25 - 31 Ağustos 2014 Haftalık burç astroloji : 28 - 29 Ağustos haftanın en gerilimli günleri !

28 ve 29 Ağustos günleri haftanın en gerilimli günleridir. Özellikle Cumhurbaşkanının köşke çıkacağı gün olan 28 Ağustos gününün astrolojik açıdan gerilimli bir güne denk gelmesi yeni Cumhurbaşkanımızın görevinde çok yoğun günler geçirebileceğine işaret etmektedir. 25, 28 ve 29 Ağustos günleri Mars ve Satürnün körüklemesiyle Oğlak burcundaki Plüton haftanın en kötü konumundaki gezegen ünvanını almaktadır. Bu durumdan Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahibi kişiler olumsuz etkilenmektedir. 29 Ağustos günü ise Terazi burcundaki Ay da haftanın en kötü konumundaki 2. göksel objesidir. Bu yüzden 29 Ağustos günü sosyal ve siyasi konularda gelgitler, değişimler ve aşırı bir hassasiyet oluşabilir. 27 Ağustos Çarşamba günü ise Merkür Başak burcunda Güneş ve Ay.ın da desteğiyle haftanın en iyi konumunda olacak. Aslında Merkür Başak burcunda bütün bir hafta süper bir konumda olacak ve Başak burcunu simgeleyen şeyleri olumlu yönde etkileyecek. Bu yüzden bu haftanın şanslısı Başak burçları diyebiliriz. Başak burcu hangi evimize denk düşüyorsa o evin konularında da olumlu gelişmeler olabilir. :)

Başbakanlık için yapılan spekülasyonlarda 3 dönem kuralına takılmayan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun ismi ön planda gözükmekte. Hatta Davutoğlunun Başbakan olacağı eski Cumhurbaşkanı tarafından da teyit edilmiştir. Ahmet Davutoğlu 26 Şubat 1959 doğumludur. Ne ilginçtir ki Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı gün olan 26 Şubatta doğmuş olup bir Balık burcudur. Ama Marsı İkizler burcundadır. Aslında bu hafta şanslı olan Başak burçlarının yönetici gezegeni ile İkizlerin yönetici gezegeni aynı olduğundan (Merkür) Davutoğlunun da olumlu etkiler alma olasılığı var. Ancak ben yine de Güneşi ve Marsı Başak burcunda olan Mehmet Ali Şahinin astrolojik açıdan başbakanlığa daha yakın olduğu kanısındaydım. Tabiki bu kişilerin doğum saatlerini bilemediğimizden yaptığım tahmin geneldir. Bu yüzden yanılma payı da mevcuttur. Genel anlamda konuşursak Başak burçlarının Güneş.den (Nüfuzlu kişilerden, lider konumundakilerden) ve Merkür.den (her türlü iletişimden, bilgi, belge, konuşma, vs.) olumlu etkiler alması olasıdır. İzleyip göreceğiz bakalım ! :)


Bu senenin başında yaptığımız genel yorumlarda Marsın Akrep burcuna (26 Temmuz - 13 Eylül 2014) girmesinden itibaren Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işlerde, yer altı örgütlerinde bir dağılma olabileceğini. Ayrıca depremlerde de artışların kaydedilebileceğini söylemiştik. Gerçekten de Alman istihbaratının Türkiyeyi dinlediğinin ortaya çıkması bu döneme rast gelmektedir. Ayrıca polislerin gözaltına alındığı Cemaat operasyonu da bu döneme rastlamaktadır. Bu dönem depremlerde de artışlar kaydedilmiştir. 13 Eylüle kadar gizli saklı işlerdeki çözülmeler daha çok gündeme gelebilir. (http://blog.milliyet.com.tr/30-aralik---05-ocak-2014-astroloji---2014-calkantilarla-dolu--/Blog/?BlogNo=442041).

Marsın bulunduğu burca her zaman için dikkat etmekte fayda var. Örneğin Mars Kasım ayında Oğlak burcunda kötü konumda olacağından Oğlak burcunu simgeleyen Başkan, patron ve otorite konumundaki kişilerde çözülmelere, dağılmalara yol açabilir. Özellikle 15 Kasım (7 gün öncesi ve sonrası) çok karışık olaylara işaret etmekte.

25 - 31 Ağustos 2014 Haftalık burç astroloji detay;

Olumsuz Transitler

Koç burcunu kötü etkileyen transit : Bütün bir hafta Uranüs
Bütün bir hafta Uranüsü simgeleyen özgürlükçü kişi ve gruplar öfkeli ve kavgacı olmaya devam edebilirler. Bu arada MHP'Nin kuruluş tarihi 08 Şubat 1969 olup Güneşi Kova ve Marsı Akrep burcundadır. Kova burcunun yöneticisi Uranüsün kötü konumda oluşu MHP partisini de olumsuz olarak etkilemektedir. Ayrıca saldırı silahları, planları Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz etmeye devam edebilir. Geleceğe yönelik plan ve projelerde, teknolojik konularda zorlanmalar olabilir. Teknolojik konulardaki aksaklıklar kazalara neden olabilir. Bu hafta da bir takım başlangıç ve girişimler öfkeli kişilerden, teknolojik konulardan yada plan ve projelerden olumsuz etkiler alabilir.

Aslan burcunu kötü etkileyen transit : Bütün bir hafta Venüs
Bütün bir hafta Venüsü simgeleyen sosyal ve siyasi konular Aslan burcunu simgeleyen nüfuzlu kişileri, lider konumundakileri, gençlik ve gençlikle ilgili konuları olumsuz etkileyebilir. Ayrıca para konularındaki egoistlikler spekülatif konulara (Borsa, altın, döviz, vs) olumsuz yansıyabilir. Bu arada AKP de Aslan burcunu simgelediğinden bir takım sosyal ve siyasi konulardaki egoistliklerden, aşırı gururlu ve kibirli kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Aslan burcunu simgeleyen şeyler yada kişilerde talepkarlık ve kararsızlık olabilir. Örneğin AKP'nin içinde kararsızlık olabilir. Yada nüfuzlu kişiler, lider konumundakiler, gençler kendi isteklerini dayatıp talepkar davranabilirler. Spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs.) da kararsızlık veya talepkarlık söz konusu olabilir.

Başak burcunu kötü etkileyen transit : 26 Ağustos Salı Güneş
26 Ağustos Salı günü Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler, gençler (Venüs Aslan burcunda kötü konumda olduğundan) sosyal ve siyasi konular yüzünden iletişim problemleri yaşayabilirler. Bu kişiler her şeye eleştirel yaklaşıp iletişimde dik kafalı olabilirler. Spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs) da kurnazlık olabilir, her türlü iletişim yüzünden (internet, bilgi, belge, vs.) problemler yaşanabilir. Bu günde Başak burçlarını simgeleyen şeyler her ne kadar nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konulardan olumsuz etkiler alsalar da Merkürü (her türlü iletişim, bilgi, belge, konuşma, iş arkadaşları, vs) ve Ay.ı (vatani konular, ülke güvenliği, vs.) simgeleyen konulardan olumlu destek görmekteler.

Terazi burcunu kötü etkileyen transit : 28, 29 Ağustos Ay
28, 29 Ağustos günleri Ay.ı simgeleyen vatani konularla, ülke güvenliğiyle ilgili konularda kararsızlık ve talepkarlık olabilir. Üretimle ilgili konularda da talepkarlık oluşabilir. Bu günlerde vatani konular, ülke güvenliğiyle ilgili konular yada üretimle ilgili konular sosyal ve siyasi konuları olumsuz etkileyebilir. Sosyal ve siyasi konularda değişimler, dalgalanmalar ve aşırı hassasiyet görülebilinir. Bu yüzden 28 ve 29 Ağustos günleri ikili ilişkilerde, sosyal ve siyasi konularda aşırı alıngan ve fevri olunmamalıdır.

Akrep burcunu kötü etkileyen transitler : Bütün bir hafta Mars / Bütün bir hafta Satürn
Bütün bir hafta Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işleri, değişim ve dönüşümleri olumsuz etkileyebilir. Asker, polis ve güvenlik birimlerinde yıkıcı ve olumsuz değişimler, dönüşümler olabilir. Mars yeni başlangıç ve girişimleri de simgelediğinden yeni başlangıç ve girişimlerde olumsuz değişimler olabilir. Uranüsün (Saldırı silahları, planları, öfkeli özgürlükçü kişi ve gruplar) Koç burcuna (asker, polis, güvenlik birimleri) verdiği huzursuzluk Akrep burcunu (gizli saklı işler) simgeleyen şeylere yıkıcı bir şekilde yansımaktadır. Gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda (Petrol, doğal gaz, madenler, barajlar vs), değişim ve dönüşümlerde öfke, kavga ve tartışmalar olabilir. Bu arada Marsın olumsuz enerjisi yer altındaki fay hatlarını da sonradan deprem yapmak üzere etkileyebilir. Kısaca bu hafta Marsın Akrep burcunda kötü konumda oluşu yüzünden Akrep burcunu simgeleyen (gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar, fay hatları, vs.) konularda depremler olabilir.

Bütün bir hafta Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite konumundakilerin her zamankinden daha katı, yıkıcı ve ölümcül olabilmeleri söz konusu. Bu durumdan Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, değişim ve dönüşümler olumsuz olarak etkilenebilir. Gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda Mars yüzünden hem kavgalar, saldırılar hem de Satürn yüzünden engel ve aksilikler, bunalımlar söz konusu olabilir.

Oğlak burcunu kötü etkileyen transit : 25, 26, 27, 28, 29, 30 Ağustos Plüto
25, 26, 27, 28, 29, 30 Ağustos günleri Plütonu simgeleyen gizli saklı işler ve bunlarla uğraşanlar, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar, değişim ve dönüşümler Başkan, patron ve otorite sahiplerini olumsuz etkileyebilirler. Kısaca Satürn (Başkan ve patronlar) ile Plüton (gizli saklı işler, vs.) arasında karşılıklı olumsuz bir etkileşim söz konusudur. Gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, yer altı ve üstü kaynaklarda bunalımlar, engel ve aksilikler olabilir.

Olumlu Transitler
Başak burcunu iyi etkileyen transitler : 26 Ağustos Salı Ay / Bütün bir hafta Merkür
26 Ağustos Salı günü Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda yada üretimle ilgili konularda verimlilik söz konusu olabilir.

Bütün bir hafta Merkürü simgeleyen konular (İletişimin her türü, konuşma, yazışma, bilgi, belge, ticari konular, hizmet ve sağlık sektörü, işçi ve çalışanlar) Başak burcunu simgeleyen (Hizmet ve sağlık sektörünü, işçi ve çalışanları) konuları olumlu etkileyebilir. İletişimin her türünde verimlilik söz konusu olabilir. Hizmete yönelik iletişimde artış olabilir. Hizmete, işçi ve çalışanlara yönelik fikir, konuşma, yazışma, bilgi ve belgeler ortaya çıkabilir. Özellikle 27 Ağustos günü Merkürün Başak burcunda süper bir konumda oluşu Başak burcunu simgeleyen hizmet ve sağlık sektöründe, işçi ve çalışanlar üzerinde yeni fikir, konuşma ve yazışmaların olabileceğine işaret etmekte. Bu arada CHP de kuruluş tarihi bakımından Başak burcunda olduğundan parti içinde bir takım yeni fikirler, konuşma ve yazışmaların olabileceğine ve bundan olumlu etkiler alabileceğine işaret etmekte.

Akrep burcunu iyi etkileyen transit : 30, 31 Ağustos AY
30, 31 Ağustos günleri Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği veya üretimle ilgili konularda ıslah edici durumlar olabilir. Bu günlerde vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda bir güçlenme söz konusu olabilir. Ayrıca her ne kadar Akrep burcunu (gizli saklı işler, bankacılık konuları, yer altı ve üstü kaynaklar, vs) simgeleyen konular Mars ve Satürnden olumsuz etkiler alsa da vatanseverlerden, vatani konulardan, ülke güvenliği veya üretimle ilgili konulardan olumlu etkiler almaktalar. Örneğin Akrep burcunu simgeleyen bankacılıkla yada ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarıyla (petrol, doğal gaz, vs.) ilgili konularda her ne kadar Mars yüzünden kavga ve tartışmalar, Satürn yüzünden engel ve aksilikler olsa da Ay yüzünden üretimden yada vatani konulardan gelen ıslah edici çalışmalar söz konusu olabilir.

28 ve 29 Ağustos günleri;
(Ay Terazi.de, Venüs Aslan.da, Mars, Satürn Akrep.de, Uranüs Koç.da, Plüto Oğlak.da kötü)

Ay -1 -> Terazi (Venüs) -2 -> Aslan (Güneş)

                               Jüpiter 3 -> Aslan (Güneş) 2 -> Başak (Merkür)

                                                           Merkür 3 <-> Başak (Merkür) 8 (Merkür pozitife kayıyor)



Uranüs 0 -> Koç (Mars) -2 -> Akrep (Plüto)

                           Satürn 0 <-> Akrep (Plüto) -4 (Plüto ve Satürn eksiye kayıyor)

28 ve 29 Ağustos günleri: Vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda kararsızlık, talepkarlıklar sosyal ve siyasi konuları olumsuz etkileyebilir. Sosyal ve siyasi konularda dalgalanmalar olabilir. Sosyal ve siyasi konulardaki ego, gurur ve kibir nüfuzlu kişileri, liderleri ve spekülatif konuları olumsuz etkileyebilir. Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürler (kürt, alevi, Irak, İran, Amerika, vs.), hukuk ve yasalardan gelen olumlu etki nüfuzlu kişileri, liderleri, spekülatif konuları olumlu etkilediğinden nüfuzlu kişiler ve liderler Başak burcunu simgeleyen şeylere olumlu destek vermekteler ayrıca Merkürü simgeleyen iletişimin her türü, bilgi, belge, yazışma ve konuşmalar da Başak burcunu simgeleyen şeyleri (hizmet sektörünü, işçi ve çalışanları, memurları) olumlu bir şekilde etkileyecek.

Öte taraftan Uranüsü simgeleyen öfkeli özgürlükçü kişiler, saldırı planları, silahları Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilirler. Bu durumdan olumsuz etkilenen asker, polis ve güvenlik birimleri veya bir takım girişim ve başlangıçlar ile Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahipleri gizli saklı işleri olumsuz etkileyebilirler. Gizli saklı işlerde kavga, tartışma ve saldırılar, bunalım, engel ve aksilikler olabilir. AYnı zaman da bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında da kavga ve tartışmalar, bunalım ve aksilikler olabilir. Kısaca Akrep burcunu simgeleyen şeylerde bir dağılma ve çözülme söz konusudur ne tesdüftür ki eski cumhurbaşkanımız Abdullah Gül de Akrep burcundadır ve cumhurbaşkanlığı sona ermiştir üstelik Başbakan seçilme şansı da kalmamıştır. En azından şimdilik ! :) 


Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar
fffff13 Ağustos Gökova Körfezi'nde saat 12:42'de 4.1 büyüklüğünde deprem. (Mars ve Satürnün Akrep burcunda oluşuna örnek olay. Bilhassa Mars yer altındaki fay hatlarını hareketlendirmekte.) (http://www.milliyet.com.tr/gokova-korfezi-nde-saat-12-42-de-gundem-1925077/)

13 Ağustos Saat 17:17'de Antalya'nın Kaş ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Mars ve Satürnün Akrep burcunda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/saat-17-17-de-antalya-nin-kas-gundem-1925239/)

13 Ağustos GAZİANTEP'te, son günlerde Suriyeli sığınmacılara yönelik gerginliğin tırmanmasının ardından kentte alarm durumuna geçildi. (11 - 17 Ağustos 2014 burç yorumlarımızda Uranüsün bütün bir hafta kötü konumda olacağından özgürlükçü kişilerin öfkeli olabileceğine ve güvenlik birimlerini huzursuz edebileceğine işaret etmiştik.) (http://www.milliyet.com.tr/gaziantep-te-alarm-gundem-1925164/)

14 Ağustos Genelkurmay Başkanlığı, Suriye’ye ait bir uçağın sınıra yaklaşması üzerine devriye uçuşu yapan F-16’ların bölgeye gönderildiğini bildirdi. (11 - 17 Ağustos 2014 haftalık astroloji yorumlarımızda bilhassa 14 Ağustosun yoğun geçebileceğini ve bu günde vatani konuları simgeleyen Ay.ın Koç burcunda kötü konumda olacağını söylemiştik.) (http://www.milliyet.com.tr/f-16-lar-sinira-gonderildi--gundem-1925685/)

14 Ağustos Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, saat 15.27’de Merkezüssü Akdeniz’de Muğla açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Mars ve Satürnün Akrep burcunda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/akdeniz-de-deprem--gundem-1925693/)

14 Ağustos Bank Asya borsa endekslerinden çıkarıldı. (11 - 17 Ağustos 2014 Ağustos burç yorumlarımızda 14 Ağustos.da Marsın Akrep burcunda kötü konumda ve Akrep burcunun yöneticisi Plütonun kötü konumda olmasından ötürü Akrep burcunu simgeleyen bankacılık konularına negatif etkisinin olabileceğini söylemiştik.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/bank-asya-borsa-endekslerinden-cikarildi/4427/)

14 Ağustos Kılıçdaroğlu CHP'nin Kurultaya gideceğini açıkladı. (11 - 17 Ağustos 2014 Ağustos astroloji yorumlarımızda özgürlükçü kişileri simgeleyen Uranüsün kötü konumda olmasından ötürü öfkeli olacaklarını ve siyasi konuları simgeleyen Venüsün Aslan burcunda kötü konumda olmasından ötürü siyasi konularda ego ve gururun ortaya çıkabileceğini belirtmiştik. Ancak yine 14 Ağustos günü liderleri simgeleyen Aslan burcu Venüs.den kötü etkiler alsa da Merkür ve Jüpiter.den olumlu etkiler aldığından Merkürü simgeleyen yeni fikirlerden, hukuk ve yasalardan olumlu etkiler alarak yeni organizasyonlar yapabileceğine işaret etmiştik. İşte CHP'nin kurultaya gitme kararı da yeni bir yapılanmaya işaret etmektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/kilicdaroglu-chp-nin-kurultaya/siyaset/detay/1925805/default.htm)

14 Ağustos AKP milletvekillerini “genel başkan kim olsun” diye toplayan Erdoğan, Gül talepleri gelmesin diye kimseyi konuşturmadı. (Başbakanlık için her ne kadar Davutoğlunun adı geçse de ortada bir gerginliğin olduğu aşikar. Bu durum Venüsün Aslan burcundaki kötü konumuna örnek.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/korkudan-kimseyi-konusturmadi-577849/)

15 Ağustos Ege Denizi Bodrum açıklarında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Mars ve Satürnün Akrep burcunda oluşuna örnek olay.) (http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/bodrumda-deprem-577895/)

15 Ağustos CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, Başbakanlık makamının 15 Ağustos'ta boşaldığını, 62. Hükümet kuruluncaya kadar görev yapmak üzere 61. Hükümet bünyesinden vekaleten görev yapmak üzere başbakan görevlendirilmesinin yapılmasını istedi. (Venüsün Aslan burcundaki kötü konumuna örnek durum.) (http://politika.bugun.com.tr/yok-hukmunde-olur-haberi/1224142)

15 Ağustos IŞİD terörü altın fiyatlarını artırdı. (Venüsün Aslan burcundaki kötü konumuna örnek durum. Venüs sosyal ve siyasi konuları Aslan burcu ise altını simgelemekte.) (http://ekonomi.bugun.com.tr/isid-altini-ucurdu-haberi/1224020)

15 Ağustos Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah son verdiği röportajında IŞİD'i destekleyen ülkelerden birisinin de Türkiye olduğunu iddia ederek, Türkiye'nin bunun hesabını vereceğini belirtti. (Venüsün Aslan burcundaki kötü konumuna örnek durum. Ayrıca bu günde ülke güvenliğini simgeleyen Ay Koç burcunda kötü konumda olduğundan ülke güvenliği ve vatani konularda öfke ve kavgalara işaret etmekte.) (http://gundem.bugun.com.tr/turkiyeye-sok-tehdit-haberi/1224309)

16 Ağustos Der Spiegel: Alman İstihbaratı, 2009'dan beri Türkiye'yi dinliyor. (16 Ağustos.da medyaya yansıyan bu haber de gizli saklı işleri simgeleyen Akrep burcunun Mars.dan kötü etkiler almasına örnek bir olay sayılabilir. Akrep burcunu simgeleyen olaylarda yani gizli saklı işlerde bir dağılma ve çözülme olacağını söylemiştik. ) (http://gundem.bugun.com.tr/bu-iddia-dogru-mu-haberi/1224782)

17 Ağustos Deprem riski 2050’ye kadar yüzde 50. (Mars ve Satürnün Akrep burcundaki etkileri yer altı faaliyetlerini de arttırmıştır. Bilim adamları da deprem riskinin yükseldiğini belirtmektedir.) (http://www.milliyet.com.tr/deprem-riski-2050-ye-kadar-yuzde-50-gundem-1926749/)

17 Ağustos İran Türkiye'ye doğalgaz ihracatını artıracak. (11 - 17 Ağustos 2014 burç yorumlarımızda 17 Ağustos günü Satürnün Akrep burcunda iyi konumda olacağından her ne kadar Mars Akrep.de kötü konumda olsa da yer altı ve üstü kaynaklarda Satürnü simgeleyen otorite sahiplerince ıslah edici çalışmaların olabileceğine işaret etmiştik.) (http://www.milliyet.com.tr/iran-turkiye-ye-dogalgaz/ekonomi/detay/1926813/default.htm)

18 Ağustos İran- Irak sınırında Richter ölçeğine göre 6.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. (Mars ve Satürnün Akrep burcundaki olumsuz etkisi) (http://www.milliyet.com.tr/iran-irak-sinirinda-6-1-siddetinde-gundem-1927161/)

18 Ağustos Van'ın Gürpınar İlçesi'nde yol güvenliği sağlayan askeri time PKK tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Bir saldırı haberi de Saray ilçesinden geldi. (18 - 24 Ağustos 2014 Haftalık burç yorumlarımızda Uranüsün Koç burcunda bütün bir hafta kötü konumda olacağını ve bu yüzden asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edeceğini söylemiştik.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/askeri-time-bombali-saldiri-579924/)

18 Ağustos Eylemciler, Diyarbakır-Bingöl karayolunu yeniden kapattı. (Uranüsün Koç burcundaki kötü konumuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/eylemciler-diyarbakir-bingol-gundem-1927457/)

19 Ağustos İzmir’de cemaat operasyonu. Yasa dışı dinleme iddiaları ile ilgili İzmir'de bazı adreslere operasyon düzenlendi. (18 - 24 Ağustos 2014 Ağustos astroloji yorumlarımızda 18 Ağustosa dikkat çekmiş bu günde Uranüsün -2 katsayısı ile Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebileceğini söylemiştik. 18 Ağustos.dan 1 gün sonra 19 Ağustos.da bazı polizlere cemaat operasyonu düzenlendi.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/izmirde-cemaat-operasyonu-580538/)

19 Ağustos Gaziantep'in Nurdağı İlçesi'nde, bu sabah Richter ölçeğine göre 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (http://www.milliyet.com.tr/gaziantep-te-deprem--gundem-1927735/)

20 Ağustos Irak'ta, Richter Ölçeğine göre 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (http://www.milliyet.com.tr/irak-ta-5-2-lik-deprem-/dunya/detay/1928213/default.htm)

Yükselen Burçlara göre Yorum
Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 25 - 31 Ağustos haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !
Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç
 Uranüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.

Venüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.

Güneş 6.evde Salı kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler.

Ay 6.evde Salı süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Merkür 6.evde Bütün bir hafta süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.

Ay 7.evde Prş, Cuma kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Ay 8.evde Cts, Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Mars 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.

Satürn 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)

Plüto 10.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.

Yükselen Boğa
  Venüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.

Güneş 5.evde Salı kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler.

Ay 5.evde Salı süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Merkür 5.evde Bütün bir hafta süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.

Ay 6.evde Prş, Cuma kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Ay 7.evde Cts, Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Mars 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.

Satürn 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)

Plüto 9.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.

Uranüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.

Yükselen İkizler
  Venüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.

Güneş 4.evde Salı kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler.

Ay 4.evde Salı süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Merkür 4.evde Bütün bir hafta süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.

Ay 5.evde Prş, Cuma kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Ay 6.evde Cts, Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Mars 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.

Satürn 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)

Plüto 8.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.

Uranüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.

Yükselen Yengeç
  Venüs 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.

Güneş 3.evde Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler.

Ay 3.evde Salı süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Merkür 3.evde Bütün bir hafta süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.

Ay 4.evde Prş, Cuma kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Ay 5.evde Cts, Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Mars 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.

Satürn 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)

Plüto 7.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.

Uranüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.

Yükselen Aslan
  Venüs 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.

Güneş 2.evde Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler.

Ay 2.evde Salı süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Merkür 2.evde Bütün bir hafta süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.

Ay 3.evde Prş, Cuma kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Ay 4.evde Cts, Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Mars 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.

Satürn 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)

Plüto 6.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.

Uranüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.

Yükselen Başak
  Güneş 1.evde Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler.

Ay 1.evde Salı süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Merkür 1.evde Bütün bir hafta süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.

Ay 2.evde Prş, Cuma kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Ay 3.evde Cts, Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Mars 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.

Satürn 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)

Plüto 5.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.

Uranüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.

Venüs 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.

Yükselen Terazi
  Ay 1.evde Prş, Cuma kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Ay 2.evde Cts, Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Mars 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.

Satürn 2.evde Bütün bir hafta kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)

Plüto 4.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.

Uranüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.

Venüs 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.

Güneş 12.evde Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler.

Ay 12.evde Salı süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Merkür 12.evde Bütün bir hafta süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.

Yükselen Akrep
  Ay 1.evde Cts, Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Mars 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.

Satürn 1.evde Bütün bir hafta kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)

Plüto 3.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.

Uranüs 6.evde Bütün bir hafta kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.

Venüs 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.

Güneş 11.evde Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler.

Ay 11.evde Salı süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Merkür 11.evde Bütün bir hafta süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.

Ay 12.evde Prş, Cuma kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Yükselen Yay
  Plüto 2.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.

Uranüs 5.evde Bütün bir hafta kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.

Venüs 9.evde Bütün bir hafta kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.

Güneş 10.evde Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler.

Ay 10.evde Salı süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Merkür 10.evde Bütün bir hafta süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.

Ay 11.evde Prş, Cuma kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Ay 12.evde Cts, Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Mars 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.

Satürn 12.evde Bütün bir hafta kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)

Yükselen Oğlak
  Plüto 1.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.

Uranüs 4.evde Bütün bir hafta kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.

Venüs 8.evde Bütün bir hafta kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.

Güneş 9.evde Salı kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler.

Ay 9.evde Salı süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Merkür 9.evde Bütün bir hafta süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.

Ay 10.evde Prş, Cuma kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Ay 11.evde Cts, Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Mars 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.

Satürn 11.evde Bütün bir hafta kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)

Yükselen Balık
  Uranüs 3.evde Bütün bir hafta kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırı, asi, eksantrik, inatçı, huzursuz, sabırsız, güvenilmez, sorumsuz, bencil kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Uranüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konular, devrimci kişiler, bilimle uğraşan kişiler, özgürlükçü ve hümanist kişiler.
Venüs 7.evde Bütün bir hafta kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, kendi isteklerine düşkün, açgözlü, talepkar, üşengeç, iradesiz, nefse ve zevke düşkün, kararsız kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Venüs hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Mal-mülk, parasal konular, harcama-kazanma tarzınız, ikili ilişkiler (eş, ortak, partner, vs), rakipler, adli davalar, danışmanlar, arabulucular, sosyal ve siyasi konular.

Güneş 8.evde Salı kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Egolu, gururlu, kibirli, egoist, yetersiz, gösterişi seven, fiyakalı, palavracı, böbürlenen, baskın kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Güneş hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Baba, erkek, çocuk, gençler, gençliği ilgilendiren konular, spekülatif konular (borsa, altın, döviz, vs), romantik ilişkiler, hobileriniz, eğlence tarzınız, çevrenizdeki nüfuzlu kişiler.

Ay 8.evde Salı süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Merkür 8.evde Bütün bir hafta süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantıklı, becerikli, nükteli, akıllı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Merkür hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yakın çevre (kardeş, akraba, komşu), iletişimle ilgili konular (fikirler, yazılar, konuşmalar, bilgi ve belgeler), ticaretle ilgili konular, günlük işleriniz, iş arkadaşlarınız, çalışanlarınız, ev hayvanlarınız, sağlıkla ilgili konular, trafikle, ulaşımla, kısa yollarla ilgili konular.

Ay 9.evde Prş, Cuma kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, yabancı ülke, şehir ve kültürler, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, aşırı duyarlı, güvensiz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Ay 10.evde Cts, Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgili, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üreten, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, uyum sağlayan kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Ay hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Anne, ev, aile, kadın, gayrimenkul konuları, ev içi işler, besleyen büyüten kişiler, güvenlik işiyle uğraşanlar, üretim işiyle uğraşanlar, vatani konular.

Mars 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Saldırgan, öfkeli, dürtüsel, zorlayan, sabırsız, bildiğini okuyan, vahşi, tehditkar, zalim, sadist, kaba, düşüncesiz, kavgacı, iş birliği yapmayan, hoşgörüsüz kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Mars hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Yeni girişimler, başlangıçlar, girişken kişiler, güvenlik birimlerinden kişiler.

Satürn 10.evde Bütün bir hafta kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kısıtlayan, geciktiren, engelleyen, ihtiyar, eskimiş, soğuk, karamsar, yasaklayan, güvenilmez, kuşkucu, bunalımlı, kalpsiz, inatçı, utangaç, aşırı maddeci, cimri, yetersiz, titiz, kötü niyetli kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Satürn hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Meslek, kariyer, sosyal statü, otorite sahibi, emir veren kişiler (anne/baba, patron, vs.)

Plüto 12.evde Pzt, Salı, Çrş, Prş, Cuma, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölümcül, yok edici (yıkıcı), başkalarını manipüle eden, megaloman, şiddetli, dogmacı, katı kişi ve olaylarla karşılaşmak. (Natal Plüto hangi burçtaysa o burcun simgelediği konulardan kaynaklanmakta.) Astrolojik evinize etki edecek kişi ve olaylar : Gizli saklı işlerle uğraşanlar, dedektif, psikolog, miras, vergi, bankacılık konuları, borç, kredi, ortak paralar, başkalarının sahip olduğu kaynaklar, kendi kaynaklarınız, ameliyatlar, değişim ve dönüşümler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dikkat ! 03 - 06 Temmuz 2021 Kaosta Son Nokta !

08 - 14 Mayıs 2023 Haftalık Burç Astroloji: Türkiye'nin Zor Seçimi, 13 Mayıs Uranüs, 14 Mayıs Jüpiter Dikkat!

12 - 18 Haziran 2023 Haftalık Burç Astroloji: 16, 17 Haziran Venüs, Mars Dikkat, 16 Haziran Ay Süper!