2015 tahminleri özet (Ağustos ayında Kaos)

(Tahminler Transitler üzerinden yapılmaktadır. Dünyada yaşayan bütün insanların Natal haritaları bilinmediğinden tahminlerde sapmalar olabilir.)

Ocak
21 Ocak 2015 para konularına, spekülatif konulara dikkat !
Jüpiterin Aslan burcunda kötü konumda olması yüzünden Aslan burcunu sembolize eden nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs), Obama, Ak Parti ve diğer Güneşi Aslan burcunda olan kişiler Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerden (Kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalardan, yüksek öğrenimle ilgili konulardan, Güneşi yada Marsı Yay burcundan kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Yabancı ülke ve kültürlerde onur, gurur ve kibir yüzünden egoistlik oluşabilir. Spekülatif konulara da dikkat etmek gerekebilir. Kova burcunu simgeleyen kişi (Kürdistan Bölgesel yönetimi, vs) ve olaylar (özgürlükçü kişi ve gruplar, bilimsel ve teknolojik çalışmalar, plan ve projeler) 10 Ocağa kadar Marsı simgeleyen kişi (Işid, İran, vs) ve olaylardan (asker, polis ve güvenlik birimlerinden, başlangıç ve girişimlerden) olumsuz etkiler almaktalar. Bu dönem İranın nükleer çalışmaları yada Işid saldırıları gündemden düşmeyebilir. Nükleer tesislere, bilimsel ve teknolojik konulara saldırılar yada bilimsel konularda zorlanmalar gündeme gelebilir. Kova burcunu simgeleyen kişi ve olaylar 16 Ocaktan itibaren de Merkür (her türlü iletişimden, bilgi ve belgelerden) ve Venüsden (para konularından, sosyal ve siyasi konulardan) olumsuz etkiler alabilirler. Kova burcunu simgeleyen bilimsel ve teknolojik konularda hile, kurnazlık ve talepkarlıklar da olabilir. 21 Ocak 2015'de ise Venüs Kova burcunda -3 katsayısıyla Ocak ayının en kötü konumda olan gezegen olarak ön plana çıkacak. Bu yüzden 21 Ocak günü Venüsü simgeleyen para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda huzursuzluklar daha da belirginleşebilir. Sosyal ve siyasi konulardaki huzursuzluklar özgürlükten yana kişileri ve Kova burcunda kurulan Mesut Barzani'nin başkanlık ettiği Kürdistan Bölgesel yönetimini olumsuz etkileyebilir. Işid'in ilk kuruluş tarihi 19 Nisan 2007 olduğundan Işid'in Güneşi Koç burcundadır. Koç burcunun yöneticisi Mars Ocak ayında 13 Ocak'dan itibaren Balık burcuna geçerek katsayısını yükseltmektedir. 13 Ocaktan itibaren Işid şiddetini azaltabilir. Belki geçici bir barış da olabilir. Ancak 01 Nisandan itibaren Marsın katsayısı düşeceğinden Koç burcunu simgeleyen grup ve kişilerin saldırıları artabilir. (2015 astroloji)


Şubat
AK Parti içinde huzursuzluklar olabilir !
Jüpiter Aslan burcunda kötü konumda olmaya Şubat ayında da devam edecek. Aslan burcunun yöneticisi Güneş de Kova burcunda kötü konumda olacağından Şubat ayının 17'sine kadar yabancı ülke ve kültürlerdeki, hukuk ve yasalardaki, yüksek öğrenimle ilgili konulardaki gurur, kibir ve egoistlik yüzünden Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda huzursuzluk oluşabilir. Liderlerin huzursuz oluşu yüzünden Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar olumsuz etkilenebilir. Şubat ayında Aslan burcuna örnek lider olan Obama ve ülkemizde de Ak parti içinde huzursuzluklar daha da belirginleşebilir. (2015 astroloji)


Mart
Büyük Kurum ve Kuruluşlar yanıltıcı bilgi ve belgelerden olumsuz etkilenebilir !
14 Mart - 03 Nisan arası Neptünün katsayısı düşeceğinden Büyük kurum ve kuruluşlar (kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishanaler, diğer devlet kurumları, vs) içinde bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan olaylarda bir artış yaşanabilir. Merkür de 15 Marttan itibaren Balık burcunda kötü konumda olacağından her türlü iletişimde (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konularda, her türlü hizmette (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlarda, komşu ülkelerde bulanık olaylar, karışıklıklar, aldatıcı yada yanıltıcı olaylar olabilir. Büyük kurum ve kuruluşlara yönelik yanıltıcı bilgiler, belgeler ortaya çıkabilir. Bu durumdan Güneşi Balık burcundan kişiler (ülkemizdeki Balık burcu ünlüleri Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, vs) olumsuz etkilenebilir. (2015 burç)

16 Martta -2 katsayısıyla Venüs Koç burcunda kötü konumda olan gezegen olarak ön plana çıkmaktadır. Venüsü simgeleyen para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda tartışma, kavga ve saldırıların ön plana çıkması olası. Bu günde bir takım sosyal ve siyasi konular asker, polis ve güvenlik birimlerini yada bir takım başlangıç ve girişimleri olumsuz yönde etkileyebilir. (2015 yorumlar)


Nisan
Para, mal-mülk, topraklarla ilgili konularda kavga ve tartışmalar !
01 - 12 Nisan arası Boğa burcundaki Marsın katsayısında bir düşüş söz konusu olacağından Marsın yönettiği Koç burcunu sembolize eden kişi ve gruplarda (Işid, İran, vs), asker, polis ve güvenlik birimlerinde bir talepkarlık söz konusu olabilir. Boğa burcunu sembolize eden para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda tartışma, kavga ve saldırılar olabilir. (2015 tahminleri)


Mayıs
ABD içinde para konularında, sosyal ve siyasi konularda olumsuzluklar !
Nisan ayında hafiften başlayan Marsın Boğa burcundaki olumsuz etkisi Mayıs ayında kendini daha da çok hissettirebilir. 08 Mayısdan sonra Venüsün Yengeç burcuna geçmesiyle Venüsü simgeleyen para konularında, sosyal ve siyasi konularda dengesizlikler daha da artabilir. Yengeç burcunu simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliğini simgeleyen konularda talepkarlıklar oluşabilir. Yengeç burcunu simgeleyen ABD içinde de sosyal ve siyasi konularda yada parayla ilgili konularda olumsuz dalgalanmalar olabilir. Venüsü simgeleyen İsraille yada Rusya devlet başkanı Putin ile Yengeç burcunu simgeleyen ABD arasında bir olumsuzluk olabilir. Bu arada Akrep burcunun yöneticisi Plütonun da katsayısı düşeceğinden Venüsü simgeleyen İsrail ile Akrep burcu ülkesi olan Filistin arasında da bir olumsuzluk olabilir. (Aralık 2015)


2015 yılının ilk 4 ayı Yay burcunda rahat eden Satürnün katsayısı ise Mayıs ayında düşecek olduğundan Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahipleri Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri, hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları olumsuz etkileyebilirler. Mayıs ayında genel olarak Yay burcunu simgeleyen konularda (Yabancı ülke ve kültürler, hukuk ve yasalar, yüksek öğretimle ilgili konular) bunalımlar, aksilikler, engel ve yasaklar söz konusu olabilir. Bu arada Yay burcundan olan kişiler de (Kemal Kılıçdaroğlu, Emine Ülker Tarhan, vs) Satürnden ötürü bir takım bunalımlar yaşayabilirler. Yay burcundan olan kişiler otorite sahibi kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Yengeç burcunu simgeleyen konularda (vatani konular, ülke güvenliği, üretim, ABD, vs) Venüsden ötürü bir takım talepkarlıklar ve dengesizlikler olabilir. Boğa burcunu ilgilendiren konularda (para konuları, sosyal ve siyasi konular, toprak bütünlüğü, Israil) Marsdan ötürü saldırılar, tartışma ve kavgalar olabilir. (Aralık 2015 burç)

 

Haziran
Genel Seçimleri AK Parti kazanabilir !
Haziran ayında Satürn 14 HAzirana kadar Yay burcunda ve sonrası da Akrep burcunda kötü konumda olacağından 14 Hazirana kadar önce yabancı ülke ve kültürlerde, hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda daha sonra da gizli saklı işlerde ve örgütlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı (petrol, doğal gaz, madenler) ve üstü kaynaklarında (barajlar, santarller, vs) bunalımlar olabilir. Merkür de İkizler burcunda kötü konumda olacağından her türlü iletişimde (bilgi, belge, konuşma, yazışma, vs) sahtekarlıklar, kurnazlık ve hilekarlıklar olabilir. Bu durum Türkiye açısından da komşu ülkelerde iletişimsizlik olarak da yorumlanabilir. 07 Haziran'da Türkiye'de Genel seçimler olacak. Bu seçimlerde Aslan burcunu simgeleyen Güneşin katsayısı +6 gibi yüksek olacağından Güneşi Aslan burcunda olan AK partinin kazanma olasılığı yüksek. Ancak Merkür İkizler burcunda kötü konumda olacağından yine seçimlerde (oy pusulalarında) hile yapılması da gündeme gelebilir. (haftalık burç)


Temmuz
27 - 30 Temmuz ABD'ye yönelik saldırılar olabilir !
Temmuz ayının en belirgin olayı Yengeç burcunu simgeleyen kişi ve olayların (vatani konular, ülke güvenliği, üretim, ABD, vs) Ay ve Marsdan olumsuz etkiler almasıdır. Bilhassa 27 Temmuzdan itibaren Mars-3 katsayısıyla Yengeç burcunu olumsuz etkilemeye başlayacak. Bu yüzden Yengeç burcunu simgeleyen kişi (ABD, vs) ve olaylar (vatani konular, ülke güvenliği, üretim) Marsı simgeleyen kişi (Işid, İran, vs) ve olaylardan (asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler) olumsuz etkiler alabilirler. ABD'ye yönelik saldırlar gündeme gelebilir. Ülkemizde de vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda tartışmalar ve saldırılar olabilir. 30 Temmuz günü Temmuz ayının en olumsuz günü sayılabilir. Bu günde gezegenlerin toplam katsayıları -14'leri bulmaktadır. Bilhassa Mars Yengeçde -4 , Yengeç burcunun yöneticisi Ay Oğlak burcunda -4 katsayılarına kadar düşmektedir. Yani 30 Temmuz günü vatani konularda saldırılar olabilir. Bu saldırılar Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahiplerini olumsuz etkileyebilir. Vatani konularda bunalımlar olabilir. ABD direkt Yengeç burcunu simgelediğinden ABD'ye yönelik saldırılar ve bunalımlar da olabilir. (haftalık astroloji)


Ağustos
26 Ağustos 2015 yerin üstü ve altı karışabilir
Ağustos ayı 2015 yılının en olumsuz ayı sayılabilir. Hatta 2014 yılına bedel de denebilir. Bu ay olumsuz transitlerin çoğunlukta olacağı bir ay. 19 Ağustosda Ay -4 katsayısıyla Terazi burcunda kötü konumda olacağından Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği, üretimle ilgili konular Terazi burcunu simgeleyen para konularını, sosyal ve siyasi konuları olumsuz anlamda etkileyebilir. ABD (Yengeç burcu) ile Rusya devlet Başkanı Putin (Terazi burcu) arasında ciddi bir gerginlik de olabilir. Para konularında, sosyal ve siyasi konularda dalgalanmalar olabilir. Vatani konularda da talepkarlıklar olabilir.


Ağustos ayı boyunca Uranüs Koç burcunda kötü konumda olacağından Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar her zamankinden daha öfkeli ve saldırgan olabilirler. Uranüsü simgeleyen Kova burcundan Kürdistan Bölgesel yönetimi de her zamankinden öfkeli olabilirler. Koç burcu (Işid, İran, vs) ile Uranüs (Kürdistan Bölgesel yönetimi, vs) arasında çok ciddi bir gerginlik olabilir. Özgürlükçü kişi ve gruplarla asker, polis ve güvenlik birimleri arasında da çok ciddi gerginlikler de olabilir.


Bu arada Mars önce Yengeç sonra Aslan burçlarını simgeleyen kişi ve olayları olumsuz etkileyebilir. Vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda kavga, tartışma ve saldırılar olabilir. Marsın 09 Ağustosda Aslana geçmesiyle bu kavga ve saldırılar nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs) olumsuz etkileyebilir. Marsın saldırıları (Işid, İran, vs.) önce ABD'yi sonra da Aslan burcundan Obama'yı hedef alabilir.


12 Ağustosda Jüpiter Başak burcunda kötü konuma geçeceğinden Başak burcunu sembolize eden kişi (Suriye Başkanı Esad, vs) ve olaylar (her türlü iletişim ve hizmet, komşu ülkeler, vs) yabacı ülke ve kültürlerden, hukuk ve yasalardan ciddi bir şekilde olumsuz etkiler alabilirler. 24 Ağustosdan itibaren de Güneş de Başak burcunda kötü konuma geçeceğinden Obama ile Suriye Başkanı Esad arasında da bir gerilim oluşabilir.


Satürn de ay boyunca Akrep burcunda kötü konumda ve Akrep burcunun yöneticisi Plüton da Oğlak burcunda kötü konumda olacağından Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işlerde, örgütlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında bunalımlar olabilir. Depremlerin sıklığında iyice artışlar olabilir. En zayıf olan fay hatlarında depremler yaşanabilir. Ağustos ayı boyunca Neptünün katsayısı da düşeceğinden Balık burcundan kişiler (Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, vs) yine Balık burcunu sembolize eden Büyük kurum ve kuruluşlar, başka devletler, Güneşi veya Marsı Balık burcundan kişiler tarafından aldatılabilir yada yanıltılabilirler. Büyük kurum ve kuruluşlar içinde bulanık ve kimin yaptığı belli olmayan olaylar olabilir. Yeni salgın hastalıklar çıkabilir. (Aralık astroloji)


26 Ağustos 2015 ise -18 katsayısıyla yılın en olumsuz günü ünvanını almakta. Bu günde;

- Güneşi Koçda (Işid, İran, vs) olanlar Güneşi yada Marsı (Kürdistan Bölgesel yönetimi, vs) Kovada olanlardan,

- Güneşi Aslanda (Obama) olanlar Güneşi yada Marsı Boğa (İsrail Başkanı Netanyahu, vs) , Terazi (Rusya Başkanı Putin, vs) veya Koçda (Işid, İran, vs) olanlardan,
- Güneşi Başakda (Suriye başkanı Esad, vs) olanlar Güneşi yada Marsı Aslan veya Yayda (Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marsı Yayda ve Obamanın Güneşi Aslanda) olanlardan,
- Güneşi Akrepde (Türkiye, Filistin, vs) olanlar Güneşi yada Marsı Oğlakda olanlardan,
- Güneşi Oğlakda olanlar Güneşi yada Marsı Yengeçde veya Akrepde olanlardan,
- Güneşi Balıkda (Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, vs) olanlar Güneşi yada Marsı Balıkda olanlardan olumsuz etkiler alabilirler.


Bu ayda savaş çıkabilir, terör olaylarında artış olabilir, sosyal ve siyasi konularda gerginlikler, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) olumsuzluklar ve gerginliğin en fazla olduğu fay hatlarında depremler olabilir. Ağustos ayı riskin en fazla olduğu aydır. (2015 Aralık burç)


Eylül
Ağustos ayının gerginliği Eylül ayınada vuracak. Eylül ayının en olumsuz günü -15 katsayısıyla 01 Eylül günüdür. Bu ayda da yine Koç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Oğlak, Balık,  burçları ve simgeledikleri şeyler olumsuz bir şekilde etkilenebilirler. (2015 senelik burç)


Ekim ve Kasım
Ağustos ve Eylül ayına göre her şey biraz daha sakinleyebilir.


Aralık
Her ne kadar Mars Terazi burcunda kötü konumda olsa da sosyal ve siyasi konularda kavga, tartışma ve saldırılar olsa da Güneş ve Satürnün Yay burcunda yüksek katsayılara ulaşacağı bir ay olacak. Astrolojik haritanızda Yay burcu hangi evinize düşüyorsa o evin konularında bir parlama olabilir. Bu durumdan Yay burcunu sembolize eden kişi ve olaylar olumlu etkiler alabilirler. Örneğin yabancı ülke ve kültürlerde, hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda bir canlılık, yeni organizasyonlar ve disiplinli çalışmalar olabilir.
 

2016'ya merhaba demek üzere herkese taminlerin ötesinde bir sene dilerim !
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!