08 - 14 Aralık 2014 Haftalık burç astroloji: 13 Aralık yoğun ama Ay Başakda süper !

10 Aralık Çarşamba günü Jüpiter son kez Aslan burcunda süper konumda olacak. 11 Aralık Perşembe Venüs rahatsız olacağı Oğlak burcuna geçecek. 11 Aralık Perşembe günü Satürn -3 katsayısıyla (Venüs ve Plütonun körüklemesiyle) haftanın en olumsuz gezegeni ünvanını alacak. 13 Aralık Cumartesi ise haftanın en yoğun günü olabilir. Bu günde Mars Kovada, Jüpiter Aslanda, Satürn Akrepde, Uranüs Koçda, Güneş Yayda, Plüto Oğlakda kötü konumda olacak. 13 Aralık günü aynı zamanda Ay Başak burcunda +4 katsayısıyla süper bir konumda olacak.

Geçen haftalarda yaptığımız yorumlarda Venüsün Yayda ve Jüpiterin Aslan burcunda süper konumda olacağından ötürü Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerde bir uyum ve barışın söz konusu olabileceğini yazmıştık. Gerçekten de 28 Kasımda Kobaninin yüzde 80'i Işid işgalinden kurtarılıp Kürtlerin hakimiyetine geçti. Ama bu uyum ve barış 11 Aralık itibariyle Venüsün Oğlak burcuna geçmesi ve Jüpiterin kötü konuma geçmesiyle son bulabilir. Ayrıca 05 Aralıkta Marsın Kova burcuna geçmesiyle Mars - Uranüs çatışmasını ortaya çıkartabilir. Jüpiterin Aslan burcunda kötü konumda olması hem yabancı ülke ve kültürleri hem de spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz vs) ve liderleri olumsuz etkileyebilir. Bu arada Aslan burcundan olan dünyaca ünlü lider Obama da Jüpiterin (Yabancı ülke ve kültürlerin, hukuk ve yasaların, spekülatif konuların) olumsuz etkisinden nasibini alabilir. Ülkemizde de kuruluş tarihi Aslan burcunda olan AK Parti de Jüpiteri simgeleyen hukuk ve yasalardan, yabancı ülke ve kültürlerden olumsuz etkiler alabilir.

Bu hafta Satürn ve Plüton (Akrep ve Oğlak burçlarını simgeleyen şeyler) bütün bir hafta kötü konumda olacak. Kova burcundaki Mars da hemen hemen bütün bir hafta kötü konumda olacak. Genel olarak;

- Akrep burcunu simgeleyen bankacılık konularında, ülkenin yer altı (petrol, maden, doğal gaz, vs) ve üstü kaynaklarında (barajlar, vs.), gizli saklı işlerde, gizli örgütlerde bunalımlar, aksilikler, engel ve yasaklar olmaya devam edebilir.

- Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite konumundaki kişilerde, ülkedeki iş ve meslekle ilgili konularda olumsuz değişimler (ölüm, yıkım, vs) olmaya devam edebilir.

- Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplarda, geleceğe dair plan ve projelerde, bilimsel ve teknolojik konularda saldırılar, zorlanmalar, kavga ve tartışmalar olabilir. Kova burcunun yöneticisi Uranüs Uranyumu simgelediğinden nükleer çalışmalara yönelik saldırılar yada zorlanmalar da gündeme gelebilir. Nükleer çalışma deyince akla Koç burcunda kurulmuş olan İran gelmektedir. İranın nükleer çalışmaları büyük tepki çekebilir. Yada Kova burcunda kurulmuş olan Japonya'da da nükleer konularda sıkıntılar yaşanabilir.

08 - 14 Aralık 2014 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek gezegenler baz alınmıştır !
 
Olumsuz Transitler
Koç burcunu kötü etkileyen transit: 12, 13, 14 Aralık Uranüs
12, 13, 14 Aralık Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri olumsuz etkileyebilir. Özgürlükçü kişi ve gruplarda, plan ve projelerde, teknolojik konularda saldırılar, kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Uranüsü simgeleyen bu konulardaki saldırılar, kavga, tartışma ve zorlanmalar yüzünden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde huzursuzluklar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlardan yada Kova burcunu simgeleyen arkadaş ve tanıdıklardan, özgürlükçü kişi ve gruplardan, plan ve projelerden, teknolojik konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Uranüs hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.

Aslan burcunu kötü etkileyen transit: 13, 14 Aralık Jüpiter
13, 14 Aralık Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular Aslan burcunu simgeleyen nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs) olumsuz etkileyebilir. Yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda gurur, kibir, egoistlik ve baskınlık olabilir. Jüpiteri simgeleyen bu konulardaki gurur, kibir, egoistlik ve baskınlık yüzünden nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) savurganlık, ziyankarlık, abartı, fanatiklik ve sorumsuzluk olabilir. Kişisel olarak Güneşi Aslan burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlardan yada Yay burcunu simgeleyen uzun yolculuklardan, yabancı ülke, şehir ve
kültürlerden (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalardan, yüksek öğrenimle ilgili konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Jüpiter hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.

Akrep burcunu kötü etkileyen transit: Bütün bir hafta Satürn
Bütün bir hafta Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işleri, örgütleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını (Petrol, doğalgaz, madenler, vs) olumsuz etkileyebilir. Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde ölüm, yıkım gibi olumsuz değişimler, katılık ve kıskançlık olabilir. Satürnü simgeleyen bu konulardaki olumsuz değişimler (ölüm, yıkım, vs), katılık ve kıskançlık yüzünden gizli saklı işlerde, gruplarda, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında bunalımlar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Akrep burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlardan yada Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron, otorite sahibi kişileren, iş, meslek ve kariyerle ilgili konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Satürn hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz. Akrep burcu yer altındaki fay hatlarını da simgelediğinden bu günlerde fay hatlarında da sonradan deprem yapmak üzere olumsuz bir etki olabilir.

Yay burcunu kötü etkileyen transit: 13 Aralık Cumartesi Güneş
13 Aralık Cumartesi Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları olumsuz etkileyebilir. Nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) savurganlık, ziyankarlık, abartı, fanatiklik ve sorumsuzluk olabilir. Güneşi simgeleyen bu konulardaki savurganlık, ziyankarlık, abartı, fanatiklik ve sorumsuzluk yüzünden yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda gurur, kibir, egoistlik ve baskınlık olabilir. Kişisel olarak Güneşi Yay burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlardan yada Aslan burcunu simgeleyen baba, çocuk, genç yada erkek kişilerden, nüfuzlu ve tanınmış kişilerden, romantik ilişkilerden, hobi ve eğlencelerden, spekülatif konulardan (Borsa, altıni, döviz, vs) olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Güneş hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.

Oğlak burcunu kötü etkileyen transitler: 11, 14 Aralık Venüs / Bütün bir hafta Plüto
11, 14 Aralık Venüsü simgeleyen para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, sosyal ve siyasi konular Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri olumsuz etkileyebilir. Para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda bunalımlar, aksilikler, engel ve yasaklar olabilir. Venüsü simgeleyen bu konulardaki bunalımlar, aksilikler, engel ve yasaklar yüzünden Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde talepkarlıklar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Oğlak burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlardan yada Boğa ve Terazi burcunu simgeleyen mal-mülk, para konularından, ikili ilişkilerden (ortaklık, evlilik), sosyal ve siyasi konulardan olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Venüs hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.

Bütün bir hafta Plütonu simgeleyen gizli saklı işler, gizli örgütler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, vs) Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişileri olumsuz etkileyebilir. Gizli saklı işlerde, gizli örgütlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında (petrol, doğalgaz, madenler, barajlar, vs) bunalımlar, aksilikler, engel ve yasaklar olabilir. Plütonu simgeleyen bu konulardaki bunalımlar, aksilikler, engel ve yasaklar yüzünden Başkan, patron ve otorite sahibi kişilerde ölüm, yıkım gibi olumsuz değişimler, katılık ve kıskançlık olabilir. Kişisel olarak Güneşi Oğlak burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlardan yada Akrep burcunu simgeleyen her türlü değişimlerden (ameliyatlar, vs), başkalarıyla kaynaşmak ve bütünleşmekten, bankacılık konularından (Borç, ortak paralar, miras, vergi, sigorta, vs), başkalarının sahip olduğu kaynaklardan, gizli saklı işlerden ve bu işlerle uğraşan kişilerden olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Plüton hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.

Kova burcunu kötü etkileyen transit: 08, 09, 11, 12, 13, 14 Aralık Mars
08, 09, 11, 12, 13, 14 Aralık Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri, yeni başlangıç ve girişimler Kova burcunu simgeleyen özgürlükçü kişi ve grupları, plan ve projeleri, teknolojik konuları olumsuz etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde huzursuzluklar olabilir. Marsı simgeleyen bu konulardaki huzursuzluklar yüzünden özgürlükçü kişi ve gruplarda, plan ve projelerde, teknolojik konularda saldırılar, kavga, tartışma ve zorlanmalar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Kova burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlardan yada Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinden, yeni başlangıç ve girişimlerden olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Mars hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.

Balık burcunu kötü etkileyen transit: 09 Aralık Salı Neptün
09 Aralık Salı Neptünü simgeleyen Büyük kurum ve kuruluşlar (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletler, hayırsever kişi ve gruplar, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalar, bağımlılık yaratan maddeler (ilaç, alkol, sigara, uyuşturucu, vs) Balık burcunu simgeleyen diğer Büyük kurum ve kuruluşları (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka devletleri, hayırsever kişi ve grupları, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmaları, bağımlılık yaratan maddeleri (ilaç, alkol, sigara, uyuşturucu, vs) olumsuz etkileyebilir. Büyük kurum ve kuruluşlarda (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, hapishaneler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), başka
devletlerde, hayırsever kişi ve gruplarda, insanlık adına yapılan özverili ve yaratıcı çalışmalarda, bağımlılık yaratan maddelerde (ilaç, alkol, sigara, uyuşturucu, vs) bulanık, kimin yaptığı belli olmayan olaylar, aldanmalar, karışıklıklar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Balık burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlardan yada Balık burcunu simgeleyen artistik (resim, müzik, sinema, vs) ve yaratıcı kişilerden yada çalışmalardan, hayırsever kişilerden, vakıflardan, büyük kurum ve kuruluşlardan (Kamu yada özel şirketler, hastaneler, üniversiteler, vakıflar, bankalar, devlet kurumları, vs), bağımlılık yaratan maddelerden (ilaç, alkol, sigara, uyuşturucu, vs) olumsuz etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Neptün hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulara dikkat etmelisiniz.

Olumlu Transitler
Koç burcunu iyi etkileyen transit: 08 Aralık Pazartesi Uranüs
08 Aralık Pazartesi Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini, yeni başlangıç ve girişimleri olumlu yönde etkileyebilir. Özgürlükçü kişi ve gruplarda, plan ve projelerde, teknolojik konularda yeni girişim ve başlangıçlar olabilir. Uranüsü simgeleyen bu konulardaki yeni girişim ve başlangıçlar yüzünden asker, polis ve güvenlik birimlerinde, yeni başlangıç ve girişimlerde yeni keşifler, özgün ve özgür çalışmalar olabilir. (Örneğin askeri alanda yeni teknolojik silahlar imal edilebilir. Yada teknolojik ve bilimsel konularla ilgili yeni keşifler olabilir.) Kişisel olarak Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlardan yada Kova burcunu simgeleyen arkadaş ve tanıdıklardan, özgürlükçü kişi ve gruplardan, plan ve projelerden, teknolojik konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Uranüs hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında
bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Aslan burcunu iyi etkileyen transit: 08, 09, 10 Aralık Jüpiter
08, 09, 10 Aralık Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular Aslan burcunu simgeleyen nüfuzlu kişileri, liderleri, gençleri, spekülatif konuları (Borsa, altın, döviz, vs) olumlu yönde etkileyebilir. Yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda bir canlılık ve yeni organizasyonlar olabilir. Jüpiteri simgeleyen bu konulardaki canlılık ve yeni organizasyonlar yüzünden nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) genişleme, başarı ve zenginlik olabilir. (Örneğin yabancı ülke ve kültürlerde olası yeni organizasyonlar yüzünden Borsa, altın, döviz gibi spekülatif konularda bolluk ve bereket olabilir. Yada yabancı ülke ve kültürlerdeki canlılık
ve cömertlik yüzünden dünyadaki nüfuzlu kişiler ve liderlerde örneğin Amerikan Başkanı Obamada bir başarı söz konusu olabilir.) Kişisel olarak Güneşi Aslan burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlardan yada Yay burcunu simgeleyen uzun yolculuklardan, yabancı ülke, şehir ve kültürlerden, hukuk ve yasalardan, yüksek öğrenimle ilgili konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Jüpiter hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Başak burcunu iyi etkileyen transit: 13 Aralık Cumartesi Ay
13 Aralık Cumartesi Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular Başak burcunu simgeleyen her türlü iletişimi (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konuları, her türlü hizmeti (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanları, komşu ülkeleri olumlu yönde etkileyebilir. Vatani konularda, ülke güvenliğinde ve üretimle ilgili konularda iletişim ve hizmet artabilir. Ay.ı simgeleyen bu konulardaki iletişim ve hizmet yüzünden her türlü iletişimde (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konularda, her türlü hizmette (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlarda, komşu ülkelerde güvenlik ve üretim artabilir. Kişisel olarak Güneşi Başak burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlardan yada Yengeç burcunu simgeleyen ev, aile, anne, kadın, gayrimenkul, beslenme, üretim, güvenlik ve vatani konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Ay hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

Yay burcunu iyi etkileyen transitler: 11, 12 Aralık Güneş / 13, 14 Aralık Merkür / 10 Aralık Çarşamba Venüs
11, 12 Aralık Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları olumlu yönde etkileyebilir. Nüfuzlu kişilerde, liderlerde, gençlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) genişleme, başarı, cömertlik ve zenginlik olabilir. Güneşi simgeleyen bu konulardaki genişleme, başarı, cömertlik ve zenginlik yüzünden yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda bir canlılık ve yeni organizasyonlar olabilir. Kişisel olarak Güneşi Yay burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlardan yada Aslan burcunu simgeleyen baba, çocuk, genç yada erkek kişilerden, nüfuzlu ve tanınmış kişilerden, romantik ilişkilerden, hobi ve eğlencelerden, spekülatif konulardan (Borsa, altıni, döviz, vs) olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Güneş hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

13, 14 Aralık Merkürü simgeleyen her türlü iletişim (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konular, her türlü hizmet (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlar, komşu ülkeler Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları olumlu yönde etkileyebilir. Her türlü iletişimde (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), ticari konularda, her türlü hizmette (ulaşım, sağlık, eğitim), işçi ve çalışanlarda, komşu ülkelerde genişleme, başarı, cömertlik ve zenginlik olabilir. Merkürü simgeleyen bu konulardaki genişleme, başarı, cömertlik ve zenginlik yüzünden yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda iletişim ve hizmet artabilir. (13 Aralık günü Yay burcunu simgeleyen şeylere Güneşden her ne kadar olumsuz etkiler gelse de Merkürden olumlu etkiler gelmekte olduğu görülmekte.) Kişisel olarak Güneşi Yay burcunda olanlar Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlardan yada İkizler ve Başak burcunu simgeleyen her türlü iletişimden (konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, ulaşım, eğitim-öğretim), yakın çevreden (kardeş, akraba, komşu), ticari konulardan, günlük işlerden, her türlü hizmetten (ulaşım, eğitim, sağlık), iş arkadaşlarından, çalışanlardan, ev hayvanlarıyla ilgili konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Merkür hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.

10 Aralık Çarşamba Venüsü simgeleyen para konuları, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklar, sosyal ve siyasi konular Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasaları, yüksek öğrenimle ilgili konuları olumlu yönde etkileyebilir. Para konularında, ülkenin sahip olduğu mal-mülk ve topraklarda, sosyal ve siyasi konularda genişleme, başarı, cömertlik ve zenginlik olabilir. Venüsü simgeleyen bu konulardaki genişleme, başarı, cömertlik ve zenginlik yüzünden yabancı ülke ve kültürlerde (kürt, alevi, vs), hukuk ve yasalarda, yüksek öğrenimle ilgili konularda uyum ve barış söz konusu olabilir. Kişisel olarak Güneşi Yay burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlardan yada Boğa ve Terazi burcunu simgeleyen mal-mülk, para konularından, ikili ilişkilerden (ortaklık, evlilik), sosyal ve siyasi konulardan olumlu etkiler alabilirler. Astrolojik haritanızda Venüs hangi evinize denk düşüyorsa hayatınızın o alanında bu konulardan olumlu etkiler alabilirsiniz.
 
Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar 
- 24 - 30 Kasım 2014 burç yorumlarımızda 26 Kasım için Ay, Mars ve Plütonun Oğlak.da kötü, Jüpiterin Aslanda süper konumda olacağını yazmıştık. Gerçekten de;

26 Kasım Muğla ve Kütahya'da peş peşe 4,1 şiddetinde deprem oldu. (Yer altını sembolize eden Akrep burcunun yöneticisi Plütonun kötü konumda olmasına örnek olay.) (http://gundem.bugun.com.tr/korkutan-gelisme-haberi/1365396)

26 Kasım Borsada 4 ay sonra bir ilk. Merkezi İstinye'de bulunan Borsa İstanbul'da bugün adeta bayram havası esti. Petrol fiyatları ve tahvil faizlerindeki gerilemenin etkisiyle Banka hisseleri öncülüğünde yükselen BIST, 84 bin 243 puan ile 4 ayın en yüksek kapanışını yaptı. (Jüpiterin Aslan burcunda iyi konumda olmasına örnek olay.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/borsada-4-ay-sonra-bir-ilk/8388/)

26 Kasım Türkiye'yi AB'ye şikayet ediyor. Danimarka Dışişleri Bakanı Martin Lidegaard, İslam karşıtı yazar Lars Hedegaard’a saldıran 27 yaşındaki kişinin Türkiye’de serbest bırakılması konusunun aralık ayında Türkiye’nin üyeliğinin ele alınacağı AB toplantısına taşınacağını söyledi. (Ay.ın Oğlakda kötü konumda olmasına örnek. Vatani konularda bunalımlara işaret etmekte.) (http://www.milliyet.com.tr/turkiye-yi-ab-ye-sikayet-/dunya/detay/1975491/default.htm?ShowPageSkin=1)

- 24 - 30 Kasım 2014 yorumlarımızda 27 Kasım için Plütonun Oğlakda kötü, Jüpiterin Aslanda ve Güneşin Yayda süper konumda olacağını yazmıştık. Gerçekten de;

27 Kasım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İSEDAK toplantısında konuştu. (Güneşin Yay burcunda süper konumda olmasına örnek olay. Güneş liderleri simgeler. Cumhurbaşkanı Erdoğan da lider konumunda bulunmaktadır ve Natal Marsı da Yay burcundadır. Yay burcu yabancı ülke ve kültürleri simgelemektedir. Cumhurbaşkanı Erdoğanın yaptığı konuşma (İSEDAK -İslam İşbirliği toplantısı) Türkiyenin dışında yer alan yabancı ülke ve kültürlere yönelik birlik beraberlik çağrısı şeklinde olmuştur.) (http://www.milliyet.com.tr/-bizi-sevmiyorlar-/siyaset/detay/1975837/default.htm)

- 24 - 30 Kasım 2014 Kasım astroloji yorumlarımızda 28 Kasım için Satürnün Akrepde, Plütonun oğlakda kötü, Jüpiterin Aslanda süper konumda olacağını yazmıştık. Gerçekten de;

28 Kasım Bu sabah 16 deprem oldu. Simav ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından 15 artçı sarsıntı meydana geldi. (Satürnün Akrepde ve Plütonun Oğlak.da kötü konumda olmasına örnek olay.) (http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/simav-yine-sallandi-2-660944/)

28 Kasım Papa Franciscus Türkiye'de. (Jüpiterin Aslan burcunda süper konumda olmasına örnek olay. Ne kadar ilginçtir ki Papa da Jüpiterin yönettiği Yay burcundanıdır. (17 Aralık 1936 doğumlu) ve gelişiyle Aslan burcunu simgeleyen ülkenin liderlerini yani Cumhurbaşkanı ve Başbakanı olumlu açıdan etkilemiştir.) (http://www.milliyet.com.tr/papa-franciscus-turkiye-de-gundem-1976464/)

28 Kasım Borsa'da 1.5 yıl sonra bir ilk. Borsa bir buçuk yıl sonra ilk kez 85 bin puanı aştı. (Jüpiterin Aslan burcunda süper konumda oluşuna örnek olay. Aslan burcunu simgeleyen spekülatif konuların (Borsa, altın, vs) olumlu etkiler alabileceğini yazmıştık. Jüpiterin Aslan burcunda süper konumda olduğu ilk günler önce altın fiyatlarında bir yükseliş oldu daha sonraki günlerde borsada bir yükseliş yaşandı.) (http://www.stargundem.com/ekonomi/1438315-borsada-15-yil-sonra-bir-ilk.html)

28 Kasım Kobani'den gelen dakika haberlerine göre şehirde YPG ve IŞİD arasındaki çatışmalarda Kürt güçleri yüzde 80 dolayında bir hakimiyet kurmuş durumda. (Venüsün Yayda Jüpiterin Aslanda süper konumda olmasına örnek olay. 24 Kasım Pzt günü için Venüsün Yayda süper konumda olması Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerde uyum yada barışa işaret etmektedir. Bu uyum ve barış Jüpiterin Aslan burcunda olmasından ötürü Aslan burcunu simgeleyen liderleri de olumlu etkilemekte.) (http://www.milliyet.com.tr/kobani-son-durum-ypg-den-buyuk/dunya/detay/1976586/default.htm)

- 24 - 30 Kasım 2014 Kasım burç yorumlarımızda 29 Kasım için Satürnün Akrepde, Mars ve Plütonun Oğlakda kötü, Jüpiterin Aslanda süper konumda olacağını yazmıştık. Gerçekten de;

30 Kasım Bartholomeos ve Papa'dan ortak bildiri. Ortodoks kiliseleri yetkilileri, bir Patrik’in, kamuoyu önünde bir Papa’yı ilk defa başından öptüğünü belirtti. (Jüpiterin Aslan burcunda süper konumda olmasına örnek olay. Jüpiter yabancı ülke ve kültürlerle birlikte, din, felsefe ve inançları da simgeler.) (http://www.milliyet.com.tr/bartholomeos-ve-papa-dan-ortak-gundem-1977243/)

- 24 - 30 Kasım 2014 haftalık burç yorumlarımızda 30 Kasım için Satürnün Akrepde, Merkürün Yayda, Plütonun Oğlakda kötü konumda olacağını yazmıştık. Gerçekten de;

30 Kasım Kütahya'nın Simav İlçesi'nde bu sabah Richter ölçeğine göre, 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Satürnün Akrep.de Plütonun Oğlakda kötü konumda olmasına örnek olay) (http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/kutahyada-deprem-5-662582/)

30 Kasım Ege Denizi’nin, Aydın’ın Didim İlçesi’nden yaklaşık 30 kilometre açığında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (http://www.milliyet.com.tr/ege-denizi-nde-deprem-gundem-1977331/)

- 01 - 07 Aralık 2014 haftalık astroloji burç yorumlarımızda 01 Aralık için Satürnün Akrepde, Mars ve PLütonun Oğlakda kötü, Jüpiterin Aslanda süper konumda olacağını yazmıştık. Gerçekten de;

01 Aralık Altının onsu 1.200 doları aştı. (Jüpiterin Aslan burcunda süper konumda olmasına örnek olay.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/altinin-onsu-1-200-dolari-test-etti/8643/)

- 01 - 07 Aralık 2014 haftalık burç yorumlarımızda 02 Aralık için Satürnün Akrepde, Mars ve PLütonun Oğlakda kötü, Jüpiterin Aslanda ve Venüsün Yayda süper konumda olacağını yazmıştık. Gerçekten de;

01 Aralık 100 milyar dolarlık dev anlaşma. (Venüsün Yay.da Jüpiterin Aslanda süper konumda olmasına örnek olay. Olay 1 gün önceden gerçekleşmiştir. 02 Aralık günü için Venüsün +4 katsayısıyla süper bir konumda olacağından siyasi konulardaki bir başarı yüzünden yabancı ülke ve kültürlerde uyum ve barış söz konusu olabilir demiştik. Ülkemize gelen Putinin de Venüsü simgeleyen Terazi burcundan olduğu unutulmamalıdır. Ayrıca Venüsü simgeleyen Putinin dolaylı yolllardan Aslan burcunu simgeleyen Obamaya destek verebileceğini söylemiştik. Gerçekten de Putinin Esad yanlısı tutumu dolaylı yollardan Obamaya destek vermektedir. Çünkü Obama öncelikli hedeflerinin Esad değil Işid olduğunu söylemektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/ilk-kez-cumhurbaskani-nin/siyaset/detay/1977846/default.htm)

02 Aralık Çeyrek altın 1 günde 5 lira yükseldi! (Jüpiterin Aslan burcunda süper konumda olmasına örnek olay.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/ceyrek-altin-1-gunde-5-lira-yukseldi/8673/)

02 Aralık Başbakan Davutoğlu bedelli askerlikle ilgili detayları açıkladı. Buna göre 1 Ocak 2015 itibarıyla 28 yaşından gün almış olanlar, 18 bin TL bedel ödeyerek, bedelli askerlik uygulamasından faydalanacak. (Venüsün Yayda Jüpiterin Aslan burcunda süper konumda olmasına örnek olay. Askerlik de hem sosyal hem de siyasi konulardan biridir. Bedelli askerlik çıkartılması Aslan burcunu simgeleyen AK partiyi, lider konumundakileri, nüfuzlu kişileri ve gençleri olumlu etkileyecektir.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/davutogludan-bedelli-askerlik-aciklamasi-664789/)
 
Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 08 - 14 Aralık haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
 
Yükselen Koç (8, 10, 11.evlere dikkat)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Uranüs 1.evde Pzt(+3) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumlu etki yada özgünlük. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Uranüs 1.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Jüpiter 5.evde Pzt(+7), Salı(+7), Çrş(+8) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleyen, genişleten, başarılı, cömert, zengin, tolerans sahibi, ahlaklı, idealist kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumlu etki yada genişleme. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Jüpiter 5.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Ay 6.evde Cts(+4) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Satürn 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Güneş 9.evde Prş(+7), Cuma(+3) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Güneş 9.evde Cts(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Merkür 9.evde Cts(+5), Pazar(+4) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 9.evde Çrş(+3) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 10.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Plüto 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada zorlanma. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Neptün 12.evde Salı(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumsuz etki yada kolay etkilenme. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Yükselen Boğa (7, 9, 10.evlere dikkat)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 4.evde Pzt(+7), Salı(+7), Çrş(+8) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleyen, genişleten, başarılı, cömert, zengin, tolerans sahibi, ahlaklı, idealist kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumlu etki yada genişleme. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Jüpiter 4.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Ay 5.evde Cts(+4) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Satürn 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Güneş 8.evde Prş(+7), Cuma(+3) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Güneş 8.evde Cts(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Merkür 8.evde Cts(+5), Pazar(+4) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 8.evde Çrş(+3) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 9.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Plüto 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada zorlanma. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Neptün 11.evde Salı(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumsuz etki yada kolay etkilenme. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Uranüs 12.evde Pzt(+3) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumlu etki yada özgünlük. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Uranüs 12.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Yükselen İkizler (6, 8, 9.evlere dikkat)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 3.evde Pzt(+7), Salı(+7), Çrş(+8) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleyen, genişleten, başarılı, cömert, zengin, tolerans sahibi, ahlaklı, idealist kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumlu etki yada genişleme. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Jüpiter 3.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Ay 4.evde Cts(+4) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Satürn 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Güneş 7.evde Prş(+7), Cuma(+3) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Güneş 7.evde Cts(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Merkür 7.evde Cts(+5), Pazar(+4) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 7.evde Çrş(+3) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 8.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Plüto 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada zorlanma. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Neptün 10.evde Salı(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumsuz etki yada kolay etkilenme. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Uranüs 11.evde Pzt(+3) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumlu etki yada özgünlük. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Uranüs 11.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Yengeç (5, 7, 8.evlere dikkat)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 2.evde Pzt(+7), Salı(+7), Çrş(+8) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleyen, genişleten, başarılı, cömert, zengin, tolerans sahibi, ahlaklı, idealist kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumlu etki yada genişleme. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Jüpiter 2.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Ay 3.evde Cts(+4) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Satürn 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Güneş 6.evde Prş(+7), Cuma(+3) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Güneş 6.evde Cts(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Merkür 6.evde Cts(+5), Pazar(+4) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 6.evde Çrş(+3) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 7.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Plüto 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 8.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada zorlanma. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Neptün 9.evde Salı(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumsuz etki yada kolay etkilenme. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Uranüs 10.evde Pzt(+3) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumlu etki yada özgünlük. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Uranüs 10.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Aslan (4, 6, 7.evlere dikkat)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Jüpiter 1.evde Pzt(+7), Salı(+7), Çrş(+8) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleyen, genişleten, başarılı, cömert, zengin, tolerans sahibi, ahlaklı, idealist kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumlu etki yada genişleme. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Jüpiter 1.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Ay 2.evde Cts(+4) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Satürn 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Güneş 5.evde Prş(+7), Cuma(+3) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Güneş 5.evde Cts(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Merkür 5.evde Cts(+5), Pazar(+4) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 5.evde Çrş(+3) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 6.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Plüto 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 7.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada zorlanma. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Neptün 8.evde Salı(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumsuz etki yada kolay etkilenme. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Uranüs 9.evde Pzt(+3) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumlu etki yada özgünlük. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Uranüs 9.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Yükselen Başak (3, 5, 6.evlere dikkat)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Ay 1.evde Cts(+4) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Satürn 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine  Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Güneş 4.evde Prş(+7), Cuma(+3) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Güneş 4.evde Cts(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Merkür 4.evde Cts(+5), Pazar(+4) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 4.evde Çrş(+3) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 5.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Plüto 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 6.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada zorlanma. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Neptün 7.evde Salı(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere  Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumsuz etki yada kolay etkilenme. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Uranüs 8.evde Pzt(+3) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumlu etki yada özgünlük. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Uranüs 8.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Jüpiter 12.evde Pzt(+7), Salı(+7), Çrş(+8) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleyen, genişleten, başarılı, cömert, zengin, tolerans sahibi, ahlaklı, idealist kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumlu etki yada genişleme. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Jüpiter 12.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Terazi (2, 4, 5.evlere dikkat)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Güneş 3.evde Prş(+7), Cuma(+3) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Güneş 3.evde Cts(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Merkür 3.evde Cts(+5), Pazar(+4) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 3.evde Çrş(+3) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 4.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Plüto 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 5.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada zorlanma. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Neptün 6.evde Salı(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine  Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumsuz etki yada kolay etkilenme. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Uranüs 7.evde Pzt(+3) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumlu etki yada özgünlük. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Uranüs 7.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Jüpiter 11.evde Pzt(+7), Salı(+7), Çrş(+8) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleyen, genişleten, başarılı, cömert, zengin, tolerans sahibi, ahlaklı, idealist kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumlu etki yada genişleme. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Jüpiter 11.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Ay 12.evde Cts(+4) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.

Yükselen Akrep (1, 3, 4.evlere dikkat)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Güneş 2.evde Prş(+7), Cuma(+3) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Güneş 2.evde Cts(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Merkür 2.evde Cts(+5), Pazar(+4) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 2.evde Çrş(+3) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 3.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Plüto 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 4.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada zorlanma. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Neptün 5.evde Salı(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumsuz etki yada kolay etkilenme. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Uranüs 6.evde Pzt(+3) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumlu etki yada özgünlük. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Uranüs 6.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Jüpiter 10.evde Pzt(+7), Salı(+7), Çrş(+8) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleyen, genişleten, başarılı, cömert, zengin, tolerans sahibi, ahlaklı, idealist kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumlu etki yada genişleme. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Jüpiter 10.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Ay 11.evde Cts(+4) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.

Yükselen Yay (12, 2, 3.evlere dikkat)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Prş(+7), Cuma(+3) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Güneş 1.evde Cts(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Merkür 1.evde Cts(+5), Pazar(+4) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 1.evde Çrş(+3) süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 2.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Plüto 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 3.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada zorlanma. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Neptün 4.evde Salı(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumsuz etki yada kolay etkilenme. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Uranüs 5.evde Pzt(+3) süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumlu etki yada özgünlük. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Uranüs 5.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Jüpiter 9.evde Pzt(+7), Salı(+7), Çrş(+8) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleyen, genişleten, başarılı, cömert, zengin, tolerans sahibi, ahlaklı, idealist kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumlu etki yada genişleme. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Jüpiter 9.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Ay 10.evde Cts(+4) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Satürn 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Oğlak (11, 1, 2.evlere dikkat)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 1.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Plüto 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 2.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada zorlanma. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Neptün 3.evde Salı(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumsuz etki yada kolay etkilenme. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Uranüs 4.evde Pzt(+3) süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumlu etki yada özgünlük. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Uranüs 4.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Jüpiter 8.evde Pzt(+7), Salı(+7), Çrş(+8) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleyen, genişleten, başarılı, cömert, zengin, tolerans sahibi, ahlaklı, idealist kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumlu etki yada genişleme. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Jüpiter 8.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Ay 9.evde Cts(+4) süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Satürn 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Güneş 12.evde Prş(+7), Cuma(+3) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Güneş 12.evde Cts(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Merkür 12.evde Cts(+5), Pazar(+4) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 12.evde Çrş(+3) süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.

Yükselen Kova (10, 12, 1.evlere dikkat)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Mars 1.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada zorlanma. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Neptün 2.evde Salı(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumsuz etki yada kolay etkilenme. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Uranüs 3.evde Pzt(+3) süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumlu etki yada özgünlük. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Uranüs 3.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Jüpiter 7.evde Pzt(+7), Salı(+7), Çrş(+8) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleyen, genişleten, başarılı, cömert, zengin, tolerans sahibi, ahlaklı, idealist kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumlu etki yada genişleme. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Jüpiter 7.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Ay 8.evde Cts(+4) süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Satürn 10.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Güneş 11.evde Prş(+7), Cuma(+3) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Güneş 11.evde Cts(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Merkür 11.evde Cts(+5), Pazar(+4) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 11.evde Çrş(+3) süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 12.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Plüto 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.

Yükselen Balık (9, 11, 12.evlere dikkat)
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Neptün 1.evde Salı(-1) kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kolay etkilenen (aşırı duyarlı), aldatan, fedakar, uyuşturan, alkolik, belirsiz, karışık, sorumluluktan kaçan, yan çizen, dalgın, dikkatsiz, düşüncesiz, bulanık, kaçamak davranan, unutkan, nedensiz korkular duyan, endişeli, kuruntulu, hayal kırıklığı yaratan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Neptün hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mistik, hayalci, kahin, romantik, hayırsever kişiler, büyük kurum ve kuruluşlar, şirketler, vakıflar, gizli düşmanlar, sıkıntı ve sorunlar, artistik işler (resim, müzik,sinema, vs), bağımlılık yaratan maddeler (sigara, alkol, ilaç, vs), psikolojisi bozuk kişiler, Güneşi yada Marsı Balık burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Neptünü simgeleyen Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulardan gelebilecek olumsuz etki yada kolay etkilenme. Neptünün yönettiği burç olan Balık burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Uranüs 2.evde Pzt(+3) süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Objektif, insancıl, bağımsızlığına düşkün, özgün, özgür, kaşif kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumlu etki yada özgünlük. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Uranüs 2.evde Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. Uranüsün yönettiği burç olan Kova burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Jüpiter 6.evde Pzt(+7), Salı(+7), Çrş(+8) süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında İyimser, hevesli, samimi, gerçeği arayan, yargısal (hukuksal), maceracı, genişleyen, genişleten, başarılı, cömert, zengin, tolerans sahibi, ahlaklı, idealist kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumlu etki yada genişleme. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Jüpiter 6.evde Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güvenen, tembel, işi başkalarına bırakan, sorumsuz, ukala, fanatik kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Jüpiter hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yüksek öğrenimle ilgili kişi ve konular, hukuk ve yasalarla ilgili kişi ve konular, yabancı ülke, şehir ve kültürlerle ilgili kişi ve konular, uzun yolculuklarla ilgili kişi ve konular, din, inanç ve felsefeyle ilgili kişi ve konular, Güneşi yada Marsı Yay burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Jüpiteri simgeleyen Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikiminden gelebilecek olumsuz etki yada tembellik. Jüpiterin yönettiği burç olan Yay burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Ay 7.evde Cts(+4) süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumlu etki yada kendini koruma. Ay.ın yönettiği burç olan Yengeç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Satürn 9.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar. Satürnün yönettiği burç olan Oğlak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Güneş 10.evde Prş(+7), Cuma(+3) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Güneş 10.evde Cts(-1) kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumsuz etki yada yetersizlik. Güneşin yönettiği burç olan Aslan burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Merkür 10.evde Cts(+5), Pazar(+4) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim. Merkürün yönettiği burç olan İkizler veya Başak burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 10.evde Çrş(+3) süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumlu etkiler alabilir.
 
Venüs 11.evde Prş(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumsuz etki yada ağırkanlılık, yavaşlık, nefse ve zevke düşkünlük. Venüsün yönettiği burç olan Boğa veya Terazi burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Plüto 11.evde Pzt(-1), Salı(-1), Çrş(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. Plütonun yönettiği burç olan Akrep burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 
Mars 12.evde Pzt(-1), Salı(-1), Prş(-1), Cuma(-1), Cts(-1), Pazar(-1) kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler, Güneşi yada Marsı Koç burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Marsı simgeleyen Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sisteminden gelebilecek olumsuz etki yada zorlanma. Marsın yönettiği burç olan Koç burcunda Natal gezegenleriniz varsa katsayıları oranında bu gezegenlerin temsil ettiği şeyler olumsuz etkiler alabilir.
 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!