25 - 31 Ocak 2016 Haftalık burç astroloji: Neptün Salı, Satürn hafta sonu süper !

Bütün bir hafta boyunca Jüpiterin katsayısı düşük olacağından başta Başak burcu olmak üzere Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak ve Balık burcunu sembolize eden şeyler olumsuz etki almaya devam edebilir. Jüpiter düşük katsayıda iken fanatik ve sorumsuz kişileri sembolize eder. Örneğin Yengeç burcunu sembolize eden vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konular fanatik kişilerce olumsuz etkilenebilir. Yani kısaca fanatik kişilerin olası terör saldırıları devam edebilir. (Ocak 2016 burç) (Ocak astroloji)

26 Ocakda Merkür retrosu bitecek. 26 Ocak Salı günü Neptün +5 katsayısı ile süper bir konumda olup Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkileyecek. Bilhassa Natal Marsı bu burçlarda olanlar Neptün transiti hangi evinizdeyse o konularla alakalı yardımsever, özverili, yaratıcı kişiler sizin dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir. Ülke genelinde ise Neptün insan hakları ve insanlık için uğraşan özverili yardımsever kişileri ve grupları simgeler. Örneğin 26 Ocak günü Yengeç burcunu sembolize eden vatani konularda insan hakları için uğraşan örgüt ve kişiler faaliyet gösterebilir. Yada Yay burcunu sembolize eden yabancı ülke ve kültürler (göçmen ve mülteciler), hukuk ve yasalarla ilgili konular özverili, yardımsever grup ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. (haftalık burç) (2016 Ocak burç)

Bu hafta Venüs de hemen hemen bütün bir hafta boyunca düşük katsayıda olacak. Venüs hafta içi Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. 30 Ocak Cumartesi günü Venüs Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep ve Balık burçlarını olumsuz etkilerken Pazar günü etkisini biraz yitirip sadece Oğlak, Koç, Yengeç ve Terazi burçlarını olumsuz etkileyecek. Venüs düşük katsayıdayken talepkar, kararsız ve ağırkanlı kişileri sembolize eder. Örneğin Natal Güneşiniz Boğa ve Natal Marsınız İkizler ise hafta içi Venüs transiti hangi evinizdeyse o konularda ağırkanlı, talepkar yada yavaş kişi ve olaylardan olumsuz etki alabilirsiniz. Bu arada Natal Güneşiniz Boğada olduğundan ve Venüs katsayınızı düşüreceğinden sizin de ağırkanlı ve kararsız olmanız beklenebilir. Ama Marsınız İkizler olduğundan İkizleri yöneten Merkürün katsayısı yüksek olduğundan kararsızlık ve ağırkanlılığınızı aşabilirsiniz. Ülke genelinde örnek verecek olursak Venüsü sembolize eden talepkar kişiler Yengeç burcunu sembolize eden vatani konuları olumsuz etkileyebilir. İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde yavaşlık söz konusu olabilir. Bilgi akışı güçleşebilir. Yay burcunu sembolize eden hukuk ve yasalarla ilgili konularda talepkarlıklar ön plana çıkabilir. Hafta sonu ise Venüs Koç burcunu da olumsuz etkilemeye başlayacağından Koç burcunu sembolize eden askeri konular talepkar kişilerden yada siyasi konulardan olumsuz etkilenebilir. (haftalık astroloji) (2016 haftalık burç)

Hafta sonu Satürn +5 katsayısı ile Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, KOva ve Balık burçlarını son derece olumlu etkileyecek. Zaten bu burçlar bütün bir hafta boyunca Satürnden olumlu etki alacaklar ama hafta sonu iyice hissedilebilir olacak. Satürn yüksek katsayıda iken disiplinli, güvenilir, çalışkan kişileri sembolize eder. Natal Marsınız bu burçlardan birindeyse Satürn hangi evinize geliyorsa o konularda size güven veren, çalışkan kişiler yada disiplinli çalışmalar dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir. Ülke genelinde Koç burcunu sembolize eden askeri konularda, Yay burcunu sembolize eden hukuk ve yasalarda, İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde, Aslan burcunu sembolize eden spekülatif konularda (borsa, vs), gençlerle ilgili konularda, Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmet, işçi ve çalışanlarla ilgili konularda, Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konularda, Kova burcunu sembolize eden bilimsel çalışmalarda, grup ve organizasyonlar içersinde, Balık burcunu sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlarda (Kamu yada özel) disiplinli çalışmalar olabilir. (Ocak astroloji) (Ocak 2016)

Haftanın en yoğun günleri -4 katsayısı ile 25 Ocak Pazartesi ile 28 Ocak Perşembe günleridir. (2016 Ocak burç) (haftalık burç)

25 Ocak günü Güneş, Venüs, Jüpiter ve Plüto -1 katsayısında olacaktır. 28 Ocak günü ise Güneş, Ay, Venüs, Jüpiter -1 katsayısında olacaktır.

25 Ocak günü
Güneş, Venüs, Jüpiter ve Plütodan olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)
IMF, FED

28 Ocak günü
Güneş, Ay ve Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneş ve Marsı Koç, Terazi olanlar)
Suriye / NATO

28 Ocak günü
Güneş, Ay ve Venüsden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneş ve Marsı İkizler, Yay olanlar)
PKK

 
28 Ocak günü
Güneş, Venüs ve Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneş ve Marsı Yengeç, Oğlak olanlar)
IMF, FED

28 Ocak günü
Ay, Venüs ve Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(
Natal Güneş ve Marsı Başak, Balık olanlar)
Ukrayna / PYD


Bütün bir hafta
Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar)
Kuzey Kore, İngiltere, İtalya, Belçika, Filistin, Türkiye, KKTC, Işid, Suriye, İran, Irak, Türkmenistan, Tunus, Nijerya, Ukrayna, Makedonya / IMF, FED, AB, BM, NATO / PYD, DHKP-C / Devlet Bahçeli, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, PYD Başkanı Salih Müslim

Bütün bir hafta
Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Aslan, Kova olanlar)
Rusya, Çin, İsrail, Suudi Arabistan, Kuveyt, Libya / CHP / İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Selahattin Demirtaş

Bütün bir hafta Jüpiterden olumsuz etki alan ülke, grup ve kişiler Jüpiterden olumlu etki alan ülke, grup ve kişilere karşı dikkat etmeleri gerekebilir. Örneğin Işid yada İranın Jüpiterden olumlu etki alan Rusya, Suudi Arabistan gibi ülkelere dikkat etmeleri gerekebilir. Suriye Başkanı Esadın da bir ihtimal İngiltere Başbakanı David Camerona dikkat etmesi gerekebilir. Türkiyenin de Rusyaya bir ihtimal İsraile dikkat etmesi gerekebilir. Yukardaki tablodan mantıklı kombinasyonlar çoğaltılabilir. (2016 haftalık burç) (haftalık astroloji)

26 Ocak
Neptünden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar)
Belçika, Işid, İran, Yemen, Amerika, Almanya, Fransa, İngiltere, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Afganistan, Mısır, Nijerya, İtalya, KKTC, Ermenistan, Ukrayna, Japonya, Kuzey Kore, Arnavutluk, Türkmenistan, Yunanistan, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, Tunus / MHP, HDP, AKP / IMF, FED, BM, AB / PKK, PYD, DHKP-C / Başbakan Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Başkanı Putin, Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya Başbakanı Angela Merkel, İran Başkanı Hasan Ruhani, Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad

30, 31 Ocak
Satürnden olumlu etki alan ülke, grup ve kişiler
(Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, KOva, Balık olanlar)
Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Belçika, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Işid, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, İran, Suudi Arabistan, Ermenistan, Yemen, Lübnan, Libya, Kuveyt, Ukrayna, Makedonya / HDP, AKP, CHP / NATO / PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Selahattin Demirtaş, Obama, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim

16 Ocak günü için yaptığımız tahminlerde Güneş, Merkür ve PLütondan bazı burçlar olumsuz etki alırken Marsı Balık burcu olan İranın Güneş, Merkür ve Plütondan olumlu etki alabileceğini yazmıştık. Gerçekten de tam da 16 Ocak günü İran için tarihi bir karar olan İran’a uygulanan yaptırımların kaldırılacağı medyaya yansıdı. Ayrıca 16 Ocak günü CHP'nin olağan genel kurul toplantısı olacağından ve Kılıçdaroğlunun Natal Güneşi Yay Natal Marsı Oğlak olduğundan Merkür ve Plütondan kısmi Güneşden ise tam olarak olumsuz etki alabileceğini yazmıştık. Gerçekten de 16 Ocak günü CHP kongresine Gani Aşık’ın Kılıçdaroğlunu itham eden sözleri damgasını vurdu. Bu olay Kılıçdaroğlunun her türlü iletişimi sembolize eden düşük katsayıdaki Merkürden aldığı kısmi etkiye örnek olaydır. Akrep burcu olan ve 17'sinde Türkiyeye gelmesi beklenen Joe Bidenın gelişi ise 23 Ocak.a ertelendi. 11, 12 Ocak için düşük katsayıdaki Jüpiterin Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebileceğini söylemiştik. Gerçekten de, 12 Ocak günü Güneşi Akrep Marsı Terazi Türkiyenin Sultanahmet meydanında Jüpiteri sembolize eden fanatik bir kişi tarafından patlama meydana geldi. Ayrıca 12 Ocak için Uranüsün katsayısının yüksek olacağından bilimsel gelişmeleri sembolize eden Kova burcunu olumlu etkileyebileceğini söylemiştik. Gerçekten de, 12 Ocak günü Yerçekimini sağlayan dalgaların varlığı keşfedildi haberi medyaya yansıdı. (Ocak 2016) (Ocak 2016 burç)

Yükselen Koç (6, 10, 11.ev Dikkat, 9, 12.ev Süper)
Yükselen Boğa (5, 9, 10.ev Dikkat, 8, 11.ev Süper)
Yükselen İkizler (4, 8, 9.ev Dikkat, 7, 10.ev Süper)
Yükselen Yengeç (3, 7, 8.ev Dikkat, 6, 9.ev Süper)
Yükselen Aslan (2, 6, 7.ev Dikkat, 5, 8.ev Süper)
Yükselen Başak (1, 5, 6.ev Dikkat, 4, 7.ev Süper)
Yükselen Terazi (12, 4, 5.ev Dikkat, 3, 6.ev Süper)
Yükselen Akrep (11, 3, 4.ev Dikkat, 2, 5.ev Süper)
Yükselen Yay (10, 2, 3.ev Dikkat, 1, 4.ev Süper)
Yükselen Oğlak (9, 1, 2.ev Dikkat, 12, 3.ev Süper)
Yükselen Kova (8, 12, 1.ev Dikkat, 11, 2.ev Süper)
Yükselen Balık (7, 11, 12.ev Dikkat, 10, 1.ev Süper)

Yükselen burcunuz (daha kesinleştirilmiş yeni düzenlemesi ile) ve Detay yazının en altındadır.

Burçlar ve genel olarak simgeledikleri
Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler.
Boğa burcunu simgeleyen şeyler: Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar.
İkizler burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler.
Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular.
Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs)
Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar.
Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler.
Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs)
Yay burcunu simgeleyen şeyler: Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular.
Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler.
Kova burcunu simgeleyen şeyler: Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular.
Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar.

25 - 31 Ocak 2016 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 28 Ocak Ay
28 Ocak Ay.ı sembolize eden Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı duyarlı kişiler, dalgalanmalar Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Jüpiter
Bütün bir hafta Jüpiteri sembolize eden Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, abartılı, sorumsuz ve fanatik kişiler Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Venüs
25, 26, 27, 28, 29 Ocak Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 30 Ocak Venüs
30 Ocak Venüsü sembolize eden Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, talepkar, ağırkanlı ve kararsız kişiler Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 25 Ocak Plüto
25 Ocak Plütonu sembolize eden Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, kıskanç, manipüle eden, ölümcül ve yok edici kişiler Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 25, 26, 27, 28 Ocak Güneş
25, 26, 27, 28 Ocak Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.

Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 30 Ocak Güneş
30 Ocak Güneşi sembolize eden Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, gençler, spekülatif konular (Borsa, döviz, altın, vs), egoist ve baskın kişiler Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 25, 30, 31 Ocak Satürn
25, 30, 31 Ocak Satürnü sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, güvenilir, tedbirli ve disiplinli kişiler Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu iyi etkileyen transit: 26 Ocak Neptün
26 Ocak Neptünü sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, başka devletler, merhametli, yaratıcı ve özverili kişiler Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak burcunu sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
11 Ocak Irak'ta saldırılar: 41 ölü (Irakın Güneşi Yengeç Marsı KOç olduğundan Güneş ve Jüpiterden olumsuz etki almasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/bagdat-ta-alisveris-merkezine/dunya/detay/2177348/default.htm)

11 Ocak Japonya’da 6.1 büyüklüğünde deprem. (BAşak burcundaki Jüpiterin Akrep burcunu da olumsuz etkilemesine örnek.) (http://www.milliyet.com.tr/japonya-da-6-1-buyuklugunde-deprem/dunya/detay/2177416/default.htm)

12 Ocak Son Dakika Haberi: Sultanahmet'te patlama meydana geldi. (11 ve 12 Ocak için Başak burcundaki Jüpiterin Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebileceğini söylemiştik. Jüpiter fanatik kişileri ve abartılı davranışları simgeler. Türkiyenin Güneşi Akrep, Marsı Terazi olduğundan Jüpiteri sembolize eden fanatik kişilerden olumsuz etkiler almaktadır.) (http://www.milliyet.com.tr/sultanahmet-te-patlama-meydana-gundem-2177609/)

12 Ocak için Uranüsün yüksek katsayıda olmasından ötürü KOç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak ve Kova burçlarını sembolize eden şeyleri olumlu etkileyebileceğini yazmıştık. Gerçekten de;

12 Ocak Yerçekimini sağlayan dalgaların varlığı keşfedildi! (Uranüsün bilimsel konuları sembolize eden Kova burcunu olumlu etkilemesine örnek olay.) (http://www.risalehaber.com/yercekimini-saglayan-dalgalarin-varligi-kesfedildi-257622h.htm)

12 Ocak 5 ilde DAEŞ operasyonu. (Uranüsün ülke güvenliğini sembolize eden Yengeç burcunu olumlu etkilemesine örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/5-ilde-daes-operasyonu-gundem-2177927/)

12 Ocak Borsa günü yüzde 0,97'lik yükselişle tamamladı. (Uranüsün spekülatif konulardan borsayı sembolize eden Aslan burcunu olumlu etkilemesine örnek olay.) (http://www.bursadabugun.com/haber/borsa-gunu-nasil-kapatti-12-ocak-2016-634265.html)

*** 16 Ocak için Güneş, Merkür ve Plütona dikkat demiştik. Gerçekten de;

16 Ocak CHP kongresine Gani Aşık’ın sözleri damgasını vurdu. Aşık "İktidardaki dini çok kullandığı için çok oy alıyor. Biz de ucundan kıyısından bunu yapalım. Bu CHP'yi hiç tanımamaktır" dedi. (Kılıçdaroğlunun düşük katsayıdaki Merkürden aldığı kısmi etkiye örnek olay. Merkür bilindiği üzere konuşma, yazışma ve iletişimi sembolize eder.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/chp-kongresine-gani-asikin-sozleri-damgasini-vurdu-1045070/)

16 Ocak ABD ve İran arasında takas. ABD Dışişleri Bakanı Kerry ile ikili görüşmeler de bulunan İran Dışişleri Bakanı Zarif, İran'da tutuklu bulunan 4 ABD vatandaşının serbest bırakıldığını söyledi. (Marsı Balık olan İranın Merkür ve PLütondan aldığı olumlu etkiye örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/abd-ve-iran-arasinda-takas-/dunya/detay/2179929/default.htm?ShowPageSkin=1)

16 Ocak Tarihi gelişme! İran’a uygulanan yaptırımlar kaldırılıyor. (16 Ocak için Güneş, Merkür ve Plütona dikkat çekmiştik. Marsı Balık burcu olan İranın ise Güneş, Merkür ve Plütondan olumlu etki alabileceğini yazmıştık.) (http://www.sozcu.com.tr/2016/dunya/irana-uygulanan-yaptirimlar-kaldiriliyor-1044853/)

16 Ocak IŞİD’lilerin elindeki Bıgıddın Köyü’nden Kilis’in Yavuzlu Köyü yakınlarındaki Şehit Mehmet Sınır Karakolu’na taciz ateşi açıldı. (16 Ocak için Merkür ve PLütondan olumlu etki alan Işidin Merkür ve Plütondan olumsuz etki alan Suriyeyi ve Irakı olumsuz etkileyebileceğini yazmıştık. Gerçekten de Işid tam da 16 Ocak günü Suriyeye çok yakın olan Kilis Karakoluna saldırdı.)
(http://okumagrubu.net/isid-kilisteki-karakolu-vurdu/)

17 Ocak IŞİD, 300 sivili öldürdü. (16 ve 17 Ocak günleri Işidin Plütondan olumlu etki alması yüzünden Plütondan olumsuz etki alan Suriyenin Işide dikkat etmesi gerektiğini belirtmiştik.)
(http://www.haberahval.com/gundem/www-1859888-isid-300-sivili-oldurdu)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 25 - 31 Ocak haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden (EL-Halik) Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç (6, 10, 11.ev Dikkat, 9, 12.ev Süper)
1.ev (Koç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.

2.ev (Boğa)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (İkizler)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Yengeç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Aslan)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.

6.ev (Başak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar 6.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 6.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Terazi)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.

8.ev (Akrep)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.

9.ev (Yay)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 9.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Oğlak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 10.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 10.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 25 Ocak (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 10.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir

Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 12.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Kova)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.

Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak olanlar 11.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 11.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

12.ev (Balık)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 6.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 9.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Neptün 26 Ocak (+5) Süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 12.evdeki Neptün dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Yükselen Boğa (5, 9, 10.ev Dikkat, 8, 11.ev Süper)
1.ev (Boğa)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (İkizler)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Yengeç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Aslan)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.

5.ev (Başak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar 5.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 5.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Terazi)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.

7.ev (Akrep)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Yay)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 8.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.

9.ev (Oğlak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 9.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 9.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 25 Ocak (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 9.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir

Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 11.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Kova)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.

Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak olanlar 10.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 10.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

11.ev (Balık)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Neptün 26 Ocak (+5) Süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 11.evdeki Neptün dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

12.ev (Koç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 5.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 8.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.

Yükselen İkizler (4, 8, 9.ev Dikkat, 7, 10.ev Süper)
1.ev (İkizler)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Yengeç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Aslan)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.

4.ev (Başak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar 4.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 4.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Terazi)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.

6.ev (Akrep)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Yay)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 7.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Oğlak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 8.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 8.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 25 Ocak (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 8.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir

Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.

9.ev (Kova)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.

Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak olanlar 9.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 9.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

10.ev (Balık)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Neptün 26 Ocak (+5) Süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 10.evdeki Neptün dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

11.ev (Koç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 7.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.

12.ev (Boğa)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 4.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 10.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Yengeç (3, 7, 8.ev Dikkat, 6, 9.ev Süper)
1.ev (Yengeç)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Aslan)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.

3.ev (Başak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar 3.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 3.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Terazi)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.

5.ev (Akrep)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Yay)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 6.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Oğlak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 7.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 7.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 25 Ocak (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 7.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir

Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Kova)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.

Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak olanlar 8.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 8.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

9.ev (Balık)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Neptün 26 Ocak (+5) Süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 9.evdeki Neptün dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

10.ev (Koç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.

11.ev (Boğa)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 3.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (İkizler)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 6.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 9.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Aslan (2, 6, 7.ev Dikkat, 5, 8.ev Süper)
1.ev (Aslan)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.

2.ev (Başak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar 2.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 2.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Terazi)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.

4.ev (Akrep)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Yay)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 5.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Oğlak)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 6.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 6.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 25 Ocak (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 6.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir

Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Kova)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.

Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak olanlar 7.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 7.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

8.ev (Balık)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Neptün 26 Ocak (+5) Süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 8.evdeki Neptün dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

9.ev (Koç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.

10.ev (Boğa)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (İkizler)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 5.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Yengeç)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 2.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 8.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

 Yükselen Başak (1, 5, 6.ev Dikkat, 4, 7.ev Süper)
1.ev (Başak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar 1.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 1.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Terazi)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.

3.ev (Akrep)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Yay)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 4.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Oğlak)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 5.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 5.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 25 Ocak (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 5.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir

Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Kova)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.

Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak olanlar 6.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 6.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

7.ev (Balık)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Neptün 26 Ocak (+5) Süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 7.evdeki Neptün dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

8.ev (Koç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.

9.ev (Boğa)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (İkizler)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Yengeç)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 1.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 7.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Aslan)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 4.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 6.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.

Yükselen Terazi (12, 4, 5.ev Dikkat, 3, 6.ev Süper)
1.ev (Terazi)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.

2.ev (Akrep)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Yay)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 3.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Oğlak)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 4.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 4.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 25 Ocak (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 4.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir

Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Kova)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.

Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak olanlar 5.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 5.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

6.ev (Balık)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Neptün 26 Ocak (+5) Süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 6.evdeki Neptün dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

7.ev (Koç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.

8.ev (Boğa)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.

9.ev (İkizler)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Yengeç)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 12.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Aslan)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 5.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.

12.ev (Başak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 28 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar 12.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 12.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 3.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 6.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Akrep (11, 3, 4.ev Dikkat, 2, 5.ev Süper)
1.ev (Akrep)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Yay)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 2.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Oğlak)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 3.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 3.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 25 Ocak (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 3.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir

Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (Kova)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.

Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak olanlar 4.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 4.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

5.ev (Balık)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Neptün 26 Ocak (+5) Süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Güneş Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 5.evdeki Neptün dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

6.ev (Koç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.

7.ev (Boğa)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (İkizler)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.

9.ev (Yengeç)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Aslan)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.

11.ev (Başak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 28 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar 11.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 11.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 5.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Terazi)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 11.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 2.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 4.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.

Yükselen Yay (10, 2, 3.ev Dikkat, 1, 4.ev Süper)
1.ev (Yay)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 1.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Oğlak)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 2.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 2.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 25 Ocak (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 2.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir

Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

3.ev (Kova)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.

Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak olanlar 3.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 3.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

4.ev (Balık)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Neptün 26 Ocak (+5) Süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Ay Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 4.evdeki Neptün dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

5.ev (Koç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.

6.ev (Boğa)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (İkizler)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Yengeç)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.

9.ev (Aslan)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.

10.ev (Başak)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar 10.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 10.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Terazi)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 10.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 1.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.

12.ev (Akrep)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 10.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 3.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 4.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Oğlak (9, 1, 2.ev Dikkat, 12, 3.ev Süper)
1.ev (Oğlak)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 1.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 1.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 25 Ocak (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 1.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir

Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Mars Balık olanlar Süper.

2.ev (Kova)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.

Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak olanlar 2.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 2.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

3.ev (Balık)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Neptün 26 Ocak (+5) Süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Merkür Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 3.evdeki Neptün dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

4.ev (Koç)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Ay Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.

5.ev (Boğa)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (İkizler)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Yengeç)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Aslan)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.

9.ev (Başak)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar 9.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 9.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Terazi)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 12.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.

11.ev (Akrep)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 9.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Yay)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 9.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 12.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 2.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 3.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Kova (8, 12, 1.ev Dikkat, 11, 2.ev Süper)
1.ev (Kova)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.

Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak olanlar 1.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 1.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.

2.ev (Balık)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Neptün 26 Ocak (+5) Süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 2.evdeki Neptün dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

3.ev (Koç)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.

4.ev (Boğa)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Ay Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (İkizler)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Güneş Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Yengeç)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

7.ev (Aslan)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.

8.ev (Başak)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar 8.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 8.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Plüto Balık olanlar Süper.

9.ev (Terazi)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 11.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.

10.ev (Akrep)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Yay)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 8.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yengeç olanlar Dikkat.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 11.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Oğlak)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 8.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yay olanlar Dikkat.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 12.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 12.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 25 Ocak (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 12.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir

Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 1.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 2.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Neptün Balık olanlar Süper.

Yükselen Balık (7, 11, 12.ev Dikkat, 10, 1.ev Süper)
1.ev (Balık)
Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Mars Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Mars Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Mars Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Mars Boğa/Terazi olanlar Dikkat.

Neptün 26 Ocak (+5) Süper: Hayal gücü kuvvetli, anlayışlı, merhametli, hayırsever, duyarlı, spritüel, sanatla uğraşan (resim, müzik, sineme), yaratıcı, idealist, ince, zarif, hassas, insancıl, artistik duyarlılıkta, özverili, kendini adayan, sezgisel kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), devamlı kullanılan maddeler (ilaç, vs) yada alışkanlıklar, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Mars Balık olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Balık, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak olanlar 1.evdeki Neptün dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

2.ev (Koç)
Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Venüs Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Aslan olanlar Dikkat.

3.ev (Boğa)
İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Merkür Balık olanlar Süper.

4.ev (İkizler)
Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Ay Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Ay Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Ay Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Ay Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Ay Balık olanlar Süper.

5.ev (Yengeç)
Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Güneş Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Güneş Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Güneş Balık olanlar Süper.

6.ev (Aslan)
Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Merkür Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Merkür Oğlak olanlar Süper.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Merkür Aslan olanlar Dikkat.

7.ev (Başak)
Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yengeç olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık olanlar 7.evdeki Ay hayat enerjinize zarar verebilir. 

Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Venüs Yay olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Başak, Koç, Boğa, Yengeç, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık olanlar 7.evdeki Jüpiter hayat enerjinize zarar verebilir.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Venüs Oğlak olanlar Süper.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Venüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Venüs Balık olanlar Süper.

8.ev (Terazi)
Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yengeç olanlar Dikkat.
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Yay olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Plüto Oğlak olanlar Süper.
Venüs 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Plüto 25 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Plütondan yansıyan kötü etki. Natal Plüto Akrep olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Plüto Aslan olanlar Dikkat.

9.ev (Akrep)
Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Yay olanlar Dikkat.
Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Jüpiter Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Jüpiter Balık olanlar Süper.

10.ev (Yay)
Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Satürn Yengeç olanlar Dikkat.

Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: Sorumlu, güvenilir, organize edici, idareci, tedbirli, çabalı, disiplinli, sabırlı, kendine güvenen, ciddi, sağduyulu, azimli, dakik, ağırbaşlı, çalışkan, dikkatli, sadık, bilinçli ve tutumlu, dayanıklı, metodik, adım adım ilerleyen kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Natal Satürn Oğlak olanlar Süper. Ayrıca Natal Marsı Yay, Koç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Balık olanlar 10.evdeki Satürn dışa yansıyan enerjinizi arttırabilir.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29 Ocak (-1) kötü: 11.evdeki Venüsden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Boğa/Terazi olanlar Dikkat.
Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Satürn Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Satürn Balık olanlar Süper.

11.ev (Oğlak)
Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda
Jüpiter Bütün bir hafta (-1) kötü: 7.evdeki Jüpiterden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Yay olanlar Dikkat.

Venüs 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ocak (-1) kötü: Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa/Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Boğa/Terazi olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28, 29 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Balık olanlar 11.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık olanlar 11.evdeki Venüs hayat enerjinize zarar verebilir.

Plüto 25 Ocak (-1) kötü: Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Uranüs Akrep olanlar Dikkat. Ayrıca Natal Güneş ve Marsı Oğlak, Koç, Yengeç, Terazi olanlar 11.evdeki Plüto hayat enerjinize zarar verebilir

Güneş 25, 26, 27, 28 Ocak (-1) kötü: 12.evdeki Güneşden yansıyan kötü etki. Natal Uranüs Aslan olanlar Dikkat.
Neptün 26 Ocak (+5) Süper: 1.evdeki Neptünden yansıyan süper etki. Natal Uranüs Balık olanlar Süper.

12.ev (Kova)
Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs)
Ay 28 Ocak (-1) kötü: 7.evdeki Ay.dan yansıyan kötü etki. Natal Neptün Yengeç olanlar Dikkat.
Satürn 25 Ocak (+4), 30, 31 Ocak (+5) süper: 10.evdeki Satürnden yansıyan süper etki. Natal Neptün Oğlak olanlar Süper.

Güneş 25, 26, 27, 28, 30 Ocak (-1) kötü: Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Natal Neptün Aslan olanlar Dikkat. Ayrıca 25, 26, 27, 28 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak olanlar 12.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir. 30 Ocak Natal Güneş ve Marsı Kova, Koç, Boğa, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay olanlar 1.evdeki Güneş hayat enerjinize zarar verebilir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!