22 - 28 Eylül 2014 Haftalık burç astroloji : 25 Eylül hariç olumlu bir hafta !

Bu hafta fırtına öncesi sessizliğinde geçebilir. Ancak yine de 25 Eylül Perşembe haftanın en yoğun günü sayılabilir. Çünkü bu günde Satürn Akrep.de, Uranüs Koç.da, Plüto Oğlak burcunda kötü konumda olacak. Başak burcundaki Venüs ise Güneş ve Merkürün desteğiyle 25 Eylül ile 27 Eylül günleri süper bir konumda olacak. 23 Eylülde Güneş Terazi burcuna geçiyor. 28 Eylülde ise Merkür Akrep burcunda olacak.

22 - 28 Eylül 2014 Haftalık burç astroloji detay;

Aşağıda etkileri en çok hissedilecek gezegenler baz alınmıştır ! 

Olumsuz Transitler

Koç burcunu kötü etkileyen transit : 25 Eylül Perşembe Uranüs
25 Eylül Perşembe günü Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini yada bir takım yeni girişim yada başlangıçları olumsuz etkileyebilirler. Özgürlükçü kişi ve gruplar her zamankinden daha öfkeli olabilirler. Plan ve projelerde yada teknolojik konularda zorlanmalar olabilir. Asker, polis ve güvenlik birimleri içinde huzursuzluklar yada ani değişimler olabilir. Yeni başlangıç ve girişimlerde de huzursuzluklar ve değişimler olabilir. Bir takım öfkeli özgürlükçü kişi ve gruplar, saldırı planları, silahları asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilirler. Bireysel açıdan Güneşi Koç burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlardan olumsuz etkiler alabilirler. Tr Uranüs astrolojik haritanızda hangi evinize denk düşüyorsa bu olumsuzluk o evle ilgili konularda baş gösterebilir.

Terazi burcunu kötü etkileyen transit : 26 Eylül Cuma Ay
26 Eylül Cuma günü Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği yada ülke genelinde üretimle ilgili konular Terazi burcunu simgeleyen başta sosyal ve siyasi konular olmak üzere para konularını da olumsuz bir şekilde etkileyebilir. Vatani konularda kararsızlık, talepkarlık, kendi isteklerini ön plana sürme olabilir. Ülke güvenliğiyle ilgili konularda da kararsızlık ve talepkarlık söz konusu olabilir. Üretimle ilgili konularda da talepkarlık ve ağırkanlılık baş gösterebilir. Sosyal ve siyasi konularda güvensizlik söz konusu olabilir. Para konularında da güvensizlik ve verimsizlik olabilir. Vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda talepkar kişiler sosyal ve siyasi konularla uğraşan kişilerin güvensiz hissetmesine yol açabilirler. Üretimle ilgili konularda yapılacak talepkarlıklar yada verimsizlikler de para konularıyla uğraşanların güven kaybına yol açabilir. Bireysel açıdan Güneşi Terazi burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlardan olumsuz etkiler alabilirler. Tr Ay astrolojik haritanızda hangi evinize denk düşüyorsa bu olumsuzluk o evle ilgili konularda baş gösterebilir.

Akrep burcunu kötü etkileyen transit : 25, 27 Eylül Satürn
25, 27 Eylül günleri Satürnü simgeleyen Başkan, patron, otorite sahipleri Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işleri, bankacılık konularını, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını, ülke genelindeki değişim ve dönüşümleri olumsuz etkileyebilirler. Başkan, patron ve otorite sahipleri bu günlerde her zamankinden daha katı, yıkıcı ve sahiplenici olabilirler. Gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında (petrol, doğal gaz, madenler, barajlar, vs) bunalımlar, engel, yasak ve aksilikler olabilir. Başkan, patron ve otorite sahiplerinin katı, yıkıcı ve sahiplenici tutumları gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında, ülke genelindeki değişim ve dönüşümlerde bunalımlara yol açabilir. Bireysel açıdan Güneşi Akrep burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlardan olumsuz etkiler alabilirler. Tr Satürn astrolojik haritanızda hangi evinize denk düşüyorsa bu olumsuzluk o evle ilgili konularda baş gösterebilir.

Oğlak burcunu kötü etkileyen transit : 25 Eylül Perşembe Plüto
25 Eylül Perşembe günü Plütonu simgeleyen gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, ülke genelindeki bir takım değişim ve dönüşümler Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahiplerini olumsuz anlamda etkileyebilirler. Gizli saklı işlerde, banakcılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda bunalımlar, yetersizlikler (Barajlarda su yetersizliği, vs), aksilikler, engel ve yasaklar olabilir. Başkan, patron ve otorite sahipleri her zamankinden daha yıkıcı, sahiplenici ve katı olabilirler. Gizli saklı işlerdeki, banakcılık konularındaki, yer altı ve üstündeki bunalımlar Başkan, patron ve otorite sahiplerinin katı ve yıkıcı olmasına yol açabilirler. Bu arada yer altındaki fay hatlarında da sonradan deprem yapmak üzere bir takım baskılar ve kırılmalar olabilir. Bireysel açıdan Güneşi Oğlak burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlardan olumsuz etkiler alabilirler. Tr Plüto astrolojik haritanızda hangi evinize denk düşüyorsa bu olumsuzluk o evle ilgili konularda baş gösterebilir.

Olumlu Transitler

Başak burcunu iyi etkileyen transit : 24, 25, 26, 27 Eylül Venüs
24, 25, 26, 27 Eylül günleri Venüsü simgeleyen para konuları, sosyal ve siyasi konular yada siyasetçiler Başak burcunu simgeleyen Hizmet (işçi ve çalışanlar), sağlık ve iletişim sektörünü (iletişimin her dalı, konuşma, yazışma, bilgi, belge, internet, eğitim-öğretim, kısa yollar, ulaşım), ticari konuları olumlu yönde etkileyebilir. Para konularında verimlilik ve iletişim artabilir. Sosyal ve siyasi konularda da iletişim ve hizmete yönelik eylemler artabilir. Hizmet ve sağlık sektöründe, işçi ve çalışanlarda, iletişim sektöründe, ulaşımda, eğitim ve öğretimde, ticari konularda uyum ve denge söz konusu olabilir. Para konularında yada sosyal ve siyasi konularda verimlilik ve hizmete yönelik çalışmalar hizmet (işçi ve çalışanlar), sağlık ve iletişim sektöründe yada ticari konularda uyum, denge ve güvenilir olmaya yol açabilir. Bireysel açıdan Güneşi Başak burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlardan olumlu etkiler alabilirler. Tr Venüs astrolojik haritanızda hangi evinize denk düşüyorsa bu olumlu etki o evle ilgili konularda baş gösterebilir.

Terazi burcunu iyi etkileyen transitler : 26, 28 Eylül Güneş / 22, 23 Eylül Merkür
26, 28 Eylül günleri Güneşi simgeleyen nüfuzlu ve tanınmış kişiler, lider konumundakiler, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konuları ve ikincil olarak da para konularını olumlu olarak etkileyebilirler. Nüfuzlu ve tanınmış kişiler, liderler, gençler bu günlerde daha uyumlu ve dengeli olabilirler. Spekülatif konularda da (Borsa, vs) uyum, denge ve kararlılık söz konusu olabilir. Sosyal ve siyasi konularda ve ikincil olarak da para konularında bir canlılık ve yeni organizasyonlar olabilir. Nüfuzlu ve tanınmış kişilerin, liderlerin, gençlerin, spekülatif konuların (Borsa, vs) uyum ve kararlılık içinde olması sosyal ve siyasi konularda yada para konularında canlılığa ve yeni organizasyonların olmasına yol açabilir. Bireysel açıdan Güneşi Terazi burcunda olanlar Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlardan olumlu etkiler alabilirler. Tr Güneş astrolojik haritanızda hangi evinize denk düşüyorsa bu olumlu etki o evle ilgili konularda baş gösterebilir.

22, 23 Eylül günleri Merkürü simgeleyen iletişim (her türlü iletişim, konuşma, yazma, bilgi, belge, internet, eğitim-öğretim, ulaşım), hizmet (işçi ve çalışanlar) ve sağlık sektörü, ticari konular Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konuları, para konularını olumlu anlamda etkileyebilirler. İletişimin her alanında, hizmet ve sağlık sektöründe (işçi ve çalışanlarda), ticari konularda uyum, denge ve kararlılık söz konusu olabilir. Sosyal ve siyasi konularda, siyasetçilerde yada para konularında bilgi, beceri ve iletişim ön plana çıkabilir. İletişimin her dalında, hizmet ve sağlık sektöründe, ticari konularda oluşan uyum ve denge sosyal ve siyasi konularda ikincil anlamda da para konularında becerikliliğin, iletişimin, yeni fikirlerin ortaya çıkmasına yol açabilir. Bireysel açıdan Güneşi Terazi burcunda olanlar Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlardan olumlu etkiler alabilirler. Tr Merkür astrolojik haritanızda hangi evinize denk düşüyorsa bu olumlu etki o evle ilgili konularda baş gösterebilir. 

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar

08 - 14 Eylül 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda 10 ve 11 Eylül günlerinin yoğun geçeceğini söylemiştik. Gerçekten de;

10 Eylül 'Toplum Yararına Çalışma Projesi' kapsamında çeşitli kurumlarda çalıştırılıp geçen haziran ayında işlerine son verilen 7 bin 286 işçinin eylemleri sürüyor. (Merkürün Terazi burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay) (http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/polis-ankaraya-yine-yurutmedi-598249/)

10 Eylül ENERJİ-SEN üyesi bir grup BEDAŞ işçisi, işçi ölümlerine dikkat çekmek amacıyla SGK İl Müdürlüğü’ne bağlı Şişli’deki binada eylem yaptı. (Merkür Terazide kötü) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/guvenligi-protestosu-sirasinda-7-katta-598125/)

10 Eylül 40 bin öğretmen atamasıyla ilgili detaylar bu gece açıklanacak. (Güneş Başak.da süper) (http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/ogretmen-atamalari-belli-oluyor-598172/)

10 Eylül Ankara’da sürpriz zirve. Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında güvenlik toplantısı düzenledi. (Uranüs ve Ay.ın Koç.da kötü olması) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/ankarada-surpriz-zirve-597766/)

11 Eylül Obama TSİ sabah 04:00'de Işide karşı mücadele stratejisini açıkladı. (Ay.ın Koç.da kötü konumda olması) (http://www.hurriyet.com.tr/dunya/27177468.asp)

11 Eylül Kürtçe okul gerilimi! Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Yalaza köyünde yapımına bir yıl önce başlanan ve Kürtçe eğitimin verileceği belirtilen okul inşaatı için bugün gerginlik yaşandı. Askerlere ateş açıldı. (http://www.milliyet.com.tr/kurtce-okul-gerilimi--gundem-1938656/)

12 Eylül Francis Ricciardone’den şok Türkiye çıkışı. Eski ABD Ankara Büyükelçisi Ricciardone "Türkiye El Nusra'ya yardım etti" dedi. Bu açıklamanın tam da ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’nin ziyareti öncesinde yapması dikkat çekti. (08 - 14 Eylül 2014 burç yorumlarımızda 12 Eylül Cuma günü Uranüsün de körüklemesiyle Marsın Akrep burcunda haftanın en kötü konumunda olacağını söylemiştik. Akrep burcu daha önce yapılan gizli saklı işleri ve kötü konumdaki Mars da bu gizli saklı işlerdeki zorlanmaları, dağılmaları sembolize etmektedir.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/francis-ricciardoneden-sok-turkiye-cikisi-599624/)

12 Eylül Benzine indirim geldi. (8 - 14 Eylül 2014 Eylül burç yorumlarımızda 12 Eylül günü Ay.ın Boğa burcunda iyi konumda olacağından ötürü Ay.ı simgeleyen üretimle ilgili konuların sosyal ve para konularını olumlu etkileyebileceğini söylemiştik. Gerçekten de benzin üretiminde fiyatların düşmesi sosyal ve para konularına olumlu yansıdı.) (http://www.milliyet.com.tr/benzine-indirim-geldi/ekonomi/detay/1939181/default.htm)

12 Eylül İstanbul’la ilgili korkutan deprem açıklaması. ABD’li ve Türk bilim adamları İstanbul’un 8 kilometre açığında 7 büyüklüğünde veya daha büyük bir depremin olabileceğini açıkladı. (2015 Ağustos ayında bir çok transit kötü konumda olacak. Bunların arasında depremi tetikleyebilecek transitler de var. Örneğin 26 Ağustos günü yer altındaki fay hatlarını simgeleyen Akrep burcunun yöneticisi Plütonun -2 katsayısı ile kötü konumda olması, baskıyı sembolize eden Satürnün Akrep burcunda kötü konumda olması, ani değişimleri simgeleyen Uranüsün -4 katsayısı ile kötü konumda olması, vatani konuları simgeleyen Ay.ın Oğlak burcunda -3 katsayısı ile kötü konumda olması olumsuz bir değişimi yada toplumsal bir olayı göstermekte. Bu bir sıcak savaş işareti de olabilir.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/istanbulla-ilgili-korkutan-deprem-aciklamasi-599648/)

12 Eylül Terör örgütü DHKP-C’ye yönelik gerçekleştirilen operasyonun ardından Gazi Mahallesi’nde toplanan grup, yola barikatlar kurarak ateşe verdi. (Uranüsün Koç burcunda kötü konumda olmasına örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/gazi-mahallesi-karisti-gundem-1939224/)

14 Eylül Ahmet Davutoğlu'nun konuşacağı kürsüyü devirdiler. (Uranüsün Koç burcunda kötü konumda olmasına örnek olay.) (http://www.odatv.com/n.php?n=ahmet-davutoglunun-konusacagi-kursuyu-devirdiler-1409141200)

15 - 21 Eylül 2014 haftalık astroloji yorumlarımızda 15 Eylülde Ay.ın İkizler burcunda süper bir konumda olduğunu söylemiştik. Ve bu yüzden Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda iletişimin artabileceğini, ülke genelinde vatani konularda yapılacak konuşma, yazışma, vs.nin komşu ülkelerle olan iletişimi, fikir ve düşünceleri olumlu etkileyebileceğini söylemiştik. Gerçekten de;

15 Eylül Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretlerini tamamlamasının ardından Katar'dan ayrıldı ve önemli açıklamalarda bulundu. (Bu günde Cumhurbaşkanının Katara yaptığı yolculukta Türk-Katar işbirliğiyle yapılacak Çarşı hakkında bilgi alındı. Katar Emiriyle samimi pozlar verildi ve Cumhurbaşkanı Katar dönüşü ülke güvenliği ve vatani konular hakkında önemli açıklamalarda bulundu.)(http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2014/09/15/erdoganin-makam-aracini-katar-emiri-kullandi) (http://www.ilkehaberajansi.com.tr/haber/cumhurbaskani-erdogandan-katar-donusunde-onemli-aciklamalar.html)

15 Eylül Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fitch ve Moody's'in siyasi açıklamalar yaptıklarını belirterek, 'Başbakan'a söylerim, gerekirse ilişkilerimizi keseriz' diye konuştu. (15 - 21 Eylül astroloji yorumlarımızda Marsın Yay burcunda bütün bir hafta kötü konumda olacağını ve bu yüzden de Marsı simgeleyen bir takım girişimlerin Yay burcunu simgeleyen yabancı ülke ve kültürleri olumsuz etkileyebileceğini söylemiştik. Cumhurbaşkanı Erdoğanın ise Mars 8.evinde ve Yay burcunda olduğundan 8.evi simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerdeki bankacılık konularındaki girişimlerden olumsuz etkiler gelebileceğini belirtmiştik. Sonuçta Moody's yabancı ülkede ve bankacılıkla ilgili bir kuruluştur ve ilişkilerin kesilmesi de olumsuz bir durumdur.) (http://t24.com.tr/haber/erdogan-bddk-bank-asya-konusunda-kararini-vermeli,270841)

16 Eylül İstanbul Valisi ve diğer 9 vali merkeze alındı. (Plütonun Oğlak burcundaki olumsuz etkisine örnek olay. Valiler Oğlak burcunun yöneticisi olan ve otorite sahibi kişileri simgeleyen Satürnü temsil etmektedir. Plüton ise bu olayda olumsuz değişim ve dönüşümleri simgelemektedir.) (http://www.odatv.com/n.php?n=vali-mutlu-hakkinda-flas-karar-1609141200)

16 Eylül Hükümete yakın gazete TSK'da tasfiyenin başladığını söyledi ve ekledi. (Uranüsün Koç burcunda kötü konumda olmasına örnek olay. Uranüs ani değişim ve huzursuzlukları Koç burcu ise asker, polis ve güvenlik birimlerini simgelemekte.) (http://www.odatv.com/n.php?n=hukumete-yakin-gazete-tskda-tasfiyenin-basladigini-soyledi-ve-ekledi-1609141200)

16 Eylül Hakkari Valiliği Kürtçe okulu mühürledi. (Marsın Yay burcundaki kötü etkisine örnek olay. Bu olayda Yay burcu kürt, vs gibi yabancı kültürleri Mars ise zorlanmayı simgelemektedir. Kürtçe eğitim verilen okulun kapanması da Marsın Yay burcundaki durumuna örnek teşkil etmektedir.) (http://gundem.bugun.com.tr/son-dakika-o-okul-muhurlendi-haberi/1258415)

17 Eylül Ankara’da çok kritik güvenlik toplantısı. (15 - 21 Eylül 2014 haftalık burç yorumlarımızda iletişimin sembolü Merkürün genelde bütün bir hafta Terazi burcunda iyi konumda olmasına rağmen 17 Eylül günü Uranüs yüzünden kötü konumda olacağını bu yüzden de her türlü bilgi, belge ve iletişimin sosyal ve siyasi konuları olumsuz etkileyebileceğini, sosyal ve siyasi konularda kurnazlık ve hilekarlıkların olabileceğini söylemiştik. Ayrıca 17 Eylül günü Venüs Başak.da, Mars Yay.da, Jüpiter Aslan.da, kötü konumda olabileceğini söylemiştik. Gerçekten de Merkürü simgeleyen bir takım bilgi, belge ve konuşmaların Terazi burcunu simgeleyen siyasetçileri olumsuz etkilediği ve ani bir kararla toplantı yaptıkları görülmektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/kosk-te-surpriz-guvenlik-zirvesi-/siyaset/detay/1941232/default.htm)

Yükselen Burçlara göre Yorum
Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 22 - 28 Eylül haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.
Yükselen Koç
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Uranüs 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk.

Venüs 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum.

Güneş 7.evde Cuma, Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık.

Ay 7.evde Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık.

Merkür 7.evde Pzt, Salı süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim.

Satürn 8.evde Prş, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar.

Plüto 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim.

Yükselen Boğa
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. 

Güneş 6.evde Cuma, Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık.

Ay 6.evde Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık.

Merkür 6.evde Pzt, Salı süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim.

Satürn 7.evde Prş, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar.

Plüto 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. 

Uranüs 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. 

Yükselen İkizler
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. 

Güneş 5.evde Cuma, Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık.

Ay 5.evde Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık. 

Merkür 5.evde Pzt, Salı süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim.

Satürn 6.evde Prş, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar.

Plüto 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. 

Uranüs 11.evde Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk.

Yükselen Yengeç
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum.

Güneş 4.evde Cuma, Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık.

Ay 4.evde Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık.

Merkür 4.evde Pzt, Salı süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim.

Satürn 5.evde Prş, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar.

Plüto 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim.

Uranüs 10.evde Prş kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk.

Yükselen Aslan
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. 

Güneş 3.evde Cuma, Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık.

Ay 3.evde Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık.

Merkür 3.evde Pzt, Salı süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim.

Satürn 4.evde Prş, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar.

Plüto 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. 

Uranüs 9.evde Prş kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk.

Yükselen Başak
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Venüs 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum. 

Güneş 2.evde Cuma, Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık.

Ay 2.evde Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık.

Merkür 2.evde Pzt, Salı süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim.

Satürn 3.evde Prş, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar.

Plüto 5.evde Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. 

Uranüs 8.evde Prş kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk.

Yükselen Terazi
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Güneş 1.evde Cuma, Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık.

Ay 1.evde Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık.

Merkür 1.evde Pzt, Salı süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim.

Satürn 2.evde Prş, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar.

Plüto 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. 

Uranüs 7.evde Prş kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. 

Venüs 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum.

Yükselen Akrep
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Satürn 1.evde Prş, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar.

Plüto 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim. 

Uranüs 6.evde Prş kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk.

Venüs 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum.

Güneş 12.evde Cuma, Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık.

Ay 12.evde Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık.

Merkür 12.evde Pzt, Salı süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim.

Yükselen Yay
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Plüto 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim.

Uranüs 5.evde Prş kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğuna Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk.

Venüs 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum.

Güneş 11.evde Cuma, Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık.

Ay 11.evde Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık.

Merkür 11.evde Pzt, Salı süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim.

Satürn 12.evde Prş, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar.  

Yükselen Oğlak
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Plüto 1.evde Prş kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Baş, yüz, göz, adaleler, safra kesesi, kan, alyuvarlar, erkek cinsel organları, bedenin ısı ayarlama sistemine Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim.

Uranüs 4.evde Prş kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Göğüs, Mideye Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk. 

Venüs 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum.

Güneş 10.evde Cuma, Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık.

Ay 10.evde Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık.

Merkür 10.evde Pzt, Salı süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim.

Satürn 11.evde Prş, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar.

Yükselen Kova
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Uranüs 3.evde Prş kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sistemine Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk.

Venüs 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum.

Güneş 9.evde Cuma, Pazar süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık.

Ay 9.evde Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık.

Merkür 9.evde Pzt, Salı süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim.

Satürn 10.evde Prş, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulağa Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar.

Plüto 12.evde Prş kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Ayaklar, beyin epifizi, psikolojik konulara Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim.

Yükselen Balık
(Aşağıda yazan özelliklerden mantıklı kombinasyonlar dikkate alınmalıdır)
Uranüs 2.evde Prş kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler, Güneşi yada Marsı Kova burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Uranüsü simgeleyen Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyondan gelebilecek olumsuz etki yada ani değişim ve huzursuzluk.

Venüs 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Cts süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sabırlı, üretken, kararlı, güvenilir, sakin, sevgi dolu, dost, sanatsal yetenekte, şefkatli, uyumlu, güzel, çekici, diplomatik, sosyal, adil, nazik, cana yakın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular, Güneşi yada Marsı Boğa veya Terazi burcunda olanlar. Sağlık açısından Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelere Venüsü simgeleyen Boğaz, boyun, ense, beynin arka kısmı, Denge sistemi, sümük zarları, damarlar, böbrekler, bel bölgesi, iç cinsel organlar, ter bezleri, erotik bölgelerden gelebilecek olumlu etki yada sakinlik, çekicilik, güzellik, uyum.

Güneş 8.evde Cuma, Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, canlı, saygın, onurlu, kendinden emin, lider, yapıcı, kendine güvenen, organize eden, yöneten kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler, Güneşi yada Marsı Aslan burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Güneşi simgeleyen Kalp, omurga, omurilik, kan dolaşımı, karın boşluğundan gelebilecek olumlu etki yada canlılık.

Ay 8.evde Cuma kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular, Güneşi yada Marsı Yengeç burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Ay.ı simgeleyen Göğüs, Mideden gelebilecek olumsuz etki yada aşırı duyarlılık.

Merkür 8.evde Pzt, Salı süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular, Güneşi yada Marsı İkizler veya Başak burcunda olanlar. Sağlık açısından Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğine Merkürü simgeleyen Sinir sistemi, eller, omuzlar, kollar, akciğerler, solunum sistemi, konuşma merkezi, bağırsaklar, hazım gücü, sindirim sisteminden gelebilecek olumlu etki yada yüksek iletişim.

Satürn 9.evde Prş, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.), Güneşi yada Marsı Oğlak burcunda olanlar. Sağlık açısından Arterlerdeki kan, kalça ve üst bacaklar, karaciğer, hücrelerin büyümesi, yağ birikimine Satürnü simgeleyen Dizler, kemikler, cilt, iskelet yapısı, kemik iliği, kalsiyum dengesi, dişler, yapısal ve bağlayıcı dokular, dalak, kulakdan gelebilecek olumsuz etki yada kısıtlamalar.  

Plüto 11.evde Prş kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler, Güneşi yada Marsı Akrep burcunda olanlar. Sağlık açısından Vücuttaki kan deveranı, topuk, ayak bileği, tansiyona Plütonu simgeleyen Üreme sistemi, rahim, vücudun kendini yenileme yeteneğinden gelebilecek olumsuz etki yada ölümcül, yıkıcı ve olumsuz yönde değişim.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!