26 - 01 Kasım 2015 Haftalık burç astroloji: 29 Ekim ve 01 Kasımda Marsa Dikkat !

Bu hafta da Satürn ve Uranüsün katsayısı düşük seyredecek. Satürn bunalımları, engel, yasak ve aksilikleri, Uranüs ise inatçı ve asi kişileri simgeler. Satürnün Yay burcunda düşük katsayıda olması Yay burcunu sembolize eden yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konularda bunalımlara, engel, yasak ve aksiliklere işaret etmektedir. Ayrıca hukuk ve yasalarla ilgili konularda yada yüksek öğrenimle ilgili konularda da bunalımlar yaşanabilir. Yay burcunun 180 derecesinde İkizler burcu ve 90 derecelerinde Başak ve Balık burçları olduğundan İkizler burcunu sembolize eden her türlü iletişimde (ülke içi yollar, internet, vs), komşu ülkelerde, Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmet (ulaşım, eğitim, vs), günlük işler, işçi ve çalışanlar, hizmet ve görevlilerde, Balık burcunu sembolize eden devlet içinde, kamu kuruluşlarında yada şirketlerde, yardım kuruluşlarında bunalımlar olabilir. Ayrıca Satürn daha Yay burcunun 3 ve 4.derecelerinde ve Akrep burcuna yakın olduğundan Akrep burcunu ve 180 derecesindeki Boğa burcunu da olumsuz etkilemeye devam edebilir. Yani Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işlerde, bankacılık ve ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında (doğalgaz, vs), Boğa burcunu sembolize eden para konularında engel, yasak ve bunalımlar olabilir. Satürn ülkedeki Başkan, patron yada otorite konumdaki kişileri simgelediğinden bu kişilerin sorumsuz ve abartılı davranışları Yay, İkizler, Başak, Balık, Akrep ve Boğa burcunu sembolize eden konuları olumsuz etkileyebilir. Akrep burucunu sembolize eden yer altındaki fay hatlarında Satürn tarafından baskı oluşmaya devam edebilir. (Ekim 2015 burç) (Kasım 2015)

Satürnden kötü etki alan ülkeler, gruplar, örgütler ve kişiler !
Yemen, Ukrayna, AB (Avrupa birliği), PKK, PYD, Suriye Başkanı Esad, İran Başkanı Hasan Ruhani, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Abdullah Gül Satürnden bunaltıcı ve engelleyici bir etki almaktalar. Kişisel olarak Güneşiniz ve Marsınız yani her ikisi de Yay, İkizler, Başak, Balık, Akrep ve/veya Boğa burçlarından ise Satürnden bunaltıcı ve engelleyici bir etki alabilirsiniz. Satürn haritanızda hangi evdeyse hayatınızın o alanında bu etki kendini gösterebilir. (haftalık burç) (Kasım astroloji)

Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri asi ve inatçı kişilerden olumsuz etkiler almaya devam edebilirler. Uranüs teknolojik konuları da sembolize eder ama Koç burcunda ve düşük katsayıda olduğundan bir takım saldırı silahları da asker, polis ve güvenlik birimlerini olumsuz olarak etkileyebilir. Koç burcunun 180 derecesinde Terazi ve 90 derecelerinde Yengeç ve Oğlak burçları olduğundan Uranüsü simgeleyen, asi kişiler yada öfkeli özgürlükçü kişiler veya saldırı silahları Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, Yengeç burcunu sembolize eden vatani konuları, ülke güvenliğini, Oğlak burcunu sembolize eden Başkan, patron ve otorite konumdaki kişileri olumsuz olarak etkileyebilirler.(haftalık astroloji)
 
Uranüsden kötü etki alan ülkeler, gruplar, örgütler ve kişiler !
Suriye Devleti, Irak, Nijerya, NATO gibi ülkeler yada gruplar Uranüsü simgeleyen asi ve öfkeli özgürlükçü kişilerden, saldırı silahlarından olumsuz etkiler alabilirler. Kişisel olarak Güneşiniz ve Marsınız yani her ikisi de Koç, Terazi, Yengeç ve/veya Oğlak burçlarından ise Uranüsden huzursuz edici bir etki alabilirsiniz. Uranüs haritanızda hangi evdeyse hayatınızın o alanında bu etki kendini gösterebilir. Örneğin Uranüs 1.evinizdeyse asi, inatçı yada öfkeli özgürlükçü kişiler veya bir takım saldırı silahları vücut bütünlüğünüze zarar verebilir. (Ekim astroloji)
 
Bütün bu olumsuzluklara rağmen 28 Ekimde Ay Boğada +5 ve 31 Ekimde Ay İkizlerde +5 katsayısında olacak. 28 EKimde +5 katsayısındaki Ay Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını olumlu etkileyebilir. Bu günde para konularında, spekülatif (Borsa, altın, döviz) konularda, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında üretkenlik artabilir. Vatani konularda, ülke güvenliği ile ilgili konularda, her türlü hizmetlerle (eğitim, sağlık, ulaşım, vs), işçi ve çalışanlarla ilgili konularda, devlet içinde, kamu kurumlarında, şirketlerde, teknolojik konularda (internet, vs), gizli saklı işlerde güvenlik artabilir. (2015 Ekim burç) (2015 Kasım burç)

31 Ekimde Ay İkizler burcunda olmasına rağmen bütün burçları olumlu etkileyecek. Bu yüzden öncelikle İkizler burcunu simgeleyen her türlü iletişimde (internet, ulaşım), ticari konularda, komşu ülkelerde, bilgi ve belgelerde olmak üzere her konuda üretkenlik ve güvenlik artabilir. Ay.ı sembolize eden şeylerden yani ev, aile, gayrimenkulle ilgili konulardan, vatani konulardan, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konulardan yada Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan kişilerden bütün burçlar olumlu etkiler alabilirler. (2015 haftalık burç) (Kasım astroloji)
   
Plütondan iyi etki alan ülkeler, gruplar, örgütler ve kişiler !
26 ve 27 Ekim Plüton Oğlakda ve +3 katsayısında olacağından Güneşi ve Marsı her ikisi Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcundan kişileri olumlu olarak etkileyecektir. Güneşi ve Marsı yani her ikisi de Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep veya Balık burcundan kişiler Plütondan güç alabilirler. Örneğin Kuzey Kore, İngiltere, İtalya, Filistin Devleti, Türkiye,  Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Işid, Suriye Devleti, İran İslam Cumhuriyeti, Irak, Türkmenistan, Tunus, Nijerya, Ukrayna, Makedonya / IMF, FED, AB (Avrupa Birliği), BM (Bireleşmiş Milletler), NATO, PYD (20 Eylül 2003), DHKP-C / KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Devlet Bahçeli, PYD Başkanı Salih Müslim (03 Mart 1951). Bu kişiler, ülkeler, gruplar Plütonun verdiği güçle daha etkili olabilirler. Ancak Suriye Başkanı Esad'ın durumu biraz karışık gözükmekte. Çünkü Esad Satürnden engelleyici ve bunaltıcı bir etki alırken Plütondan güçlendirici bir etki almaktadır. Ayrıca Suriye, Irak ve NATO da Uranüsden huzursuz edici bir etki alsa da Plütondan güçlendirici bir etki almaktadır. Kişisel olarak sizin de Natal Güneş ve Marsınız Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep veya Balık burcundaysa Plüton transiti hangi evinizde bulunuyorsa o evin simgelediği alandan güç alabilirsiniz. (Ekim 2015)
 
29 Ekim ve 01 Kasımda Marsa Dikkat !
Başak burcunda ve düşük katsayıda olacak olan Mars öncelikle 29 Ekim günü Başak burcunu sembolize eden ülke içi her türlü hizmetleri (eğitim, ulaşım, vs), işçi ve çalışanları, 180 derecesindeki
Balık burcunu simgeleyen devlet kurumlarını, şirketleri, 90 derecesinde olan İkizler burcunu simgeleyen her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, internet, ulaşım, vs), ticari konuları, komşu ülkeleri, Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konuları, hukuk ve yasaları, din ve inançlarla ilgili konuları olumuz etkileyebilir. 01 Kasımda ise Mars Terazi burcuna çok yaklaştığından (Mars 23.01 derece Başak) Başak, İkizler, Yay ve Balık burçlarına ek olarak Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini, Aslan burcunu simgeleyen nüfuzlu ve tanınmış kişileri, ülkenin gençlerini, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs), Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişileri, grup ve organizasyonları, teknolojik konuları olumsuz yönde etkiliyebilir. (Kasım 2015 burç)
 
01 Kasımda Marsdan olumsuz etki alacak ülke, kişi ve gruplar !
Rusya, Çin, Almanya, Fransa, Kıbrıs Rum Cumhuriyeti, Yunanistan, Işid, Suriye, Kürdistan Bölgesel Yönetimi, İran, Suudi Arabistan, Ermenistan, Yemen, Libya, Kuveyt, Ukrayna, Makedonya / HDP, AKP, CHP / NATO, PKK, PYD, DHKP-C / Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan / Obama, Rusya Başkanı Putin, İsrail Başbakanı Netanyahu, İngiltere Başbakanı David Cameron, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Yunanistan Başbakanı Çipras, Kürdistan Yönetimi Başkanı Mesud Barzani, PYD Başkanı Salih Müslim.
 
Kişisel olarak Natal Güneş ve Marsları Başak, Balık, İkizler, Yay / Terazi, Koç, Aslan, Kova burcunda olanlar da 01 Kasım günü Mars transiti hangi evlerindeyse hayatlarının o alanında Marsdan olumsuz etki alabilirler. (Kasım astroloji)
 
26 Ekim - 01 Kasım haftası
Yükselen burcu Koç olanlar 1 ve 9.evlere Dikkat, 10.ev süper
Yükselen burcu Boğa olanlar 12 ve 8.evlere Dikkat, 9.ev süper
Yükselen burcu İkizler olanlar 11 ve 7.evlere Dikkat, 8.ev süper
Yükselen burcu Yengeç olanlar 10 ve 6.evlere Dikkat, 7.ev süper
Yükselen burcu Aslan olanlar 9 ve 5.evlere Dikkat, 6.ev süper
Yükselen burcu Başak olanlar 8 ve 4.evlere Dikkat, 5.ev süper
Yükselen burcu Terazi olanlar 7 ve 3.evlere Dikkat, 4.ev süper
Yükselen burcu Akrep olanlar 6 ve 2.evlere Dikkat, 3.ev süper
Yükselen burcu Yay olanlar 5 ve 1.evlere Dikkat, 2.ev süper
Yükselen burcu Oğlak olanlar 4 ve 12.evlere Dikkat, 1.ev süper
Yükselen burcu Kova olanlar 3 ve 11.evlere Dikkat, 12.ev süper
Yükselen burcu Balık olanlar 2 ve 10.evlere Dikkat, 11.ev süper
 
Yükselen burcunuz ve Detay yazının en altındadır.
 
01 Kasım günü en olumsuz etkiyi Koç, Terazi, Başak ve Balık burçları almakta. En olumlu etkiyi ise Boğa ve Akrep burçları almaktalar.
Bu günde Koç ve Terazi burçları Merkür, Venüs, Mars ve Uranüsü simgeleyen şeylerden olumsuz etkiler alırken, Başak ve Balık burçları Venüs, Mars Jüpiter ve Satürnden olumsuz etkiler alabilir. Yani; (2015 Kasım burç)

Koç burcunu sembolize eden asker, polis ve güvenlik birimleri ile Terazi burcunu sembolize eden sosyal ve siyasi konular, yada siyasetçiler Marsı sembolize eden bir takım saldırılardan, kavga ve tartışmalardan; Uranüsü sembolize eden inatçı ve asi kişilerden; Venüsü simgeleyen kendi isteklerine düşkün, talepkar kişilerden yada yavaş çalışan kişilerden; Merkürü sembolize eden hilekar ve kurnaz kişilerden, asılsız ve hileli bilgi ve belgelerden olumsuz etkiler alabilirler. (Kasım 2015)

Başak burcunu sembolize eden her türlü hizmetler (ulaşım, eğitim, vs), işçi ve çalışanlar, görevliler, rutin işler ile Balık burcunu sembolize eden Büyük devlet kurumları, şirketler, vakıflar, yardımcı ve gönüllü kuruluşlar Venüsü sembolize eden talepkar ve yavaş çalışan kişilerden; Marsı sembolize eden bir takım saldırı, kavga ve tartışmalardan; Jüpiteri sembolize eden fanatik kişilerden, sorumsuz yada tembel kişilerden; Satürnü sembolize eden aşırı katı, kısıtlayan, engelleyen kişilerden yada bir takım engel ve yasaklardan olumsuz etkiler alabilirler.

01 Kasım günü en çok olumlu etkiler alan burçlar Boğa ve Akrep burçlarıdır. Boğa ve Akrep burçları Ay, Venüs, Mars, Jüpiter, Neptün ve Plütondan olumlu etkiler alabilirler. Yani Boğa burcunu sembolize eden para konuları, mal-mülk ve toprak paylaşımları; Akrep burcunu sembolize eden gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları Ay.ı sembolize eden vatansever kişilerden; Venüsü sembolize eden uyumlu ve paylaşımcı kişilerden, Marsı sembolize eden enerjik ve girişimci kişilerden, Jüpiteri sembolize eden cömert ve idealist kişilerden, Neptünü sembolize eden yaratıcı ve özverili kişilerden, Plütonu sembolize eden nüfuz edici ve güçlü kişilerden olumlu etkiler alabilirler.

01 Kasım günü bilindiği üzere genel seçimler de var. Partileri liderleriyle birlikte astrolojik olarak incelersek;

AKP Natal Güneşi Aslan Toplam katsayısı +4 (Güneş ve Mars transitlerinden olumsuz, Venüs, Uranüs ve Neptünden olumlu etkiler almakta) +1
Natal Marsı Yay Toplam katsayısı +7 (Mars, Jüpiter ve Satürn transitlerinden olumsuz, Merkür, Uranüs ve Neptünden olumlu etkiler almakta) 0

Davutoğlu
Natal Güneşi Balık +6 (Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürn transitlerinden olumsuz, Güneş, Ay, Merkür, Neptün ve Plütondan olumlu etkiler almakta.) +1
Natal Marsı İkizler +2 (Mars, Jüpiter ve Satürn transitlerinden olumsuz, Merkür, Uranüs ve Neptünden olumlu etkiler almakta.) 0
****

CHP Natal Güneşi Başak Toplam katsayısı +1 (Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürnden olumsuz, Güneş, Ay, Merkür, Neptün ve Plütondan olumlu etkiler almakta) +1
Natal Marsı Aslan Toplam katsayısı +4 (Güneş ve Marsdan olumsuz, Venüs, Uranüs ve Neptünden olumlu etkiler almakta) +1

Kılıçdaroğlu
Natal Güneş Yay Toplam katsayısı +2 (Mars, Jüpiter ve Satürn transitlerinden olumsuz, Merkür, Uranüs ve Neptünden olumlu etkiler almakta) 0
Natal Marsı Oğlak Toplam katsayısı -1 (Satürn ve Uranüsden olumsuz, Güneş, Ay, Jüpiter, Neptün ve Plütondan olumlu etkiler almakta) +3
***

MHP Natal Güneş Kova Toplam katsayısı +1 (Güneş ve Marsdan olumsuz, Venüs, Uranüs ve Neptünden olumlu etkiler almakta) +1
Natal Marsı Akrep Toplam katsayısı +5 (Güneş, Merkür ve Satürnden olumsuz, Ay, Venüs, Mars, Jüpiter, Neptün ve Plütondan olumlu etkiler almakta) +3

Bahçeli Natal Güneşi Oğlak Toplam katsayısı +4 (Satürn ve Uranüsden olumsuz, Güneş, Ay, Jüpiter, Neptün ve Plütondan olumlu etkiler almakta) +3
Natal Marsı Başak Toplam katsayısı +3 (Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürnden olumsuz, Güneş, Ay, Merkür, Neptün ve Plütondan olumlu etkiler almakta) +1
***

HDP Natal Güneşi Terazi Toplam katsayısı -2 (Merkür, Venüs, Mars ve Uranüsden olumsuz, Ay, Satürn, Neptün ve Plütondan olumlu etkiler almakta) 0
Natal Marsı Yay Toplam katsayısı +4 (Mars, Jüpiter ve Satürn transitlerinden olumsuz, Merkür, Uranüs ve Neptünden olumlu etkiler almakta) 0

Demirtaş
Natal Güneşi Koç Toplam katsayısı -1 (Merkür, Venüs, Mars ve Uranüsden olumsuz, Ay, satürn, Neptün ve Plütondan olumlu etkiler almakta) 0
Natal Marsı Kova Toplam katsayısı -2 (Güneş ve Marsdan olumsuz, Venüs, Uranüs ve Neptünden olumlu etkiler almakta) +1

Analiz

AKP : Natal Güneş +4, transitlerden +1 almakta Toplam katsayısı +5
Natal Mars +7, olumlu olumsuz transitler birbirlerini nötürlediğinden bir etki almıyor.
Davutoğlu: Natal Güneş +6, transitlerden +1 almakta Toplam katsayısı +7
Natal Mars +2, olumlu olumsuz transitler birbirlerini nötürlediğinden bir etki almıyor.
***
CHP : Natal Güneş +1, transitlerden +1 almakta Toplam katsayısı +2
Natal Mars +4, transitlerden +1 almakta Toplam katsayısı +5
Kılıçdaroğlu: Natal Güneş +2, olumlu olumsuz transitler birbirlerini nötürlediğinden bir etki almıyor.
Natal Mars -1, transitlerden +3 almakta Toplam Güneşin katsayısı +2
***
MHP : Natal Güneş +1, transitlerden +1 almakta Toplam katsayısı +2
Natal Mars +5, transitlerden +3 almakta Toplam katsayısı +8
Bahçeli : Natal Güneş +4, transitlerden +3 almakta Toplam katsayısı +7
Natal Mars +3, transitlerden +1 almakta Toplam katsayısı +4
***
HDP : Natal Güneş -2, olumlu olumsuz transitler birbirlerini nötürlediğinden bir etki almıyor.
Natal Mars +4, olumlu olumsuz transitler birbirlerini nötürlediğinden bir etki almıyor.
Demirtaş : Natal Güneş -1, olumlu olumsuz transitler birbirlerini nötürlediğinden bir etki almıyor.
Natal Mars -2, transitlerden +1 almakta Toplam katsayısı -1

01 Kasım günü Natal Güneşi en parlak AKP duruyor. Ama MHP'nin de Natal Marsı +8 olup diğer partilerden yüksek olduğundan AKP ve MHP arasında bir çeşkişme yaşanabileceğine işaret etmektedir. Bu durumdan çıkan sonuç, AKP ya kıl payı kazanabilir yada AKP ile MHP bir koalisyon kurabilir. Oysaki, araştırma şirketlerine göre MHP'nin oyu düştü gözüküyor. Bakalım zaman ne gösterecek ! :)

26 - 01 Kasım 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 26 Ekim Ay
26 Ekim Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Koç burcunu simgeleyen Asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri, İkizler burcunu simgeleyen Her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, komşu ülkeleri, Yengeç burcunu simgeleyen Vatani konuları, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Aslan burcunu simgeleyen Nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs), Terazi burcunu simgeleyen Sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, Yay burcunu simgeleyen Yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları, Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri, Kova burcunu simgeleyen Özgürlükçü kişi ve grupları, plan ve projeleri, teknolojik konuları olumsuz yönde etkileyebilir. 26 Ekim Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunu ilgilendiren konular aşırı hassasiyet ve dalgalanmalardan, güvenlik problemlerinden olumsuz etki alabilir.

Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular Koç burcunu simgeleyen Asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri,
Yengeç burcunu simgeleyen Vatani konuları, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Terazi burcunu simgeleyen Sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri olumsuz yönde etkileyebilir. Bütün bir hafta Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu ilgilendiren konular asilik ve aykırılıklardan olumsuz etki alabilir.

Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 27 Ekim Ay
27 Ekim Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Boğa burcunu simgeleyen Para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, Koç burcunu simgeleyen Asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri, İkizler burcunu simgeleyen Her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, komşu ülkeleri, Aslan burcunu simgeleyen Nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs), Terazi burcunu simgeleyen Sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, Akrep burcunu simgeleyen Gizli saklı işleri, gizli örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs), Yay burcunu simgeleyen Yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları olumsuz yönde etkileyebilir. 27 Ekim Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunu ilgilendiren konular aşırı hassasiyet ve dalgalanmalardan, güvenlik problemlerinden olumsuz etki alabilir.

İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 29 Ekim Ay
29 Ekim Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular İkizler burcunu simgeleyen Her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, komşu ülkeleri, Boğa burcunu simgeleyen Para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, Akrep burcunu simgeleyen Gizli saklı işleri, gizli örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs), Yay burcunu simgeleyen Yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları olumsuz yönde etkileyebilir. 29 Ekim İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunu ilgilendiren konular aşırı hassasiyet ve dalgalanmalardan, güvenlik problemlerinden olumsuz etki alabilir.

Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 31 Ekim Venüs
31 Ekim Venüsü simgeleyen para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, sosyal ve siyasi konular Başak burcunu simgeleyen Her türlü hizmetleri (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, İkizler burcunu simgeleyen Her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, komşu ülkeleri, Yay burcunu simgeleyen Yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları, Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları olumsuz yönde etkileyebilir. 31 Ekim Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu ilgilendiren konular talepkarlıklardan, yavaşlıklardan, kararsızlıklardan olumsuz etki alabilir.

Başak, Koç, Terazi, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 01 Kasım Venüs
01 Kasım Venüsü simgeleyen para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, sosyal ve siyasi konular Başak burcunu simgeleyen Her türlü hizmetleri (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, Koç burcunu simgeleyen Asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri, Terazi burcunu simgeleyen Sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları olumsuz yönde etkileyebilir. 01 Kasım Başak, Koç, Terazi, Balık burcunu ilgilendiren konular talepkarlıklardan, yavaşlıklardan, kararsızlıklardan olumsuz etki alabilir.

Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 29 Ekim Mars
29 Ekim Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler Başak burcunu simgeleyen Her türlü hizmetleri (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, İkizler burcunu simgeleyen Her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, komşu ülkeleri, Yay burcunu simgeleyen Yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları, Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları olumsuz yönde etkileyebilir. 29 Ekim Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu ilgilendiren konular kavga, tartışma ve saldırılardan olumsuz etki alabilir.

Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 01 Kasım Mars
01 Kasım Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler Başak burcunu simgeleyen Her türlü hizmetleri (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, Koç burcunu simgeleyen Asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri, İkizler burcunu simgeleyen Her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, komşu ülkeleri, Aslan burcunu simgeleyen Nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs), Terazi burcunu simgeleyen Sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, Yay burcunu simgeleyen Yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları, Kova burcunu simgeleyen Özgürlükçü kişi ve grupları, plan ve projeleri, teknolojik konuları, Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları olumsuz yönde etkileyebilir. 01 Kasım Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık burcunu ilgilendiren konular kavga, tartışma ve saldırılardan olumsuz etki alabilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 26, 27, 28 Ekim Merkür
26, 27, 28 Ekim Merkürü simgeleyen her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, her türlü hizmet (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, komşu ülkeler Terazi burcunu simgeleyen Sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, Koç burcunu simgeleyen Asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri, Yengeç burcunu simgeleyen Vatani konuları, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri olumsuz yönde etkileyebilir. 26, 27, 28 Ekim Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu ilgilendiren konular iletişimsizliklerden, hile ve kurnazlıklardan olumsuz etki alabilir.

Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunu kötü etkileyen transit: 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkür
29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürü simgeleyen her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, her türlü hizmet (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, komşu ülkeler Terazi burcunu simgeleyen Sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, Koç burcunu simgeleyen Asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri, Boğa burcunu simgeleyen Para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, Akrep burcunu simgeleyen Gizli saklı işleri, gizli örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs) olumsuz yönde etkileyebilir. 29, 30 EKim, 01 Kasım Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunu ilgilendiren konular iletişimsizliklerden, hile ve kurnazlıklardan olumsuz etki alabilir.

Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneş
26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) Akrep burcunu simgeleyen Gizli saklı işleri, gizli örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs), Koç burcunu simgeleyen Asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri, Boğa burcunu simgeleyen Para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, Yengeç burcunu simgeleyen Vatani konuları, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Başak burcunu simgeleyen Her türlü hizmetleri (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, Terazi burcunu simgeleyen Sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri, Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları olumsuz yönde etkileyebilir. 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunu ilgilendiren konular gurur, kibir ve egoistliklerden olumsuz etki alabilir.

Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Satürn
Bütün bir hafta Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler Yay burcunu simgeleyen Yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları, Boğa burcunu simgeleyen Para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, İkizler burcunu simgeleyen Her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, komşu ülkeleri, Yengeç burcunu simgeleyen Vatani konuları, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Başak burcunu simgeleyen Her türlü hizmetleri (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, Akrep burcunu simgeleyen Gizli saklı işleri, gizli örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs), Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri, Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları olumsuz yönde etkileyebilir. Bütün bir hafta Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu ilgilendiren konular engel, yasak ve bunalımlardan olumsuz etki alabilir.

Balık, Aslan, Başak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 26, 28, 30 EKim Neptün
26, 28, 30 EKim Neptünü simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları, Aslan burcunu simgeleyen Nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs), Başak burcunu simgeleyen Her türlü hizmetleri (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları,Kova burcunu simgeleyen Özgürlükçü kişi ve grupları, plan ve projeleri, teknolojik konuları olumsuz yönde etkileyebilir. 26, 28, 30 EKim Balık, Aslan, Başak, Kova burcunu ilgilendiren konular aldatıcı, bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan şeylerden olumsuz etki alabilir.
 
Olumlu Transitler
Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 28 Ekim Ay
28 Ekim Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Boğa burcunu simgeleyen Para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, Yengeç burcunu simgeleyen Vatani konuları, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Aslan burcunu simgeleyen Nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs), Başak burcunu simgeleyen Her türlü hizmetleri (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, Akrep burcunu simgeleyen Gizli saklı işleri, gizli örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs), Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri, Kova burcunu simgeleyen Özgürlükçü kişi ve grupları, plan ve projeleri, teknolojik konuları, Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları, olumlu yönde etkileyebilir. 28 Ekim Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunu ilgilendiren konular duyarlılık, üretkenlik ve güvenlikten olumlu etki alabilir.

İkizler ve bütün burçları iyi etkileyen transit: 31 Ekim Ay
31 Ekim Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Bütün burçları simgeleyen konuları olumlu yönde etkileyebilir. 31 Ekim bütün burçları ilgilendiren konular duyarlılık, üretkenlik ve güvenlikten olumlu etki alabilir.

Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 01 Kasım Ay
01 Kasım Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Yengeç burcunu simgeleyen Vatani konuları, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Koç burcunu simgeleyen Asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri, Boğa burcunu simgeleyen Para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, Başak burcunu simgeleyen Her türlü hizmetleri (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, Terazi burcunu simgeleyen Sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, Akrep burcunu simgeleyen Gizli saklı işleri, gizli örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs), Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri, Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları olumlu yönde etkileyebilir. 01 Kasım Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunu ilgilendiren konular duyarlılık, üretkenlik ve güvenlikten olumlu etki alabilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 26, 27 Ekim Plüto
27 Ekim Plütonu simgeleyen gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs) Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri, Koç burcunu simgeleyen Asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri, Boğa burcunu simgeleyen Para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, Yengeç burcunu simgeleyen Vatani konuları, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Başak burcunu simgeleyen Her türlü hizmetleri (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, Terazi burcunu simgeleyen Sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri, Akrep burcunu simgeleyen Gizli saklı işleri, gizli örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs), Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları, olumlu yönde etkileyebilir. 26, 27 Ekim Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu ilgilendiren konular değişim ve dönüşümlerden olumlu etki alabilir.
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
12 ve 13 Ekim günleri için Güneş, Ay.ın Terazi.de, Venüs, Mars, Jüpiterin Başakda, Uranüsün Koçda düşük katsayıda olması yüzünden yoğun olabilir demiştik.

12 Ekim Ankara’daki patlama sonrası, sendikaların aldığı grev kararına birçok meslek örgütünden de destek geldi. (12 ve 13 Ekim için yoğun olabilir demiştik. Bu olay da Uranüsün Koç burcunda düşük katsayıda olmasına örnektir. Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişilerin öfkeli olmasına işaret etmektedir. Ayrıca Venüsün Başak burcunda düşük katsayıda olmasına da örnektir. Çünkü Başak burcu işçi ve çalışanları Venüs ise yavaşlığı simgeler. Yani işçi ve çalışanlarda, ülke içi hizmetlerde yavaşlamayı sembolize etmektedir.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/turkiyede-hayat-duruyor-957806/)

12 Ekim BIST-100 ENDEKSİ İLK SEANSI %0,27 DÜŞÜŞLE 79002,09 PUANDAN KAPATTI. (Ay.ın Terazi burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olay. Ay hem Terazi burcunu hem de 90 derecesindeki spekülatif konulardan Borsayı olumsuz etkilemiştir.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/genel/bist-100-endeksi-ilk-seansi-0-27-dususle-79002-09-puandan-kapatti/29095/)

13 Ekim Beyazıt’a yürümek isteyen gruba polis müdahalesi. (Uranüsün Koç burcunda düşük katsayıda olmasına örnek olay) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/beyazita-yurumek-isteyen-gruba-polis-mudahalesi-958703/)

14 ve 15 Ekim günleri için Ay ve Plütonun yüksek katsayıda olacağını söylemiştik;

15 Ekim Dolar 2,90′ın altında. (Ay.ın Akrep burcunda yüksek katsayıda olmasına örnek olay. Ay, spekülatif konuları simgeleyen 90 derecesindeki Aslan burcunu ve 180 derecesindeki Boğa burcunu da olumlu etkiliyor.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/ekonomi/dolar-290in-altinda-960312/)


16 Ekim AB üyeliğinde flaş gelişme. AB liderleri dün Brüksel’deki zirvede, mülteci krizinin çözümü konusunda eylem planı üzerinde anlaşmaya vardı. (Mülteci krizi yüzünden Akrep burcu Türkiye'nin önemi arttı. Plütonun yüksek katsayıda olmasına örnek olay.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/ab-uyeliginde-flas-gelisme-961086/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 26 - 01 Kasım haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
 
Yükselen Koç (1 ve 9.evlere Dikkat, 10.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Pzt(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Salı(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Çrş(+5) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Prş(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Cts(+5) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Pazar(+4) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 6.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, Terazi, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 6.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 10.evde Pzt(+3), Salı(+3) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 12.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık  burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 28, 30 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Boğa (12 ve 8.evlere Dikkat, 9.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Salı(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 1.evde Çrş(+5) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Prş(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Cts(+5) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Pazar(+4) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 5.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, Terazi, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 5.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 9.evde Pzt(+3), Salı(+3) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 11.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık  burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 28, 30 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Pzt(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen İkizler (11 ve 7.evlere Dikkat, 8.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Prş(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 1.evde Cts(+5) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Pazar(+4) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 4.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, Terazi, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 4.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 8.evde Pzt(+3), Salı(+3) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 10.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık  burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 28, 30 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Pzt(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Salı(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Çrş(+5) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Yengeç (10 ve 6.evlere Dikkat, 7.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Pazar(+4) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Venüs 3.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, Terazi, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 3.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 7.evde Pzt(+3), Salı(+3) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 9.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık  burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 28, 30 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Pzt(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Salı(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Çrş(+5) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Prş(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Cts(+5) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Aslan (9 ve 5.evlere Dikkat, 6.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 2.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, Terazi, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 2.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 6.evde Pzt(+3), Salı(+3) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 8.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık  burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 28, 30 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Pzt(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Salı(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Çrş(+5) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Prş(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Cts(+5) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Pazar(+4) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.  

Yükselen Başak (8 ve 4.evlere Dikkat, 5.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 1.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, Terazi, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 1.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Merkür 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 5.evde Pzt(+3), Salı(+3) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 7.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık  burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 28, 30 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Pzt(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Salı(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Çrş(+5) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Prş(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Cts(+5) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Pazar(+4) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.  

Yükselen Terazi (7 ve 3.evlere Dikkat, 4.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Merkür 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 4.evde Pzt(+3), Salı(+3) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 6.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık  burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 28, 30 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Pzt(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Salı(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Çrş(+5) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Prş(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Cts(+5) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Pazar(+4) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.  

Venüs 12.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, Terazi, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 12.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Akrep (6 ve 2.evlere Dikkat, 3.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 3.evde Pzt(+3), Salı(+3) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 5.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık  burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 28, 30 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Pzt(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Salı(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Çrş(+5) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Prş(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Cts(+5) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Pazar(+4) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.  

Venüs 11.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, Terazi, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 11.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Yükselen Yay (5 ve 1.evlere Dikkat, 2.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Plüto 2.evde Pzt(+3), Salı(+3) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 4.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık  burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 28, 30 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Pzt(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Salı(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Çrş(+5) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Prş(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Cts(+5) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Pazar(+4) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.  

Venüs 10.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, Terazi, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 10.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Oğlak (4 ve 12.evlere Dikkat, 1.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Plüto 1.evde Pzt(+3), Salı(+3) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 3.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık  burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 28, 30 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Pzt(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Salı(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Çrş(+5) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Prş(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Cts(+5) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Pazar(+4) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.  

Venüs 9.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, Terazi, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 9.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Yükselen Kova (3 ve 11.evlere Dikkat, 12.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 2.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık  burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 28, 30 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Pzt(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Salı(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Çrş(+5) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Prş(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Cts(+5) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Pazar(+4) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.  

Venüs 8.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, Terazi, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 8.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Plüto 12.evde Pzt(+3), Salı(+3) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Yükselen Balık (2 ve 10.evlere Dikkat, 11.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 1.evde Pzt(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık  burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 28, 30 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Pzt(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Terazi, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Salı(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Akrep, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 27 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Çrş(+5) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Akrep, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 28 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Prş(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. İkizler, Boğa, Akrep, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Cts(+5) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Pazar(+4) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Koç, Boğa, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.  

Venüs 7.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 31 Ekim Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, Terazi, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 7.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29 Ekim Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Başak, Koç, İkizler, Aslan, Terazi, Yay, Kova, Balık Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 01 Kasım Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Merkür 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim, 01 Kasım Venüsün (Boğa veya Terazi), 29 Ekim, 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28 Ekim Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Terazi, Koç, Boğa, Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 29, 30 Ekim, 01 Kasım Merkürü (İkizler veya Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Marsın (Koç), 26, 28, 30 EKim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz 26 Ekim Ay.ın (Yengeç), Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 26, 27, 28 Ekim Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Plüto 11.evde Pzt(+3), Salı(+3) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 27 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29 Ekim Ay.ın (Yengeç), 29, 30 EKim, 01 Kasım Merkürün (İkizler veya Başak), 26, 27, 28, 29, 30 Ekim Güneşin (Aslan), Bütün bir hafta Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 28 Ekim Ay.ın (Yengeç), 31 Ekim Ay.ın (Yengeç), 01 Kasım Ay.ın (Yengeç), 26, 27 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 26, 27 Ekim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.
  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!