12 - 18 Ekim 2015 Haftalık burç astroloji: 12 ve 13 Ekim yoğun ama 14 ve 15 Ekim Ay ve Plüto süper !

Bu hafta Güneş Terazi burcunda düşük katsayıda olacağından Natal gezegenleri Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlak olanlar Güneşi simgeleyen şeylerden olumsuz etkiler alabilirler. Güneş deyince akla ilk dünya genelinde Obama gelmektedir. Yunanistan Başkanı Çipras da Güneşin yönettiği Aslan burcunda olduklarından bu kişiler Venüs, Mars, Ay ve Satürnü ilgilendiren en çok hangi konularda çekişiyorlarsa o konuları olumsuz etkileyebilirler. Örneğin Obama Koç burcunda olan Işidi olumsuz etkileyebilir. Terazi burcunda olan Rusya Başkanı Putini, Yengeç burcunda olan Almanya Başkanı Merkeli olumsuz etkileyebilir. Zaten Obama ile Putin çekişmeye başladılar bile. 25 Eylülde yayınladığım 05 Ekim için haftalık tahminlerde Putinin hem Obamayı hem de Esadı olumsuz etkileme olasılığını yazmıştık.

Kişisel olarak Natal gezegenleri Terazi, Koç, Yengeç ve Oğlak olanlar Güneş transiti hangi evinizde ilerliyorsa o konularda olumsuz etkiler alabilirsiniz. Örneğin Güneş transiti 3.evinizde ilerliyorsa ve Natal Güneşiniz de Terazi, Koç, Yengeç yada Oğlak ise Natal Güneşinizi sembolize eden canlılığınız, hayat enerjiniz yada hobi ve eğlencileriniz, varsa romantik ilişkileriniz 3.evi sembolize eden yakın çevrenizdeki egoist kişilerden, her türlü iletişimde egoist ve yetersiz yada baskın kişilerden yada olaylardan veya Güneşi yada Marsı Aslan olanlardan olumsuz etkiler alabilir. 
(Yükselen burcunuza göre tahminler en altta yer almaktadır.)

Haftanın en yoğun günleri 12 ve 13 Ekim günleridir. Bu günlerde Güneş, Ay Terazide, Venüs, Mars, Jüpiter Başakda, Uranüs Koçda düşük katsayıda olacağından Venüsü simgeleyen sosyal ve siyasi konularda, para konularında, Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlikle yada yeni başlangıç ve girişimlerde, Jüpiteri simgeleyen uzun yolculuklarda, hukuk ve yasalarda, yabancı ülke ve kültürlerle ilgili konularda iletişim kazaları, aşırı titizlik yada kurnazlıklar olabilir. Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişilerde de öfke ve kavgalar devam edebilir.

Bütün bu olumsuzluklara karşı 14 ve 15 Ekim günleri Ay Akrepde +4 ve Plüto Oğlakda +4 olacağından Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ev, aile, gayrimenkulle ilgili konulara nüfuz edici olunabilinir. Bu günlerde vatani konularda olumlu değişimler olabilir. Plütonu simgeleyen gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını ilgilendiren konularda yeni ve disiplinli çalışmalar olabilir. Marsı Akrepde olan Suriye Başkanı Esadın eli güçlenmeye devam edebilir. Esad hareket ve davranışlarında daha nüfuz edici olabilir. Parti bazında MHP'nin Marsı Akrepde olduğundan seçim çalışmalarında daha nüfuz edici olabilirler. Filistin, Türkiye gibi Akrep burcu ülkelerin Güneşi parlayabilir. Ancak Türkiye'Nin Marsı Terazi olduğundan Güneşi simgeleyen şeylerden (Obama, Netanyahu, Barzani, vs) ayrıca Uranüsü simgeleyen Rusyadan, Yunanistandan, Kurdistan yönetiminden askeri konularda olumsuz etkiler alabilir. Filistinin Marsı Koçda olduğundan Uranüsü simgeleyen şeylerden (özgürlükçü kişilerden, teknolojik konulardan, Rusyadan yada Kürdistan yönetiminden, vs) askeri konularda olumsuz etkiler alabilir. Ama 14 Kasıma kadar bütün bu olumsuzluklara rağmen Türkiye ve Filistinin Güneşleri Akrep burcunda parlayacak ve Plütonu simgeleyen şeylerden olumlu etkiler alacaklardır. Filistin ve Türkiyenin bir ihtimal birbirlerine yardım etme olasılıkları da vardır.

Kişisel olarak Plüton transiti başta Oğlaklar olmak üzere Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep ve Balıkları yada Natal gezegenleri bunlardan birinde olanları olumlu etkileyebilir. Plüton transiti hangi evinize geliyorsa o konularda olumlu değişimler olabilir.

12 - 18 Ekim 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüs
12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri,
Yengeç burcunu simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Terazi burcunu simgeleyen para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, sosyal ve siyasi konuları, Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri olumsuz yönde etkileyebilir.

Başak, İkizler, Yay, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 12, 13 Ekim Venüs / 12, 13, 14, 16 Ekim Mars
12, 13 Ekim Venüsü simgeleyen para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, sosyal ve siyasi konular, 12, 13, 14, 16 Ekim Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler Başak ve İkizler burcunu sigeleyen her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, her türlü hizmeti (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, komşu ülkeleri, Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları, Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları, bağımlılık yaratan maddeleri (ilaç, alkol, sigara, uyuşturucu, vs) olumsuz yönde etkileyebilir.

Başak, İkizler, Yay, Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiter
12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular Başak ve İkizler burcunu sigeleyen her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, her türlü hizmeti (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, komşu ülkeleri, Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları, Balık burcunu simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları, bağımlılık yaratan maddeleri (ilaç, alkol, sigara, uyuşturucu, vs), Boğa burcunu simgeleyen para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, sosyal ve siyasi konuları, Yengeç burcunu simgeleyen vatani konuları, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işleri, gizli örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs), Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri olumsuz yönde etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Güneş
Bütün bir hafta Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konuları, Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimleri, Yengeç burcunu simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri olumsuz yönde etkileyebilir.

Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 12, 13 Ekim Ay
12, 13 Ekim Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konuları, Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimleri, Yengeç burcunu simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri İkizler burcunu simgeleyen her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, komşu ülkeleri, Aslan burcunu simgeleyen nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs) Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve grupları, plan ve projeleri, teknolojik konuları olumsuz yönde etkileyebilir.

Balık, İkizler, Başak, Yay burcunu kötü etkileyen transit: 18 Ekim Neptün
18 Ekim Neptünü simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar, bağımlılık yaratan maddeler (ilaç, alkol, sigara, uyuşturucu, vs) Balık burcunu simgeleyen yine Büyük kurum ve kuruluşları, başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları, bağımlılık yaratan maddeleri, Başak ve İkizler burcunu sigeleyen her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, her türlü hizmeti (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, komşu ülkeleri, Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konuları olumsuz yönde etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 14, 15 Ekim Ay
14, 15 Ekim Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işlerl, gizli örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs), Boğa burcunu simgeleyen para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, sosyal ve siyasi konuları, Yengeç burcunu simgeleyen vatani konuları, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Aslan burcunu simgeleyen nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs), Başak burcunu simgeleyen her türlü hizmeti (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri, Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve grupları, plan ve projeleri, teknolojik konuları, Balık burcunu simgeleyen yine Büyük kurum ve kuruluşları, başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları, bağımlılık yaratan maddeleri olumlu yönde etkileyebilir.

Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 12, 13, 14, 15, 17, 18 EKim Plüto
12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonu simgeleyen gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs) Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri, Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimleri, Boğa ve Terazi burcunu simgeleyen para konularını, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve toprakları, sosyal ve siyasi konuları, Yengeç burcunu simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları, Başak burcunu simgeleyen her türlü hizmeti (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işlerl, gizli örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs), Balık burcunu simgeleyen yine Büyük kurum ve kuruluşları, başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları, bağımlılık yaratan maddeleri olumlu yönde etkileyebilir.
 
Transitlerin simgeledikleri şeylere örnekler
Güneşi (Aslan burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan ünlüler: Obama, Fransa Başkanı Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Yunanistan Başbakanı
Çipras, Kürdistan Başkanı Barzani, Türkmenistan Başkanı Muhammedov, Abdulah Öcalan
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan ülkeler: Çin, İsrail, Kıbrıs Rum Kesimi, Suudi arabistan, Kuveyt, Afganistan
- Güneşi yada Marsı Aslan burcundan partiler, gruplar: AKP, CHP
- Aslan burcunu (Güneşi) simgeleyen şeyler: Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz)

Ay.ı (Yengeç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan ünlüler: Almanya Başbakanı Merkel, aktivist Julian Assange, Türkmenistan Başbakanı Muhammedov
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan ülkeler: Amerika, İngiltere, Irak, Mısır, Nijerya, Afganistan
- Güneşi yada Marsı Yengeç burcundan partiler, gruplar: IMF (Para Fonu), FED (Federal Rezerv), BM (Birleşmiş Milletler)
- Yengeç burcunu (Ay.ı) simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği, üretimle ilgili konular

Merkürü (İkizler ve Başak burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ünlüler: Obama, Yunanistan Başbakanı Çipras, KKTC Başkanı Mustafa Akıncı, Suriye Başkanı Esad, Başbakan Davutoğlu,
MHP Başkanı Bahçeli, Hizbullah lideri Hasan Nasrallah
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan ülkeler: Amerika, Almanya, Fransa, İtalya, Kıbrıs Rum Kesimi, KKTC, Ermenistan, Mısır, Yemen, Kuveyt, Ukrayna,
Makedonya, Kuzey Kore
- Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcundan partiler, gruplar: CHP, TÜRAŞ, PYD
- İkizler ve Başak burcunu (Merkürü) simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, antlaşma), her türlü hizmet (sağlık, eğitim, ulaşım), işçi ve
çalışanlar, ticari konular, komşu ülkeler

Venüsü (Boğa ve Terazi burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ünlüler: Rusya Başkanı Putin, İngiltere Başbakanı David Cameron, İsrail Başbakanı Netanyahu, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı
Nikos Anastasiadis, Kürdistan Başkanı Barzani
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan ülkeler: İngiltere, İsrail, Çin, Almanya, Fransa, Türkiye, Suriye, Suudi Arabistan, Nijerya, Makedonya
- Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcundan partiler, gruplar: HDP
- Boğa ve Terazi burcunu (Venüsü) simgeleyen şeyler: Mal-mülk, para ve toprak paylaşımıyla ilgili konular, sosyal, siyasi ve diplomatik konular

Marsı (Koç burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan ünlüler: HDP Başkanı Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan, PYD Başkanı Salih Müslim
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan ülkeler: Filistin, İran, Irak
- Güneşi yada Marsı Koç burcundan partiler, gruplar: Işid, DHKP-C, NATO
- Koç burcunu (Marsı) simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler

Jüpiteri (Yay burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ünlüler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdullah Gül, CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, Rusya Başkanı Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Hollande, Almanya
Başbakanı Merkel, Irak eski Başkanı Celal Talabani, İran Başkanı Hasan Ruhani
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan ülkeler: Rusya, Yunanistan, Kürdistan
- Güneşi yada Marsı Yay burcundan partiler, gruplar: HDP, PKK, AKP
- Yay burcunu (Jüpiteri) simgeleyen şeyler: Din, inanç ve felsefeyele ilgili konular, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular

Satürnü (Oğlak burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan ünlüler: CHP Başkanı Kılıçdaroğlu, MHP Başkanı Bahçeli, KKTC Başkanı Mustafa Akıncı, Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan ülkeler: İtalya, Tunus
- Güneşi yada Marsı Oğlak burcundan partiler, gruplar: HüdaPar, IMF, FED (Federal Rezerv)
- Oğlak burcunu (Satürnü) simgeleyen şeyler: İş, Meslek, kariyerle ilgili konular, Başkan, patron ve otorite sahipleri

Uranüsü (Kova burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan ünlüler: HDP Başkanı Selahattin Demirtaş, aktivist Julian Assange, Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan ülkeler: Rusya, Japonya, Yunanistan, Kürdistan, Libya
- Güneşi yada Marsı Kova burcundan partiler, gruplar: HüdaPar, MHP
- Kova burcunu (Uranüsü) simgeleyen şeyler: Grup ve organizasyonlar, plan ve projeler, teknolojik konular, özgürlükçü ve hümanist kişiler

Neptünü (Balık burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan ünlüler: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, PYD Başkanı Salih Müslim
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan ülkeler: İran, Yemen, Tunus
- Güneşi yada Marsı Balık burcundan partiler, gruplar: Işid, DHKP-C, PYD
- Balık burcunu (Neptünü) simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Hastaneler, hapishaneler, vakıflar, üniversiteler, özel şirketler, kamu kurumları), Başka devletler,
bağımlılık yaratan maddeler (ilaç, alkol, uyuşturucu vs) yada alışkanlıklar

Plüto (Akrep burcunu) simgeleyen şeylere örnekler
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan ünlüler: Abdullah Gül, Kıbrıs Rum Kesimi Başkanı Nikos Anastasiadis, Suriye Başkanı Esad, Irak eski Başkanı Celal Talabani,
İran Başkanı Hasan Ruhani
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan ülkeler: Japonya, Filistin, Türkiye, KKTC, Türkmenistan, Kuzey Kore
- Güneşi yada Marsı Akrep burcundan partiler, gruplar: MHP, AB (Avrupa Birliği), BM (Birleşmiş Milletler), TÜPRAŞ
- Akrep burcunu (Plütonu) simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler ve gruplar, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, vs)
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
28 Eylül PKK Bitlis'te orduevine saldırdı! (Ay KOçda düşük katsayıda) (http://www.milliyet.com.tr/bitlis-pkk-yarali-gundem-2123556/)

28 Eylül Mescid-i Aksa'da çatışma çıktı. (Ay ve Uranüsün Koçda düşük katsayıda olması) (http://www.milliyet.com.tr/mescid-i-aksa-da-catisma-cikti/dunya/detay/2123569/default.htm)

28 Eylül Azerbaycan-Ermenistan sınırında çatışma (Ay ve Uranüsün Koçda düşük katsayıda olması) (http://www.milliyet.com.tr/azerbaycan-ermenistan-sinirinda/dunya/detay/2123694/default.htm)

28 Eylül Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi silahlı saldırıya uğradı. (http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/belediye-baskanina-silahli-saldiri-2-945539/)

28 Eylül Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerinde 13 mahalleye giriş ve çıkış yasaklandı. Öte yandan Diyarbakır'da kent merkezinde askere ve polise eş zamanlı saldırı düzenlendi. (Uranüsün Koçda düşük katsayıda olması) (http://www.milliyet.com.tr/lice-ve-hani-de-13-mahalleye-giris-gundem-2123849/)

28 Eylül Adana'da polise silahlı saldırı: 2 polis ağır yaralı. (Uranüsün Koçda düşük katsayıda olması) (http://www.milliyet.com.tr/adana-da-polise-silahli-saldiri-2-gundem-2123889/)

29 Eylül Yol kapatan PKK'lılar polise ateş açtı. (Uranüsün Koçda düşük katsayıda olması) (http://www.milliyet.com.tr/yol-kapatan-pkk-lilar-polise-ates-gundem-2124361/)

30 Eylül Irak'ta kaçırılan 16 Türk 28 gün sonra serbest bırakıldı. (Ay Boğada yüksek katsayıda. Ay vatani konuları Boğa burcunda olması ise vatani konularda uyumu simgeler.) (http://www.milliyet.com.tr/turk-isciler-serbest-gundem-2124633/)

30 Eylül Filistin devleti bayrağı Birleşmiş Milletler Genel Merkezi önünde düzenlenen törenle ilk kez göndere çekildi. (Filistin Akrep burcu ve PLütonun katsayısı yükselmekte. Böylece Akrep burcu ülkeler kendilerini daha iyi ifade edebilecekler. Ayrıca Ay Boğada süper konumda olduğundan vatani koularda uyum ve barışçıl adımlar atılabilir demiştik.) (http://www.milliyet.com.tr/filistin-bayragi-gondere-cekildi/dunya/detay/2124946/default.htm)

01 Ekim ABD'deki Üniversitede silahlı saldırı: 13 ölü 20 yaralı (Mars ve Jüpiterin Başakda düşük katsyıda olması) (http://www.sozcu.com.tr/2015/dunya/abdde-okula-silahli-saldiri-15-olu-20-yarali-948363/)

01 EKim gazeteci Ahmet Hakan'a saldırı (Venüsün Aslanda düşük katsayıda olması çünkü Ahmet Hakanın Güneşi Aslanda ve Venüsden olumsuz etki almakta. Venüs sosyal ve siyasi konuları simgeler.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/ahmet-hakana-saldiranlar-akpli-cikti-948460/)

01 Ekim Ankara’da otobüs kazası: Otobüs durağa daldı. 12 kişi öldü. (Mars ve Jüpiterin Başakda düşük katsayıda olması. Çünkü Başak burcu her türlü iletişimi ve kısa yolları Merkürden ötürü trafiği simgeler.) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/ankarada-otobus-faciasi-otobus-duraga-daldi-947978/)

01 Ekim Rusya Suriyede Esada yardım amaçlı Işide karşı hava operasyonu düzenledi. (Esad'ın Marsı Akrepde ve Plütonun katsayısı yükseldiğinden Esadın eli güçlenebilir demiştik. Ama Esada yardım etmek amacında olan Rusyanın da hem Esada hem de Obamaya olumsuz etki de verebilir demiştik. Gerçekten de Rusyanın Esada yardım etmesinden Amerika ve diğer ülkeler pek memnun kalmadılar.) (http://www.milliyet.com.tr/rusya-ya-7-ulkeden-sert-tepki--gundem-2125705/)

04 Ekim TSK, PKK’yı Kuzey Irak ve Kars’ta vurdu. TSK: Düzenlenen operasyonlarda PKK sığınakları imha edildi.(Ay.ın Yengeçde yüksek katsayıda olması) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/tsk-pkkyi-kuzey-irak-ve-karsta-vurdu-950377/)

04 Ekim Diyarbakır Dicle’de Büyük operasyon başladı. (Ay.ın Yengeçde yüksek katsayıda olması) (http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/diyarbakir-diclede-operasyon-950348/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 12 - 18 Ekim haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
 
Yükselen Koç (6 ve 7.evlere Dikkat, 8 ve 10.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Uranüs 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt, Salı günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Çrş, Prş günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Venüs 6.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14, 15 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim günleri Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta boyunca Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Jüpiter 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsın (Koç), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 18 Ekim günü Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular bütün bir hafta Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Çrş(+4), Prş(+4) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Plüto 10.evde Pzt(+3), Salı(+4), Çrş(+4), Prş(+4), Cts(+4), Pazar(+5) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 17, 18 EKim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 12.evde Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim Marsın, 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin, 18 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Boğa (5 ve 6.evlere Dikkat, 7 ve 9.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 5.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14, 15 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim günleri Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta boyunca Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Jüpiter 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsın (Koç), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 18 Ekim günü Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular bütün bir hafta Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 7.evde Çrş(+4), Prş(+4) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Plüto 9.evde Pzt(+3), Salı(+4), Çrş(+4), Prş(+4), Cts(+4), Pazar(+5) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 17, 18 EKim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 11.evde Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim Marsın, 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin, 18 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt, Salı günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Çrş, Prş günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen İkizler (4 ve 5.evlere Dikkat, 6 ve 8.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 4.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14, 15 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim günleri Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta boyunca Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Jüpiter 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsın (Koç), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 18 Ekim günü Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular bütün bir hafta Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 6.evde Çrş(+4), Prş(+4) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Plüto 8.evde Pzt(+3), Salı(+4), Çrş(+4), Prş(+4), Cts(+4), Pazar(+5) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 17, 18 EKim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 10.evde Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim Marsın, 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin, 18 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt, Salı günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Çrş, Prş günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Yengeç (3 ve 4.evlere Dikkat, 5 ve 7.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 3.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14, 15 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim günleri Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta boyunca Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Jüpiter 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsın (Koç), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 18 Ekim günü Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular bütün bir hafta Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 5.evde Çrş(+4), Prş(+4) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Plüto 7.evde Pzt(+3), Salı(+4), Çrş(+4), Prş(+4), Cts(+4), Pazar(+5) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 17, 18 EKim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 9.evde Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim Marsın, 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin, 18 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt, Salı günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Çrş, Prş günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Aslan (2 ve 3.evlere Dikkat, 4 ve 6.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 2.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14, 15 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim günleri Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta boyunca Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Jüpiter 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsın (Koç), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 18 Ekim günü Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular bütün bir hafta Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 4.evde Çrş(+4), Prş(+4) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Plüto 6.evde Pzt(+3), Salı(+4), Çrş(+4), Prş(+4), Cts(+4), Pazar(+5) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 17, 18 EKim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 8.evde Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim Marsın, 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin, 18 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt, Salı günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Çrş, Prş günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Başak (1 ve 2.evlere Dikkat, 3 ve 5.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 1.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14, 15 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim günleri Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta boyunca Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Jüpiter 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsın (Koç), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 18 Ekim günü Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular bütün bir hafta Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 3.evde Çrş(+4), Prş(+4) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Plüto 5.evde Pzt(+3), Salı(+4), Çrş(+4), Prş(+4), Cts(+4), Pazar(+5) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 17, 18 EKim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 7.evde Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim Marsın, 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin, 18 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt, Salı günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Çrş, Prş günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Terazi (12 ve 1.evlere Dikkat, 2 ve 4.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular bütün bir hafta Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 1.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 2.evde Çrş(+4), Prş(+4) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Plüto 4.evde Pzt(+3), Salı(+4), Çrş(+4), Prş(+4), Cts(+4), Pazar(+5) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 17, 18 EKim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 6.evde Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim Marsın, 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin, 18 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt, Salı günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Çrş, Prş günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Venüs 12.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14, 15 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim günleri Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta boyunca Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Jüpiter 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsın (Koç), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 18 Ekim günü Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Yükselen Akrep (11 ve 12.evlere Dikkat, 1 ve 3.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Çrş(+4), Prş(+4) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 
 
Plüto 3.evde Pzt(+3), Salı(+4), Çrş(+4), Prş(+4), Cts(+4), Pazar(+5) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 17, 18 EKim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 5.evde Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim Marsın, 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin, 18 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt, Salı günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Çrş, Prş günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Venüs 11.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14, 15 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim günleri Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta boyunca Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Jüpiter 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsın (Koç), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 18 Ekim günü Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular bütün bir hafta Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Yay (10 ve 11.evlere Dikkat, 12 ve 2.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Plüto 2.evde Pzt(+3), Salı(+4), Çrş(+4), Prş(+4), Cts(+4), Pazar(+5) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 17, 18 EKim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 4.evde Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim Marsın, 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin, 18 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt, Salı günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Çrş, Prş günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Venüs 10.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14, 15 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim günleri Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta boyunca Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Jüpiter 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsın (Koç), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 18 Ekim günü Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular bütün bir hafta Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 12.evde Çrş(+4), Prş(+4) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Oğlak (9 ve 10.evlere Dikkat, 11 ve 1.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Plüto 1.evde Pzt(+3), Salı(+4), Çrş(+4), Prş(+4), Cts(+4), Pazar(+5) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 17, 18 EKim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Neptün 3.evde Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim Marsın, 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin, 18 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt, Salı günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Çrş, Prş günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Venüs 9.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14, 15 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim günleri Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta boyunca Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Jüpiter 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsın (Koç), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 18 Ekim günü Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular bütün bir hafta Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 11.evde Çrş(+4), Prş(+4) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Yükselen Kova (8 ve 9.evlere Dikkat, 10 ve 12.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 2.evde Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim Marsın, 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin, 18 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt, Salı günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Çrş, Prş günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Venüs 8.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14, 15 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim günleri Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta boyunca Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Jüpiter 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsın (Koç), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 18 Ekim günü Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular bütün bir hafta Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 10.evde Çrş(+4), Prş(+4) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 12.evde Pzt(+3), Salı(+4), Çrş(+4), Prş(+4), Cts(+4), Pazar(+5) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 17, 18 EKim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Yükselen Balık (7 ve 8.evlere Dikkat, 9 ve 11.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 1.evde Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim Marsın, 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin, 18 Ekim Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, İkizler, Başak, Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 18 Ekim Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Pzt, Salı günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz Çrş, Prş günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Venüs 7.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 14, 15 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler.  Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim günleri Venüsü (Boğa veya Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Mars 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Cuma(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Koç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim günleri Uranüsün (Kova), bütün bir hafta boyunca Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim günleri Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsı (Koç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.   

Jüpiter 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Venüsün (Boğa veya Terazi), 12, 13, 14, 16 Ekim günleri Marsın (Koç), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiterin (Yay), 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç), 18 Ekim günü Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak, İkizler, Yay, Balık, Boğa, Yengeç, Akrep, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim günleri Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.  

Güneş 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13 Ekim günleri Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular bütün bir hafta Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 8.evde Pzt(-1), Salı(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Terazi, Koç, Yengeç, Oğlak, İkizler, Aslan, Yay, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Ay 9.evde Çrş(+4), Prş(+4) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16 Ekim Uranüsün (Kova), 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay), Bütün bir hafta Güneşin (Aslan), 12, 13 Ekim Ay.ın (Yengeç) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 14, 15 Ekim Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Plüto 11.evde Pzt(+3), Salı(+4), Çrş(+4), Prş(+4), Cts(+4), Pazar(+5) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Keskin, nüfuz edici, islah eden, güçlü, iyileştiren ve tedavi eden, yaratıcı potansiyeli olan, insanüstü iradeli, eskimiş değerleri dönüştüren kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Akrep burcundaki Natal gezegenleriniz 12, 13, 14, 15, 16, 18 Ekim Jüpiterin (Yay) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama 14, 15 Ekim Ay.ın (Yengeç), 12, 13, 14, 15, 17, 18 Ekim Plütonun (Akrep) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 12, 13, 14, 15, 17, 18 EKim Plütonu (Akrep) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.



  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!