02 - 08 Kasım 2015 Haftalık burç astroloji: 02 Kasım Ay Yengeçde süper !

Seçimin ertesi günü 02 Kasım Pazartesi günü Ay Yengeçde +5 katsayısında olup başta Koç, Boğa, Terazi ve Akrep burçlarını sembolize eden şeyler olmak üzere bütün burçları olumlu etkileyecektir. Ay vatani konuları, ülke güvenliğini ve üretimle ilgili konuları simgeler. Bireysel açıdan da ev, aile, anne, annelik, kadın ve gayrimenkulle ilgili konuları simgeler. Ülke genelinde Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, Boğa burcunu simgeleyen para konuları yada mal-mülk ve toprak paylaşımıyla ilgili konular, Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konular, Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işler, bankacılık konuları ve ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (Doğalgaz, petrol, maden, vs) vatani konulardan, vatansever kişilerden, ülke güvenliğiyle ilgili yada üretimle ilgili konulardan olumlu etkiler alabilir. Yengeç burcu Güneşi Yengeçde olan Amerikayı da simgelemekte olduğundan Amerikanın da başta Türkiye olmak üzere bir çok konulara olumlu etkisi olabilir. Türkiyenin ise Plütonu Yengeçde olduğundan ülkenin başkalarıyla sahip olduğu kaynakları (bankacılık, doğalgaz, petrol, madencilik, vs), gizli saklı yapılan işleri Ay.ı sembolize eden şeylerden olumlu etkiler alabilir. Plüton aynı zamanda ülkenin değişim ve dönüşümlerini de simgelediğinden Ay.ı sembolize eden vatansever kişiler, vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konular ülkede olumlu değişimlere neden olabilir. Yani seçimlerden sonra her ne olacaksa Ay.ı sembolize eden şeyler ülke içinde olumlu değişimlere neden olabilir. IMF, FED ve BM(Birleşmiş Milletler) gibi kuruluşların Marsı da Yengeç burcunda olduğundan bu kuruluşlardan da olumlu etkiler alma ihtimalimiz mevcut. Çok enteresandır ki Almanya Başbakanı Angela Merkel'in de Güneşi Yengeç burcunda (17 Temmuz 1954) olduğundan Almanya'dan da olumlu etkiler alabiliriz. Yengeç burcunun 60 ve 120 derecelerinde Başak, Boğa, Akrep ve Balık burçları olduğundan Yengeç burçlarının haricinde Güneşi ve Marsı Başak, Boğa, Akrep ve Balık olanlar da bütün burçlara vatani konularda olumlu etkiler verebilirler.Örneğin Güneşi Başak ve Marsı Akrep burcunda olan Suriye Başkanı Esad'ın (11 Eylül 1965) 02 Kasım itibariyle vatani konularda kendi ülkesine yada diğer ülkelere olumlu bir etkisi olabilir. (Kasım 2015 burç)

Ancak seçim ertesi yani 02 Kasım Pazartesi günü bütün burçlar Ay.dan olumlu etkiler alsalar da Güneş Akrep.de -1, Satürn Yay.da -1 ve Uranüs Koçda -1 olacaktır. Yani Güneşi sembolize eden nüfuzlu ve tanınmış kişilerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) bir katılık ve olumsuz değişimler meydana gelebilir. Satürnü sembolize eden Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde abartılı ve sorumsuz davranışlar olabilir. Uranüsü sembolize eden özgürlükçü gruplarda öfke, geleceğe dair plan ve projelerde yada teknolojik konularda zorlanmalar olabilir. (haftalık burç)

02 Kasım günü Boğa burcunu sembolize eden para konuları Ay.dan olumlu etkiler alsa da Güneş ve Satürnü sembolize eden şeylerden olumsuz etkiler alabilir. Aslan burcunu sembolize eden spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) da Ay.dan olumlu etkiler alsa da Güneşi sembolize eden şeylerden olumsuz etkiler alabilir. (haftalık astroloji)

02 Kasım günü Satürnün engelleyici ve bunaltıcı etkisini en çok Başak ve Balık burçlarını sembolize eden şeyler hissedebilir. Başak burcu her türlü hizmetleri, işçi ve çalışanları, Balık burcu ise Büyük devlet kurumlarını, şirketleri, vakıfları simgeler. Aslında Satürn Yay burcunda -1 katsayısında ama 90 derecelerindeki Balık ve Başak burçlarını daha çok etkilemektedir. Satürn Yay burcunun 4 derecelerinde olduğundan Akrep burcunu simgeleyen şeyleri de olumsuz etkilemeye devam etmektedir. Akrep burcu yer altını ve fay hatlarını da sembolize ettiğinden Satürn fay hatlarına baskı yapmaya devam edecektir. Akrep burcunu sembolize eden şeyler ve bağlantılı burçlar tam anlamıyla Satürnün etkisinden 05 Aralıktan itibaren kurtulacaktır. (Kasım astroloji)

Bu hafta için Natal Güneşiniz ve Marsınız yani her ikisi de Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Yay, Oğlak veya Balık burçlarından ise Satürnün bunaltıcı etkisini bulunduğu astrolojik evle bağlantılı olarak daha çok hissedebilirsiniz. (2015 Kasım burç)

Örneğin Natal Güneşiniz Balık Natal Marsınız Yay ve Satürn transiti 8.evde ise hayat enerjinizi emen, hareket ve davranışlarınızı kısan Satürnün bunaltıcı etkisi 8.evi sembolize eden başkalarıyla ortak olduğunuz kaynaklarla yada gizli saklı işlerle veya bankacılık konularıyla ilgili olabilir. Natal Satürnünüz 7.evdeyse bu olumsuz etki her türlü ikili ilişkilerden, ortaklık ve evliliklerden, sosyal ve siyasi konulardan kaynaklı olabilir. (Natal Güneşi ve Marsı bu buçlarda olan ünlüler, ülkeler ve gruplar: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, Abdullah Gül, Kılıçdaroğlu, Bahçeli, Almanya Başbakanı Angela Merkel, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Suriye Başkanı Esad, İran Başkanı Hasan Ruhani / Amerika, İngiltere, Kuzey Kıbrıs Türk Kesimi, Ermenistan, Türkmenistan, Mısır, Yemen, Tunus, Ukrayna / IMF, FED, Avrupa Birliği, Bireleşmiş Milletler / PKK, PYD). Satürnün bunaltıcı etkisi bütün bir hafta sürebilir. (2015 haftalık burç)

02 Kasım günü Uranüs transiti Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını sembolize eden şeyleri olumsuz etkileyebilir. Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişilerde, gruplarda öfke, geleceğe dair plan ve projelerde, teknolojik konularda zorlanmalar olabilir. Bu durum hafta boyunca devam edebilir. Natal Güneş ve Marsınız yani her ikisi birden Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarında ise o zaman Uranüsün huzursuz edici etkisini daha çok hissedebilirsiniz. Örneğin Suriye Devletinin (28 Eylül 1961) hem Güneşi hem de Marsı Terazi burcunda olduğundan Uranüsün huzursuz edici etkisini daha çok hissetmektedir. Irak'ın da (14 Temmuz 1958) Natal Güneşi Yengeç Marsı Koçda olduğundan Uranüsden olumsuz etkiler almaktadır. IMF ve FED gibi para kuruluşları ve NATO (04 Nisan 1949) da Uranüsden olumsuz etkiler almaktalar. Uranüs Kova burcunu ve Kovanın 60 ve 120 derecelerindeki Koç, Yay, Terazi ve ikizler burçlarını simgeler. Yani NATO, Güneşi Yay Marsı Kova olan Rusya'dan (01 Aralık 2001) ve Natal Güneşi Terazi Natal Marsı Yay olan Rusya Başkanı Putinden (07 Ekim 1952), Suriye Devletinden olumsuz etkiler alabilir. IMF ve FED gibi para kuruluşları da Almanya, Fransa, Yunanistan gibi devletlerden olumsuz etkiler alabilir. Suriye Devletinin hem Güneşi hem Marsı Terazi burcunda olduğundan hem kendi kendini hem de NATOyu olumsuz etkilemesi söz konusu olabilir. Türkiye'nin ise sadece Natal Marsı Terazide olduğundan NATO'yu kısmen askeri konularda olumsuz etkilemesi söz konusu olabilir. (Kasım 2015)

06 Kasım Cuma Güneş Akrepde +4 katsayısında olacağından Güneş Yengeç, Başak, Oğlak ve Balıkları olumlu etkilerken Boğa, Aslan, Akrep ve Kovaları olumsuz etkileyebilir. Yani vatani konular, her türlü hizmetle ilgili konular, Başkan, patron ve otorite sahipleri, Devlet kurumları ve şirketler canlı, cömert ve yaratıcı kişilerden olumlu etki alırken, para konuları, spekülatif konular, gizli saklı işler, özgürlükçü kişiler, plan ve projeler, teknolojik konular egoist yada baskın kişilerden yada olaylardan olumsuz etkiler alabilir. Bilindiği üzere İsrail Devletinin Güneşi Boğa Marsı Aslan olduğundan 06 Kasım günü Güneşi sembolize eden Aslan burçlarından ve Aslan burcunun 60 ve 120 derecelerinde olan Terazi, İkizler, Yay ve Koç burçlarından olumsuz etkiler alabilir. Çok enteresandır ki, İsrail Başbakanı Netanyahunun (21 Ekim 1949) Güneşi Terazi Marsı Aslanda olduğundan kendi ülkesini olumsuz etkileyebilir. Çünkü Güneşin katsayısı düştüğünden ve Netanyahunun Marsı Aslanda olduğundan hareket ve davranışlarında baskın ve egoist olabilir. İsrail Devleti bir ihtimal Güneşi ve Marsı Koçda olan NATO'dan da olumsuz etki alabilir. (Kasım 2015 burç)

02 - 08 Kasım haftası
Yükselen Koç (1 ve 9.evlere Dikkat, Pzt 4.ev süper)
Yükselen Boğa (12 ve 8.evlere Dikkat, Pzt 3.ev süper)
Yükselen İkizler (11 ve 7.evlere Dikkat, Pzt 2.ev süper)
Yükselen Yengeç (10 ve 6.evlere Dikkat, Pzt 1.ev süper)
Yükselen Aslan (9 ve 5.evlere Dikkat, Pzt 12.ev süper)
Yükselen Başak (8 ve 4.evlere Dikkat, Pzt 11.ev süper)
Yükselen Terazi (7 ve 3.evlere Dikkat, Pzt 10.ev süper)
Yükselen Akrep (6 ve 2.evlere Dikkat, Pzt 9.ev süper)
Yükselen Yay (5 ve 1.evlere Dikkat, Pzt 8.ev süper)
Yükselen Oğlak (4 ve 12.evlere Dikkat, Pzt 7.ev süper)
Yükselen Kova (3 ve 11.evlere Dikkat, Pzt 6.ev süper)
Yükselen Balık (2 ve 10.evlere Dikkat, Pzt 5.ev süper)
 
Yükselen burcunuz ve Detay yazının en altındadır.
 
Burçlar ve genel olarak simgeledikleri
Koç burcunu simgeleyen şeyler: Asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler.
Boğa burcunu simgeleyen şeyler: Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar.
İkizler burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler.
Yengeç burcunu simgeleyen şeyler: Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular.
Aslan burcunu simgeleyen şeyler: Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs)
Başak burcunu simgeleyen şeyler: Her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar.
Terazi burcunu simgeleyen şeyler: Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler.
Akrep burcunu simgeleyen şeyler: Gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, fay hatları vs)
Yay burcunu simgeleyen şeyler: Yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular.
Oğlak burcunu simgeleyen şeyler: Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler.
Kova burcunu simgeleyen şeyler: Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular.
Balık burcunu simgeleyen şeyler: Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar.

02 - 08 Kasım 2015 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek transitler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü simgeleyen Özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular, huzursuzluklar, asi ve inatçı kişiler Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiter
03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle, din, felsefe ve inançlarla ilgili konular, sorumsuzluklar, fanatik davranışlar Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 08 Kasım Ay
08 Kasım Ay.ı simgeleyen Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, aşırı hassas kişiler, dalgalanmalar Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 02 Kasım Güneş
02 Kasım Güneşi simgeleyen Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs), egoist ve baskın kişiler Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir. Örneğin Dolardaki manipülasyonlar Borsayı olumsuz etkileyebilir. Yada buna benzer bir şey olabilir.

Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 06 Kasım Güneş
06 Kasım Güneşi simgeleyen Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs), egoist ve baskın kişiler Akrep, Boğa, Aslan, Kova burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.

Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunu kötü etkileyen transit: 06 Kasım Merkür
06 Kasım Merkürü simgeleyen Her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, komşu ülkeler, her türlü hizmetler (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, hilekar ve kurnaz kişiler Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir. Örneğin gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, para konularında, sosyal ve siyasi konularda, asker, polis ve güvenlikle ilgili konularda hile ve kurnazlıklara, sahte bilgi ve belgelere dikkat !

Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu kötü etkileyen transit: 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürn
02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler, engel, yasak ve aksilikler Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir. Örneğin uzun ve kısa yolculuklarda, yollarda sıkıntı yaşanabilir.

Balık, Aslan, Başak, Kova burcunu kötü etkileyen transit: 08 Kasım Neptün
08 Kasım Neptünü simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan, aldatıcı olaylar Balık, Aslan, Başak, Kova burcunu simgeleyen konuları olumsuz olarak etkileyebilir.
 
Olumlu Transitler
Yengeç ve bütün burçları iyi etkileyen transit: 02 Kasım Ay
02 Kasım Ay.ı simgeleyen Vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular, üretim ve güvenlik artışı bütün burçları ve simgeledikleri şeyleri olumlu olarak etkileyebilir.

Başak ve bütün burçları iyi etkileyen transit: 08 Kasım Venüs
08 Kasım Venüsü simgeleyen Para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, Sosyal ve siyasi konular, siyasetçiler, uyumlu ve paylaşımcı kişiler bütün burçları ve simgeledikleri şeyleri olumlu olarak etkileyebilir.

Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu iyi etkileyen transit: 06 Kasım Güneş
06 Kasım Güneşi simgeleyen Nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs), cömert ve yaratıcı kişiler Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunu simgeleyen konuları olumlu olarak etkileyebilir. Örneğin 06 Kasım günü Güneş Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işleri olumsuz etkilerken Balık burcunu simgeleyen devlet kurumlarını veya şirketleri olumlu etkileyebilir.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
17 Ekim KKTC Su Temin Projesi başladı. (Plütonun yüksek katsayıda olmasına örnek olay. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti de Türkiye gibi Akrep burcu ve Akrep burcunun yöneticisi Plütonun katsayısı yükseldiğinden ülke kendini daha iyi ifade edebiliyor. Ortak kaynaklar bakımından her iki ülke de birbirine destek oluyor.) (http://www.milliyet.com.tr/buyuk-gun-bugun-gundem-2133422/)

19 Ekim Piyasalarda `Çin` hareketliliği! Uluslararası piyasalar, Çin`de beklentinin üzerinde ancak 6 yılın dibinde gelen büyüme verisiyle hareketlendi. Yurt içinde borsa uçtu, dolar/TL 2.89`un altına sarktı. (Ay.ın Oğlak burcunda +5 katsayısında olması.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem2/piyasalarda-cin-hareketliligibrpiyasalarda-cin-hareketliligi/29000/29592/)

24 Ekim 100 bin kişi Türkiye'ye doğru harekete geçti. (Yabancı ülke ve kültürleri simgeleyen Jüpiterin İkizler ve Yay burçlarını simgeleyen uzun ve kısa yolları olumsuz etkilemesine örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/100-bin-kisi-turkiye-ye-dogru/dunya/detay/2137090/default.htm)

24 Ekim için Plüton +6 katsayısında olacağından Oğlak, Koç, Boğa, Yengeç, Başak, Terazi, Akrep, Balık burçlarını olumlu etkileyebilir demiştik. Gerçekten de;

24 Ekim PKK’nın ana karargahı imha edildi. (Plütonun Yengeç burcunu olumlu etkilemesine örnek olay. Çünkü bu örnekte Plüton vatani konuları olumlu etkilemektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/pkk-nin-ana-karargahi-imha-edildi-gundem-2137294/)

24 Ekim Türkiye'deki 'Kandil'e dev operasyon. PKK’nın ana karargâh olarak kullandığı, “Türkiye’nin Kandil’i” olarak nitelendirilen 3 bin 500 rakımlı dağlarda ve vadide, asker stratejik 12 noktanın 9’unu ele geçirdi. (Bu örnekte de Plüton hem Yengeç hem de Akrep burcunu simgeleyen konuları olumlu etkilemektedir. Zaten Türkiyenin Güneşi de Akrep burcundadır.) (http://www.milliyet.com.tr/turkiye-deki-kandil-e-dev-gundem-2137474/)

25 Ekim için -6 katsayısıyla haftanın en yoğun günü olabileceğini ve Güneşin Akrepde, Ay ve Uranüsün Koçda, Merkürün Terazide, Satürnün Yayda, Neptünün Balıkda düşük katsayıda olacağını belirtmiştik. Gerçekten de;

25 Ekim Japonya'da Türk vatandaşı seçmenler arasında kavga: 12 yaralı. (Uranüsün Koçda düşük katsayıda olmasına örnek olay. Uranüs grupları ve Koç burcu öfkeyi simgeler. Uranüs aynı zamanda Yengeç, Terazi ve Oğlak burçlarını simgeleyen şeyleri de olumsuz etkilemektedir. Yengeç burcu vatani konuları, Terazi burcu ise sosyal ve siyasi konuları da simgeler.)
(http://www.milliyet.com.tr/japonya-da-turk-secmenler-arasinda-gundem-2137540/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 02 - 08 Kasım haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
 
Yükselen Koç (1 ve 9.evlere Dikkat, Pzt 4.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Uranüs 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 4.evde Pzt(+5) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Venüs 6.evde Pazar(+3) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa ve Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 6.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 7.evde Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 8.evde Pzt(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 8.evde Cuma(+4) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 8.evde Cuma(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 12.evde Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Boğa (12 ve 8.evlere Dikkat, Pzt 3.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 3.evde Pzt(+5) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Venüs 5.evde Pazar(+3) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa ve Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 5.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 6.evde Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 7.evde Pzt(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 7.evde Cuma(+4) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 7.evde Cuma(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 11.evde Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen İkizler (11 ve 7.evlere Dikkat, Pzt 2.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 2.evde Pzt(+5) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Venüs 4.evde Pazar(+3) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa ve Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 4.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 5.evde Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 6.evde Pzt(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 6.evde Cuma(+4) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 6.evde Cuma(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 10.evde Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Yengeç (10 ve 6.evlere Dikkat, Pzt 1.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Pzt(+5) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Venüs 3.evde Pazar(+3) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa ve Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 3.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 4.evde Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 5.evde Pzt(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 5.evde Cuma(+4) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 5.evde Cuma(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 9.evde Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Aslan (9 ve 5.evlere Dikkat, Pzt 12.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 2.evde Pazar(+3) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa ve Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 2.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 3.evde Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 4.evde Pzt(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 4.evde Cuma(+4) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 4.evde Cuma(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 8.evde Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 12.evde Pzt(+5) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Yükselen Başak (8 ve 4.evlere Dikkat, Pzt 11.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 1.evde Pazar(+3) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa ve Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 1.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 2.evde Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 3.evde Pzt(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 3.evde Cuma(+4) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 3.evde Cuma(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 7.evde Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 11.evde Pzt(+5) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Yükselen Terazi (7 ve 3.evlere Dikkat, Pzt 10.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 2.evde Pzt(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 2.evde Cuma(+4) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 2.evde Cuma(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 6.evde Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 10.evde Pzt(+5) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Venüs 12.evde Pazar(+3) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa ve Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 12.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Akrep (6 ve 2.evlere Dikkat, Pzt 9.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Pzt(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 1.evde Cuma(+4) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 1.evde Cuma(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 5.evde Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 9.evde Pzt(+5) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Venüs 11.evde Pazar(+3) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa ve Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 11.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 12.evde Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Yay (5 ve 1.evlere Dikkat, Pzt 8.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Neptün 4.evde Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 8.evde Pzt(+5) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Venüs 10.evde Pazar(+3) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa ve Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 10.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 11.evde Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 12.evde Pzt(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 12.evde Cuma(+4) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 12.evde Cuma(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Oğlak (4 ve 12.evlere Dikkat, Pzt 7.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 3.evde Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 7.evde Pzt(+5) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Venüs 9.evde Pazar(+3) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa ve Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 9.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 10.evde Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 11.evde Pzt(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 11.evde Cuma(+4) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 11.evde Cuma(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Kova (3 ve 11.evlere Dikkat, Pzt 6.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 2.evde Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 6.evde Pzt(+5) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Venüs 8.evde Pazar(+3) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa ve Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 8.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 9.evde Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 10.evde Pzt(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 10.evde Cuma(+4) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 10.evde Cuma(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Yükselen Balık (2 ve 10.evlere Dikkat, Pzt 5.ev süper)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 1.evde Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Balık burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Balık, Aslan, Başak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Neptünü (Balık) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Uranüs 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Kova burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular Bütün bir hafta Uranüsü (Kova) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 5.evde Pzt(+5) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yengeç burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Venüs 7.evde Pazar(+3) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Boğa burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 06 Kasım Merkürün (İkizler ve Başak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Boğa ve Terazi burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Bütün Natal gezegenleriniz katsayıları oranında ve bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Venüsü (Boğa ve Terazi) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir.

Jüpiter 7.evde Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Yay burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak, Boğa, İkizler, Yengeç, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiteri (Yay) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Ay 8.evde Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, yemek ve beslenme, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Terazi, Koç, İkizler, Yengeç, Aslan, Yay, Oğlak, Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 08 Kasım Ay.ı (Yengeç) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir.

Güneş 9.evde Pzt(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın, saldırgan, yıkıcı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 06 Kasım Güneşin (Aslan), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Aslan burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Boğa, Yengeç, Aslan, Başak, Oğlak, Kova, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Güneş 9.evde Cuma(+4) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumlu davranma olasılığınız olabilir. Yengeç, Başak, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Güneşi (Aslan) temsil eden konu ve kişilerden olumlu etkiler alabilir. 

Merkür 9.evde Cuma(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar, din, felsefe ve inançlar konularında Taklitçi, sinirli, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, eleştirel, dik kafalı, iletişimsiz, kurnaz, hilekar, samimiyetsiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Merkürün yönettiği burç olan İkizler ve Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak), 08 Kasım Neptünün (Balık) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama İkizler burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Başak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Akrep, Koç, Boğa, Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 06 Kasım Merkürü (İkizler ve Başak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 

Satürn 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burç ve evdeyse o konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konularda olumsuz davranma olasılığınız olabilir. Ayrıca Oğlak  burcundaki Natal gezegenleriniz Bütün bir hafta Uranüsün (Kova), 03, 04, 05, 07, 08 Kasım Jüpiterin (Yay), 08 Kasım Ay.ın (Yengeç), 02 Kasım Güneşin (Aslan), 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnün (Oğlak) simgelediği kişi ve olaylardan olumsuz etkiler alabilirler. Ama Oğlak burcundaki Natal gezegenleriniz 02 Kasım Ay.ın (Yengeç), 08 Kasım Venüsün (Boğa ve Terazi), 06 Kasım Güneşin (Aslan) simgelediği kişi ve olaylardan olumlu etkiler alabilirler. Yay, Boğa, İkizler, Yengeç, Başak, Akrep, Oğlak, Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği konular 02, 03, 04, 05, 06, 07 Kasım Satürnü (Oğlak) temsil eden konu ve kişilerden olumsuz etkiler alabilir. 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!