkiye'nin Güneş bazında İsrail'e, Suudi Arabistan'a, Obama'ya, Yunanistan Başbakanı Çipras'a, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'ye dikkat etmesi gerekebilir. KKTC'nin de Kıbrıs Rum Cumhuriyeti'ne dikkat etmesi gerekebilir. (Bakınız Güneş Transiti Bölümü)

12, 14 Ekim Suriye, Türkiye, Irak gibi ülkeler Amerika, Almanya, Fransa gibi ülkelerden Merkür bazında (iletişim, bilgi, belge, vs) son derece olumlu etkiler alabilir. (Bakınız Merkür Transiti Bölümü)

10, 12, 13, 14 Ekim Irak, Suriye, Türkiye gibi ülkeler Plüton bazında (gizli saklı işler, yer altı kaynakları, petrol, doğal gaz, vs) Türkiye'den, Suriye Başkanı Esad'dan, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'den son derece olumlu etkiler alabilir. 10, 12, 13, 14 Ekim Işid'in de Plüton bazında olumlu etkiler alması olasıdır. 10, 12, 13, 14 Ekim bütün olumsuz transitlere rağmen Türkiye, Suriye, Irak gibi ülkelerin güç ve metanetlerinin artması olasıdır. (Bakınız Plüto Transiti Bölümü)

11, 12, 15 Ekim Suriye, Türkiye, Irak gibi ülkelerin Satürn bazında (otorite sahibi kişiler, tedbir ve disiplin) Rusyadan olumlu etkiler alması olasıdır. Ancak Işid'in de Satürn bazında olumlu etkiler alması olasıdır. (Bakınız Satürn Transiti Bölümü)

Yükselen Koç
11 Ekim 9.ev Satürn, 11.ev Ay Süper, 13 Ekim 10.ev Mars Dikkat!
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat

Yükselen Boğa
11 Ekim 8.ev Satürn, 10.ev Ay Süper, 13 Ekim 9.ev Mars Dikkat!
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat

Yükselen İkizler
11 Ekim 7.ev Satürn, 9.ev Ay Süper, 13 Ekim 8.ev Mars Dikkat!
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat

Yükselen Yengeç
11 Ekim 6.ev Satürn, 8.ev Ay Süper, 13 Ekim 7.ev Mars Dikkat!
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat

Yükselen Aslan
11 Ekim 5.ev Satürn, 7.ev Ay Süper, 13 Ekim 6.ev Mars Dikkat!
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Oğlak, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat

Yükselen Başak
11 Ekim 4.ev Satürn, 6.ev Ay Süper, 13 Ekim 5.ev Mars Dikkat!
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Oğlak, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat

Yükselen Terazi
11 Ekim 3.ev Satürn, 5.ev Ay Süper, 13 Ekim 4.ev Mars Dikkat!
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat

Yükselen Akrep
11 Ekim 2.ev Satürn, 4.ev Ay Süper, 13 Ekim 3.ev Mars Dikkat!
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat

Yükselen Yay
11 Ekim 1.ev Satürn, 3.ev Ay Süper, 13 Ekim 2.ev Mars Dikkat!
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, İkizler/Başak, Yay, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat

Yükselen Oğlak
11 Ekim 12.ev Satürn, 2.ev Ay Süper, 13 Ekim 1.ev Mars Dikkat!
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Oğlak olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat

Yükselen Kova
11 Ekim 11.ev Satürn, 1.ev Ay Süper, 13 Ekim 12.ev Mars Dikkat!
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat
Natal gezegenleri Yengeç, Koç, Oğlak, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat

Yükselen Balık
11 Ekim 10.ev Satürn, 12.ev Ay Süper, 13 Ekim 11.ev Mars Dikkat!
Natal gezegenleri Aslan, Boğa/Terazi, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar kazalara dikkat
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, İkizler/Başak, Yay, Oğlak, Akrep olup katsayısı yüksek olanlar para gelebilir
Natal gezegenleri Aslan, Yengeç, Yay, Kova olup katsayısı düşük olanlar ciddi hastalıklara dikkat
Natal gezegenleri Yengeç, Boğa/Terazi olup katsayısı düşük olanlar gizli düşmanlara dikkat
   
*** Mars Transiti ***

Bütün bir hafta
Marsdan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Boğa, Başak, Akrep, Balık olanlar)
Tayvan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / AB / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
Bütün bir hafta
Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar)

Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

Bütün bir hafta
Mars ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Marsdan olumlu etki alıp Natal Güneşi Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
Işid, İran, Kanada, Belçika, Azerbaycan, İtalya, Tayvan / DHKP-C / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif

Marsı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Koç olanlar)

Işid, İran, Bangladeş, Irak, Filistin, Lübnan, Venezuella, Filipinler / NATO / DHKP-C / Selahattin Demirtaş, PYD Başkanı Salih Müslim

Marsı sembolize eden konular
Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler

Bütün bir hafta Marsdan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Marsdan olumlu etki alan yada Marsı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Bütün bir hafta Irak ve Suriye gibi Marsdan olumsuz etki alan ülkelerin Işid, İran gibi ülke ve gruplara, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi ve/veya Suriye Başkanı Esad gibi kişilere dikkat etmeleri gerekebilir. NATO'nun da Işid, İran, Kuzey Kore'ye Mars bazında dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada Işid, İran gibi ülkelerin Mars bazında (askeri konularda) içsel çatışma yaşaması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
*** Jüpiter Transiti ***

10, 11, 12, 13, 14 Ekim
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Kova olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / CHP, MHP / NATO, BM, IMF, FED, AB / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscu, PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

10, 11, 12, 13, 14 Ekim
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Başak, Balık olanlar)

Ukrayna, Kırgızistan / PYD

10, 11, 12, 13, 14 Ekim
Jüpiter ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler
(Natal Marsı Jüpiterden olumlu etki alıp Natal Güneşi Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)

Kuzey Kore, Makedonya, Tunus / CHP / Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, PYD Başkanı Salih Müslim

15, 16 Ekim
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Venezuella, Filipinler, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus / NATO, AB (Avrupa Birliği), BM (Bireleşmiş Milletler), IMF, FED / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akınc, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim

Jüpiteri sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yay olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / AKP, HDP / PKK / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
Jüpiteri sembolize eden konular
Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler

10, 11, 12, 13, 14 Ekim Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Jüpiterden olumlu etki alan yada Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkat etmeleri gerekebilir. 15, 16 Ekim Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, kişi ve grupların Jüpiteri sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkat etmeleri gerekebilir.

Örneğin 10, 11, 12, 13, 14 Ekim PYD'nin Jüpiter bazında (hukuk ve yasalar, yabancı ülke ve kültürler, vs) Türkiye'den olumsuz etki almaya devam etmesi beklenebilir. CHP'nin Jüpiter bazında içsel çatışma yaşaması olasıdır. Suriye Başkanı Esad'ın da Jüpiter bazında (hukuk ve yasalar, vs) içsel çatışma/ikilem yaşaması olasıdır. 15, 16 Ekim Işid, İran, Irak, Türkiye, NATO, AB, BM gibi ülke ve grupların Jüpiter bazında Rusya'ya, Rusya Başkanı Putin'e, PKK'ya, İran Başkanı Hasan Ruhani'ye dikkat etmeleri gerekebilir. 15, 16 Ekim Türkiye'nin PKK saldırılarına, Kürdistan Bölgesel Yönetimine, Rusya ve Rusya Başkanı Putine dikkat etmesi gerekebilir. Işid'in de Rusya ve Rusya Başkanı Putine, Cumhurbaşkanı Erdoğana ve Almanya Başbakanı Angela Merkele dikkat etmesi gerekebilir. Bu arada NATO'nun Rusya ve Rusya Başkanı Putinden Jüpiter bazında olumsuz etkiler alması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
*** Venüs Transiti ***

10, 11 Ekim
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Kanada, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Kuzey Kore, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Japonya, Libya, Tunus / CHP, MHP / AB, BM, IMF, FED / PYD / Fetullah Gülen, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hillary Clinton, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Ürdün Kralı 2.Abdullah

12, 13, 14, 15, 16 Ekim
Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık olanlar)
İngiltere, Ermenistan, Yemen, Mısır, Amerika, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Kırgızistan, KKTC, Türkmenistan, Panama, Arnavutluk, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus / AB, BM, IMF, FED / PYD, PKK / Abdullah Gül, Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Sinan Ogan, Koray Aydın, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Edward Snowden, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, İran Başkanı Hasan Ruhani, Belçika Başbakanı Charles Michel, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev

Venüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Boğa, Terazi olanlar)
İngiltere, İsrail, Ekvador, Tayvan, Makedonya, Belçika, Almanya, Fransa, Çin, Azerbaycan, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Türkiye, Brezilya / HDP / Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı Theresa May, İsrail Başbakanı Netanyahu, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Fetullah Gülen

Venüsü sembolize eden konular
Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler

Bütün bir hafta Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Venüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 10, 11 Ekim Hillary Clinton, Fetullah Gülen, Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Obama, Suriye Başkanı Esad, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kuzey Kore Lideri Kim Jong gibi kişiler Venüs bazında (sosyal, siyasi ve mal-mülk, para, toprak paylaşımları) olumsuz etkiler alabilirler. 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Cumhurbaşkanı Erdoğan Venüs bazında Rıza Zarrab'dan, Fetullah Gülen'den, Amerikalı Savcı Preet Bharara'dan, Rusya Başkanı Putin'den olumsuz etkiler alabilir. Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener, Sinan Ogan gibi kişiler de Venüs bazında HDP'den olumsuz etkiler alabilir. Amerika, Rusya, İngiltere, AB, BM, IMF, FED gibi ülke ve kuruluşlar Venüs bazında (sosyal ve siyasi konular) Türkiye'den olumsuz etki alabilir. Amerika'nın Venüs (sosyal ve siyasi konular) bazında Suudi Arabistan ve/veya Suriyeden, Rusya Başkanı Putin'den olumsuz etki alması da olasıdır.
Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Ay Transiti ***
En düşük/yüksek katsayıya sahip Ay transitleri baz alınmaktadır.

10 Ekim
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / AKP, HDP, CHP, MHP / AB / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
10 Ekim
Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)

IMF, FED

10 Ekim
Ay ile ilgili içsel çatışma/ikilem yaşayabilecek ülke, grup, kişiler

(Natal Marsı Ay.dan olumlu etki alıp Natal Güneşi Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler)
Amerika, Kanada, Rusya, İtalya, Tayvan / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

11 Ekim
Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi / CHP, MHP, AKP, HDP / PKK / NATO, AB / Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev
Ay.ı sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Yengeç olanlar)
İngiltere, Mısır, Amerika, Kanada, Irak, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler / BM, IMF, FED / Meral Akşener, Ümit Özdağ, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Julian Assange, Türkmenistan Başkanı Muhammedov
Ay.ı sembolize eden konular
Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar

10 Ekim Ay.dan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.dan olumlu etki alan veya Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı son derece dikkat etmeleri gerekebilir. 11 Ekim Ay.dan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilerin Ay.ı sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etki alması olasıdır. Örneğin 10 Ekim para kuruluşları olan IMF ve/veya FED'in Ay (üretim, vs) bazında Amerika, Rusya gibi dünyanın bir çok ülkelerinden, IMF Başkanı Christine Lagarde'dan olumsuz etki alması olasıdır. 10 Ekim Amerika, Rusya gibi ülkelerde Ay bazında (vatani konular, ülke güvenliği) içsel çatışma olabilir. 10 Ekim Devlet Bahçeli, Meral Akşener gibi isimler Ay bazında (güvenlik, vs) içsel çatışma/ikilem yaşayabilirler. 11 Ekim Amerika, Rusya, Türkiye, Suriye,
Irak, Kuzey Kore gibi ülkelerin Ay bazında (güvenlik, üretim, vs) olumlu etkiler alması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
*** Uranüs Transiti ***

Bütün bir hafta
Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus, Kırgızistan, Venezuella / NATO, AB, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim, İngiltere Başbakanı Theresa May
Uranüsü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Kova olanlar)
Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Japonya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Libya, Vatikan / MHP / Selahattin Demirtaş, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Fetullah Gülen, Avusturya Başbakanı Christian Kern

Uranüsü sembolize eden konular
Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler

Bütün bir hafta Uranüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Uranüsü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan olumsuz etki alması olasıdır. Örneğin Bütün bir hafta Işid'in Birleşik Rusya Partisinden; Türkiye'nin Fetullah Gülen'den, Kürdistan Bölgesel Yönetiminden; NATO'nun Kuzey Kore Lideri Kim Jong'dan; Devlet Bahçeli'nin, Meral Akşener'in, Sinan Ogan'ın MHP'den, Selahattin Demirtaş'dan; Kuzey Kore'nin Japonya'dan; KKTC'nin, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Yunanistan'dan Uranüs bazında (geleceğe dair plan ve projeler, asi ve aykırı kişiler, vs) olumsuz etki alması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
*** Güneş Transiti ***

12 Ekim
Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / NATO, BM, IMF, FED / CHP, AKP, HDP / PKK / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

13, 14 Ekim
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak olanlar)

Bangladeş, Venezuella, Filipinler, Irak, Suriye, Nijerya / NATO, IMF, FED

15, 16 Ekim
Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler

(Natal Güneş ve Marsı Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Işid, İran, Bangladeş, Venezuella, Filipinler, İngiltere, Kanada, Irak, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, Kırgızistan, Belçika, Azerbaycan, Suriye, Nijerya, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, İtalya, Tayvan, Tunus / NATO, AB, BM, IMF, FED / DHKP-C, PYD / Devlet Bahçeli, Meral Akşener, Sinan Ogan, Ümit Özdağ, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, İngiltere Başbakanı Theresa May, Amerikalı Savcı Preet Bharara, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, PYD Başkanı Salih Müslim

Güneşi sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Aslan olanlar)
İsrail, Ürdün, Kuveyt, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Endonezya, Çin, Suudi Arabistan / AKP, CHP / Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton

Güneşi sembolize eden konular
Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar

12 Ekim Güneşden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilirler. 13, 14, 15, 16 Ekim Güneşden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişilerin Güneşi sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulara karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin 12 Ekim Suriye, Türkiye, Irak gibi ülkeler İsrail'den, Obama'dan olumlu etkiler alabilirler. 13, 14, 15, 16 Ekim Irak, Suriye gibi ülkelerin Güneş bazında (egoist ve baskın kişiler, vs) Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'ye, Obama'ya dikkat etmesi gerekebilir. 15, 16 Ekim Türkiye'nin Güneş bazında İsrail'e, Suudi Arabistan'a, Obama'ya, Yunanistan Başbakanı Çipras'a, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'ye dikkat etmesi gerekebilir. KKTC'nin de Kıbrıs Rum
Cumhuriyeti'ne dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

*** Merkür Transiti ***

12, 14 Ekim
Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova olanlar)
Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Bangladeş, Tunus, Venezuella, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya / NATO, BM, IMF, FED / CHP, AKP, HDP / PKK / Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Ümit Özdağ, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern

Merkürü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı İkizler, Başak olanlar)
Ürdün, Ermenistan, Yemen, Kuveyt, Mısır, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, Kanada, Kuzey Kore, Ukrayna, Makedonya, KKTC, Panama, İtalya / CHP / PYD / Can Dündar, Ahmet Davutoğlu, Donald Trump, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Devlet Bahçeli, Sinan Ogan, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif

Merkürü sembolize eden konular
Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler

12, 14 Ekim Merkürden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilerin Merkürü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan olumlu etki alması olasıdır. Örneğin 12, 14 Ekim Suriye, Türkiye, Irak gibi ülkeler Amerika, Almanya, Fransa gibi ülkelerden Merkür bazında (iletişim, bilgi, belge, vs) son derece olumlu etkiler alabilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
*** Plüto Transiti ***

10, 12, 13, 14 Ekim
Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar)
Bangladeş, Tunus, Venezuella, Irak, Filistin, Lübnan, Tayvan, İngiltere, Mısır, Afganistan, Pakistan, Hindistan, Nijerya, Filipinler, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Kuzey Kore, Azerbaycan, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya, Işid, İran, Yemen, Belçika / MHP / NATO, BM, IMF, FED, AB / DHKP-C, PYD / Kemal Kılıçdaroğlu, Ürdün Kralı 2.Abdullah, PYD Başkanı Salih Müslim, Ümit Özdağ, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, IMF Başkanı Christine Lagarde, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau

Plütonu sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Akrep olanlar)
Kuzey Kore, Azerbaycan, Filistin, Türkiye, Brezilya, KKTC, Türkmenistan, Arnavutluk, Japonya / MHP / AB, BM / Abdullah Gül, Başbakan Binali Yıldırım, Sinan Ogan, Koray Aydın, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi, Suriye Başkanı Esad, Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Hillary Clinton, İran Başkanı Hasan Ruhani, IMF Başkanı Christine Lagarde
Plütonu sembolize eden konular
Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler

10, 12, 13, 14 Ekim Plütondan olumlu etki alan ülke, grup ve kişilerin Plütonu sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etkiler alabilir. Örneğin 10, 12, 13, 14 Ekim Irak, Suriye, Türkiye gibi ülkeler Plüton bazında (gizli saklı işler, yer altı kaynakları, petrol, doğal gaz, vs) Türkiye'den, Suriye Başkanı Esad'dan, Irak Başbakanı Haydar el-Abadi'den son derece olumlu etkiler alabilir. 10, 12, 13, 14 Ekim Işid'in de Plüton bazında olumlu etkiler alması olasıdır. 10, 12, 13, 14 Ekim bütün olumsuz transitlere rağmen Türkiye, Suriye, Irak gibi ülkelerin güç ve metanetlerinin artması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.
*** Satürn Transiti ***

11, 12, 15 Ekim
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar)
Rusya, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Irak, Filistin, Lübnan, Amerika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Endonezya, Almanya, Fransa, Vatikan, İsrail, Ürdün, Kuveyt, Çin, Suudi Arabistan, Ermenistan, Kanada, Ukrayna, KKTC, Panama, İtalya, Kırgızistan, Makedonya, Suriye, Türkiye, Brezilya, Ekvador, Birleşik Rusya Partisi, Libya, Işid, İran, Yemen, Belçika / NATO / AKP, HDP, CHP / PKK, DHKP-C, PYD / Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Rusya Başkanı Putin, İran Başkanı Hasan Ruhani, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, PYD Başkanı Salih Müslim, Ahmet Davutoğlu, Edward Snowden, Belçika Başbakanı Charles Michel, Abdullah Öcalan, Can Dündar, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Donald Trump, İsrail Başbakanı Netanyahu, Hillary Clinton, Devlet Bahçeli, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, Amerikalı Savcı Preet Bharara, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, Rıza Zarrab, Papa Franciscus, Selahattin Demirtaş, Fetullah Gülen, Julian Assange, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Avusturya Başbakanı Christian Kern, Meral Akşener, İngiltere Başbakanı Theresa May, Kanada Başbakanı Justin Trudeau
Satürnü sembolize eden ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve/veya Marsı Oğlak olanlar)
Bangladeş, Rusya, İtalya, Tayvan, Tunus, Venezuella / IMF, FED / Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, IMF Başkanı Christine Lagarde, Kanada Başbakanı Justin Trudeau, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kore Lideri Kim Jong, Ürdün Kralı 2.Abdullah, Avusturya Başbakanı Christian Kernu
Satürnü sembolize eden konular
İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler

11, 12, 15 Ekim Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilerin Satürnü sembolize eden ülke, grup, kişi ve konulardan son derece olumlu etki alması olasıdır. Örneğin 11, 12, 15 Ekim Suriye, Türkiye, Irak gibi ülkelerin Satürn bazında (otorite sahibi kişiler, tedbir ve disiplin) Rusyadan olumlu etkiler alması olasıdır. Ancak Işid'in de Satürn bazında olumlu etkiler alması olasıdır. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir.

10 - 16 Ekim 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 15 Ekim Ay
15 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 16 Ekim Ay
16 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü sembolize eden Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuz, asi ve aykırı kişiler Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 13, 14 Ekim Güneş
13, 14 Ekim Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 15, 16 Ekim Güneş
15, 16 Ekim Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler, organizasyonlar Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 10, 11, 12, 13, 14 Ekim Jüpiter
10, 11, 12, 13, 14 Ekim Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 15, 16 Ekim Jüpiter
15, 16 Ekim Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 10, 11 Ekim Venüs
10, 11 Ekim Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Venüs
12, 13, 14, 15, 16 Ekim Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Yay, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Mars
Bütün bir hafta Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, öfkeli, kavgacı ve saldırgan kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 10 Ekim Ay
10 Ekim Ay.ı sembolize den Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Yengeç, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Koç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 14 Ekim Ay
14 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Koç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
Olumlu Transitler
Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 12 Ekim Güneş
12 Ekim Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), lider, canlı ve yapıcı kişiler, organizasyonlar Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 12, 14 Ekim Merkür
12, 14 Ekim Merkürü sembolize eden Her türlü iletişim, ticari konular, komşu ülkeler, Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, bilgili, becerikli ve iletişimci kişiler Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 10, 12, 13, 14 Ekim Plüto
10, 12, 13, 14 Ekim Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, güçlü, nüfuz edici ve eskimiş değerleri değiştirip dönüştüren kişiler
Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 11, 12, 15 Ekim Satürn
11, 12, 15 Ekim Satürnü sembolize eden İş, meslek, kariyer, başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu iyi etkileyen transit: 11 Ekim Ay
11 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 15 Ekim Ay
15 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 10, 11, 12, 13, 14 Ekim Jüpiter
10, 11, 12, 13, 14 Ekim Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, uzun yolculuklar, iyimser, cömert ve idealist kişiler Terazi, Koç, Boğa, Yengeç, Aslan, Akrep, Oğlak, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: Bütün bir hafta Mars
Bütün bir hafta Marsı sembolize eden Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler, enerjik, öncü ve cesur kişiler Boğa, Başak, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 10 Ekim Ay
10 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Kova, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova burcunu iyi etkileyen transit: 14 Ekim Ay
14 Ekim Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, vatansever, duygulu, duyarlı ve üretken kişiler Balık, Boğa, İkizler, Aslan, Başak, Akrep, Yay, Kova burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı. Gelecek bilinemez ama tahmin edilebilir.

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
28 Eylül Rusya'dan ABD'ye "ceset torbası" cevabı. (Mars bazında Yengeç(Amerika)-Oğlak(Rusya) atışmasına örnek olay. Bu durum 29 Ekime kadar sürebilir. 29 Ekimde Mars(Işid, İran, vs) katsayısını ciddi bir şekilde düşürüp herkesi olumsuz bir şekilde etkileyebilir.) (http://www.dunyabulteni.net/haberler/378855/rusyadan-abdye-ceset-torbasi-cevabi)

01 Ekim ABD’nin ‘11 Eylül’ tasarısını kabul etmesiyle Suudi Arabistan’ın ABD’deki 750 milyar dolar yatırımı tehlikeye girdi. (01 Ekim günü Ay transiti bazında Suudi Arabistanın içsel çatışma yaşayabileceğini söylemiştik. Gerçekten de Suudi Arabsitanın Natal Güneşi Terazi Marsı Aslan (23 Eylül 1932) olup 01 Ekimde Ay (Amerika) Transitinden Natal Güneşi olumsuz ama Natal Marsı olumlu etki alıyordu. Dolayısıyla Suudi Arabistan 01 EKimde Amerika yüzünden içsel çatışma/ikilem yaşadı.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/abd-750-milyar-lik-yatirimi-dondurabilir---brabd-750-milyar-lik-yatirimi-dondurabilir---/57000/57850/)

01 Ekim Erdoğan'dan ABD ve AB'ye sert mesaj! (Natal Marsı Yay olan ve Jüpiteri sembolize den Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Jüpiterden olumsuz etki alan NATO ve AB (Avrupa Birliği)'ye verdiği olumsuz etkiye örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/meclis-in-yeni-yasama-yil-basladi--siyaset-2319873/)

01 EKim İran ordusu yeni İHA'sını tanıttı. (Marsı sembolize eden ve Marsdan olumlu etki alan İran Mars bazında içsel çatışma yaşayan Amerika'yı olumsuz etkilemektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/iran-ordusu-yeni-iha-sini-tanitti-dunya-2319918/)

01 Ekim Enerjide çılgın proje! Yılbaşında devrede. (Yer altındaki kaynakları sembolize eden Plütonun yüksek katsayıda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/enerjide-cilgin-proje-yilbasinda-ekonomi-2319936/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!